Äidit ovat uskomattomia.

Jokainen äiti tekee normaalipäivänään töitä, joita, jos niistä maksettaisiin, pidettäisiin useita eri uria. Kaikki kerralla. Joka ikinen päivä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen äiti, vaikka hänellä ei olisikaan tutkintoa tai ammattikokemusta, on pätevä moniin erilaisiin töihin äititaitojensa ansiosta, ehkä jopa huomaamattaan.

Tiesitkö, kuinka paljon voisit ansaita päivittäisillä äitisi töillä? Ajattele sitä! Jos teet ostoksia 1 tunnin ajan ($22), siivous 2 tuntia ($60), ajaminen 2 tuntia ($58) ja kuuden lautasellisen ruoan valmistaminen ($60). Kodinhoitotehtävien lisäksi olet opettaja (noin $30 tunnissa), 24/7 lemmikki lapsenvahtia ($90) ja lapsenvahtia ($240)? Tulisimme noin $560 päiväpalkkaa. Ja tämä koskee vain mainittuja tehtäviä, monet äidit tekevät vielä enemmän. Ja koska vapaapäiviä ei ole, se olisi noin... $204k vuodessa!

Totuus on, että äidit eivät koskaan tehneet sitä rahan takia. Mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että on olemassa monia työpaikkoja, joita äidit voisivat tehdä ansaitakseen rahaa. ylimääräistä rahaa käyttämällä taitojaan, mitä monet äidit tekevät jo menestyksekkäästi. Äitienpäivä on aivan nurkan takana, joten on hyvä hetki keskustella joitakin ideoita laillisista työpaikoista kotona oleville äideille, jota useimmat äidit tekevät todennäköisesti jo joka päivä.

Laillista työtä kotona oleville äideille

1. Huolehtivat lapsistaan ja pitävät heitä aina silmällä.

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Se on jotain, mitä teet 24/7, jopa nukkuessasi. Äidin vastuu on paljon laajempi kuin lapsenvahdin vastuu - ja se tarkoittaa, että keskivertoäidillä on kaikki tarvittava kokemus ja enemmänkin rock lapsenvahtina. Autatko kotitehtävissä? Saat tämän. Raivokohtauksen hoitaminen? Sinä hoidat tämän. Käytännössä kaikkien muidenkin tilanteiden hoitaminen? Sinä hoidat tämän!

Babysitter kanssa Sitter.com ansaitsee noin $10 tunnissa. Hieno uutinen on, että lastenvahtimestarin töitä on saatavilla periaatteessa kaikkialla. Jos olet Yhdysvalloissa, katso lastenvahtimestarin työtarjouksia osoitteessa Baltimore, Chicago, Las Vegas, Phoenix tai Miami. Kanadan osalta tutustu tarjouksiin osoitteessa Montréal, Edmonton, Ottawa, Toronto tai Calgary.
Jos haluat tutustua mihin tahansa muualle maailmaan, katso AppJobs verkkosivustolla, kirjoita kaupunkisi nimi ja löydä lapsenvahti lähelläsi jo tänään!

2. Lasten ajaminen ympäriinsä

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Päivähoidosta isovanhempiin, jalkapalloharjoituksista balettitunnille... Tunnet kaupungin luultavasti kuin omat taskusi tässä vaiheessa. Teet jo kaiken ajamisen, mikset voisi alkaa tienata sillä myös rahaa? Tiesitkö, että Lyft kuljettaja tekee noin $28 tunnissa? Mieti, kuinka paljon se olisi, jos sinulle maksettaisiin siitä ajamisesta, jonka teet perheesi hyväksi!

Jos olet Yhdysvalloissa Lyft voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Se on saatavilla monissa kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja, mukaan lukien Atlanta, Tampa, Portland, Indianapolis, Nashville ja monia muita!

Jos olet Kanadassa, tarkista Lyft in Toronto ja Ottawa. Jos olet Euroopassa, sinun kannattaa tutustua osoitteeseen Pultti ja ViaVan. Kuljettajan töitä on tarjolla melkein missä tahansa, joten varmista, että olet tarkista ajotyöpaikat kaupungissasi!

3. Drive&Care - Kahden ensimmäisen yhdistelmä.

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Olkaamme reiluja - äidit tekevät kaikkea. Jos olet kiinnostunut työtehtävistä, joissa yhdistyvät ajaminen ja lastenhoito (onhan äitiydessä kyse monitehtäväisyydestä?), voit työskennellä Zum voisit tehdä noin $750 viikossa. Ei hassummin jostain, missä olet jo hyvä, vai mitä? Tutustu Zumiin osoitteessa San Francisco, San Diego, San Jose ja Los Angeles.

4. Varmista, että jääkaappi on hyvin varusteltu

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Äitinä tunnet luultavasti ulkoa läheisten ruokakauppojen pohjapiirrokset (ja salakäytävät!). Ostokset, joihin keskivertoihmiseltä menisi tunti, teet luultavasti puolessa ajassa ja saat lisäksi laadukkaampia tuotteita. Sinun pitäisi tietää, että näitä taitoja arvostetaan! Jos etsit laillinen työ kotona asuvana äitinä, päivittäisten velvollisuuksiesi yhdistäminen ostosmatkojen tekemiseen muille perheille voisi olla juuri sinulle sopiva juttu! Shoppailijat, jotka työskentelevät Shipt tekevät noin $22 jokaisesta ostosreissusta.

Shipt on saatavilla monissa kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja, mukaan lukien Indianapolis, Atlanta, Houston, Cincinnati, Memphis ja monet muut. Jos tämä kuulostaa hyvältä sinulle ja asut Yhdysvalloissa, varmista, että tarkista, onko Shipt saatavilla kaupungissasi!

5. Kolmen aterian valmistaminen päivässä, juhlien pitopalvelu ja välipalat koko väliseksi ajaksi.

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Sinulla ei ehkä ole ammattimaista kokkauskoulutusta, mutta sinulla on runsaasti kokemusta siitä, miten kokata maailman kovimmalle yleisölle. Monet lapset ovat nirsompia kuin kovimmat ruokakriitikot, joten olet luultavasti jo oppinut tasapainottamaan ruokia, joita lapset rakastavat ja joiden väliin on piilotettu kasviksia ja terveellisiä ruokia. Jos pidät ruoanlaitosta, on olemassa paljon kotiruokaan liittyviä sovellustöitä, jotka sopivat täydellisesti kotiäideille! Valitsemastasi tarjouksesta riippuen ansaitset seuraavat palkat vähintään $10 kutakin valmistettavaa levyä kohti.

Saatat olla kiinnostunut kotikokin tarjouksista, joissa on Aterioiden jakaminen, EatWith, BonAppetour tai Mamaz Social Food jotka ovat saatavilla kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja. Australiassa voit valita seuraavista vaihtoehdoista Mamaz Social Food, Aterioiden jakaminen ja Food By Us. Jos olet Euroopassa, sinulla on monia vaihtoehtoja: Mamaz Social Food, EatWith, Aterioiden jakaminen, Hyvää ruokahalua ja Withlocals ovat saatavilla Yhdistynyt kuningaskunta, Saksa, Ranska ja monissa muissa maissa!. Käy osoitteessa Appjobs, kirjoita kaupunkisi ja valitse luokka Kotiruokaa löytääksesi lisää sinulle sopivia työtarjouksia!

6. Sukkien kerääjä, astioiden sankari ja yleinen kodin säästäjä.

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Siivous- ja siivoustyötä aliarvioidaan usein - siivous- ja kodinhoitotöitä halveksitaan toisinaan, mutta ne ovat kuitenkin niin välttämättömiä sekä kotitalouksille että yrityksille kaikkialla maailmassa! Etkö ole vakuuttunut? Kokeile pientä testiä: lopeta kotisi siivoaminen viikoksi ja katso mitä tapahtuu!
Äiti on supersankari, ja äidit ovat usein hyvin koulutettuja siivouksen ja taloudenhoidon suhteen, eikä mikään tahra voi voittaa heitä. Yrittäen siivoustyö voi olla erittäin helppo, laillinen sivutyö kotona olevalle äidille, kun työpaikat USA:ssa maksavat - enintään $150 päivässä.

Jos asut Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit liittyä mukaan Taloudenhoitaja joka on saatavilla monissa kaupungeissa Pohjois-Amerikassa - Ottawa, Seattle, Boston ja Las Vegas muutamia mainitakseni. Isossa-Britanniassa asuvien äitien kannattaa tarkistaa Taskrabbit-puhdistin, saatavilla Glasgow, Brighton, Manchester, Birmingham ja Bristol.

7. Nelijalkaisten perheenjäsenten ruokkiminen ja ulkoiluttaminen.

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Koirat, kissat ja monet muut lemmikkieläimet ostetaan usein lapsille, mutta loppujen lopuksi äiti on yleensä se, joka tekee suurimman osan hoitotyöstä. Et varmaankaan ajattele sitä, mutta jos omistat lemmikin, teet päivässä yhtä paljon lemmikkien hoitoa kuin lastenhoitoa! Lemmikkien vahtiminen voisi olla toinen sivutyö, jonka äidit voivat helposti sisällyttää päiväänsä. Se on myös hyvin palkattua työtä - lemmikkieläinten hoitajat voivat ansaita noin $90 joka päivä!

Jos asut Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit aloittaa seuraavasta osoitteesta PetSitter. Se on vaihtoehto sinulle, jos asut osoitteessa Los Angeles, Chicago, Seattle ja Clevelandvain muutamia kaupunkeja mainitakseni. Jos sinun kaupunkisi ei ole mainittu, älä huoli, lemmikkieläinten istujatyöpaikkoja on laajalti saatavilla, joten... valitse kaupunkisi ja tee valintasi.

8. Opeta lapsillesi uusia taitoja joka päivä

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Kun lapset ovat palanneet koulusta, monet äidit ryhtyvät kotiopettajiksi. Autettuaan kotitehtävissä ja viime hetken kouluprojekteissa monet äidit saavat tarvittavaa kärsivällisyyttä, jotta heistä voi tulla erinomaisia opettajia ilman, että he edes huomaavat sitä. Jakamalla Tieto muiden kanssa voi ansaita $5-$50 päivässä!

Jos sinulla ei ole opettajan tutkintoa, älä huoli - on monia tapoja alkaa ansaita rahaa opettamalla muita, jotka eivät vaadi kokemusta. Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tutustu CareToShare, palvelu, jossa kuka tahansa voi tarjota neuvoja tai apua tehtävässä, jonka kanssa joku muu kamppailee lähes kaikilla mahdollisilla aloilla. Ei vain kouluaineisiin liittyvissä asioissa. Saatavilla Leeds, Manchester, Liverpool, Birminghamja Lontoo.

9. Olla paikalla dokumentoimassa jokaista tärkeää hetkeä

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Lapsen jokaisen saavutuksen ja virstanpylvään dokumentoiminen kuvilla (tai monilla, monilla kuvilla) on harrastus, jonka monet äidit ympäri maailmaa jakavat. Jos olet yksi heistä ja valokuvaus on sinun juttusi, tutustu tarjouksiin kuten Byrd ja Fotolia. Byrdin ja Fotolian kaltaisten yhtiöiden valokuvaajat ansaitsevat noin $5 jokaista myytyä kuvaa kohden.

Työtarjouksia Byrdiltä on tarjolla äideille ympäri maailmaa. Tutustu tarjouksiin Melbourne, Berliini, Pariisi tai Vancouver muutamia mainitakseni. Jos asut Yhdysvalloissa, Fotolia on myös harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Philadelphia, El Paso, Albuquerque ja monia muita. Jos haluat valokuvauksen olevan sivutoimesi.., löydä valokuvaustyö omassa kaupungissasi!

10. Viime hetken pukujen valmistus

laillisia työpaikkoja kotona oleville äideille

Tulossa, miten tyyli vähän Elsa, pikku merirosvo ja kaikki muutkin Halloween puvut lapsesi pyyntö todella opettaa sinulle luovuutta. Jos pidät asujen luomisesta ja toisten ihmisten stailaamisesta, voit työskennellä Stella&Dot voisi olla täydellinen sinulle! Stella&Dotissa työskentelet online ja offline stylistinä, ja se on laillinen työ, joka on myös monet kotona olevat äidit yrittävät ja menestyvät.. Äidit Stella&Dotin kanssa ansaitsevat noin $400 kuukaudessa.

Stella&Dot on saatavilla monissa kaupungeissa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tutustu tarjouksiin osoitteessa Nashville, Long Beach, Jacksonville, <a href="“https://www.appjobs.com/montreal/stella-dot”" title="Online" freelance fashion stylist jobs in montréal – stella & dot”>Montréal, tai löytää Stella&Dot-työtarjous saatavana kaupungissa lähelläsi!

11. ...ja kaikkea muuta siltä väliltä

Työpaikat kotona oleville äideille

Onko juhlien suunnittelu sinun juttusi? Ajattelehan kaikkia niitä jouluja, syntymäpäiviä ja kiitospäiviä, jotka olet suunnitellut. Jos näin on, juhlien suunnittelu saattaa olla sinulle sivutyöt kanssa Taskrabbit. Taskrabbitilla työskentelevät ansaitsevat noin 120 puntaa jokaiselta työpäivältä! Saatavana Glasgow, Brighton, Manchester, Birmingham, Lontoo, Liverpool ja Pariisi ja monet muut kaupungit.

Ovatko lapsesi nyt vanhempia ja monet heidän tavaroistaan jäävät käyttämättä ja pölyttyvät? Silloin kannattaa miettiä niiden vuokraamista. Osoitteessa FatLlama, voit vuokra ulos lähes mitä tahansa, jolloin jopa jopa 8000 puntaa kuukaudessa! FatLlama on saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien Lontoo, Glasgow, Bristolja muutamissa muissa kaupungeissa.

Jos asut Yhdysvalloissa, voit kokeilla voimiasi virtuaalisena henkilökohtaisena avustajana Fancy Handsissa. Siihen voi kuulua mitä tahansa varausten tekemisestä, puheluiden soittamisesta ja pienten verkkotöiden tekemisestä, joista jokaisesta saat $5. Fancy Hands on saatavana seuraavissa tiloissa kymmeniä kaupunkeja eri puolilla Yhdysvaltoja, mukaan lukien Boston, Miami, Chicago ja Washington D.C.

Sivutöitä kotona asuvana äitinä

Äideille siellä etsimässä lisätöitä, sinulla on - paljon taitoja jotka ovat arvokkaita ja antavat sinulle monia työmahdollisuuksia. Jos siis etsit laillista työtä, jota voisit tehdä kotiäitinä, käy osoitteessa Appjobs.com, selaa lukemattomia työtarjouksia ja löydä itsellesi sopivimmat!

Lue lisää