Kunhan täytät seuraavat vaatimukset kuljettaja kokemuksen, ajokortin, autotyypin ja vakuutuksen, ajaminen Uberin ja Lyftin kaltaisille kyytipalveluyrityksille voi olla ihanteellinen tapa tehdä kokopäivätyötä itsellesi. Voit myös ansaita lisärahaa vapaa-ajallasi. Monet ihmiset, jotka jo ajavat kyytipalvelusovellukselle tai harkitsevat ajamista sellaiselle, saattavat haluta tietää, voivatko he kasvattaa tulojaan entisestään ajamalla samanaikaisesti kahdelle eri kyytipalvelusovellukselle. Mutta onko tämä mahdollista?

Voiko Uberia ja Lyftia käyttää samaan aikaan?

Voit ajaa molemmille kyytipalveluyrityksille samanaikaisesti. Tämä johtuu siitä, että molempien yhtiöiden kuljettajat luokitellaan itsenäisiksi urakoitsijoiksi, joten et ole laillisesti sidottu työntekijänä kumpaankaan yhtiöön. Jos olet kimppakyytien kuljettaja, voit hyödyntää tätä menetelmää ansaitaksesi enemmän rahaa.

Maksimoi ansiosi työskentelemällä Lyftille ja Uberille samaan aikaan

Se, kuinka paljon voit tienata Uberin ja Lyftin kuljettajana, riippuu siitä, kuinka paljon ja kuinka fiksusti työskentelet. Työskentelemällä fiksummin voit vähentää bensakustannuksiasi ja tienata enemmän per kyyti. Kun käytät sekä Uber- että Lyft-sovelluksia samaan aikaan, uuden matkustajan odottamiseen kuluva aika jää mahdollisimman lyhyeksi, mikä tarkoittaa, että voit kasvattaa tuntitulojasi.

Koska ansaitset palkkion jokaisesta antamastasi kyydistä, tulosi voivat vaihdella, kun ajat Uberilla, Lyftillä tai molemmilla. Lyft maksaa usein enemmän jokaisesta ajokerrasta, koska se antaa kuljettajille enemmän juomarahaa ja kuljettajakampanjoita järjestetään useammin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että molemmat yritykset ottavat prosenttiosuuden kyydin hinnasta.

Tutkimukset ovat havainneet, että Uber-kuljettajat ansaitsevat kuitenkin hieman enemmän kuin Lyft-kuljettajat sijainnista ja kysynnästä riippuen. Uber-kuljettajat ansaitsevat keskimäärin $19 tunnissa, kun taas Lyft-kuljettajat ansaitsevat noin $16 tunnissa. On kuitenkin otettava huomioon myös kuluja, kuten bensiinin, auton huollon, auton siivousja vakuutukset. Sopimustyöntekijänä sinun on myös maksettava seuraavat palkat itse-työllisyysvero.

Pitäisikö minun ajaa Uberilla ja Lyftillä?

Jos olet kimppakyytien kuljettaja, on järkevää käyttää sekä Uber- että Lyft-sovelluksia, jotta pysyt kiireisenä samalla, kun teet töitä, ja voit lopulta ansaita enemmän rahaa. Tämä johtuu siitä, että et ole sidottu kumpaankaan yritykseen työsopimuksella. Huonona puolena on se, että sinulle ei ole taattu tiettyä matkustajamäärää kummastakaan yrityksestä. Tärkeimpiä syitä harkita ajamista samanaikaisesti sekä Uberille että Lyftille ovat muun muassa seuraavat:

  1. Tulojen lisääminen

Kun olet aktiivinen sekä Uberissa että Lyftissä, voit ottaa kyytiin enemmän matkustajia, mikä tarkoittaa mahdollisuutta ansaita enemmän rahaa. Ja koska kumpikin yhtiö tarjoaa matkustajille mahdollisuuden jättää tippiä, voit kasvattaa tulojasi entisestään, kun tarjoat erinomaista palvelua.

  • Ole tehokkaampi

Koska olet jo autossasi, kun työskentelet, on järkevää käyttää molempia sovelluksia tehokkuuden lisäämiseksi ja käytettävissä olevien hintojen jatkuvaksi etsimiseksi.

  • Vähennä seisokkiaikaa

Pysäköinti ja uusien kyydityspyyntöjen odottaminen voi vahingoittaa voittoasi. Sen lisäksi, että tuhlaat aikaa, tuhlaat myös bensaa, jos moottori on vielä käynnissä. Käyttämällä molempia sovelluksia voit olla etsimässä uusia matkustajia heti, kun olet jättänyt viimeisen kyydistä. Molempien palveluiden käyttäminen tarkoittaa, että voit etsiä kauempaa ja löytää vielä enemmän saatavilla olevia hintoja alueellasi.

Kuinka tehdä Lyft ja Uber samaan aikaan?

Jos olet uusi kyytien jakamispalveluiden kuljettaja, Lyftin ja Uberin ajaminen yhdessä voi olla melko ylivoimaista. Pidä nämä vinkit mielessäsi, jotta prosessi olisi mahdollisimman yksinkertainen ja jotta saisit kaiken mahdollisen irti ajasta ja vaivasta.

Autosi on toimistosi, kun ajat Lyftillä ja Uberilla, mikä tarkoittaa, että oikeat ajojärjestelyt ovat olennaisen tärkeitä, jotta voit työskennellä tuottavasti ja tehokkaasti.

  1. Puhelimet

Puhelimen päivittäminen voi olla suuri kustannus, mutta Uber- ja Lyft-sovellukset toimivat yleensä parhaiten uusimmalla tekniikalla. Jos sinulla on melko uusi puhelin, sinun ei välttämättä tarvitse päivittää uusimpaan - varmista vain, että käytössäsi on uusin käyttöjärjestelmä, jotta kaikki toimii mahdollisimman sujuvasti.

Voit myös harkita toisen älypuhelimen käyttämistä, jotta sinulla olisi yksi puhelin jokaista sovellusta varten; tämä on kuitenkin lisäkustannus, joka ei aina ole välttämätön. Voit käyttää molempia sovelluksia samassa puhelimessa. Kannattaa kokeilla tätä ennen kuin päätät, tarvitseeko ostaa toisen puhelimen.

  • Tarvikkeet

Oikeat lisävarusteet puhelimeesi helpottavat sinua pysymään turvassa ja keskittymään muuhun. tie kun ajat sekä Uberilla että Lyftillä. Auton puhelintelineet ovat välttämättömiä, jotta voit pitää kätesi ratissa ja silti nähdä näytön. Niistä on myös hyötyä, kun navigoit matkustajien kyytiin ottamisessa ja kyytien suorittamisessa.

Bluetooth-kuulokkeet ovat toinen hyvä vaihtoehto, jos autossasi ei ole integroitua Bluetoothia. Sen avulla voit käyttää puhelintasi äänikomennoilla, jotta et riko matkapuhelinlakeja ajaessasi. Varmista lopuksi, että autossasi on myös puhelimen laturi ja ehkä varalaturi. Molempien sovellusten käyttäminen tyhjentää puhelimen akun melko nopeasti.

  • Puhelintiedot

Uber- ja Lyft-sovellusten käyttäminen koko ajovuorosi ajan voi kuluttaa valtavasti dataa. Viimeinen asia, jonka haluat, on valtava lasku työnteon aikana, sillä se leikkaa nopeasti voittojasi. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, kannattaa hankkia rajoittamaton datapaketti.

Ajaminen Uberilla ja Lyftillä samaan aikaan

Ennen kuin aloitat ajamisen sekä Uberilla että Lyftillä yhdessä, on hyvä käyttää jonkin aikaa tutustumiseen kumpaankin. Aja Uberilla ja tutustu käyttöliittymään, ja tee sitten sama Lyftin kanssa. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin kumpaakin sovellusta, jolloin sinun on helpompi hallita aikaasi, kun käytät molempia yhdessä.

Kun käytät molempia sovelluksia yhdessä, on tärkeää pitää Uber aktiivisena, sillä muuten kirjaudut ulos, etkä saa kyytipyyntöjä. Niin kauan kuin olet avannut sen, Lyft toimii taustalla ja pitää sinut käytettävissä kuljettajana sekä lähettää sinulle ilmoituksia uusista kyydistä. Jos sinulla on Android-käsimikro, voit tarkastella molempia sovelluksia samanaikaisesti jaetun näytön tilassa.

Heti kun saat kyytipyynnön yhdestä sovelluksesta, sinun on kirjauduttava ulos toisesta sovelluksesta, kunnes olet jättänyt matkustajan kyydistä. Tämä johtuu siitä, että sinulla on matkustaja autossa, joten haluat välttää uusia varauksia, kun olet kiireinen. Jos näin tapahtuu, sinun on peruutettava kyyti, mikä voi aiheuttaa sinulle huonon arvosanan.

Onko olemassa sovellusta Lyftin ja Uberin samanaikaiseen käyttöön?

Sekä Uber- että Lyft-sovellusten käyttäminen voi tuntua vaivalloiselta, mutta hyvä uutinen on, että voit käyttää Mystro-nimistä kolmannen osapuolen sovellusta, joka auttaa hallitsemaan tämän puolestasi. Tämä sovellus on saatavilla sekä Android- että iPhone-puhelimiin, ja se vaihtaa Uber- ja Lyft-sovellusten välillä säästäen aikaa ja vaivaa. Voit asettaa sovelluksessa asetuksia varmistaaksesi, että saat parhaiten maksavat hinnat.

Mystro vaihtaa automaattisesti Lyftin ja Uberin välillä pitääkseen sinut aktiivisena kuljettajana ja auttaakseen sinua löytämään lisää matkustajia. Se säästää aikaasi ja vaivannäköäsi kirjaamalla sinut ulos toisesta sovelluksesta, kun olet hyväksynyt kyydin. Se suodattaa työt mieltymystesi perusteella, jotta saat aina parhaiten maksavat kyydit. Voit lajitella matkustajia useiden tekijöiden mukaan, kuten noutopaikan ja määränpään mukaan.

Mystro tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit tutustua sovelluksen tarjontaan ja päättää, kannattaako sitä käyttää kuljettajana. Kun ilmainen kokeilujakso on päättynyt, valittavana on useita eri suunnitelmia, jotka maksetaan joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain. Valitse sinulle parhaiten sopiva suunnitelma sen mukaan, kuinka paljon ajat.

Vuosipaketit maksavat $99,95, ja ne sopivat kuljettajille, jotka työskentelevät Uberille ja Lyftille kokopäiväisesti. Jos taas ajat sivutoimisesti etkä tarvitse aina sovelluspalvelua, voit hankkia viikkopaketin hintaan $4,95 tai kuukausipaketin hintaan $11,95. Tämä tarkoittaa, että voit yksinkertaisesti jättää ne maksamatta niinä viikkoina tai kuukausina, jolloin et aja usein tai lainkaan.

Koska Uber- ja Lyft-kuljettajat ovat pikemminkin itsenäisiä yrittäjiä kuin työntekijöitä, mikään ei estä sinua maksimoimasta voittojasi ajamalla molemmille.