Ruotsalaiset käyttävät joka vuosi yhä enemmän rahaa seuraaviin asioihin. lemmikki hoito. Ruotsin maatalousyliopiston tutkimuksen mukaan, vuonna 2001 noin 4,5 miljardia kruunua käytettiin ruokaan, varusteisiin, eläinlääkärikuluihin ja lemmikkieläinten hoitopalveluihin. Vuonna 2007 luvut kasvoivat 8 miljardiin kruunuun, ja vuonna 2015 ne kaksinkertaistuivat 16 miljardiin kruunuun. Tämä tekee paljon tilaa lemmikkieläinten istuttaminen siellä!

lemmikkieläinten vahtiminen

Mutta miksi ruotsalaiset käyttävät niin paljon rahaa lemmikkieläinten hoitoon?

Pidämme itsestään selvänä, että lemmikkejä kohdellaan yleensä perheenjäseninä. Kun ihmiset ovat hyvin läheisiä nelijalkaisten ystäviensä kanssa, heidän tarpeitaan ei voi väheksyä. Näin ollen lemmikkieläinten hoitopalveluihin turvautumisesta tulee olennaisen tärkeää, jos vietät pitkiä päiviä töissä tai lomalla. Mutta tämä ei ole kaikki - Ruotsin säännöt ja määräykset itse usein korostavat lemmikkieläinten hoitajan tarve.

Esimerkiksi:

Yleissääntönä on, että koirien tulisi olla ulkona (hihnassa) vähintään 6 tunnin välein. Niitä ei siis saa jättää yksinään pidemmäksi aikaa kuin tämän ajan. Siksi on yleistä, että koirat käyvät koirien päivähoidossa, kun niiden omistajat ovat töissä.

Miten voit hyödyntää lemmikkieläinten hoitajien suurta kysyntää?

petsitting-ruotsi

Ryhtymällä lemmikkisitteriksi, tietenkin! Et ehkä aluksi ajattele lemmikkien vahtimistyötä kovinkaan suurissa mittasuhteissa - mutta juuri tässä kohtaa yllätys tulee! Koirilla ja kissoilla on suora vaikutus Ruotsin talouteen. Tutkimuksen mukaan Science Nordic, tutkijat tarkastelivat, millaisia työpaikkoja syntyy koirien ja kissojen takia, ja laskivat, kuinka moni ihminen on töissä lemmikkieläinten rakastamisen takia. Ja se luku? Kahdeksantuhatta.

Haluatko osallistua hauskanpitoon? Voit saada lemmikkieläinten vahtiminen milloin tahansa eri sovelluksilla. Kävele koiria puistoissa, rentoudu ja saa palkkaa! Lisäksi, jos haluat tehdä siitä kokopäivätyötä, se on helppoa - voit saada arvosanoja jokaiselta lemmikinomistajalta, ja mitä paremmat arviot saat, sitä lähempänä olet sitä, että sinusta tulee paremmin palkattu ammattimainen lemmikkien hoitaja!

Älä missaa tilaisuutta ja tarkista kaikki lemmikkieläinten istuttamisen työpaikat saatavilla Tukholma, Göteborg ja Malmö.

Tutustu myös muihin työmahdollisuuksiin: Tukholma, Göteborg tai Malmö.