Verkkokyselyt voivat olla hyvä tapa tehdä joitakin ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi kannettavasta tietokoneesta tai älypuhelimesta. Vaikka verkkokyselyt eivät ehkä olekaan hyvä tapa ansaita valtavasti rahaa, voit käyttää niitä tulojesi täydentämiseen. Saatavilla on useita erilaisia kyselysivustoja. Ne tekevät tiivistä yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka etsivät ihmisiä tekemään kyselyitä tuotteista, palveluista, tottumuksista ja muusta.

Voitko todella tehdä rahaa kyselytutkimuksista?

Voit ansaita rahaa verkkokyselyjen tekeminen. Sinun on kuitenkin yleensä osallistuttava moniin kyselyihin ansaitaksesi kohtuullisen summan. Useimmiten kyselysivustot maksavat pennin per kysely. Tämä on kuitenkin hyvä tapa viettää vapaa-aikaasi, jos olet normaalisti muutenkin puhelimessa tai kannettavassa tietokoneessa, sillä aikaa kertyy.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi rahan tienaamisen kyselyillä on rekisteröityä online-kyselysivustolle. Kyselysivustojen määrässä, joihin voit rekisteröityä, ei ole rajoituksia. Yritykset käyttävät eri sivustoja tutkimustensa hankkimiseen, joten voit ansaita enemmän rahaa rekisteröitymällä muutamaan eri sivustoon. Ota kuitenkin huomioon, että joillakin kyselysivustoilla voi olla rajoituksia - esimerkiksi vain yksi henkilö kotitaloutta kohti voi liittyä.

Kun olet liittynyt kyselytutkimussivustolle, sinun on yleensä täytettävä joitakin tietoja itsestäsi. Näihin kuuluvat perustiedot, kuten sijaintisi, ikäsi, työsi ja muut tiedot. Sinulta saatetaan kysyä myös lisätietoja esimerkiksi ostotottumuksistasi, autostasi, harrastuksistasi ja muusta, jotta yritykset saisivat paremman käsityksen sinusta. Profiilisi täyttäminen auttaa sivustoja löytämään sinulle sopivampia kyselytutkimuksia, joihin voit osallistua ja joista saat palkkaa.

Et ole aina oikeutettu osallistumaan kaikkiin kyselyihin, joten älä lannistu, jos jäät muutaman kerran pois kyselyistä. Avain rahan ansaitsemiseen kyselytutkimussivustoilla on olla sinnikäs ja yrittää olla lannistumatta, vaikka käytettävissäsi ei olisi kovin montaa kyselytutkimusta, joihin voisit osallistua. Mitä enemmän aikaa käytät tutkimusten läpikäymiseen ja mitä enemmän tietoja profiilissasi on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää sopivia vaihtoehtoja.

Onko kyselytutkimusten tekeminen rahasta laillista?

On monia laillinen saatavilla olevia kyselysivustoja, joiden avulla voit ansaita rahaa. Kannattaa käyttää jonkin aikaa eri kyselysivustojen tutkimiseen ennen kuin valitset, mihin haluat liittyä. Kun olet valinnut muutaman hyvän vaihtoehdon, varmista, että profiilisi on täytetty jokaisella sivustolla, ja kirjaudu sisään säännöllisesti nähdäksesi, mitä kyselytutkimuksia on saatavilla. Useimmissa kyselyissä on kiintiöitä, jotka on täytettävä, kun on kyse siitä, kuka ja kuinka monta ihmistä niihin osallistuu, joten mitä nopeammin pääset paikalle, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on täyttää kysely ja saada palkka.

Useimmat kyselysivustot maksavat eri tavoin riippuen siitä, minkä niistä valitset. PayPal-maksut ovat yleinen vaihtoehto, tai voit saada tulosi maksettua sinulle kuponkeina verkkokauppoihin, kuten esim. Amazon.

Voitko tienata rahaa Survey Junkiesta ja muista kyselysivustoista?

Jos osallistut kyselyihin säännöllisesti, voit ansaita rahaa Survey Junkien ja muiden vastaavien kyselysivustojen kautta. Ansioiden maksimoimiseksi kannattaa kirjautua kyselysivustolle päivittäin ja osallistua niin moneen kyselyyn kuin on saatavilla. Älä huolehdi liikaa, jos et sovellu moneen kyselyyn, sillä tämä on normaalia. Mitä sinnikkäämmin jatkat, sitä useammin törmäät kyselyihin, joihin voit osallistua.

Muista, että kyselysivustot ja tutkimusyritykset haluavat saada tutkimuksestaan hyödyllistä tietoa. Tämän vuoksi sinut saatetaan poistaa tutkimuksesta, jos suoritat sen liian nopeasti tai annat vastauksia, joissa ei ole järkeä. Jos haluat ansaita rahaa kyselytutkimuksilla, on tärkeää käyttää aikaa ja miettiä vastauksia, joita annat. Älä yritä antaa totuudenvastaisia vastauksia saadaksesi oikeuden osallistua kyselyyn, sillä tämä huomataan ja tilisi saatetaan sulkea.

Joitakin luotettavia kyselysivustoja harkittavaksi

Kun haluat tehdä kyselytutkimuksia käteistä vastaan, on olemassa useita hyvämaineisia sivustoja, joita kannattaa harkita. Joitakin parhaista ovat mm:

OnePoll

Vaikka tämä ei ehkä ole kaikkein parhaiten palkattu kyselytutkimussivusto, se on hyvä vaihtoehto tehdä nopea rahaa, koska täällä saatavilla olevat kyselyt ovat yleensä lyhyitä ja helppoja. Useimmat kyselyt voi tehdä älypuhelimella, joten se on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat tehdä kyselyitä ja ansaita rahaa tienaamalla tien päällä. Kyselyjen ohella voit ansaita lisärahaa myös osallistumalla henkilökohtaisiin tutkimushaastatteluihin tai videopuheluihin.

PopulusLive

PopulusLive on kyselytutkimussivusto, joka tarjoaa nopeita ja helppoja kyselytutkimuksia, joista maksetaan enemmän kuin monista muista sivustoista. Jos teet paljon kyselyitä, voit helposti ansaita jopa 12 puntaa tunnissa tällä sivustolla älypuhelimellasi tai tietokoneellasi. Ennen rekisteröitymistä kannattaa kuitenkin tietää, että kyselyiden saatavuus ei ole aina hyvä, ja sinun on ansaittava 50 puntaa, ennen kuin voit siirtää rahasi ulos.

Tuottelias akateeminen

Tämä kyselytutkimussivusto tarjoaa kyselytutkimuksia, jotka ovat yliopistojen, luennoitsijoiden ja opiskelijoiden laatimia ja joille on myönnetty apurahoja tutkimuksen tekemistä varten. Tämä voi usein tehdä maksuista anteliaampia verrattuna yleisiin kyselytutkimussivustoihin. Monista kyselyistä maksetaan 5 puntaa tai jopa enemmän, ja toiset tarjoavat bonuksia hyvin suoriutuville osallistujille.

GfK MediaView Panel

Tämä on toinen hyvä sivusto, jota kannattaa harkita, jos haluat alkaa tienata rahaa kyselytutkimuksilla. Se on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa kyselytutkimuksilla, ja siinä on kysymyksiä ohjelmista, tv-ohjelmista ja muista sellaisista asioista, jotka olet ehkä nähnyt tai kuullut viime aikoina. Jos pidät viihteestä ja haluat kertoa mielipiteitäsi ohjelmista, elokuvista, radio-ohjelmista, podcasteista ja muista viihteen muodoista, joista pidät, tämä sivusto voi olla varsin hauska käyttöösi.

Opinion Outpost

Opinion Outpost on yksi suosituimmista kyselytutkimussivustoista, ja se sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat saada palkkaa heti. Kun osallistut kyselyihin ja ansaitset niistä rahaa tällä sivustolla, voit saada välittömän PayPal-maksun. Kyselyt ovat luotettavia ja niitä päivitetään säännöllisesti. Voit myös ottaa vastaan muita tehtäviä ansaitaksesi lisärahaa.

Utelias kissa

Tämä on sovellus, jonka voit ladata älypuhelimeesi kyselyiden tekemistä varten. Se on helppokäyttöinen ja erittäin yksinkertainen, kun olet liikkeellä. Uusia kyselytutkimuksia lisätään päivittäin, ja voit saada ilmoituksia suoraan puhelimeesi, kun sinua kiinnostava kyselytutkimus lisätään. Ansaitset tietyn määrän pisteitä per kysely, jotka voivat vaihdella, ja ne muunnetaan penniksi saldossasi.

PollPay

Toinen helppokäyttöinen sovellus, jonka voit ladata kyselyiden tekemistä varten, on PollPay. Voit myös käyttää työpöytäversiota, josta voit joskus löytää eksklusiivisia kyselyitä, joita ei ole saatavilla sovelluksessa. PollPay tarjoaa kyselytutkimuksia monista eri aiheista, joita päivitetään yleensä päivittäin. Voit saada maksun suoraan PayPaliin pientä maksua vastaan tai muuntaa ansiosi Amazonin kuponkiin ilmaiseksi.

Swagbucks

Swagbucks on yksi suosituimmista kyselysivustoista. Ne ovat yksi tunnetuimmista markkinatutkimusyrityksistä, joilla on vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa. Voit tehdä kyselytutkimuksia ansaitaksesi rahaa yhdessä muiden tehtävien kanssa, joita voit tehdä lisätäkseen tulojasi entisestään. Näitä ovat esimerkiksi verkkokauppaostokset, pelien pelaaminen, verkkovideoiden katselu ja paljon muuta. Heillä on jopa Chrome-laajennus, jota voit käyttää jatkaaksesi pisteiden ansaitsemista taustalla verkkotoiminnoista.

Maksavatko sivustot kuten My Digital Survey?

Kun olet liittynyt kyselytutkimussivustolle ja aloittanut kyselytutkimusten tekemisen, haluat olla varma, että sinulle maksetaan niistä. Kunhan liityt kyselysivustolle, jolla on hyvä maine, sinulle voidaan yleensä taata palkka. Sinun on myös varmistettava, että noudatat sääntöjä. Jos et vastaa kyselyihin totuudenmukaisesti tai et kiirehdi kyselyiden läpikäymistä, tilisi voidaan estää, etkä ehkä pääse käsiksi ansioihin.

Kaikki edellä mainitut kyselysivustot ovat hyvämaineisia vaihtoehtoja, jotka ovat tunnettuja maksuista. Aina et välttämättä saa maksua heti. Joillakin sivustoilla on rajoitus sille, kuinka paljon voit ansaita ennen kuin voit pyytää maksua. Maksuaikasi saattaa myös riippua siitä, miten olet pyytänyt maksua. Saatat joutua odottamaan muutaman päivän, ennen kuin rahat ilmestyvät PayPal-tilillesi, joten älä huolestu, jos olet pyytänyt maksua, mutta rahat eivät ole siellä heti.

Jos sinulla on vapaa-aikaa ja haluat ansaita ylimääräistä rahaa, kyselytutkimusten tekeminen voi olla hyvä vaihtoehto.