Sähköisten skoottereiden villitys leviää, ja kuka tietää, milloin se pysähtyy. Joka kuukausi uudet kaupungit merkitään kartalle jossa näytetään, missä kaksipyöräiset ajoneuvot ilmestyvät pian kaduille. Ihmiset, jotka tunnetaan kollektiivisesti nimellä skootterinmetsästäjät tai juicers, kytkevät sovelluksen päälle tiettyyn aikaan päivän aikana ja kerää skootterit, joiden akku on tyhjä. Joillekin heistä, se on jotain muuta kuin vain helppo sovelluspohjainen työ, voi pärjätä ilman minkäänlaista työkokemusta. Kuten he selittävät artikkelissaHeille se on sosiaalista toimintaa, jonka aikana he hengailevat ystäviensä kanssa ja pitävät hauskaa, eräänlainen aarteenmetsästys, jos niin haluatte. Jotkut heistä haluavat vain ansaita tarpeeksi rahaa maksaakseen hienon illallisen tyylikkäässä ravintolassa. Jotkut skootterilataajat ottavat kuitenkin työnsä vakavasti ja ansaitsevat sillä kunnon rahaa.

Tutustu nyt 9 hakata tehdä enemmän rahaa lataamalla Lime skootterit!

Miten tehdä enemmän rahaa lataamalla skoottereita?

1. Paras aika noutaa skootterit?

Lyhyt vastaus on milloin tahansa, mutta voit kaapata eniten skoottereita - heti klo 21.00 jälkeen. Valmistaudu kuitenkin, sillä saatat joutua kilpailuun jos asut kaupungissa, jossa monet ihmiset yrittävät ansaita rahaa lataamalla skoottereita. Koska Bird-skoottereita voi vapauttaa aamuneljän ja iltaviiden välisenä aikana, muutama skootteri on kaduilla myös aamulla, ne, joita ei edellisenä päivänä näkynyt kartalla. Osoitteessa Lime, skoottereita ei saa noutaa klo 2-3 jälkeen. koska niiden lataaminen kestää noin 5-7 tuntia, ja tulosi puolittuvat, jos viet ne Lime Hubsiin virallisen julkaisuajan jälkeen eli klo 7.00 aamulla.

2. Hyödylliset työkalut

Ajattele turvallisuutta, joten pidä mukanasi turvaliiviä, työkäsineitä ja taskulamppua, jne. Alussa saat kolme laturia, mutta voit ostaa myöhemmin lisää. Jos et halua odottaa, että saavutat tietyn tason ja saat yhtiön hyväksynnän, jotta voit ostaa lisää latureita, löydät ne Amazonista. Jos metsästät skoottereita ilman autoa, saatat tarvita joitakin työkaluja, jotta kuljettaa skoottereita helpommin.

Etsikää e-skootterin latausmahdollisuuksia osoitteessa Varsova, Tukholma, Washington D.C., Boston, Austin ja muutama muu kaupunki.

3. Sijainti ja menetelmä

Se on etu jos asut lähellä kaupungin keskiosia, jonne suurin osa skoottereista on jätetty. Oikeilla välineillä ja menetelmillä kotiosoitteesi ei tietenkään ole ongelma. Luo strategia jonka avulla voit kerätä suuremman määrän e-skoottereita lyhyessä ajassa. Tehokkuus maksaa enemmän.

ansaita enemmän rahaa lataamalla skoottereita
Jokaisessa kaupungissa on helposti löydettäviä ja vaikeasti löydettäviä sähköskoottereita, jotka odottavat keräämistä.
Kuva: Paulo Almeida, Unsplash.

4. Keräämme lisää skoottereita

Skoottereiden suuresta määrästä puhuttaessa, lue blogikirjoituksemme työkaluista jotka voivat auttaa sinua kerätä lisää skoottereita. Joissakin tapauksissa skootterit laturit sadonkorjuu noin 30-50 skootteria kerralla.

5. Skootterien löytäminen nopeammin

Jokaisessa sovelluksessa on sisäänrakennettu kartta, ja ne voivat navigoida sinut skoottereille eri puolille kaupunkia. Näiden lisäksi voit myös lataa Skootteri Kartta ja/tai Google Maps.

- Skootterikartta: se näyttää kaikkien skoottereiden sijainnin yhtiöistä riippumatta.

- Google Maps: se antaa sinulle tietoa paikasta, jos et tunne aluetta. Satelliittinäkymän avulla näet, onko paikka lähestyttävä vai ei. Joskus skootterit on pysäköity yksityisalueelle. Katunäkymän avulla voit päättää etukäteen, minne pysäköidä, jos ajat autolla, tai saada tietoa esteistä, jotka saattavat estää lintujen ja limojen noutamisen.

6. Yhteistyö ystävän kanssa

Pyydä parasta ystävääsi liittymään seuraasi etsimään tienaamaan enemmän rahaa skoottereiden lataamiseen. Jaatte työn ja myös rahat. Kuitenkin voitte luultavasti hoitaa yhdessä enemmän skoottereita ja ansaita siten myös enemmän. Kun sinä ajat, hän on... sinun kanssasi...kuljettaja ja antaa sinulle ohjeita, minne mennä.

Tutustu RideIntoCashin vinkkeihin siitä, miten voit ladata enemmän skoottereita ja ansaita enemmän rahaa!

7. Skootterit on ladattava täyteen

Saat rahasi takaisin, jos skootterit on ladattu täyteen tai näytöllä näkyy vähintään 95%. Suurin osa ajoneuvoista ilmestyä kartalle kun akun varaustaso laskee alle 30%. Tarvitset Bird-skootterin täyteen lataaminen kestää 3-4 tuntia, ja Lime-ajoneuvot saavuttavat 100%-arvon 5-7 tunnissa. Voit ajatella toisen kierroksen tekeminen yön aikana, mutta se ei ole sen arvoista Limen kanssa. Ehkä Birdin kanssa, mutta et ole ainoa Birdin metsästäjä. Tämä kannattaa ottaa huomioon.

Lataus Bird in kanssa Pariisi, Antwerpen, Tel Aviv, Boston, Atlanta, New York City, Chicago, Denver ja joitakin muita kaupunkeja Yhdysvalloissa.

8. Ajaminen ja lataaminen

Olet ajanut Uberilla jonkin aikaa ja haluat antaa pienen lisätä tulojasi. Joissakin kaupungeissa voit paikallistaa Lime-skootterit, kun on kirjautunut Uberin kuljettajasovellukseen. Joten, miksi et nousisi autostasi ajon jälkeen ja kaappaa Lime-skootterit, jotka sijaitsevat maassa, nojaavat seinään, aitaan tai puun runkoon? Uber-kuljettajakumppanina teet todennäköisesti lyhyitä ajoja eri puolilla kaupunkia, joten voit kattaa valtavan alueen.

9. Lataaminen sekä Lime- että Bird-ohjelmilla

Viimeinen hakata ansaita enemmän rahaa lataamalla skoottereita on rekisteröityä useammalle kuin yhdelle alustalle. Jos sekä Lime että Bird toimivat kaupungissasi, liity molempien laivastoon. Osoitteessa Madrid ja Tukholma, voit ladata myös Voin kanssa.

Etsi kaikki skootterin latausmahdollisuudet kaupungissasi

Hanki työpaikka ja lue eteenpäin!

Oletko kiinnostunut muista helpoista töistä, joita voit tehdä vapaa-ajallasi? Käy osoitteessa AppJobs.com, etsi kaupunkisi ja etsi työpaikkoja. Haluamme myös kutsua sinut lukemaan muita viestejä, jotta saat lisää tietoa keikkataloudesta.


Aloita näistä!
- 3 tapaa tehdä rahaa Lime-skoottereilla
- 23 parasta sivutyöideaa, joita voit tehdä kokopäivätyön ohella
- 5 tapaa ansaita rahaa puhelimen avulla
- Lyft vs. Curb: Lyft: Nopea vertailu kahdesta suositusta ajosovelluksesta
- 4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista
- 4 parasta osa-aikatyötä rahan ansaitsemiseksi vuonna 2019

Tilaa YouTube-kanavamme!