Pysäköinti on yksi infrastruktuurimme huonoimmin toimivista osista, ja se aiheuttaa valtavasti hiilidioksidipäästöjä kaupunkien keskustoissa kaikkialla maailmassa. Tutkimuksen mukaan Anthony Eskinazi, perustaja ja toimitusjohtaja JustPark, että pysäköintipaikkaa kiertävät autot voivat aiheuttaa jopa 30% ruuhkaa ja aiheuttaa huikeat 5 000 ylimääräistä ajokilometriä pysäköintipaikkaa kohti vuodessa.

Lisäksi pysäköinti vaikuttaa myös talouteen. Pysäköintipaikan etsimiseen tuhlatun ajan kokonaismäärä on hätkähdyttävä - British Parking Associationin arvion mukaan se on yhteensä 4 päivää vuodessa keskimäärin kuljettaja. Kaiken kaikkiaan kyse on miljoonien tuntien tuottavuuden menetyksestä, jonka taloudellista vaikutusta ei voi aliarvioida.
Joten on järkevää, miksi pysäköintipaikan vuokraus ja autojen yhteiskäyttö ovat tärkeä askel kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Ansaitse rahaa vuokraamalla pysäköintipaikkasi

pysäköinti

Jos omistat pysäköintipaikan, mutta olet töissä tai lomalla, voit vuokra se ulos, ansaita joitakin tasku rahaa matkallesi ja auta kuljettajaa välttämään haittaa ajamisesta naapurustossa ja aiheuttamasta lisää haittaa ympäristölle. Puhumattakaan siitä, että se on hämmästyttävä lähde passiivinen tulot pankkitilillesi!

Tarkista kaikki pysäköintitilan vuokraus työpaikat Lontoo, Manchester, Liverpoolja Leeds.

Ansaitse rahaa autojen yhteiskäytöllä

autojen yhteiskäyttö

Samaa ajatusta ajatellen voit aina matkustaessasi valita kimppakyydin ja tarjota autosi tyhjiä paikkoja muille samaan suuntaan matkustaville. Muista: vihreässä liikkeessä on kyse CO2-päästöjen vähentämisestä!

Tarkista kaikki yksityinen autonvuokraus työpaikat Lontoo, Manchester, Liverpoolja Leeds.