On vuosi 2022, ja tapa, jolla ihmiset etsivät työpaikkoja, on muuttunut paljon sen jälkeen, kun ihmiset ostivat päivälehden etsiäkseen työpaikkoja alueelta. Teknologian kehittyminen ei ole muuttanut ainoastaan työmarkkinoita, sillä se on tehnyt joistakin työpaikoista vanhentuneita ja luonut monia uusia, vaan se on muuttanut myös tapaa, jolla ihmiset etsivät töitä. Vaikka verkostoituminen ja uusien kontaktien luominen on edelleen tärkeintä, työnhaku verkossa on yleensä seuraavaksi paras vaihtoehto.

Näytämme sinulle joitakin työnhakualustoja, joita voit käyttää tietokoneellasi tai ladata sovelluksina matkapuhelimeesi. Koska elämä voi olla kiireistä, matkapuhelimen käyttö on usein kätevämpää. Kun sinulla ei ole paljon aikaa panostaa työnhakuun, voit löytää unelmiesi työpaikan matkustaessasi metrossa, odottaessasi supermarketin kassalla tai tauolla nykyisessä työpaikassasi matkapuhelimesi kautta.

Kuva: Freepik

1. Monster

Search Jobs 2021 Monsterin mukaan hirviö on seuraava "yksi suosituimmista työpaikoista verkkosivustot maailmassa Alexan mukaan, ja se on jatkuvasti viiden suurimman työpaikkasivuston joukossa Yhdysvalloissa."

Kun rekisteröidyt Monsterin palveluun, voit nauttia monista edut. Voit esimerkiksi ladata ansioluettelosi ja antaa sen arvioitavaksi ilmaiseksi. Voit tehdä ansioluettelosi näkyväksi työnantajille ja rekrytoijille, jotta työpaikka löytää sinut (eikä päinvastoin), ja voit asettaa työpaikkahälytyksiä sinua kiinnostavista työpaikoista. Näin saat tietää näistä työpaikoista heti, kun ne julkaistaan, ja sinulla on mahdollisuus olla ensimmäisten hakijoiden joukossa, mikä on erittäin tärkeää. Voit jopa ladata Monster-sovelluksen puhelimeesi, jotta pääset käsiksi uusiin työpaikkoihin ja voit varmistaa, ettet missaa seuraavaa loistavaa tilaisuutta.

Kuva: Monster

2. Itse asiassa

Indeedillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia! Sen lisäksi, että voit luoda

ilmaisen tilin, luo Indeed CV, jotta voit hakea työpaikkoja nopeasti ja etsiä niitä sijainnin mukaan, ja voit myös suodattaa tuloksia vaatimustesi perusteella. Voit käyttää käytettävissä olevia suodattimia ja erityisiä hakusanoja saadaksesi parempia tuloksia työn tyypin, etäisyyden, palkan, sijainnin, yrityksen ja kokemustason perusteella.

Ja kun olet löytänyt kiinnostavan työpaikan, voit löytää lisätietoja tietystä yrityksestä osoitteesta Todellakin YritysSivu to lue arvosteluja, katso valokuvia, avoimet työpaikat ja keskipalkat. Jos haluat valmistautua hyvin jokaisen haastattelun tärkeään kysymykseen palkkaodotuksistasi, voit etsiä osoitteesta

keskimääräiset palkat yrityksittäin ja työtehtävätyypeittäin Indeedin palkkasivulla. Äläkä unohda: jos haluat etsiä töitä liikkeellä ollessasi, voit aina ladata Indeed-sovelluksen puhelimeesi ja etsiä työpaikkoja, tallentaa ne myöhempää käyttöä varten tai hakea niitä helposti Indeed-ansioluettelollasi.

Kuva: Indeed

2.AppJobs

Jos tavoitteenasi on löytää joustava työtä, jota voit tehdä omalla aikataulullasi, ja ennen kaikkea ja mikä tärkeintä, sinun on löydettävä työ, jota voit tehdä omalla aikataulullasi, niin sinun on löydettävä työ, jota voit tehdä omalla aikataulullasi.

työpaikan **hakemusten ja ansioluetteloiden käsittelyä välttäen, AppJobs on juuri oikea sivusto sinulle!

Etsi sovelluspohjaisia työpaikkoja, kuten Airbnb, PeoplePerHour, Foodora, Postmates, PetSitter, jne. Kaupungin ja kategorian mukaan helpoimmalla tavalla! Joitakin löytyviä ammattikategorioita ovat: lastenhoito, lemmikki istuu, toimitus kuljettaja, autonkuljettaja, verkkokauppa jne. Lue täydelliset kuvaukset ja hyödylliset arviot työpaikoista, joista olet kiinnostunut, ennen kuin päätät, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Löydät helposti tietoa keskimääräisistä ansioista, vaatimuksista ja rekisteröitymisestä, joten voit vertailla eri työpaikkojen välillä. työpaikat. Voit tilataAppJobs YouTube-kanavan, jotta katsella hyödyllisiä videoita, liittyä AppJobs Facebook-yhteisöön vaihtaa tietoa ja löydät kaikenlaisia vinkkejä ja uutisia sovelluksiin liittyvistä työpaikoista. AppJobsBlog section.

4. Uranrakentaja

Career Builder perustettiin vuonna 1995, ja sillä on kuukausittain yli 24 miljoonaa kävijää. Se tarjoaa innovatiivisia työnhakutoimintoja, kuten ainutlaatuisen työnsuositusten hakukoneen, joka auttaa sinua löytämään työpaikkoja ansioluettelossasi olevien avainsanojen avulla. Kun olet hakenut työpaikkaa, voit nähdä, miten olet pärjännyt kilpailijoihisi verrattuna Career Builderin sisäisen rekrytointiraportin avulla.

Voit tietysti muokata hakuja ja määrittää työpaikkailmoitukset, jotka lähetetään sähköpostiisi. Lisäksi käytössäsi on palkkalaskuri, jonka avulla voit selvittää, kuinka paljon voit ansaita. Voit myös ladata Career Builderin puhelimeesi ja saada ilmoitushälytyksiä, jotka kertovat, kuka on nähnyt ansioluettelosi ja milloin.

Kuva: Career Builder

5. Snag

Miten löytää tuntityö, osa-aikainen tai kokoaikainen työ? Kokeile snag! Se on suuri

tuntityöpaikkojen tietokanta, jota päivitetään usein, ja kun olet rekisteröitynyt työnhakijaksi, voit saada henkilökohtaisia paikallisia työpaikkailmoituksia suoraan sähköpostiisi tai voit suodattaa työpaikkoja aikataulun (esim. osa-aikainen, kausiluonteinen, kesätyö, tuntityö), toimialan (esim. koulutus, terveydenhuolto, catering jne.), aseman (esim. vastaanottovirkailija, opettaja, lastenhoito jne.) yrityksen ja sijainnin mukaan.

Voit hakea sinua kiinnostavia työpaikkoja nopeasti ja lähettää työpaikkoja myös ystävillesi, jos uskot heidän etsivän niitä. Löydät myös työnhaun asiantuntijoiden vinkkejä ja videoita, joiden avulla voit olla tehokkaampi työnhaussa! Voit käyttää Snagia sekä tietokoneella että sovelluksena puhelimessa - lataa se täältä.