Tietojen syöttötyöt ovat usein parhaita freelance-työpaikkoja, koska ne ovat joustavia ja vapaita työskennellä mistä tahansa. Lisäksi sinulla on vapaus valita työaikasi, olipa kyse sitten arkipäivistä, viikonlopuista tai jopa osa-aikatyöstä. Tietojen syöttötyöt vaativat usein vain vähän tai ei lainkaan koulutusta, ja tähän ammattiin pääsee melko helposti. Tutustutaanpa siihen, miten voit alkaa ansaita verkossa tietojen syöttötyöllä!

Mikä on tietojen syöttötyö?

Tietojen syöttötöitä voidaan kutsua toimistotehtäviksi, joissa tietoja lisätään tietokoneisiin ääni- tai kirjoituskomentojen avulla. Korkeammalla tasolla niihin kuuluu myös äänitiedostojen tai kokousten puhtaaksikirjoittaminen, vakuutuslomakkeiden koodaaminen, asiakirjojen skannaaminen sekä PDF-tiedostojen siirtäminen Word-tiedostoiksi tai päinvastoin. Näin ollen tietojen syöttötyö on prosessi, jossa tietoja muutetaan yhdestä muodosta toiseen.

Kun teet tietojen syöttötöitä, sinun odotetaan usein käsittelevän useita sähköisiä laitteita sekä paperisia tai sähköisiä tiedostoja, joita käytetään tietojen syöttämiseen. Tyypillisesti tietojen syöttötyöt eivät sinänsä edellytä aiempaa kokemusta, vaan minkä tahansa alan tutkintoa ja hyvää konekirjoitusnopeutta. 

Tietojen syöttötöiden maksutapa voidaan määritellä projektikohtaisesti, tuntihinnalla, näppäinpainalluksilla tunnissa, sanassa tai minuutissa. Yleensä maksun suuruus määritetään kirjoittamisnopeuden mukaan, ja mitä nopeammin henkilö pystyy kirjoittamaan ja syöttämään tietoja, sitä todennäköisemmin hän voi ansaita.

Tietojen syöttötyöpaikkojen tyypit

Tietojen syöttötyöt ovat varsin laaja-alaisia, ja sinun tarvitsee vain varmistaa tarkkuus ja nopeus, kun syötät tietoja tai muutat tietoja yhdestä lomakkeesta toiseen. Vaikka kaikkia ei ehkä ole käsitelty tässä, valaiskaamme erilaisia tietojen syöttötöitä:

Yleinen tietojen syöttö Työpaikat

Tällaiset tietojen syöttötyöt ovat melko yleisiä, ja usein sinun odotetaan saavuttavan 20-30 sanan minuuttinopeuden. Joitakin merkittäviä yleisiä tietojenkäsittelytöitä ovat seuraavat:

  • Tavalliset tietojen syöttötyöt - Tähän kuuluu tietojen kirjoittaminen Microsoft Word- tai Google Docs -tiedostoon lukemalla tiedot PDF-tiedostosta tai paperikopiosta. 
  • Basic Data Entry Jobs - Tähän kuuluu tietojen kirjoittaminen Microsoft Excelin tai Google Sheetin soluihin PDF-tiedostosta tai paperikopiosta.
  • Kirjoittaja - Tähän kuuluu muun muassa sähköpostien, kirjeiden ja raporttien laatiminen. Tämä työ edellyttää siis teknisten asioiden ymmärtämistä, asianmukaista muotoilua, kielioppi- ja syntaksisääntöjä.
  • Tiedot Puhdistus - Tähän sisältyy virheiden havaitseminen ja poistaminen tietokannasta, taulukosta tai tavallisesta asiakirjasta.  

Jotkin kotipohjaiset tietojen syöttötyöpaikat selitetään yksityiskohtaisesti tässä video.

Online tietojen syöttö työpaikkoja

Tällaiset tietojen syöttötyöt ovat vapaita toimistotilojen rajoituksista ja vaativat vain kannettavan tietokoneen tai tietokoneen ja luotettavan WiFi-yhteyden toimintojen suorittamiseen. Joitakin merkittäviä online-tiedonkeruutöitä ovat seuraavat:

  • Lomakkeiden täyttäminen verkossa - Tähän kuuluu tietojen syöttäminen valtavien tietolomakkeiden tai asiakirjojen luettelosta verkkolomakkeen kenttiin erittäin huolellisesti, jotta et päädy sotkemaan tietoja. 
  • Verkkokyselyt - Tähän sisältyy verkkolomakkeiden täyttäminen vastaamalla tiettyihin kysymyksiin. Tämä vie tuskin 5-15 minuuttia, ja sitä vaativat usein yritykset, jotka luottavat PR-toimintaan ja asiakaslähtöisiin suosituksiin.

Micro-data Entry Työpaikat

Tämä käsite tietojen syöttötyöt ovat suhteellisen uusia markkinoilla, ja siihen sisältyy omistajien luomien mikrotietojen syöttötöiden tai ihmisen älykkyystehtävien (HIT) suorittaminen. Joitakin merkittäviä mikrotietojen syöttötöitä ovat seuraavat:

  • Captcha Entry Jobs - Tämä sisältää numeroiden, aakkosten, aakkosnumeeristen tietojen syöttämisen tai oikeiden kuvien valitsemisen Captcha-kenttiin. 
  • Kopioi ja liitä -työtehtävät - Tähän kuuluu tietojen kopioiminen lähteestä, olipa se sitten tavallinen Word- tai Excel-asiakirja, ja liittäminen toiseen lähteeseen. 
  • Kuvatekstit - Nämä työt ovat harvinaisia, ja ne vaativat usein älyllistä mutta luovaa ajattelua, jotta voidaan kirjoittaa kuvatekstejä tai otsikoita uutisiin, kuviin tai bannereihin yleensä. 

Tietojen muotoilu Työpaikat

Tällaisissa tietojen syöttötöissä on usein kyse enemmän kirjoitettujen tietojen muotoilusta kuin tietojen syöttämisestä tai kirjoittamisesta. Joitakin merkittäviä tietojen muotoilutehtäviä ovat seuraavat:

  • Muotoilu- ja muokkaustehtävät - Tämä sisältää kirjallisten tietojen muotoilun ja muokkaamisen ja siten kielioppi- ja syntaksivirheiden havaitsemisen ja korjaamisen. 
  • Uudelleenmuotoilu- ja korjaustehtävät - Tähän sisältyy jo kirjoitettujen tietojen, pitkien lomakkeiden tai asiakirjojen muotoilu ja korjaaminen, kuten esimerkiksi linjauksen, asettelun ja fonttikoon mukauttaminen. 

Tiedostojen muuntaminen Työpaikat

Tällaiset tietojen syöttötyöt edellyttävät tiedostojen muuntamista muodosta toiseen. Joitakin merkittäviä tiedostojen muuntotöitä ovat seuraavat:

  • Image-to-Text Data Entry Jobs - Tämä sisältää tietojen lukemisen kuvista ja tietojen kirjoittamisen tavalliseen Microsoft Wordiin tai Google Docsiin, joka voi kattaa yksinkertaisesta englannista koviin teknisiin termeihin.
  • Äänestä tekstiin - Tiedonsiirtotehtävät - Tähän kuuluu tietojen muuntaminen äänitiedostosta tekstipohjaiseen dokumentointiin samalla kun kuuntelet äänitiedostoa. Tämä edellyttää hyviä kuuntelutaitoja sekä äidinkielen aksenttien hallintaa.

Nainen työskentelee kannettavalla tietokoneella

Sekalaiset tietojen syöttö työpaikat

Tällaiset tietojen syöttötyöt edellyttävät tietojen syöttämistä internetin välityksellä. Joitakin merkittäviä sekalaisia tietojen syöttötöitä ovat seuraavat:

  • Online Data Capturing Jobs - Tähän kuuluu tietojen kerääminen erilaisista internetlähteistä, kuten e-lehdistä, tutkimusjulkaisuista tai e-kirjoista.
  • Sähköpostin käsittely - Tähän kuuluu satojen sähköpostien käsittely, niiden luokittelu ja otteiden syöttäminen Excel- tai Google-taulukkoon.
  • Tietokannan päivitystehtävät - Tähän kuuluu olemassa olevan tietokannan päivittäminen ja uusien merkintöjen lisääminen tietokannan eri kenttiin.

Data Entry Keyer Työpaikat

Tällaiset tietojen syöttötyöt edellyttävät tietojen syöttämistä asiakassuhteiden hallintaan (CRM) perustuviin ohjelmistoihin. Joitakin huomattavia tietojen syöttäjän työpaikkoja ovat seuraavat:

  • Luettelon tietojen syöttötyöt - Tähän kuuluu tietojen lukeminen tietokannasta ja syöttäminen online- tai offline-ohjelmiston eri kenttiin. 
  • Palkanlaskennan tietojen syöttö - Tämä sisältää tietojen syöttämisen tietyn organisaation offline- tai online-tietokannan tai paperin eri kenttiin.
  • Verkkopohjaisen järjestelmän tietojen syöttötyöt - Tähän kuuluu tietojen syöttäminen verkkopohjaiseen järjestelmään eri tuoteluetteloista luettuina, jotka kuuluvat oikeudellisille osastoille tai vakuutusvaatimuksiin. 

Data Entry Clerks Työpaikat

Tällaiset tietojen syöttötyöt edellyttävät tietojen syöttämistä offline-rekisteriin tai online-ohjelmistoon, ja ne muistuttavat jonkin verran Data Entry Keyer -työpaikkoja. Joitakin merkittäviä tietojen syöttöasiamiehen työpaikkoja ovat seuraavat:

  • Sairaalatyöt - Tähän kuuluu potilastietojen ja raporttien syöttäminen sairaalan omaan ohjelmistoon tai Excel-taulukkoon. 
  • Kunnalliset työt - Tähän kuuluu tietojen syöttäminen kunnanviraston rekistereihin, kuten oikeudellisiin asiakirjoihin, syntymätodistuksiin ja kaupungin rekistereihin, muutamia mainitakseni.

Lääketieteellinen tietojen syöttö työpaikkoja

Tällaiset tietojen syöttötyöt ovat yksi vaikeimmista töistä, ja ne edellyttävät kirjoitustaitoja. Joitakin merkittäviä lääketieteellisiä tietojen syöttötöitä ovat seuraavat:

  • Lääketieteelliset transkriptiotyöpaikat - Tähän kuuluu äänitiedostojen kuuntelu ja muuntaminen tekstipohjaisiksi asiakirjoiksi. Tämä edellyttää, että olet tietoinen lääketieteellisestä terminologiasta ja jargonista, jotta voit työskennellä tehokkaasti.
  • Lääketieteelliset koodaustyöpaikat - Tähän kuuluu diagnoositietojen, toimenpiteiden ja lääketieteellisten palvelujen muuntaminen aakkosnumeerisiksi koodeiksi. 

Työkalut ja taidot, joita saatat tarvita tietojen syöttämiseen

On olemassa tiettyjä taitoja, joita sinulla on oltava, kun etsit tietojen syöttötyötä.

Vaikka työ itsessään saattaa kuulostaa helpolta, mutta tietojen syöttämisessä ei voida tinkiä ammattitaidosta ja tarkkuudesta. 

Joitakin perusasioita, mutta tärkeitä taitoja, jotka sinun on hallittava, ovat:

  • Kirjoitustaito - Ensimmäinen ja tärkein asia, johon kannattaa keskittyä, on kirjoitusnopeutesi. Jos kirjoitustaitosi on hidas, et pysty ansaitsemaan työstä paljon. Sinun on paitsi kirjoitettava nopeasti, myös kirjoitettava tiedot oikein, joten tarvitset myös tarkkuutta. On olemassa paljon ohjelmistoja ja kirjoituspelejä, jotka auttavat parantamaan kirjoittajanopeutta ja -tarkkuutta. 
  • Kuuntelutaidot - Kun kirjoitat tietoja äänilähteestä, kuuntelutaitojen on oltava ehdottoman hyvät, jotta voit lisätä oikeat tiedot. Jos et pysty ymmärtämään äänitietoja, niiden syöttäminen onnistuu huonosti. 
  • Kielioppi- ja sanastotaidot - Kuuntelutaidot voivat olla eduksesi vain, jos sinulla on vankka ote kieliopista, sanastosta, välimerkeistä, oikeinkirjoituksesta ja lauserakenteista. Kaikki nämä asiat ovat yhtä tärkeitä, jotta lauseissasi olisi kunnolla järkeä. 
  • Tietokoneen käyttötaidot - perustaidot Tieto tietokoneiden ja joidenkin ohjelmistojen käyttö on tärkeää. Sinun tulisi tuntea tietyt keskeiset työkalut, jotka ovat suosituimpia tietojenkäsittelytöissä.

Tietojen syöttäminen voi olla hankalaa, jos et osaa käyttää siihen tarvittavia työkaluja. Vaikka tähän tarkoitukseen käytettäviä työkaluja on monia, joitakin tärkeimpiä ovat seuraavat:

  • Microsoft Excel - Kaikki tuntevat tämän työkalun, ja olet ehkä opiskellut sitä koulussa. Se on Microsoftin kehittämä taulukkolaskentaohjelma tietojen syöttämistä ja laskelmia varten. Se tarjoaa myös grafiikkatyökaluja, pivot-taulukoita ja Visual Basic for applications -sovelluksia, joita kaikkia voidaan käyttää merkittävästi tietojen syöttämisessä.
  • Microsoft Word - MS Word on suosittu tietojen syöttötöissä, joissa tiedot on syötettävä tekstin muodossa. Se auttaa myös kielioppivirheiden osoittamisessa, jotta voit muotoilla oikeita lauserakenteita. 
  • Google Docs - Google Docs on verkkopohjainen tekstinkäsittelyohjelma, joka auttaa muotoilemaan tekstejä ja kappaleita älykkäiden muokkaus- ja muotoilutyökalujensa avulla. Se on yksi tärkeimmistä työkaluista, joita käytetään tietojen syöttämisessä, koska se on saatavilla verkossa. 
  • Google Sheets - Google Sheets on myös toinen Googlen verkkopalvelu, joka toimii kuten MS Excel. Se on verkkopohjainen taulukkolaskentaohjelma, jota voidaan käyttää tietojen syöttämiseen äänestä, tekstistä, pdf:stä tai tulostetuista papereista. 

Googlen työkalujen käyttö tietojen syöttämiseen on ilmeistä, ja ainoa etu, joka niillä on Microsoftin työkaluihin verrattuna, on niiden saatavuus verkossa. Tosin monet kotona työskentelevät pitävät edelleen Microsoftin työkaluista tietojen syöttämisessä, koska heillä ei ole ongelmia työskennellä offline-tilassa ja toimittaa projektinsa myöhemmin, kun he ovat valmiit. Jos sinulla on vaikeuksia löytää oikeat työkalut ja taidot, voit oppia niistä lisää lukemalla meidän blogikirjoitus perimmäinen opas välttämättömistä työkaluista. 

Kuinka paljon sinulle maksetaan? 

Palkka voi vaihdella kirjoitustaidoista, kokemuksesta ja työtunneista riippuen. Näin todennäköisesti saat palkkaa:

  • On yrityksiä, jotka maksavat noin $0,60-$1 ääniminuuttia kohden. Jos olet aloittelija, eikä sinulla ole tällaista kirjoitustahtia, voit silti ansaita keskimäärin noin $100 kuukaudessa. 
  • Jos olet ammattilainen ja sinulla on hyvä kirjoitusnopeus, sinulla ei ole mitään ongelmaa ansaita jopa $200 kuukausittain tietojen syöttötyöstä. 
  • Osa-aikaisena työntekijänä voit myös saada toimeksiantoja pitkistä äänipuheluista, ja voit ansaita jopa $20 tunnin äänipuhelusta.

Tietojen syöttötöiden palkkaus riippuu useimmiten audion tai näppäimen lyöntien kestosta. Se ei perustu työaikaan, koska ammattilainen voi saada työn valmiiksi tunnissa, jonka aloittelija tekee 2 tunnissa. Sinun on siis kehitettävä tietojen syöttötaitojasi ansaitaksesi enemmän lyhyemmässä ajassa. 

Miten aloittaa työskentely ilman kokemusta?

Aloittaessasi voit joutua alentamaan palkkaasi, jos haluat työskennellä freelancerina. On olemassa useita alustoja, jotka tarjoavat keikkatyötä, mutta kilpailu on melko kovaa, ja kaikki tarjoavat taitojaan eri palkoilla. Jos haluat päästä niiden läpi ja haluat rakentaa itsellesi tunnettuutta tällä alalla, sinun on parempi aloittaa pienemmillä tarjouksilla.

Näin voit aloittaa matkasi tietojenkäsittelyn pariin ilman aiempaa kokemusta:

  • Aloita työskentely freelancerina - Ennen kuin saat kokopäivätyön tietojen syöttämistä varten, sinun on kehitettävä tietojen syöttötaitojasi freelance-projektien avulla.
  • Valitse alusta. Vaihtoehtoisia alustoja on tuhansia, ja on aina hyvä olla useita vaihtoehtoja. Joitakin hyviä vaihtoehtoja ovat mm:
  • Vahvan profiilin luominen - Kun olet valinnut alustan, luo profiilisi ja kuvaile keikkatyötäsi. 
  • Aseta alhaisemmat hinnat - Aseta verrattain alhaisemmat hinnat kuin muut. Alemmat palkat houkuttelevat asiakkaita nopeammin. 
  • Mainosta keikkatyötäsi - Et saa alkuvaiheessa johtolankoja käteen edes alhaisemmilla hinnoilla, jos kukaan ei saa sinusta tietää. Mainosta keikkatyötäsi eri alustoilla. Kerro ihmisille, mitä sinulla on tarjota. 
  • PayPal-tilin perustaminen - Maailmanlaajuisesti suurin osa maksuista suoritetaan PayPalin kautta. Se on yleinen maksuväline yritysten keskuudessa. Varmista, että sinulla on PayPal-tili, jotta maksutapa olisi sujuva.
  • Tutki asiakastasi - Tuhannet ihmiset etsivät tietojenkäsittelypalveluja, mutta kaikki eivät maksa etukäteen. Jotkut asiakkaistasi voivat aiheuttaa sinulle ongelmia, ja jotkut ovat jopa huijareita. Tee siksi aina taustatutkimus asiakkaastasi. Jos haluat tietää, miten aloittaa freelance-tiedonsyöttötyö, voit katsoa sitä meidän blogikirjoitus työn aloittamisesta freelancerina. 

 Tietojen syöttö kurssit & koulutus

Tietojen syöttötyö kattaa itsessään monia aloja. Kirjoittamisesta kuuntelutaitoihin, sinulla on paljon opittavaa, jos haluat tehdä sitä ammattimaisesti. On olemassa tuhansia verkkoinstituutioita, jotka tarjoavat verkkokurssit opettaa sinulle keskeiset taidot, jotka sinun on hallittava tietojenkäsittelytöitä varten. Osa niistä on ilmaisia ja osa maksaa sinulle hieman. Joitakin tärkeitä kursseja, jotka sinun on otettava, ovat seuraavat:

  • Kirjoitustunnit - Kirjoitusnopeuden ja -tarkkuuden lisääminen.
  • Näppäimistöoppaat - QWERTY-näppäimistöjen näppäinten opetteleminen ja hallitseminen.
  • Kuuntelukurssit - Parannat kuuntelutaitojasi, jotta voit valita sanoja yhdellä kertaa eikä sinun tarvitse toistaa ääntä edestakaisin. 

Tässä on perus tietojen syöttö video opetusohjelma aloittelijoille, jotta he pääsevät alkuun.

Osa verkkosivustot jotka tarjoavat online-tietojen syöttökursseja ovat:

  • Typing.com - Typing.com tarjoaa ilmaisia konekirjoituskursseja verkossa, joita aloittelijan kannattaa tutkia. Se voi auttaa parantamaan kirjoitustaitojasi merkittävästi. 
  • Udemy - Kaikki tuntevat Udemyn, kun kyse on verkkokursseista. Siellä on yli tuhansia tietojenkäsittelykursseja, ja osa niistä on tarkoitettu aloittelijoille, ja niiden hinnat ovat varsin kohtuullisia. 
  • Kirjoittava kissa - Alusta, joka kouluttaa aloittelijoita ja parantaa heidän kirjoitustaitojaan tarjoamalla ilmaisia kursseja ja koulutustilaisuuksia.
  • Coursera - Coursera on verkkoalusta, johon voit liittyä ilmaiseksi. Se tarjoaa erilaisia kursseja tietojen syöttämisestä taulukkolaskentaohjelmissa, joilla opitaan poistamaan ja muokkaamaan erityyppisiä tietoja. Aluksi se tarjoaa ilmaisia kokeiluvideoita ja sitten sinun on maksettava oppitunneista. 
  • Alison.com - Alison on loistava foorumi niille, jotka haluavat tulla ammattimaisiksi tietojen syöttäjiksi. Se tarjoaa joitakin hienoja tutkintokursseja, jotka on rikastettu perusteellisella tietämyksellä tietojen syöttötaidoista ja -työkaluista. Sinun kannattaa ehdottomasti tutustua siihen, jos haluat hioa tietojen syöttötaitojasi ja ansaita yhtä paljon kuin muut ammattilaiset ansaitsevat. 

 5 parasta tietojen syöttö työpaikkoja aloittelijoille

Vaikka toimistoissa on melko paljon tietojen syöttötöitä, samaan aikaan monet organisaatiot tarjoavat työskennellä kotona ja freelance-työtä niille, joilla on oikeanlainen osaaminen tietojen syöttämisessä. Tietojen syöttötyönä voi saada monenlaisia tehtäviä taitojen ja mieltymysten perusteella. Alla on kuitenkin joitakin kaikille suotuisia työpaikkoja tällä alalla:

  • Kirjaimellisesti - Literably on palvelu, jossa voit auttaa asiakirjojen puhtaaksikirjoittamisessa ja ansaita näin ylimääräistä rahaa. Kuuntelet opiskelijoiden lukemista, kirjoitat heidän puheensa puhtaaksi ja korostat virheet. He maksavat noin $10 tunnilta, mutta maksavat sinulle palkkaa transkriptiota kohden.
    • Palkka - nauhoitettua tallennetta kohti
    • Kokemus - ei vaadita
    • Maksutapa - PayPal 
  • Amazonin Mechanical TurkAmazon Mechanical Turk tarjoaa pieniä tehtäviä, jotka eivät liity pelkästään tietojen syöttämiseen vaan myös muihin aloihin. Se ei yleensä maksa paljon, mutta se ei vaadi kokemusta tehtävistä, mikä on bonuspiste aloittelijoille, jotka voivat parantaa tietojen syöttötaitojaan ja ansaita sillä jotain.
    • Palkka - $1 per tehtävä
    • Kokemus - ei vaadita 
    • Maksutapa - PayPal
  • Clickworker - Clickworker on kaikille avoin verkkoalusta, jonka avulla kuka tahansa voi mistä tahansa työskennellä pienissä projekteissa, jotka koskevat tietojen syöttämistä. He maksavat alle dollarin jokaisesta suoritetusta tehtävästä. Sinun on rekisteröidyttävä heihin ennen kuin pääset aloittamaan. 
    • Palkka - Alle dollari tehtävästä
    • Kokemus - ei vaadita
    • Maksutapa - PayPal
  • Survey Junkie - Survey Junkie on toinen verkkoalusta, joka tarjoaa tietojen syöttö- ja kyselytyöpaikkoja. mahdollisuudet freelancerit. Suoritat tehtäviä ja ansaitset pisteitä, jotka voi lunastaa käteiseksi tai lahjakorteiksi.
    • Maksu - pistepohjainen järjestelmä (sinun on ansaittava vähintään $5 pisteen arvosta pisteitä saadaksesi maksun).
    • Kokemus - ei vaadita
    • Maksutapa - PayPal tai lahjakortit
  • Scribie - Scribie tarjoaa tietojen syöttötöitä niille, jotka etsivät kotipohjaista työtä, ja freelancereille. Heillä on rajallinen määrä tehtäviä, ja he palkkaavat ensin tullutta palvellaan ensin -säännön mukaisesti. Jokaisesta tunnista, jonka käytät tietojen puhtaaksikirjoittamiseen äänitiedostoista. Se maksaa sinulle siitä $10. 
    • Palkka - $10 per tunti
    • Kokemus - ei vaadita
    • Maksutapa - Viikoittain PayPalin kautta

Jos olet hyvä sanojen kanssa ja etsit töitä, voit saada etumatkaa meidän blogikirjoitus Tietoja freelance-kirjoittaminen työpaikat. 

 5 korkeimmin palkattua tietojen syöttötyötä

Tuhannet alustat tuovat kotipohjaisia työmahdollisuuksia puhtaaksikirjoittajille ja tietojen syöttäjille. Kaikki eivät kuitenkaan maksa komeasti. Joitakin hyviä alustoja, jotka maksavat ihan hyvin tietojenkäsittelytöistä, ovat:

  • SigTrack - Alusta tarjoaa mahdollisuuksia tietojen syöttäjille, mutta vain Yhdysvalloissa asuville henkilöille. Heidän perustehtävänsä on käsitellä äänestyspöytäkirjoista ja vetoomuksista saatuja tietoja ja syöttää ne lomakkeelle. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ja aluksi he voivat ansaita niin paljon kuin paljon aikaa he ovat valmiita käyttämään tätä työtä tehdessään. 
  • Scribie - Scribie palkkaa freelancereita ja keikkatyöntekijöitä, jotka etsivät kirjoitustyöhön liittyvää työtä. Sinun on kirjoitettava ääni- ja videotiedostoja, jotka ovat enintään 6 minuuttia pitkiä. Jokaisesta työtunnista maksetaan $10.
  • Axion Data Entry Services - Axion on loistava alusta, joka tarjoaa työmahdollisuuksia itsenäisille yrittäjille, jotka työskentelevät kirjoittajina, puhtaaksikirjoittajina ja tietojen syöttäjinä. Yritys tarjoaa pitkäaikaisia sopimuksia kokeneille työntekijöille ja maksaa varsin komeasti. 
  • Iso-kirjain-kirjoitus - Etelä-Carolinassa sijaitseva Capital Typing on valtava yritys, joka tarjoaa transkriptioita, käännöksiä ja asiakaspalveluja. Sillä on monia osastoja tietojenkäsittelytöitä varten ja se palkkaa itsenäisiä työntekijöitä, jotka etsivät kotipohjaisia tietojenkäsittelytöitä. Se on yksi niistä yrityksistä, jotka maksavat korkeaa palkkaa puhtaaksikirjoittajina työskenteleville freelancereille. 
  • DionData Solutions - Tämä yritys ei ainoastaan palkkaa ihmisiä kotipohjaisiin konekirjoitustehtäviin, vaan se myös kouluttaa heitä parempaan ammattitaitoon. Tosin se edellyttää korkeaa kirjoitusnopeutta, vähintään 60 sanaa minuutissa, joka on saavutettavissa, jos harjoittelet. Sen maksutapoja ei käsitellä verkossa, mutta sanotaan, että se maksaa aivan jokaisesta valmistuneesta asiakirjasta. 

Jos haluat tietää lisää verkkotöistä, joita voit helposti tehdä kotoa käsin, tutustu meidän blogikirjoitus kotoa käsin tehtävistä töistä.

Työ kotoa vinkkejä Data Entry Jobs

Tietojen syöttötyöt voidaan tehdä helposti kotona. Se voi tosin olla toisinaan hankalaa, jos et noudata oikeita menettelytapoja. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka antavat sinulle etumatkaa:

  • Pidä kotona meluton ympäristö, jotta kuulet äänitiedot oikein.
  • Kursorin liikuttelu näytöllä voi olla aikaa vievää. Käytä pikanäppäimiä. 
  • Opettele tekemään monia tehtäviä. Sinun pitäisi pystyä kuulemaan ja puhtaaksikirjoittamaan tietoja samanaikaisesti. 
  • Paranna kirjoittamisnopeuttasi harjoittelemalla virka-ajan ulkopuolella. 
  • Pelaa kirjoituspelejä taitojen parantamiseksi. 
  • Kun käytät Exceliä, käytä Excelin tietojen syöttölomaketta, jotta se olisi helpompaa. 
  • Täydennä jo lisäämäsi tiedot automaattisesti kirjoittamalla tietojen alkukirjaimet ja painamalla tabulaattoria.
  • Excel voi itse asiassa puhua ääneen syöttämäsi tiedot. Hyödynnä tätä toimintoa ja saat Excelin puhumaan, jotta tiedät, että kirjoitat oikeat tiedot. 

Etsitkö helppoja kotipohjaisia verkkotöitä? Löydä ne täältä meidän blogikirjoitus helpoista online-tarkistustehtävistä. 

 Tietojen syöttö työpaikat FAQ

 Onko tietojen syöttötyö vaikeaa?

Tietojen syöttötyöt ovat melko helppoja verrattuna muihin töihin. Ilman oikeita taitoja ja tietoja nämäkin työt voivat kuitenkin olla hankalia. 

 Mitä taitoja tarvitaan tietojenkäsittelytyössä?

Perustaitoja, joita tarvitaan tietojenkäsittelytyössä, ovat muun muassa konekirjoittaminen, kuunteleminen, tietokoneen käyttötaidot, tekniset taidot, viestintätaidot ja monitehtäväisyys.

 Ovatko kotipohjaiset tietojen syöttötyöt aitoja vai väärennöksiä?

Internetissä on tuhansia luotettavia kotipohjaisia tietojen syöttötyömahdollisuuksia. On kuitenkin myös paljon huijauksia, kuten kaikissa muissakin töissä. Kaikki Appjobsissa luetellut tietojen syöttötyöt ovat päteviä.

 Ketkä ovat parhaita ulkoistettujen tietojen syöttämisen palveluntarjoajia?

Monien tietojen syöttöpalvelujen tarjoajien joukossa joitakin yleisiä alustoja ovat, Upwork, Fiverr, Microweb, Hitech ja Habile Data.