TOP
  /  Inspiroidu   /  Härkä: Parhaat urat horoskooppimerkillesi
työpaikkoja taurus

Härkä: Parhaat urat horoskooppimerkillesi

Oletko koskaan huomannut surffaavasi internetissä, tekeväsi hauskoja tietokilpailuja tai tarkistavasi, kuinka yhteensopivia sinun eläinradan merkki on kumppanisi kanssa? Koska syntymäpäivillä on väliä, eikö niin? No, on eräs asia, josta et ehkä ole vielä kuullut. Usko tai älä, horoskooppimerkilläsi voi olla jotain tekemistä myös työvalintojesi kanssa. Tai siihen, miksi pidät gourmet-ruoasta. niin paljon. Se on kallista, mutta hei.., ansaitset sen! Vaikka et olisikaan kovin uskovainen, saatat saada ideoita siitä, mitä tehdä elämässäsi tai vapaa-ajallasi. Olet syntynyt huhtikuun 20. päivän ja toukokuun 21. päivän välisenä aikana, eli olet Härkä. Ota selvää, mitä parhaat työpaikat Taurukselle nyt!

Entä muut horoskooppimerkit?
The Oinas, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat kohortit tietävät jo, mitkä ovat heille parhaat työpaikat.

Työideoita Härkä menestyä!

1. Millainen ihminen on Härkä?

Taurus on ahkera, luotettava ja käytännöllinen horoskooppimerkki. Härkäammattilaiset ovat luotettavia ja järjestelmällisiä. He ovat maadoitettu mutta silti kunnianhimoinen ja saa asiat tehtyä. He eivät keskity niinkään teorioihin, vaan ovat yksinkertaisesti... käytännöllinen. He arvostavat ruokaa ja turvallisuutta, rutiini, vakautta ja jopa ylellisyyttä elämässään. He ovat unelmien työntekijöitä, jotka rakkaus tunnustus, bonukset ja palkankorotukset. Mutta he eivät halua vain asioita, vaan tekevät kovasti töitä kaiken eteen.

1.1. Missä Taurus on hyvä?

Taurus on merkki siihen liittyvä rahan kanssa, mikä tarkoittaa, että Härkä voi menestyä rahoitusalan tehtävissä. Koska Härkä on maan merkki, monet paljon kenttätyötä vaativat työt tekisivät sinut onnelliseksi ja tyytyväiseksi. Parhaita työpaikkoja Taurukselle ovat pankkiiri, kirjanpitäjä, projektipäällikkö, arkkitehti, metsänvartija, kukkakauppias, maisemakuvaaja, taiteellinen johtaja, muotisuunnittelija, graafikko, kokki, viihdyttäjä jne.

2. Parhaat joustavat urat Tauruslaisille Appjobsissa.

2.1. Kirjanpitäjä

parhaat työpaikat taurus
Kuva: Kelly Sikkema, Unsplash. Ehkä on aika tarttua laskimeen!

Härkänä pidät taloustietosi ajan tasalla etkä jätä mitään määräaikoja väliin. Voisit käyttää kunnianhimosi ja antaa talousneuvontaa muille tai opettaa/opettaa seuraavan sukupolven kirjanpitäjiä, rahoitusneuvojia, pankkiireja, pörssimeklareita ja ekonomisteja. Osoitteessa Freelancer.com, Upwork, Fiverr tai Thumbtacksinä ja kaikki muut rahaan suuntautuneet härkäihmiset voitte - jakaa profiilejaan ja edistää rahoituspalvelujaan. Koska et välitä rutiineista, voit lisätä joitakin opetus/tuutorointitunnit hyvin suunniteltuun aikatauluusi. Osoitteessa Udemy, ihmiset julkaista tonnia kursseja, jotka käsittelevät useita aiheita, esimerkiksi. Kun profiili on luotu TheONEvoit keskustella asiakkaiden kanssa videopuheluiden välityksellä ja neuvoa heitä kassavirroissa, säästöissä, veroissa ja muissa taloudellisissa kysymyksissä.


Lue myös:

2.2. Projektipäällikkö

Toinen sopiva (tai unelma)työ, jossa Taurus olisi erinomainen, on seuraava projektinhallinta. Työpaikkasivustoja selaillessasi olet ehkä nähnyt paljon ilmoituksia, joissa etsitään IT-projektipäälliköitä. Jos et ole kiinnostunut tietotekniikka-alasta, sinulla on silti vielä paljon työpaikkoja valita. Et ehkä työskentele myyntitiimissä, mutta myös projektipäälliköiden on oltava käsitellä budjetointia-projektien menestyksekkään hallinnoinnin lisäksi, mikä tarkoittaa määräaikojen noudattamista. Käytännönläheinen puolesi tulee tarpeeseen ongelmien ratkaiseminen joka ilmestyy tyhjästä. Jos päätät lähteä urapolulle ja ryhtyä... kokenut projektipäällikkö yksi päivä (ja Toptal esimerkiksi), voit etsiä työpaikkoja osoitteesta Fiverr, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Upwork, Freelancer.com ja useita muita sivustot.


Lue myös:

2.3. Puutarhuri

Puutarhurin työpaikat eivät ehkä ole yksi parhaiten palkattuja työpaikkoja, mutta työajan viettäminen ulkopuolella tekisi maallisen Härän onnelliseksi. Sinä voisit tarjoa palveluitasi osoitteessa Thumbtack tai Jop. Saatat löytää asiakkaita TaskRabbit, Nurmikon rakkaus, tai Jiffy myös. Asutko alueella, jossa lumi peittää maan muutaman kuukauden ajan? Ei se haittaa. Pelko siitä, että et saa tarpeeksi töitä, ei saa estää sinua. Kun sinulla on vakaa internetyhteys, voit aloittaa YouTube-kanava tai julkaista kursseja sellaisilla alustoilla kuin Udemy. Voisit tehdä videoita kasvien istuttamisesta, karsimisesta, kuolleiden kukkien poistamisesta, varttamisesta ja monista muista asioista.


Lue myös:

2.4. Muotisuunnittelija

parhaat työpaikat taurus
Kuva: Kenny Luo on Unsplash

Sinusta tulisi kuulemma loistava arkkitehti, mutta et ehkä ole kiinnostunut piirustuksista. Sinun intohimo järjestämiseen ja järjestelyihin voisi ilmetä esineiden suunnittelu. Kuten vaatteet! Luovuuden rippeellä voit esimerkiksi ryhtyä lanseeraamaan omaa tuotemerkkiäsi. Mikä parasta, voit avata verkkokaupan, jossa on Etsy ja myydä tuotteitasi maailmanlaajuisesti. Ei ole mitään syytä pysähtyä tähän. Osoitteessa TheONE, voitte keskustella muiden käsityöläisten kanssa puhelimeen ja auta heitä.


Lue myös:

2.5. Graafikko

Etkö ole kiinnostunut muodista? Luova puolesi voi olla opastaa sinua uppoutua graafiseen suunnitteluun, kuvitukseen, sarjakuviin, animaatioihin jne. Kaikissa tapauksissa aloitat alhaalta, mutta luontaiset organisointitaitosi vievät sinut huipulle. Taidejohtajat ovat yleensä kunnianhimoisia ja työskentelevät ahkerasti vision toteuttamiseksi. Ainoa este? Luovat freelancerit on luotava itselleen rutiineja, ja niiden on tiedettävä, että ne voivat vaihdella tulva- ja kuivuuskausien välillä. Jos haluatte aloittaa sivutoiminen keikka luovana ammattilaisena voit rekisteröityä osoitteessa Fiverr, PeoplePerHour, Upwork, Freelancer.com, Thumbtackja muutama muu maailmanlaajuisesti.


Lue myös:

2.6. Koti-/yksityinen kokki

Rakkautesi ruokaan voisi tehdä sinusta niin hämmästyttävän... kotikokki. Voit leipoa omaa leipää, valmistaa jotain mausteista tai makeaa ja kaataa viiniä laseihin. Lisäksi, voit järjestää pöydät, tuolit ja kaikki ruokailuvälineet haluamallasi tavalla omassa tai asiakkaasi kodissa. Työskentely koti- tai yksityiskokkina on ehdottomasti joustava, mutta voit kehittää rutiinin. Ota varauksia vastaan samana päivänä joka viikko tai kuukausi. Ruoanlaitto on ehdottomasti yksi parhaat työpaikat Taurukselle. Jos kokkien maailma kiehtoo sinua, tutustu esimerkiksi seuraaviin alustoihin Aterioiden jakaminen, Mamaz Social Food, EatWith, BonAppetourja muita kotiruokapaikkoja kaupungissasi.


Lue myös:

2.7. Lemmikkieläinten sitteri

parhaat työpaikat taurus
Kuva Eric Ward Unsplashista. Harkitsisitko ryhtymistä lemmikki sitteriä?

Lemmikkisitterit eivät tee kenttätyötä, mutta söpöjen koiranpentujen kanssa puistoissa ja metsissä viettämässä aikaa voi silti olla tuo sinulle iloa. Työskentely lemmikkieläinten hoitajana on hyvä työ Härkä, koska voit näyttää, miten luotettava olet. Koska lemmikkieläinten hoitaja, voit olla yhteydessä kaupunkisi lemmikkieläinten omistajiin. Vaikka koiran ulkoiluttaminen on edelleen suosituin palvelu, jota lemmikkieläinten hoitajat voivat tarjota, on muitakin mahdollisuuksia. Esimerkiksi lemmikkitaksit tai koiranhoito, ja myös kissat tarvitsevat hoitoa. Tämä on myös joustava työ, mutta tarvitset uskomattomia organisointitaitojasi tapaamisten aikatauluttamiseen. Jos haluaisit hoitaa lemmikkejä, sinun kannattaa tutustua työmahdollisuuksiin osoitteessa Rover, PetSitter.com, HouseSitter.com, Care.com, Isännöi lemmikkieläintä, Gudog, Wag!, PetBacker, Tailsterja jotkut muut alustat.


Lue myös:

3. Ole yhteydessä Taurus-kohorttiin verkossa!

Sinulla saattaa olla muita ajatuksia parhaista työpaikoista Taurukselle. Miksi et jakaisi niitä vertaistesi kanssa? Keskustele ahkerien ja luovien Härkä-kollegoiden kanssa ympäri maailmaa ja keskustele seuraavista asioista parhaat työpaikat Taurukselle.


LUE LISÄÄ!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish