TOP
  /  Työn löytäminen   /  Miten tulla Shipt Shopperiksi: Shiptin kanssa työskennellessäsi: Kaikki mitä sinun on tiedettävä
Miten tulla Shipt-ostoksille

Miten tulla Shipt Shopperiksi: Shiptin kanssa työskennellessäsi: Kaikki mitä sinun on tiedettävä

Lähde: https://ridesharecentral.com/shipt-shopper-sign-up-guide

Pandemian puhjettua useimmat yritykset Yhdysvalloissa ovat siirtäneet suurimman osan palveluistaan verkkoon minimoidakseen viruksen leviämisen. Shipt on tilausruokakauppa toimitus palvelu, joka maksaa ostajille siitä, että he keräävät ja toimittavat elintarvikkeita käyttäjille.

Muiden verkkopalveluiden ohella päivittäistavaroiden verkkokaupan arvioidaan olevan Yhdysvalloissa $60 miljardin arvoinen vuoteen 2023 mennessä, ja Shipt on yksi nopeimmin kasvavista. 

Mikä on Shipt?

Shipt on Amerikan paras jakelupalvelu, ja sen omistaa Target Corporation. Sen pääkonttori sijaitsee Birminghamissa, Alabamassa, ja sen perusti Bill Smith. Se lanseerattiin virallisesti toukokuussa 2015, ja vuoden sisällä se toimi 27 kaupungissa yhdeksässä eri Yhdysvaltain osavaltiossa. 

                        Lähde: https://ridesharecentral.com/shipt-shopper-sign-up-guide

Ne aloittivat aluksi alueilla, joilla ei ollut aktiivisia jakelupalveluja, mutta ne alkoivat laajentua nopeasti. Shipt keräsi $65 miljoonaa euroa pääomaa, ennen kuin Target osti ne vuoden 2017 lopussa $550 miljoonalla. Target tarjoaa nyt Shiptin avulla asiakkaille saman päivän toimituksia noin puolessa myymälöistään. 

 Miten Shipt toimii?

Shipt toimii hyvin kaikenlaisille ihmisille, mukaan lukien kuin veteraanien siviilityöpaikat. On kuitenkin vielä joitakin vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä, jotta voit työskennellä Shiptin kanssa. 

Tullaksesi Shipt-ostoksille sinun on:

- Vähintään 18-vuotias tai vanhempi

- Omistaa luotettava ajoneuvo, joka on rekisteröity vuonna 1997 tai uudempi.

- On eristetty kylmälaukku

- sinulla on voimassa oleva Yhdysvaltain ajokortti ja autovakuutus.

- Sinun on oltava riittävän hyväkuntoinen nostamaan vähintään 40 kiloa, ellei enemmänkin.

- Omistat iPhonen tai Androidin tai minkä tahansa älypuhelimen. 

Jos voit rastittaa nämä kohdat, cnuolaise tänne osoitteessa nopea ilmoittaudu mukaan! 

Mikä on Shipt Shopper?

Lähde: https://howla.com/shipt-shopper-guide-2019/

Shipt-shoppailija on tavallinen ihminen, joka nauttii muiden auttamisesta ja jolla on taito tehdä fiksuja ostoksia. Työpaikkaa etsivät veteraanit olisivat ihanteellisia ehdokkaita, ja he voivat ansaita hyvää rahaa työskentelemällä Shiptin kanssa. 

Shipt-asiakkaana avaat Shipt-sovelluksen älypuhelimellasi ja valitset alueen, jolla haluat työskennellä. Saat valita, mitä töitä haluat tehdä, ja kun olet valinnut työn, voit yksinkertaisesti käydä ostoksilla tilauksen tekemässä. Kun aloitat työnteon, sinulle lähetetään Shipt-paita, jotta sinut voidaan helposti tunnistaa ja saada apua helpommin, sekä yrityksen pankkikortti, jolla voit ostaa tilaukset. 

Kun lähdet ostoksille, kaikki tarvitsemasi on sovelluksessa: kerättävistä tuotteista aina tuotteen tarkkaan sijaintiin myymälässä. Jos huomaat, että jokin tuote on loppu, voit lähettää asiakkaalle suoraan sovelluksen kautta viestin ja kysyä, haluaako hän tuotteen eri merkin tai version. Kun olet maksanut tilauksen Shiptin maksukortilla, toimitat tilauksen asiakkaan kotiin. Tämän jälkeen merkitset tilauksen toimitetuksi, minkä jälkeen voit heti palata asiaan.

 Kuinka paljon Shipt maksaa?

Peruskysymyksiä, jotka syntyvät tässä on, onko Shipt on sen arvoinen? Onko Shipt Shoppereille niin hyvä kuin miltä se kuulostaa? No se riippuu. Se riippuu pitkälti siitä, kuinka intohimoisesti Shipt-ostoksentekijä haluaa ansaita ylimääräisiä dollareita. Se riippuu myös hänen älykkäistä ostotaidoistaan.

Ansaintasi Shiptillä perustuu provisioihin: provisiot alkavat $5:stä, ja saat noin 7,5%:n provision tilauksen arvosta. Esimerkiksi jos tilauksen arvo on $150, Shipt Shopper ansaitsee noin $16,25 provisiota kyseisestä kaupasta.

Suuri osa Shipt-ostajien tuloista tulee kuitenkin juomarahoista: useimmat asiakkaat antavat juomarahoja ostajille, jotka auttavat heitä. Shipt-ostosten tekijä saa keskimäärin noin $15 juomarahaa ostosta kohden.

Kuten aiemmin mainittiin, sinun tarvitsee vain päästä alkuun ja ryhtyä tekemään töitä ansaitaksesi hyvin rahaa Shiptillä. Kokemuksen karttuessa voit myös ottaa vastaan useita tilauksia kerrallaan ja tienata yhdellä ostosreissulla lähes kaksinkertaisesti. Kun olet päässyt alkuun Shiptin kanssa, voit tienata jopa $22 tunnissa tippien kanssa. 

Vinkkejä tulojesi maksimoimiseksi Shiptissä

Yksi kysymys, jota saatat kysyä, on, onko Shipt sen arvoinen? Kannattaako minun ryhtyä Shipt-ostoksille? Lyhyesti sanottuna se riippuu. Ratkaisevia tekijöitä ovat muun muassa se, mitä aiot saada Shiptin kanssa työskentelystä, sekä kykysi työskentelyn aikana. Kokemuksen karttuessa voit myös ottaa vastaan useita tilauksia kerrallaan ja tienata yhdellä ostosreissulla lähes kaksinkertaisesti. Pienellä harjoittelulla voit tienata jopa $22 tunnissa juomarahat mukaan lukien. 

Tässä on kuitenkin muutama lisävinkki, joiden avulla voit maksimoida tulosi:

-   Tarjoa parasta asiakaspalvelua

Temppu on rakentaa vahva suhde asiakkaisiin parhaan mahdollisen palvelun avulla, jota voit tarjota. Yli 70% Shipt-asiakkaista antaa vinkkejä ostajille, jos he ovat tyytyväisiä. 

Miten voit siis tarjota parasta asiakaspalvelua? 

Tee kokemuksesta henkilökohtaisempi lähettämällä asiakkaalle tekstiviesti. Esittele itsesi heidän ostajakseen ja kysy, onko jotain muuta, mitä he eivät tarvitse listalla. Asiakkaat, jotka ovat unohtaneet lisätä jonkin tuotteen, arvostavat mahdollisuutta päivittää listaansa.

Jos tiettyä tuotetta ei löydy, tilauksessa on oltava korvaava tuote. Ei ole pahitteeksi tarkistaa, että asiakas hyväksyy sen: hän arvostaa elettä. 

Sinun tulisi myös aina tervehtiä asiakasta, kun saavut hänen tilauksensa kanssa. Varmista, että merkitset tilauksen "toimitettu" heti, kun ojennat ruokatavarat asiakkaalle, jotta liiketoimet pysyvät nopeina ja oikea-aikaisina.

Lähetä asiakkaallesi noin 20-30 minuuttia sen jälkeen, kun olet toimittanut päivittäistavarat, tekstiviesti, jossa sanotaan esimerkiksi "kiitos, että käytit Shiptia", ja toivota hyvää päivänjatkoa. Näin asiakkaalla on aikaa laittaa ruokatavarat pois ja tarkistaa niiden oikeellisuus. Asiakkaasi pitävät näistä pienistä eleistä ja jättävät sinulle todennäköisemmin paremman juomarahan.

-    Varo lunastamattomia Shipt-tarjouksia (palkkioita).

Joskus on tilauksia, joita ei jostain syystä lunasteta. Kun näin tapahtuu, Shipt asettaa niihin Bountyn, jotta ne erottuvat muista tilauksista. Se on loistava tapa kasvattaa viikoittaista Shipt-palkkaasi. Tarkista Shipt-sovelluksestasi säännöllisesti kaikki tilaukset, jotka ovat lähellä toimitusaikaa, ja ansaitse ylimääräistä rahaa Bounty-tarjousten avulla.

-  Hyväksy kaikki tilaukset, olipa ne suuria tai pieniä.

Sinun ei pitäisi pelätä suuria aikaa vieviä tilauksia. Poimi niin monta isoa tilausta kuin voit, mutta älä myöskään laiminlyö pieniä, molemmilla on etunsa ja ne auttavat lisäämään tulojasi. 

-   Työskentele toinen sivutoiminen harrastus

Shipt tarjoaa joustava aikataulu: tämä tarkoittaa, että voit tehdä useita keikkatöitä, olipa kyse sitten ruoan jakelusta tai taksiajosta. Ylimääräisten keikkatöiden vastaanottaminen auttaa täydentämään tulojasi. 

-  Seuraa ajokilometrejäsi

Dokumentoi ja pidä kirjaa ajokilometreistäsi. Vaikka Shipt ei korvaa kilometrikorvauksia palkassasi, itsenäisenä yrittäjänä voit sisällyttää kilometrikorvauksesi verovähennykseen.

Lähde: https://ridesharecentral.com/shipt-shopper-sign-up-guide

Miten tulla Shipt-ostoksille: Shipt: Vaiheittainen opas

Sinun on suoritettava nämä vaiheet, jotta pääset alkuun Shiptin kanssa.

Vaihe 1: Valitse saatavuus:

Shipt shopperina sinun on valittava päivät, ajanjaksot ja alueet, joilla voit työskennellä. Voit lisätä kaikki nämä tiedot sovellukseen. 

Vaihe 2: Vastaanota tilaus sovelluksen kautta:

Löydät kaikki tilaukset sovelluksesta, sinun tarvitsee vain katsoa ne läpi ja valita sinulle sopivat.

Vaihe 3: Osta haluamasi elintarvikkeet.

Näet sovelluksen avulla, mitä asiakkaasi on pyytänyt, ja sitten sinun tarvitsee vain käydä käytävien läpi ja valita tuotteet. Muista olla huolellinen, kun valitset tuotteita, ja varmista, että kaikki on laadukasta!

Vaihe 4: Vastaa asiakkaan live-tekstiviesteihin

Tilauksen aikana asiakkaalla on mahdollisuus lähettää sinulle viestiä päivityksistä tai muutoksista, ja sinä voit lähettää asiakkaallesi viestin, jos hänen listallaan on jotain, joka ei ole saatavilla. Hän voi pyytää vaihtoehtoa tai yksinkertaisesti poistaa tuotteen tilauksestaan.

Vaihe 5: Maksa tilaus prepaid-kortilla

Saat prepaid-kortin, jolla voit tehdä ruokaostoksia, kun olet rekisteröitynyt ja sinut on hyväksytty.

Vaihe 6: Toimita ruokaostokset

Tässä vaiheessa kuljetat päivittäistavarat asiakkaalle. Shipt-sovellus vie sinut asiakkaan luo. 

Vaihe 7: Hanki maksu!

Tämä vaihe on se, jolla on todella merkitystä - maksun saaminen! Shipt tallettaa tulosi tilillesi viikon lopussa!

Shipt Vaatimukset

Jotta voit työskennellä Shiptin kanssa, sinun on varmistettava, että voit täyttää nämä vaatimukset.

- Vähintään 18-vuotias tai vanhempi

- Omistaa luotettava ajoneuvo, joka on rekisteröity vuonna 1997 tai uudempi.

- On eristetty kylmälaukku

- sinulla on voimassa oleva Yhdysvaltain ajokortti ja autovakuutus.

- Sinun on pystyttävä nostamaan vähintään 40 kiloa, mieluiten enemmän.

- Omistat iPhonen tai Androidin tai minkä tahansa älypuhelimen.

 Shipt Haastattelukysymykset

Shipt etsii ja pitää silmällä ammattitaitoisia ja ystävällisiä henkilöitä haastatellessaan mahdollisia Shipt-ostajia. Ammattitaitoiset ja erinomaista asiakaspalvelua kohtaan intohimoisesti suhtautuvat ehdokkaat ovat juuri sitä, mitä Shipt etsii. Seuraavassa on muutamia esimerkkihaastattelukysymyksiä, jotka voivat tulla esiin, jotta voit tuntea olosi valmiimmaksi. 

1. Jos asiakas valittaa tavaran vahingoittumisesta, miten autat häntä?

2. Jos asiakkaalla on vaikeuksia löytää tuotetta myymälässämme, miten auttaisit häntä?

3. Mihin toimiin ryhdyt, jos huomaat, että tilattu tuote on loppunut varastosta?

4. Voitko selittää, miten selviydyt epäsäännöllisestä työaikataulusta?

5. Mitä fyysisiä vaatimuksia uskot kohtaavasi työympäristössä?

Shipt Arvostelut

Erilaiset ostajat nauttivat siitä, että he voivat tarkastella ja jakaa kokemuksiaan muiden kanssa. Tässä on arvostelu Shipt-ostajilta.

"Rakastan sitä, miten helppoa on päästä alkuun, tukea ja bonuksia. Jotkut viikot ovat parempia kuin toiset. Kysyntä on erittäin suurta juuri nyt. Jotkut asiakkaat ovat hyviä juomarahoja, joistakin ei saa mitään. He kouluttavat sinua etsimään parhaita tuotteita. He ottavat parannusehdotukset vakavasti. He näyttävät sinulle myymälän ja asiakkaan sijainnin, jotta näet, onko myymälä suljettu. Seuraa kilometrejäsi ja tuo ne verotuksen yhteydessä. He näyttävät nyt luettelon ennen kuin menet, mikä oli ehdotus, jonka olen tehnyt, koska eräässä liikkeessä oli melkein liikaa ja tuskin mahtui autooni. Esikatselu auttaa välttämään sen. Etuja! Minulla on 3 paitaa ja ilmainen kylmälaukku. On mukavaa, että tutustut kauppoihin ja työntekijöihin. Target on suosikkini, koska he kertovat käytävän ja osaston, joten juoksen kirjaimellisesti." 

On myös tärkeää ymmärtää, mitä mieltä Shiptin käyttäjät ovat, joten tässä on erään käyttäjän arvostelu.

"Shipt säästää aikaa!

Useimmat ostajat ovat ystävällisiä ja erittäin avuliaita ja tarjoavat korvaavia vaihtoehtoja. Jotkut eivät ole olleet yhtä vuorovaikutteisia kuin toiset, mutta ovat silti aina kohteliaita. Mobiilisovellusta ja verkkosovellusta on helppo käyttää. Arvostan suoraa vuorovaikutusta ja sitä, että minulle tarjotaan reaaliaikaisia vaihtoehtoja."

Katso lisää arvostelut Shipt Shoppereilta.

FAQ

Onko Shipt hyvä yritys työskennellä?

Shipt on hyvä yritys työskennellä, kunhan etsit joustavaa työtä, jonka aikataulu voi olla epäsäännöllinen.

Onko Shipt sen arvoinen?

Vaikka et tienaa samaa summaa kuin jos työskentelisit kokopäivätyössä säännöllisin työajoin, voit ansaita kohtuullisen määrän rahaa, kun totut työskentelytapaan ja voit tehdä useita tilauksia samanaikaisesti. 

Maksaako Shipt kilometrikorvauksen?

Shipt ei tällä hetkellä tarjoa ostajilleen kilometrikorvausta. IRS:n mukaan voit kuitenkin seurata liikekilometrejäsi ja tehdä kilometrivähennyshakemuksen veroilmoituksen vuoden lopussa.

Voinko tehdä Shiptin vauvani kanssa?

 Vain hyväksytty Shipt Shopper, joka on hakenut tilauksen, saa tehdä ostoksia ja toimittaa ne jäsenelle, joten valitettavasti et voi ottaa ketään mukaan työskentelyn ajaksi.

Miten Shiptin työntekijät saavat palkkaa?

Shipt-ostajat ovat itsenäisiä toimeksisaajia, ja heille maksetaan tilauskohtaista palkkaa. Tilauksille tarjotaan arvioitu palkka, joka perustuu siihen, mitä tilauksen suorittaminen edellyttää. Maksu saadaan suoralla talletuksella joka perjantai edellisen maanantain ja sunnuntain välisenä aikana tehdystä työstä.

Voiko Shiptistä saada potkut?

Shipt erottaa työntekijöitä vain äärimmäisissä olosuhteissa. Esimerkiksi jos työntekijä on saanut useita valituksia, se voi johtaa kyseisen Shipt-ostajan erottamiseen. Potkut annetaan kuitenkin vain harvinaisissa ja äärimmäisissä olosuhteissa.

Voiko Shiptissä työskennellä ilman autoa?

Sinun on oltava vakuutettu luotettavalla ajoneuvolla (kuten aiemmin mainittiin), jotta voit työskennellä Shiptin kanssa.

Pitääkö minun käyttää Shipt-paitaani?

Shipt-paita ei ole pakollinen. Jos tunnet olosi mukavaksi muuten, ei ole mitään sääntöä pitää Shipt-paitaa yllään.

Kuinka kauan kestää tulla hyväksytyksi Shipt-ostajaksi?

Tavallinen odotusaika on noin kolme työpäivää, mutta se voi vaihdella esimerkiksi ruuhka-ajan mukaan.

Kumpi maksaa enemmän Shipt vai Instacart?

Shiptissä saat yleensä enemmän per tilaus, mutta Instacartissa enemmän per tunti. Riippuu siitä, kuinka monta tilausta teet tietyn ajanjakson aikana, jotta ymmärrät, mikä on sinulle parasta, mutta voit tehdä itsellesi kokopäivätyötä molemmissa yrityksissä.

Saavatko Shipt-ostajat käyttää Shiptiä ilmaiseksi?

Shipt-ostajille rekisteröityminen on ilmaista!

Kuinka monta Shipt-tilausta voit tehdä päivässä?

Se riippuu täysin. Jos sinulla on kestävyyttä, voit helposti ottaa vastaan useita tilauksia päivässä, jos tilaukset eivät viivästy. Aloittaessasi on kuitenkin suositeltavaa aloittaa vain pienellä määrällä tilauksia päivässä. 

 Yhteenveto
Työ Shipt Shopperina tarjoaa selvästi monenlaisia edut. Ole oma pomosi, työskentele oman aikataulusi mukaan, pidä hauskaa ja saa palkkaa samalla! Varmista vain, että täytät vaatimukset ja palvelun saatavuus alueellasi, niin olet matkalla. Rekisteröidy täällä aloittaaksesi Shiptin matkasi.

Anya Prevallet-Kinstle on Appjobsin projektipäällikkö. Hän on valmistunut Worcester Polytechnic Institutesta ja on erikoistunut tutkimukseen ja sisältöstrategiaan.

fiFinnish