TOP
  /  Resurssit   /  Kaikki mitä sinun on tiedettävä vakuutuksista keikkatyöntekijänä

Kaikki mitä sinun on tiedettävä vakuutuksista keikkatyöntekijänä

Keikkataloudessa on alkamassa uusi aikakausi työsuhteiden osalta. Mitä tämä tarkoittaa? Että joskus keikkatyöntekijät joutuvat harmaa alue alue, jota ei ole vielä kartoitettu. Varsinkin, kun on kyse vakuutuksesta työnteon aikana.

Esimerkiksi...

Mitä tapahtuu, jos toimitat ruokaa ja joudut onnettomuuteen? Entä jos aiheutat vahinkoa siivotessasi paikkaa? Entä jos lemmikki josta huolehdit, loukkaantuu tai katoaa? Kaikki nämä ovat uskottavia huolenaiheita, mutta sinun ei tarvitse stressata liikaa. Sinun tarvitsee vain olla hyvin perillä asioista. Ratkaisuja on olemassa, ja me olemme täällä opastamassa sinua niiden avulla!

Valitse kaupunkisi & aloita työskentely TÄNÄÄN osa-aikaisena kuin kuljettaja, lähetti, siivooja, lapsenvahti, lemmikkieläinten hoitaja, isäntä, kokki, freelancer ja paljon muuta!

Vakuutus ajo- ja jakelukumppaneille

ajovakuutus

Jotkin ajoalustat, kuten Lyfttarjoavat vakuutuksen, mutta ne edellyttävät, että sinulla on myös vakuutus. henkilövakuutus myös. Tärkeintä on muistaa, että kun et ole verkossa, sinut kattaa vain henkilökohtainen vakuutuksesi, ja eri vakuutusturva koskee kun sovellus on päällä, odottamaan kutsua, ja silloin, kun aluksella on todella matkustaja. Varmista, että ymmärrät kaikki yksityiskohdat siitä, mitä kukin yhtiö tarjoaa vakuutuksista, jotta vältät yllätykset.

Samanlainen tapaus on toimitusalusta DoorDash. Se tarjoaa sinulle pääsyn autovakuutus joka on aktiivinen vain silloin, kun toimitat tavaraa, ja joka koskee vain vahinkoja, joita aiheutat kolmansille osapuolille. Kun kyse on Foodora, sinun pitäisi hoitaa vakuutuksesi itse ja tutkia yhdessä vakuutusyhtiön kanssa, miten he voivat kattaa sinut.

Valitse kaupunkisi & aloita työskentely TÄNÄÄN osa-aikaisena kuljettajana, jakajana, siivoojana, lastenvahtina, lemmikkien hoitajana, isäntänä, kokkina, freelancerina ja paljon muuta!

ajovakuutus

Yleiskatsaus vakuutuksiin Lyft.
Kuva: Lyftin tarjoama kohteliaisuus.

Siivoojien ja kodinhoitajien vakuutukset

siivous-vakuutus

Entä jos otat vastaan työpaikkoja, jotka edellyttävät, että olet puhdas ja pitää huolta toisten paikoista? Vahinkoja voi sattua milloin tahansa, vaikka olisit kuinka varovainen ja vastuuntuntoinen. Yleensä alustat, kuten Care.com tai Taloudenhoitaja eivät tarjoa vakuutusta. Tällaiset alustat neuvoa riippumattomien siivoojien ja taloudenhoitajien on varmistettava, että heillä on yleinen vastuuvakuutus. Muut, kuten TidayApp, tarjoavat vähimmäisvakuutus kun sattuu pieniä vahinkoja, esimerkiksi rikkoutuneet lasit. Suosittelemme siis jälleen kerran, että luet kunkin yhtiön vakuutuskäytännöt läpi varmistaaksesi, mitä voit odottaa.

Valitse kaupunkisi & aloita työskentely TÄNÄÄN osa-aikaisena kuljettajana, jakajana, siivoojana, lastenvahtina, lemmikkien hoitajana, isäntänä, kokkina, freelancerina ja paljon muuta!

Vakuutus lemmikkieläinten hoitajille

koiravakuutus

Entä kun sinulla on suloisia lemmikkejä valvonnassasi? Se saattaa antaa sinulle puhdasta iloa, mutta se saattaa myös hieman stressata sinua - entä jos lemmikille tapahtuu jotakin vahtivuorollasi tai jos lemmikki aiheuttaa jonkinlaista vahinkoa? No, [Care.comin] ja [Roverin] kaltaiset alustat ovat ajatelleet tätä ja tarjoavat vakuutuspaketteja, jotka kattavat sinut, joten älä hikoile!

Care.com kehottaa sinua ottamaan yhteyttä heidän vakuutuksenantajansa saadaksesi lisätietoja lemmikkieläinten hoitovakuutusohjelman yksityiskohdista, mutta yleisesti ottaen se kattaa yleisen vastuun ja eläimen hyvinvoinnin sen ollessa hoidossasi. Rover tarjoaa Rover-takuu, joka kattaa jokaisen sovelluksen kautta varatun oleskelun ja kävelyn - mahdolliset lemmikkieläimelle aiheutuneet vammat, lemmikkieläimelle aiheutuneet vammat, lemmikin omistajan henkilökohtaiselle omaisuudelle aiheutuneet fyysiset vahingot ja tarjoaa korvausvastuun tietyille kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista. Poikkeuksia on tietysti olemassa, joten varmista, että sinulla on saada tietoa Tietoja jokainen yksityiskohta.

rover-insurance
Kuva: Roverin luvalla.

Sinun on myös hyvä tietää, että voit saada lemmikkieläinten hoitovakuutuksen vakuutusyhtiöltä, kuten PetSitter neuvoo. Ja jos koskaan epäilet, että tarvitset vakuutusta lemmikkieläinten istuessa, ajattele, että se saa sinut näyttämään ammattimaisempi ja vastuullisempi asiakkaillesi, mikä mahdollisesti tuo sinulle vielä enemmän rahaa, joten se on täysin investoinnin arvoinen!

Valitse kaupunkisi & aloita työskentely TÄNÄÄN osa-aikaisena kuljettajana, jakajana, siivoojana, lastenvahtina, lemmikkien hoitajana, isäntänä, kokkina, freelancerina ja paljon muuta!

Lopuksi...

Keikkataloudessa voi joskus tuntua siltä, että kulkee merkitsemättömällä alueella, ei pysty ottamaan varmoja askelia ja kaikenlaisia kysymyksiä nousee esiin, kuten hyvin tärkeä kysymys vakuutuksista. Mutta sinulla on AppJobs teidän puolellanne. Seuraa meitä saadaksesi kaikki viimeisimmät uutiset ja päivitykset vakuutuksista ja muista keikkatyöntekijöille tärkeistä aiheista!

Liity meidän Facebook-ryhmä esittää kysymyksiä ja jakaa kokemuksia rahan ansaitsemisesta sovellustyöpaikoilla.

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish