Etsitkö laillinen tapoja alkaa ansaita rahaa työskennellen mukavasti kotoa käsin? Oikea mahdollisuudet on tarjolla, kunhan sinulla on oikeanlaiset taidot ja kiinnostus, jotta voit sopia tiettyyn tehtävään. 

Jos sinulla on hyvät oikeinkirjoitus- ja kielioppitaidot, voit harkita kirjoitustöitä kokopäiväisenä tai osa-aikaisena työnä. Työskentele kotoa käsin Siirtotyöpaikat ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat tienata sivurahaa viikonloppuisin ystävien kanssa hengailuun. Joten miten päästä alkuun työstä kotoa transkriptiotöitä, tässä on täydellinen opas.

 Mikä on Transcription Jobs

Yksinkertaisesti sanottuna äänitiedostojen muuttaminen kirjoitetuksi tekstiksi tunnetaan nimellä transkriptiotyö. Se ei ole vaikea tehtävä, mutta urana se saattaa vaatia aiempaa kokemusta. Tässä nimenomaisessa työssä kirjoitetaan ylös se, mitä kuulet yritysten lähettämistä äänitiedostoista, ja yritykset korvaavat tämän palvelun vastineeksi. 

Esimerkiksi monet ammattilaiset, kuten lääkärit, liikemiehet, tutkijat lähettävät äänitiedostojaan yrityksille, joissa nämä tiedostot lähetetään edelleen puhtaaksikirjoittajille kotoa käsin tehtäväksi. Nämä äänitiedostot kuunnellaan ja muutetaan kirjoitetuiksi tiedostoiksi ja lähetetään takaisin ammattilaisille. Freelance-äänikirjoitustöissä voit myös suoraan ottaa tehtävän vastaan asiakkaalta, kirjoittaa äänitiedostot ja lähettää ne takaisin. 

 Kirjoitustyöpaikkojen tyypit

Ei sillä, että transkriptiotöitä olisi vain yhdenlaisia. On olemassa kaikkiaan kolme erilaista transkriptiotyötehtävää, joihin voit erikoistua. Ihmiset eivät tee tästä työstä pelkästään uraansa, vaan jotkut valitsevat myös freelance-toimittajan työt. Transkriptiotyöt jaetaan yleisiin ja erikoistuneisiin luokkiin. Yleisenä puhtaaksikirjoittajana puhtaaksikirjoitat haastatteluja, kokouksia, tapahtumailmoituksia ja muutat äänitiedostot word-dokumentiksi. Erikoistettu transkriptio on korkeatasoista ammattimaista työtä, jossa kirjoitat äänitiedostoja lääketieteellisille ja oikeudellisille asiakkaille. Lääketieteellisenä tai juridisena transkriptiomiehenä työskentelyyn tarvitaan koulutusta ja asianmukaista työkokemusta.

 Lääketieteellinen transkriptio

Lääketieteellinen transkriptio on online transkriptio työtä kotoa jossa transkriptiomiehet vastaavat laboratoriossa työskentelevien lääkäreiden lähettämien äänitiedostojen puhtaaksikirjoittamisesta. Sitten heitä pyydetään muuttamaan ne kirjallisiksi raporteiksi. Heidän tehtävänään on tarkistaa ja muokata lääkäreiden laatimia lääketieteellisiä asiakirjoja puheentunnistustekniikan avulla.

 Oikeudellinen transkriptio

Kaikessa yksinkertaisuudessaan oikeudellinen transkriptiotyö on prosessi, jossa kuunnellaan äänitiedostoja ja kirjoitetaan kaikki asiat Word-asiakirjaan kaikessa selkeydessään. Oikeusmaailmassa siitä tulee paljon vakavampaa, koska oikeudelliset asiat ovat vakavampia. Jokainen äänitteessä sanottu sana, oli se sitten väärä tai oikea, on kirjoitettava puhtaaksi, koska se on tarkoitettu tuleva viittaukset oikeudellisessa asiassa. Transkriptioita tehdään oikeudenkäynneistä, sanelluista muistiinpanoista, tallennetuista lausunnoista ja monista muista oikeudellisten asiakirjojen lähteistä.

Työkalut ja taidot, joita saatat tarvita transkriptiossa

Moni haaveilee puhtaaksikirjoittajan urasta, mutta kaikki eivät tiedä, mitä työkaluja puhtaaksikirjoittajan työn aloittaminen edellyttää. Saatat olla hukkua tietoihin, joita sinulle annetaan siitä, mitä tarvitset ja mitä et ehkä tarvitse. Olemme koonneet luettelon asioista, joita tarvitset, jotta voit tehdä uraa tällä alalla. 

MAHDOLLISESTI TARVITSEMASI PERUSTYÖKALUT

Kannettava tietokone/tietokone 

Ensimmäinen ja tärkein työkalu, jota tarvitset menestyksekkääseen puhtaaksikirjoittajaan, on tietokone tai kannettava tietokone henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen. Kannettava tietokone on suhteellisen mukava, vaikka olisit poissa kotoa, voit työskennellä helposti, kun taas pöytäkone on kätevä toimistossa. Molemmat ovat yhtä tärkeitä; kyse on vain helppoudesta. 

Kuulokkeet

Pelkät kuulokkeet eivät riitä, mutta mukavat kuulokkeet ovat tärkeä asia, kun harkitset transkriptiotöitä urana tai jopa freelancerina. Tässä nimenomaisessa työssä sinun on kuultava, mitä sanotaan, ja muunnettava se sitten kirjalliseksi asiakirjaksi, minkä vuoksi on tärkeää, että sinulla on vahva kuulokyky. Käyttämällä mukavia kuulokkeita voit kuulla sanoja ja lauseita, joita on muuten vaikea havaita.

Kieliopin tarkistusohjelma

Kieliopin tarkistusohjelma on toinen tärkeä työkalu, kun on kyse verkkokirjoitustöistä. Se on niin, koska toisinaan työn paine on sellainen, että unohdetaan pieniä kielioppivirheitä ja tehdään tahattomasti tyhmiä kielioppivirheitä, joita ei pitäisi tehdä puhtaaksikirjoittajana. Kieliopin tarkistusohjelma on kätevä apuväline tämän korjaamiseksi. Se säästää paljon aikaa. 

Jalkapoljin

Ei ole järkevää, että henkilö voi transkriboida äänen yhdellä kertaa. Toisto, kelaus, pikakelaus eteenpäin ja tauko ovat tavallisia käytäntöjä, joita transkribentti käyttää kirjoittaessaan. Joten sen sijaan, että he käyttäisivät joka kerta käsiä, he voivat yksinkertaisesti käyttää siihen vipuja jaloillaan. Tämä tekee työstä tehokkaampaa ja vähemmän aikaa vievää. 

SAATAT MYÖS TARVITA: 

Tekstinkäsittelyohjelmisto

Kirjoitustyökaluna tekstinkäsittelyohjelma on kätevä. Sinun on asennettava tekstinkäsittelyohjelmisto, kuten microsoft office, jotta kirjoituskokemus olisi sujuva. Näitä ohjelmistoja käyttävät sekä freelance-kirjoittajat että ammattimaiset kirjoittajat. 

Transkriptio ohjelmisto

Rationaalisessa mielessä ei ole mahdollista, että ihmiset eivät tekisi virheitä. Siinä tapauksessa käytetään puhtaaksikirjoitusohjelmia. Nämä ohjelmistot muuttavat äänitiedostot automaattisesti kirjalliseen muotoon tekemättä virheitä. 

Ajanseurantaohjelmisto

Ajanseurantaohjelmistoja käytetään laajalti freelance-kirjoitustöissä, joissa työtunteja ei ole laskettu oikein ja freelancerit tekevät ylitöitä. Tämä ohjelmisto kertoo tarkalleen, kuinka monta tuntia olet käyttänyt äänen puhtaaksikirjoittamiseen. Tämä auttaa sinua saamaan palkkaa täydestä työajastasi.

Lue lisää tarvittavista työkaluista, joita transkriptiopalvelun harjoittaja tarvitsee. täällä.

 Paljonko sinulle maksetaan? 

tehdä rahaa transkriptio työpaikkoja

Se, kuinka paljon sinulle maksetaan, riippuu kahdesta asiasta:

 1. Paljonko on äänikohtainen hinta
 2. Kuinka kauan kestää äänitteen transkriboiminen 

Tällä tarkoitetaan sitä, että pääsääntöisesti rahakorvaus riippuu ääniminuutista eikä työtunnista. Ja se, mitä he maksavat ääntä kohden, vaihtelee muutamasta pennistä dollareihin. Sinulle maksetaan siis niiden minuuttien mukaan, jotka käytät äänitteen puhtaaksikirjoittamiseen. 

Lääketieteellisenä puhtaaksikirjoittajana on kuitenkin erittäin odotettavissa, että keskimääräinen tuntitason palkka on $17,50, kun taas heidän keskimääräinen vuosipalkkansa on $36 400 vuodessa.

Oikeudellinen puhtaaksikirjoittaja ansaitsee enemmän kuin lääketieteellinen puhtaaksikirjoittaja, mutta tämäkin riippuu henkilön kokemuksesta. Suurin osa oikeudellisista puhtaaksikirjoittajista ansaitsee $20 000-$60 000 vuodessa, ja keskiarvo on noin $26 400 vuodesta 2018 alkaen.

Lyhyesti sanottuna, aloittelevan transkriptiomiehen palkka on yleensä noin $15, kun taas kokenut transkriptiomies ansaitsee noin $25-$30 ääntä kohden äänen pituudesta riippuen. 

Tällä nopeudella voit kuitenkin helposti ansaita $1500 joka kuukausi. 

 Miten aloittaa työskentely ilman kokemusta

Jos etsit puhtaaksikirjoitustöitä aloittelijoille, joilla ei ole asiaan liittyvää kokemusta, niin stressi on todellista erityisesti aikana, jolloin lähes kaikki yritykset etsivät kokeneita puhtaaksikirjoittajia. 

Mutta mikään ei ole turhaa. Aina on tilaa intohimoisille aloittelijoille, jotka haluavat tehdä uransa transkriptiotöissä. Useimmissa näistä yrityksistä sinun on kuitenkin vielä todistettava transkriptiotaitosi läpäisemällä englannin kielen taitotesti tai transkriboimalla testiäänitiedosto.

Olemme koonneet luettelon aloittelevista yrityksistä, jotka palkkaavat tai saattavat olla valmiita palkkaamaan aloittelijoita, joilla ei ole kokemusta puhtaaksikirjoituksesta. 

MITÄ TARVITSET ALOITTAAKSESI PUHTAAKSIKIRJOITTAJANA: 

Useimmat yritykset maksavat transkriptijoilleen äänen pituuden mukaan. Sinun on siis tärkeää työskennellä nopeammin. Mitä nopeammin työskentelet, sitä paremmin ansaitset. Siksi on olemassa joitakin työkaluja ja laitteita, joita transkriptiomies tarvitsee työskennelläkseen nopeammin.

 • Transkriptio jalka poljin 

Transkriptiojalkajalkapedaalien avulla voit toistaa, kelata taaksepäin ja kelata eteenpäin äänitiedostoa. Se tekee työstä paljon sujuvampaa ja helpompaa. Sen sijaan, että satuttaisit sormiasi joka kerta, homma hoituu melko hyvin varpaiden avulla. Se tekee siitä myös vähemmän aikaa vievää ja tehokkaampaa.

 • Kuulokkeet 

Kun äänitiedosto ei ole kunnolla kuunneltavissa, se aiheuttaa virheitä myös kirjoitetussa tiedostossa. Käyttämällä mukavasti toimivia kuulokkeita voit kuulla jokaisen sanan ja lauseen ja kirjoittaa sen oikein. Tämä maksaa sinulle lopulta paljon paremmin. 

 • Microsoft word 

Äänitiedoston transkriboimiseksi on tärkeää, että käytössä on sujuva ohjelmisto, jolla transkriboija voi kirjoittaa kaikki tiedot virheettömästi. Microsoft Word on parempi vaihtoehto, koska se on paljon sujuvampi ja helpompi. 

Kun työkalut ovat valmiina, voit alkaa etsiä yrityksiä, jotka palkkaavat puhtaaksikirjoittajia ilman kokemusta. 

Tämä luettelo yrityksistä, jotka palkkaavat kotiin transkriptiotöitä, sisältää monia erilaisia transkriptiotyypit, esim. yleiset, yritys-, rahoitus- ja lakikirjoitustehtävät. Kuitenkin, lääketieteellinen transkriptio työpaikkoja luetellaan erikseen, samoin kuin tietojen syöttö työpaikkoja.

 Transkriptiokurssit ja koulutus

Koulutus on erittäin tärkeää lähes kaikissa ammateissa. Verkkokoulutuksesta on hyötyä erityisesti uran rakentamisessa tietyllä alalla. Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit läpäistä verkkokirjoituskursseja, jotka auttavat sinua myös tuntemaan alan paremmin.

 • Kirjoittamisen harjoittelu

Transkriptiotyöt, kuten tietojen syöttötyöt, edellyttävät paljon kirjoittamista. On tärkeää, että sinulla on nopeat kirjoitustaidot, jotta saat tehtävää ajoissa valmiiksi ja samalla tienaat riittävästi rahaa. Siksi on hyvä, että alat harjoitella kirjoitustaitoja. On hyödyllistä harjoitella äänitranskriptiota videoista, joista pidät, vaikka et vielä omistaisikaan transkriptiolaitteita. Jos todella haluat uran tällä alalla, sinun on tehtävä kirjoittamisesta säännöllinen tapa. Muista, että useimmissa tapauksissa tarkkuus on nopeutta tärkeämpää, vaikka molemmat ovatkin tärkeitä taitoja.

 • Puolan kielioppi- ja oikeinkirjoitustaito

Yritykset palkkaavat puhtaaksikirjoittajia vain siksi, että ne eivät arvosta kielioppivirheitä, jotka ovat niin pieniä, ettei niissä ole mitään järkeä. Kielioppi ja oikeinkirjoitus ovatkin erittäin tärkeitä kirjoituskokeissa. Käytä oikeinkirjoituksen tarkistusohjelmaa, kun harjoittelet äänitranskriptiota tarkkuutesi arvioimiseksi.

 • Puolan kuulotaidot 

Äänitestejä tehdessä paine on sellainen, että sanasta jää jotain huomaamatta. On kuitenkin tärkeää, että kuulotaidot ovat täysin hiotut ennen verkkokokeeseen osallistumista. 

 • Nopea lausekkeiden nappaaminen 

Lauseita ei toisinaan voi saada kiinni. Harjoittelu tekee ihmisestä täydellisen. Vaatii kaiken voiman ensin harjoitella vaikeiden fraasien kiinni saamista ja sitten istua tenttiin. 

Lisää suosituksia, vinkkejä ja niksejä, klikkaa tästä

RESURSSEJA TRANSKRIPTIOTAITOJEN HIOMISEEN: 

Olemme koonneet luettelon ilmaisista resursseista, joiden avulla voit hioa kaikkia taitojasi vaivattomasti. 

 • Ilmainen konekirjoituskoulutus
 • Tarkkuuden arviointiväline 
 • Kuuntele ja kirjoita 

ILMAINEN TYÖSKENTELYKOULUTUS: Jos olet enemmän sitoutuva henkilö, tämä on täydellinen valinta. Vapaa konekirjoituskoulutus tarjoaa ystävällisen ja mukaansatempaavan luokkahuoneympäristön. 

TARKKUUDEN ARVIOINTITYÖKALU: Tämän linkin avulla voit harjoitella transkriptiotaitojasi. 

KUUNTELE JA KIRJOITA: Kuuntele ja kirjoita auttaa sinua parantamaan kuulo- ja kirjoituskykyäsi. 

 5 parasta transkriptiotyötä aloittelijoille

Lähde: https://universe.jumpstory.com/#search=dataentryjobs&type=photos

Tästä alasta kiinnostuneet ihmiset ovat usein eksyksissä oikean yrityksen valinnassa. On totta, että muutamat tarjoavat transkriptiotöitä aloittelijoille. Se johtuu myös siitä, että heillä ei ole asiaankuuluvaa altistumista ja he eivät ole tarpeeksi tehokkaita. Mutta toisaalta olemme koonneet luettelon yrityksistä, jotka sopivat sinulle. 

 1. TRANSCRIBEME
 • Pätevyys: Ei kokemusta 
 • Odotettu palkka: $15 - $22 ääntä kohden. 
 • Maksutapa: Paypalin kautta
 • Saatavuus : Medium

Jos aloittelijat ovat osaksi tehdä ylimääräistä rahaa Transcribeme on paras vaihtoehto heille. Ne eivät vaadi kokemusta sellaisenaan, mutta altistuminen asiaankuuluvilla aloilla voi saada heidät iso laukaus, kuten lääketieteen ja lain tausta transcribers voi tehdä ylimääräistä rahaa. 

Transcribeme on loistava lähde, sillä se jakaa yhden pitkän äänen kahtia, mikä helpottaa transkribointia. Rekisteröidy, tee koe ja odota vastausta 12 työpäivän kuluessa.  

 1. GMR TRANSKRIPTIO: 
 • Pätevyys: USA:ssa asuvien osalta ei tarvita kokemusta lukuun ottamatta jalkapolkimen käyttöä.
 • Odotettu palkka: $0,70-$1,25 per ääni.
 • Maksutapa: Paypal
 • Saatavuus: Korkea

Ainoa asia GMR:ssä on se, että he palkkaavat vain Yhdysvalloissa asuvia työntekijöitä, mikä on haitta muille kuin Yhdysvalloissa asuville. Kyseessä on kuitenkin myös suuri yritys, joka ei tarvitse kokemusta sellaisenaan. Yhdysvaltojen asukkaiden vaatimuksen lisäksi se edellyttää myös, että transkripterillä on tarvittavat välineet, kuten Microsoft Office, jalkapoljin, nopea internet ja pehmeät kuulokkeet. 

Kun olet läpäissyt kokeen, sinun on ensin transkriboitava 2 tunnin edestä ääntä, ennen kuin voit alkaa saada palkkatyötä. Koeajan jälkeen sinun on transkriboitava vähintään 4 äänituntia joka kuukausi. 

 1. GOTRANSCRIPT:
 • Pätevyys: Kokemusta ei tarvita
 • Odotettu palkka:Enintään $0.6 ääntä kohti
 • Maksutapa: Viikoittain Paypalin tai Pioneerin kautta 
 • Saatavuus: Medium

Toisin kuin GMR Transcription, he hyväksyvät hakemuksia kaikkialta maailmasta riippumatta siitä, missä he asuvat, mutta sinun on todistettava henkilöllisyytesi lähettämällä tekstiviestikoodi ja reaaliaikainen valokuvasi. 

Yrityksellä on kohtuullinen 6 tunnin toimitusaika 10 minuutin medialle, joten myös hitaat kirjoittajat voivat onnistua. Heillä ei myöskään ole kuukausittaista kiintiötä, joten voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat. 

 1. PÄIVITTÄINEN TRANSKRIPTIO: 
 • Pätevyys: kokemusta ei tarvita. Vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa asuvat. 
 • Odotettu palkka: $0,75-$0,85 per ääniminuutti. 
 • Maksutapa: viikoittain sekillä
 • Saatavuus: Korkea 

Kunhan olet Yhdysvaltain tai Kanadan laillinen kansalainen, voit hakea paikkaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta puhtaaksikirjoittajan työstä. Sinun on vain läpäistävä transkriptiotesti ja taitojen arviointitesti. 

Kun olet rekisteröitynyt ja sinut on hyväksytty, saat projekteja aikataulusi mukaan. 

 1. REV:
 • Pätevyys: Kokemusta ei tarvita
 • Odotettu palkka: $0,30-$1,10 per ääni.
 • Maksutapa: viikoittain paypalin kautta 
 • Saatavuus: Korkea

Rev on laaja yli 60 000 freelancerin verkosto, jolla on 100 000 maailmanlaajuista asiakasta, kuten Amazon, Google ja Facebook. Tarvitset vain hyvät kuuntelutaidot, suhteellisen nopean kirjoitusnopeuden, luotettavan Internet-yhteyden ja tietokoneen.

Kun sinut on hyväksytty, pääset valitsemaan sadoista päivittäin julkaistavista projekteista. 

Lisätietoja siitä, miten päästä alkuun klikkaa tästä

 Transkriptiotyöpaikat: Transcription Transcription: Hyödyt ja haitat

Kirjoittajana työskentelyssä on sekä hyviä että huonoja puolia. Asiantuntijana sinun on huolehdittava molemmista. Samoin transkriptiotyöpaikoissa on hyvät ja huonot puolensa. 

Plussaa: 

Sinulla on kaikki vapaudet:

 • Aseta oma sopiva aikataulu
 • Työskentele niin monta tuntia kuin haluat
 • Ota hankkeita, joista olet kiinnostunut

Ei työmatkojen vaivaa:

 • Säästää kuljetusrahaa
 • Ei enää ylimääräistä liikennestressiä 
 • Vietä enemmän laatuaikaa perheen kanssa

Miinukset

 • Yhteyden muodostaminen muihin kollegoihin ei ole mukavaa 
 • Joudut käsittelemään ihmisiä, jotka ovat laiskoja eivätkä työskentele ajoissa.
 • Se käy joskus tylsäksi.

 Työ kotoa vinkkejä Transcription Jobs

Tässä on 7 vinkkiä, jotka auttavat sinua kotoa käsin työskentelevänä transkriptionistina. Ja jos haluat lisää vinkkejä siitä, miten aloittaa työskentely freelancerina, tutustu tähän osoitteeseen blogi

 1. Sinun on oltava nopea kirjoittamaan: Nopea kirjoittaminen säästää vain aikaa. Hidas kirjoitusnopeus ei riitä, ja loputtomien korjausten tekeminen saa työn kestämään niin kauan, että tuhlaat aikaasi ja menetät rahaa.
 2. Hanki oikeita puhtaaksikirjoitustöitä: monet yritykset tarjoavat puhtaaksikirjoitustöitä, mutta eivät korvaa niistä tarpeeksi hyvin. On tärkeää, että saat oikean työpaikan, josta maksetaan oikeaa palkkaa, vaikka työskentelisitkin kotoa käsin. 
 3. Varmista, että sinulla on mukava työpiste: mukava työpiste auttaa sinua työskentelemään tarkasti ja tehokkaasti. On kuitenkin erittäin tärkeää, että työpiste on järjestetty.
 4. Ole järjestäytynyt: Kirjoitustyö kotona voi joskus tehdä sinut laiskaksi. On erittäin tärkeää istua järjestäytyneenä ja aikataulu valmiina. 
 5. Hanki oikea transkriptioohjelmisto: Oikeat ohjelmistot auttavat sinua tekemään työstäsi virheetöntä.
 6. Varmista, että veloitat ääntä kohden: joskus ääni voi olla liian laahaava. Siksi on hyvä, jos veloitat ääntä kohden.
 7. Tunne asiakkaasi muoto: oikeat ohjeet auttavat sinua tekemään tehtävän tehokkaammin. On tärkeää tuntea vaadittu formaatti. 
 8. Muiden freelance kotoa työtä lukea blogiamme täällä

 Transkriptio työpaikat FAQ


Mikä on paras transkriptioyritys, jossa työskennellä?

On niin monia yrityksiä, jotka tarjoavat transkriptiotöitä. Jotkut etsivät kokeneita hakijoita, kun taas jotkut eivät vaadi kokemusta. Paras puhtaaksikirjoitustyö tarjoaa kuitenkin mukavan työympäristön ja maksaa hyvin. 

Siinä tapauksessa, TranscribeMe on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, ja aloittaminen on melko helppoa. Kun olet täyttänyt lomakkeen, sinun on läpäistävä testi voidaksesi aloittaa työskentelyn TranscribeMe:ssä.

Se on melko yksinkertaista. TranscribeMe ei vaadi aiempaa kokemusta. Kun työskentelet TranscribeMe:llä, kirjoitat lyhyitä (yleensä 2-4 minuutin pituisia) äänileikkeitä eri toimialoilta. Palkka vaihtelee $15:stä $22:een äänitunnilta. Keskimääräinen transkriptionisti ansaitsee $250 kuukaudessa, ja huipputyöläiset tienaavat jopa $2,200 kuukaudessa. Maksu maksetaan PayPalin kautta viikoittain.

 Kuinka kauan kestää yhden tunnin äänitallenteen puhtaaksikirjoittaminen?

Yhden tunnin äänitallenteen puhtaaksikirjoittamisen vakiohinta on seuraava neljä tuntia. Jos äänenlaatu on huono, puhtaaksikirjoittajan on työskenneltävä pidempään saadakseen työn valmiiksi. Tämä voi pidentää tunnin mittaisen äänitteen tavanomaista valmistumisaikaa viiteen tai kuuteen tuntiin. 

Kääntäjä voi myös saada yhden äänen valmiiksi alle neljässä tunnissa, jos se riippuu seuraavista seikoista:

 1. Äänen laatu 
 2. Äänen kaiuttimet 
 3. Taustamelu

 Kuinka nopeasti sinun on kirjoitettava, jotta voit toimia puhtaaksikirjoittajana?

70 sanaa minuutissa.

Hyvä kirjoitusnopeus on olennainen osa puhtaaksikirjoittajan työtä. 70 sanaa minuutissa on ihanteellinen nopeus, jolla on aloitettava. Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan pysty saavuttamaan tätä nopeutta. Siksi on suositeltavaa aloittaa harjoittelu, kunnes saavutat ihanteellisen kirjoitusnopeuden. 

 Kuinka paljon puhtaaksikirjoittajat tienaavat tunnissa?

Transkriptio on hyvin palkattu ura, jolla on monia mahdollisuuksia. Kirjoittajan palkka on yleensä noin $15, kun taas edistynyt kirjoittaja ansaitsee noin $25-$30 tunnilta. Tällä määrällä voit helposti ansaita $1 500 joka kuukausi, jos työskentelet 2,5 tuntia päivässä 24 päivän ajan.

 Kuinka monta sanaa on äänitunti?

Keskimäärin useimmat esiintyjät kertovat noin 9 300 ääntä. sanat per tunti. Se riippuu kertojasta.