Kesä on loistavaa aikaa ihmisille, jotka etsivät sivutoimista tai osa-aikaista työtä! Miksi? Ajattele sitä!

 • Lapset istuvat kotona, koska he ovat lomalla, mutta heidän vanhempiensa on silti tehtävä töitä.
 • Ihmiset lähtevät matkoille, mutta kukaan ei ole etsimässä heidän lemmikkejään sillä aikaa.
 • Tapahtumia on enemmän kuin muulloin vuodessa, ja niiden ympärillä on tehtävä töitä.
 • Kesä on hyvää aikaa kunnostus- ja rakennustöille, ja monet ihmiset päättävät tehdä silloin korjauksia talon ympärillä.

Voit hyötyä näistä asioista myös kesäaikaan - seuraa alla olevia ideoita ja vinkkejä, niin saat lisätietoa seuraavista asioista miten tehdä ylimääräistä rahaa tänä kesänä ja samalla tukea paikallista yhteisöäsi. Ei ole väliä, oletko opiskelija, joka etsii kesätyötä, tai etsit vain tapaa ansaita lisärahaa kokopäivätyön ohella - olemme varmoja, että voitte löytää täydellinen joustava kesätyö!

Hanki joustava kesätyö kaupungistasi!

Lastenhoito

Koulu on kesällä suljettu, mutta useimmat vanhemmat käyvät silti töissä normaalisti. Se tarkoittaa paljon tienaamista mahdollisuudet lastenvahtia varten! Lastenvahtina et ainoastaan tienaa vähän ylimääräistä rahaa, vaan pääset myös auttamaan muita perheitä naapurustossasi.

Jos olet kiinnostunut kesätyöstä lapsenvahtina, tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten onnistut lapsenvahtina:

 • Varmista, että mainostat itseäsi kunnolla - laadi ystävällinen, kattava kuvaus ja hyvälaatuinen valokuva. Jos mahdollista, mieti referenssejä ja tarkista tarjoukset yhteisöstäsi ja naapurustostasi.

 • Saat hyvän käsityksen vastuustasi - Kun olet aloittamassa työt, varmista, että sinulla on selkeä kuva siitä, mitä vanhemmat tarvitsevat sinulta, jotta sinä ja perhe olette samalla sivulla. Tämä on hyvä pitää mielessä erityisesti siksi, että kesäiset lapsenvahtityöt ovat usein Maanantaista perjantaihin, joka on paljon aikaa, jonka vietät lapsen kanssa...

 • Pidä lapsenvahtiminen tapahtumarikkaana - Kesän lastenvahtitehtävät ovat erilaisia kuin kouluvuoden aikana - kun ei ole koulua ja läksyjä, lapset tarvitsevat jotain muuta, mihin keskittyä. Yritä varmistaa, että sinulla on suunniteltuna jotain ainutlaatuista joka päivä tai kerran joka toinen päivä. Tämä voi olla värittämistä, ulkoilua, askartelua jne.

 • Ole luotettava ja olla aina ajoissa

Vinkki: Muista pitää yhteyttä perheeseen kesän jälkeen! Kouluvuoden aikana he saattavat tarvita satunnaista lapsenvahtia, ja jos lapsenvahtikeikkasi sujuu hyvin, he saattavat suositella sinua myös muille perheille.

Jos sinun on tehtävä videohaastattelu, - asemaa varten, varmista, että olet valmistautunut siihen hyvin

Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta, tutustu tehtäviin, jotka ovat Vahtimestari. Sitter on saatavilla monissa kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja. Jos pidät myös ajamisesta, sinulla on auto ja ajokortti, niin sitten Zum voisi olla täydellinen sinulle! Osoitteessa Zum, pääset paitsi työskentelemään lapsenvahtina, myös ansaitsemaan rahaa ajamalla lapsia naapurustostasi.

Työskentely paikallisissa tapahtumissa

Joustavat kesätyöt - työskentely tapahtumissa

Tämä koskee erityisesti sinua, jos asut alueella, jossa on paljon tapahtumia tai festivaaleja kesäisin. Työskentely tapahtumissa voisi olla todella siistiä joustava kesätyö - et ainoastaan tienaa ylimääräistä rahaa, vaan pääset myös näkemään, miltä tapahtumat näyttävät kulissien takaa. Jos tapahtumien parissa työskentely on mielestäsi etsimäsi kesätyö, TaskRabbit on ystäväsi. TaskRabbit* on alusta, joka yhdistää kertaluonteisia töitä ja keikkoja etsivät ihmiset ja yritykset, joilla on projekteja tai tehtäviä hoidettavana.

TaskRabbitin avulla voit työskennellä tapahtumien valmistelu - kuten tapahtuman jälkeinen siivous tai juhlapaikan koristelu.. Voit myös etsiä henkilöstörooleja, jotka voivat olla erilaisia tehtäviä, kuten seuraavat. juomien sekoittaminen, pöytien tarjoilu, työskentely grillissä... ja monia muita. Toinen tapa ansaita rahaa on auttaa juhlallisuuksiin osallistuvia ihmisiä, esimerkiksi jonottamalla heidän sijastaan. Tarjoukset voivat vaihdella, joten pidä silmällä TaskRabbitia omalla alueellasi ja tee oma valintasi!

Hanki joustava kesätyö kaupungistasi!

Lisätietoja miten ansaita TaskRabbitilla

Lemmikkieläinten istuttaminen

Joustavat kesätyöpaikat - Petsitting

Kesä on erittäin suosittua aikaa lomamatkojen tekemiseen, mikä tarkoittaa, että monet lemmikki-omistajat joutuvat miettimään, mitä tehdä nelijalkaisen perheenjäsenensä kanssa. Onneksesi, lemmikkieläinten vahtimisen ala kasvaa, mikä tarkoittaa, että lemmikinomistajien ei tarvitse luottaa niin paljon ystäviinsä ja perheenjäseniinsä, jotka saattavat olla haluttomia tai kouluttamattomia huolehtimaan lemmikistä. Sen sijaan sinunlaisesi ihmiset voivat ryhtyä lemmikkien vahtimestariksi! Jos haluat ansaita ylimääräistä lemmikkieläinten vahtimisena tänä kesänä, tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä:

 • Viitteet - oletko ollut aiemmin lemmikkieläinten kanssa tai onko sinulla kenties kokemusta lemmikkieläimen hoitamisesta perheessäsi? Hyvä suositus voi auttaa sinua saamaan etsimäsi lemmikkieläinten vahtimiskeikan.

 • Voit aloittaa työnhaun jo varhain - monet matkustajat alkavat varata lemmikkieläinten vahtimestareita pian sen jälkeen, kun he ovat varanneet lomansa. Älä siis epäröi, vaan julkaise lisäys mahdollisimman pian ja anna sen tehdä työtä puolestasi.

 • Tutustu sertifikaatteihin - jos olet kiinnostunut ja sinulla on aikaa, asiaankuuluvan sertifioinnin hankkiminen voi antaa sinulle suuren etulyöntiaseman muihin hakijoihin nähden. Tämä voi olla mitä tahansa, kuten ammattimainen lemmikkieläinten vahtimestarikoulutus tai lemmikkieläinten ensiapukurssin käyminen.

Jos asut Yhdysvalloissa, tutustu Rover!

Etsi ammattimaisia lemmikkieläinten hoitajia ja opi heidän kokemuksistaan!

Kotityöt ja puutarhanhoito

Joustava kesätyö - kotityö

Kesä on hyvää aikaa tehdä töitä kodin ympärillä, ja monet ihmiset saattavat tarvita ylimääräisiä käsiä - ja jos etsit joustavaa kesätyötä, se voi olla sinulle hyvä uutinen. Asentajan työt ovat toinen joukko tehtäviä, joita löydät TaskRabbitista. Kesäkaudella voit etsiä töitä, kuten apua talon kunnostamisessa, maalaamisessa ja jopa uusien huonekalujen kokoamisessa. Kesä on myös vuodenaikaa, jolloin puutarhat kukkivat, ja kuumat lämpötilat saattavat lannistaa kodinomistajia puutarhatöiden tekemisestä. Tämä voi antaa sinulle mahdollisuuden löytää myös puutarhanhoitoon liittyviä tehtäviä, kuten rikkaruohojen kitkemistä tai nurmikon leikkaamista.

TaskRabbit tarjoukset ovat saatavilla monet kaupungit Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Muista, että nämä työt saattavat usein olla lyhyellä varoitusajalla, joten on tärkeää, että sinulla on vastata hyvin nopeasti tarjouksiin, joita saatte. pelastaaksesi itsellesi paikan.

Hanki joustava kesätyö kaupungistasi!

Ruoan toimitus

Joustavat kesätyöpaikat - toimitus

Kun kesäsää on ikkunan ulkopuolella ja kuumat lämpötilat saattavat lannistaa ihmisiä menemästä ulos, tarve toimitus kuljettajat ovat tuohon aikaan vuodesta usein piikkipaikoilla. Jakelutöitä on tarjolla ympäri vuoden, mutta kesällä monet jakeluyritykset rekrytoivat ylimääräisiä työntekijöitä, minkä vuoksi ne ovat suosittu valinta korkeakouluopiskelijoiden ja lukiolaisten keskuudessa.

Jos etsit joustavaa kesätyötä ja pidät ajelusta kaupungissasi, jakelutyöt voivat sopia sinulle!

Löydä joustava kesätyö, joka sopii sinulle täydellisesti.

Kesä on loistava sesonki osa-aikatyön etsimiseen - kausitapahtumien ja monien avautuvien mahdollisuuksien ansiosta sinun tarvitsee vain valita ja valmistautua työhön, joka kiinnostaa sinua eniten! Jos sinulla on jo silmällä kesätyöpaikka itsellesi, löydä se kaupungistasi ja aloita hakeminen!