Syyt aloittaa siivous työpaikat voivat vaihdella. Olet ehkä päättänyt tehdä joitakin ylimääräistä rahaa helpolla tavalla tai maksat laskusi, kunnes löydät seuraavan työmahdollisuuden alaltasi. Se on hyvä päätös. Siivoaminen voi vaatia vain vähän tai ei lainkaan erityistaitoja, eikä sinun tarvitse nähdä paljon vaivaa tullaksesi menestyväksi siivoojaksi - tarvitset vain silmää lialle ja ahkeraa asennetta, eikö niin? No, itse asiassa on olemassa enemmän kuin silmä näkee siivoustehtävien kanssa. Mutta älä ole lainkaan huolissasi. Me olemme täällä tekemässä sinulle kaiken selväksi.

Miten tulla kannattavaksi siivoojaksi?

siivous

Jos todella haluat saada parhaan mahdollisen hyödyn irti - siivoustyö ja maksimoida tulosi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, sinun pitäisi kohdella sitä kuin todellista liiketoimintaa eikä kuin "Vain siivoustyö." Mitä tarkoitamme tällä?

Kaikki rakastavat laadukasta palvelua

Varmista, että teet laadukasta työtä. Puhdas yhtä perusteellisesti kuin omassa työpaikassasi, sillä asiakkaissasi piilee suuri mahdollisuus: heistä voi tulla vakioasiakkaita, jotka tarjoavat sinulle tasaista tuloa, tai he voivat suositella sinua muille ihmisille.

Viestintä on avainasemassa

Varmista, että luot hyvä viestintä asiakkaidesi kanssa. Keskustele heidän kanssaan heidän siivousodotuksistaan ja sovi etukäteen, mitä siivouspalveluja tarjoat. Voi olla hyödyllistä, että sinulla on tulostettuna luettelo tehtävistä, jotta voit organisoida itsesi paremmin. Sinun tulisi olla huomaamaton, kun olet heidän tiloissaan, ja varmista, että kiinnität huomiota yksityiskohtiin; kysy mahdollisista allergioista pesuaineille, joita asiakkaillasi saattaa olla, tai siitä, onko heillä mieltymyksiä noudattamasi siivousmenetelmän suhteen.

Pysy kuulolla

Ole liiketoimintasi huipulla. Tiedota itsellesi kaikista alan viimeisimmistä innovaatioista, uusista puhdistustuotteista ja -menetelmistä, jotta voit olla alasi suunnannäyttäjä.

Suunnittele etukäteen

Luo oma tehokkaat puhdistusjärjestelmät. Vakioimalla työsi ja noudattamalla tiettyjä vaiheita säästät arvokasta aikaa ja vaivaa ja varmistat myös, että tarjoat joka kerta yhtä korkeatasoisia siivouspalveluja.

Inspiroi uskollisuutta

Tarjous alennukset ja muut tarjoukset uskollisille asiakkaillesi. He arvostavat sinua vielä enemmän ja suosittelevat sinua varmasti verkostolleen.

Nyt kun tiedät, miten sinusta voi tulla paras siivousversio itsestäsi, puhutaanpa muutamista vaihtoehdoista, joita sinulla on aloittaaksesi siivoojana. Tutustu sellaisiin yrityksiin kuin Taloudenhoitaja ja Care.com osoitteessa kaupunkisi.

Oletko valmis aloittamaan siivoustyön?

Valitse kaupunkisi, ja siivous työpaikkaluokka, selaa vaihtoehtoja. Siitä vain, vinkkimme auttavat sinua varmasti maksimoimaan sinulle siivoojana tulevan rahan!