Koirat ovat suosittu lemmikki eikä ole paljon syitä olla pitämättä niistä. Koiria pitävät ihmiset kuitenkin usein huomaavat, että heidän lemmikkinsä vie paljon aikaa ja huomiota, jota heillä ei aina välttämättä ole. Koiranomistajat etsivät aina kokeneita ja luotettavia ihmisiä, jotka he voivat palkata huolehtimaan koirastaan, kun he ovat töissä tai lomalla. Jos rakastat koiria ja haluaisit saada palkkaa niiden hoitamisesta, tämä voi olla tuottoisa ja hauska sivutoimi. Alla on lyhyt opas siitä, miten voit Roverin avulla muuttaa rakkautesi koiriin rahan ansaitsemiseksi.

Onko Rover sen arvoinen?

Lemmikkieläinten vahtiminen on suosittu valinta sivutoimiseksi keikaksi, ja tarjolla on paljon erilaisia palveluja. Rover on kuitenkin erittäin suosittu ja hyvämaineinen valinta. Sen avulla voit palkata ihmisiä huolehtimaan arvokkaista lemmikeistäsi, kun et ole kotona, tai etsiä töitä koiran ulkoiluttajana tai lemmikkieläinten hoitajana.

Jos rakastat eläimiä ja työskentelet mieluummin eläinten kuin ihmisten kanssa, olisit luultavasti hyvä lemmikkieläinten vahtimestari. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Roverin käytöstä. ansaita rahaa.

Miten Rover toimii kävelijöille?

Voit perustaa Roverin koiran ulkoiluttajaksi tai lemmikkieläinten hoitajaksi vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Sinun tarvitsee vain käydä verkkosivustolla, luoda tili ja aloittaa profiilisi luominen. Viiden päivän kuluessa Rover tarkistaa taustasi varmistaakseen, että olet laillinen ja että he ottavat sinut mielellään palvelukseensa. Kun tämä on tehty, olet valmis aloittamaan.

Ihmiset, jotka käyttävät Rover löytää joku katsella heidän lemmikkejään tai kävellä koiransa ottavat sinuun yhteyttä, kun he törmäävät ja kuten profiilisi. Tapaat sitten heidät nähdäkseni, vastaatko heidän tarpeisiinsa. Jos he (ja heidän lemmikkinsä) pitävät sinusta, he varaavat palvelusi.

Mitä Rover Dog Walking -yrityksessä työskentelyyn kuuluu?

Rover toimii monilla eri paikkakunnilla, joten uusien koiranhoitajien ja ulkoiluttajien palkkaaminen voi vaihdella. Joissakin paikoissa voit vain rekisteröityä ja aloittaa. Muissa toimipaikoissa työskentelevien on käytävä henkilökohtaisessa haastattelussa tiimin jäsenen kanssa.

Taustat tarkistetaan myös, kun haet hakemusta kaikissa toimipaikoissa, jotta asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että he jättävät karvaiset ystävänsä hyviin käsiin. Yleensä hyväksynnän saaminen ei kestä kovin kauan. Useimmat ihmiset odottavat korkeintaan pari viikkoa.

Mitä voit tehdä, kun työskentelet Roverille kokopäiväisesti?

Voit tehdä muutakin kuin vain lemmikkieläinten vahtimista, kun rekisteröidyt Roveriin. Voit tarjota asiakkaillesi erilaisia palveluita, kuten koirien ulkoiluttamista, vierailuja, talon vahtimista, koiranhoitoa, koirien päivähoitoa ja paljon muuta.

Roverille työskennellessäsi voit määrittää oman aikataulusi, mikä tekee siitä ihanteellisen freelance- tai sivutoimisen vaihtoehdon. Voit myös asettaa rajoituksia koirien lukumäärälle, joita olet valmis ottamaan vastaan, hoitamiesi tai ulkoiluttamiesi koirien koolle ja haluamillesi varaustyypeille. Sinun ei tarvitse työskennellä vähimmäismäärää tunteja - se, kuinka paljon tai kuinka vähän työskentelet, on sinusta kiinni.

Kuinka paljon tienaat Roverilla?

Rover antaa suosituksia, jotka perustuvat kokemukseesi, sijaintiisi ja alueen kysyntään ja auttavat sinua määrittämään hinnat. Voit kuitenkin myös valita oman aikataulusi ja hinnoittelusi sen mukaan, kuinka arvokkaiksi katsot palvelusi. Määrität maksutiedot rekisteröitymisen yhteydessä, ja Rover hoitaa asiakkaiden maksut.

Asiakkaan on suoritettava maksu varauksen yhteydessä. Ansiot saat tilillesi 48 tuntia varauksen tekemisen jälkeen, jotta kaikki ovat tyytyväisiä.

Annatko vinkkejä koiranhoitajille Roverissa? Miten lisätä Rover Dog Sitting Pay

On monia tapoja ansaita enemmän Roverista. Useimmat ihmiset, jotka liittyvät tälle sivustolle, tekevät sen kuitenkin siksi, että he ovat suuria koirien ystäviä ja pitävät ajatuksesta, että heille maksetaan koirien hoitamisesta, mutta he eivät tiedä paljon myynnistä tai markkinoinnista. Puhdistus profiilin parantaminen voi esimerkiksi olla yksinkertainen ja tehokas tapa kasvattaa tulojasi. Et halua antaa mahdollisille asiakkaille tunnetta, että heillä on paljon työtä, kun he vierailevat profiilissasi, ja voit aina kysyä heiltä lisäkysymyksiä heidän lemmikkieläimestään, kun he varaavat sinut.

Voit ansaita juomarahaa Roverin asiakkailta, jos he haluavat antaa sinulle käteisjuomarahan varauksen jälkeen. Juomarahaa annetaan todennäköisemmin alueella, jossa juomarahoihin suhtaudutaan myönteisesti, vaikka voitkin kannustaa asiakkaita juomarahojen antamiseen jättämällä juomarahapurkin tai ilmoittamalla, että juomarahat ovat tervetulleita.

Rover Support

Jos sinulla on ongelmia koiran tai asiakkaan kanssa Roverissa, saat helposti ympärivuorokautista tukea yritykseltä. Rover on erinomainen tukemaan koiranhoitajia ja ulkoiluttajia, ja se käsittelee monia tilanteita päivittäin. Heillä on ystävällinen ja asiantunteva puhelinkeskuksen henkilökunta, joka voi auttaa sinua kaikissa koiran tai sen omistajan kanssa ilmenevissä ongelmissa, kuten koiran sairastuessa, loukkaantuessa tai karatessa. Ota vain yhteyttä tukitiimiin, joka voi auttaa sinua ratkaisuilla, vastauksilla ja ehdotuksilla ongelman korjaamiseksi mahdollisimman nopeasti.

Mikä Rover on nyt?

Rover Now on samankaltainen kuin Rover, mutta se on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat jonkun vierailevan tai ulkoiluttavan koiransa juuri nyt. Jos olet usein vapaa, voit luoda profiilin Rover Now -palveluun ja viedä koiria puolen tunnin kävelylenkeille tai tehdä tilapäisiä vierailuja heti, kun olet varattu. Tällä hetkellä Rover Now on saatavilla vain muutamassa suurimmassa kaupungissa.

Kuinka paljon Rover Dog Walker Make?

Kun niin monet ihmiset rakastavat koiria ja haluavat auttaa huolehtimaan niistä rahaa vastaan, ei ole mikään yllätys, että Roverissa on paljon kilpailua. Jotta voit ansaita rahaa tällä palvelulla, on tärkeää, että sinulla on profiili, joka erottuu muista. Yksi suurimmista virheistä, joita koiran ulkoiluttajat ja koiranhoitajat tekevät Roverissa, on se, että he eivät käytä aikaa hyvän profiilin luomiseen. 

Miten tehdä hyvä Rover profiili

On tärkeää varmistaa, että profiilisi houkuttelee asiakkaita ja herättää huomiota. On kuitenkin paljon pieniä virheitä, jotka voivat estää tämän. Yleisimpiä virheitä ovat muun muassa oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheet, huonolaatuiset valokuvat ja liian paljon tietoa profiilissa.

Pidä profiilisi lyhyenä ja ytimekkäänä - kukaan ei halua lukea koko elämäntarinaasi ennen kuin päättää, haluaisiko hän sinut hoitamaan koiraansa vai ei.

Kuinka paljon rahaa voin tienata Roverilla?

Kilpailukykyisten hintojen tarjoaminen on myös tärkeää, jotta voit erottua ja saada Roverista enemmän irti. Hinnoitteluvirheet ovat usein yleisiä Roverissa. Monet koiranhoitajat ja koiran ulkoiluttajat vain miettivät, kuinka paljon he haluaisivat tienata, ja määrittelevät sitten hinnoittelunsa ottamatta huomioon kilpailua alueellaan tai sitä, kuinka paljon heidän potentiaaliset asiakkaansa ovat valmiita maksamaan.

Hintoja asettaessasi on tärkeää ottaa huomioon nämä molemmat tekijät, jotta saat enemmän pyyntöjä. Vaikka tämä saattaakin tarkoittaa, että tarjoat palvelujasi hieman halvemmalla, saat todennäköisemmin myös varauksia.

Lisää Rover Pay investoimalla markkinointiin

Vietät jonkin aikaa investoimalla oppimalla lisää menestyksekkäästä markkinoinnista tulee olemaan välttämätöntä, jos haluat tehdä rahaa Roverista. Monet ihmiset, jotka rekisteröityvät Roveriin, tekevät sen, koska he rakastavat ajatusta koirien kanssa työskentelystä, mutta eivät oikein tiedä, miten markkinoida palveluitaan saadakseen lisää asiakkaita.

Vaikka on tärkeää panostaa oppimiseen lisää koirista, jotta voit tulla paremmaksi koiranhoitajaksi tai koiran ulkoiluttajaksi, on myös tärkeää tietää, miten tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita yrityksesi kanssa ja saada enemmän Rover-varauksia. Hyvä uutinen on, että nyt voit löytää kursseja, jotka on suunniteltu auttamaan koiran ulkoiluttajia ja koiranvahdteja oppimaan lisää Roverin hallitsemisesta ja parempien tulosten saamisesta.

Jos rakastat koiria, Rover on loistava sovellus, jolla voit tienata rahaa ja viettää aikaa lempieläimesi kanssa. Voit rekisteröityä Roveriin koiranvahtina, koiran ulkoiluttajana tai tarjota molempia sekä muita palveluita, kuten koirien päivähoitoa ja kotiavustusta. Koska koirat ovat suosittuja ja kaikki haluavat työskennellä niiden kanssa, kilpailu on kovaa, joten on tärkeää käyttää aikaa siihen, että profiilisi erottuu edukseen.