Onko asuinpaikkakunnallasi talvi? Jos näin on, katsot tätä luultavasti sohvalla pehmeän peiton alla, siemailet kuumaa teetä ja lasket päiviä kevään tuloon. Tai ehkä kuulut niihin sitkeämpiin ihmisiin, jotka eivät välitä kylmästä säästä ja viettävät mielellään aikaa ulkona ankarista olosuhteista huolimatta.

Olipa tyylisi mikä tahansa, meillä on mielenkiintoisia ideoita, joilla voit ansaita rahaa talvitöillä. Ehkä haluat säästää seuraavaa kesämatkaa varten tai tarvitset rahaa uudenvuodenlupausten toteuttamiseen.

Katsotaanpa mahdollisuudet sinulle, joka haluat ansaita rahaa kotona etkä välitä ulkona vallitsevasta säästä.

1. Talvityöideoita, jos haluat pysyä sisällä Kotikeittiössä

Jos nautit oman kotisi mukavuudesta ja pidät ruoanlaitosta, miksi et ryhtyisi kokiksi kotona ja tee illalliskutsuja Kaupungissasi vieraileville matkailijoille tai paikallisille, jotka haluavat tavata enemmän ihmisiä, se on hauskaa sinulle ja voit viettää ne kylmät yöt mukavasti omassa kodissasi, samalla kun ansaitset hyvää rahaa!

Tutustu kotikokin työpaikkoihin Yhdysvalloissa: Miami, Los Angeles, NewYork, Austin. Tutustu kotikokin työpaikkoihin Euroopassa: Lissabon, Berliini, Frankfurt, Barcelona, Lontoo.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Verkko-opettaja

Valmistele kurssit ja tarjoa niitä verkossa kotoa käsin! Kun tarjoat kursseja verkossa, sinun ei tarvitse liikkua ympäri kaupunkia vieraillaksesi opiskelijoiden luona - työpaikkasi voi olla olohuoneesi, makuuhuoneesi tai sohvasi!

Pysy sisällä, pysy lämpimänä ja tarjoa Tieto maailmalle tossut jalassa.

Voit opettaa kaikkea kielistä koodaukseen, ruoanlaittoon ja markkinointiin! Ansaitset sillä tavalla hyvää rahaa.

Tutustu verkko-opettajan työpaikkoihin Yhdysvalloissa:

Nashville, SanFrancisco, Chicago, NewYork.

Tutustu Euroopan verkko-opetustehtäviin: Madrid, Lissabon, Berliini, Leeds. Tutustu verkko-opetustehtäviin muualla maailmassa: Bogota.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Online stylisti

Onko muoti sinun juttusi? Käytätkö aikaa uusien muotitrendien löytämiseen ja lukemiseen? Voisit työskennellä Stella & Dot -verkkostylistinä ja neuvoa asiakkaita vaatteiden, asusteiden ja korujen valinnassa. Monet arvostavat panostasi ja kysyvät neuvojasi, mikä tuo rahaa suunnittelijasi taskuihin. Ja mikä tärkeintä: voit pyörittää yritystäsi kotoa käsin - sinun ei tarvitse lähteä ulos kylmänä talvena!

Tutustu Stella & Dotiin Yhdysvalloissa.: Los Angeles, Tampa, Dallas

Online-jälleenmyyjä

Saako talvi sinut pysymään kotona ja olemaan luovempi? Oletko alkanut neuloa, tehdä koruja tai omia koristeita? Ala myydä verkossa Etsyn kautta! Voit perustaa työtilan kotiin ja tehdä loput verkossa. Ainoa syy lähteä ulos on lähettää tilaukset asiakkaille. Onko se vai eikö se ole täydellinen työ talveksi?

Tutustu Etsyyn Yhdysvalloissa: Orlando, Miami, Los Angeles. Tutustu Etsyyn Euroopassa: Amsterdam, Napoli, Manchester, München. Katso Etsy muualla maailmassa: BuenosAires Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Lastenhoito

Talvi tulee lasten lomien myötä. Voit tehdä lastenvahtitöitä ja auttaa perheitä, kun vanhempien on työskenneltävä lastensa loman aikana, tai voit kokeilla muita lapsiin liittyviä töitä, kuten tukiopetusta tai lastenhoitoa talvileireillä.

Kuva: Aaron Mello on Unsplash

Tutustu lastenhoitotyöpaikkoihin Yhdysvalloissa: New York, San Jose, Houston, Nashville. Tutustu lastenhoitotyöpaikkoihin Euroopassa: Madrid, Rooma.

Tutustu lastenhoitotyöpaikkoihin muualla maailmassa: MexicoCity. Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Freelancer

Kaukosäädin freelance-työt ovat loistavia talvella, ja voit tehdä niitä yksinomaan verkossa käyttämällä tietokonettasi, internet-yhteyttäsi ja tietysti taitojasi ja kykyjäsi! Sinun ei tarvitse nousta pyjamastasi saadaksesi työn tehtyä. Rekisteröidy vain freelancer-alustoille, jotka tarjoavat sinulle työmahdollisuuksia kaikenlaisiin tehtäviin, kuten tietotekniikkaan, markkinointiin, hallintoon, koodaukseen jne.

Tutustu freelance-työpaikkoihin Yhdysvalloissa: New York, Dallas, SanFrancisco, San Bernardino, Tutustu freelance-työpaikkoihin Euroopassa: Milano, Lissabon, Lontoo, Pariisi.

Tutustu freelance-työpaikkoihin muualla maailmassa: Bogota, Buenos Aires, MexicoCity Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

2. Talvityöideoita, jos sinua ei haittaa ulkona oleminen

Jos olet hiihto- tai lumilautavalmentaja, tiedät jo, mitä voit tehdä. Sinulle, joka et ole vielä hankkinut näitä taitoja, meillä on muita ideoita siitä, miten voit ansaita rahaa talven aikana.

Kotiinkuljettaja

Oletko tarpeeksi rohkea ajamaan pyörällä ympäri kaupunkia ja toimittamaan ruokaa ihmisille, jotka eivät uskalla mennä ulos talvipäivänä? Harkitse sitten kotia toimitus. Kuten sananlasku sanoo, ei ole huonoa säätä, jos ei ole huonoja vaatteita. Kääriydy siis lämpimästi lämpimiin vaatteisiin, käsineisiin ja villasukkiin ja ala ansaita rahaa toimittamalla ruokaa. Voit myös toimittaa ruokaa autolla, jos sinulla on sellainen, jolloin kokemus on vähemmän karu.

Ennen kuin päätät, katso seuraava video Foodoran kuljettajasta Emiliosta, joka toimittaa ruokaa jopa Tukholman pakkasessa. Mikään ei ole mahdotonta!

Katso kaikki toimitukset kuljettaja työpaikkoja Yhdysvalloissa: Nashville, New York, Indianapolis. Katso kaikki jakelukuljettajan työpaikat Euroopassa: Hampuri, Berliini, Rooma.

Tutustu jakelukuljettajan työpaikkoihin muualla maailmassa: Buenos Aires, Bogota, MexicoCity. Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Ostokset

Voit käydä ostoksilla ja toimittaa ruokaa ihmisille, jotka eivät halua lähteä ulos kylmänä talvipäivänä. He saattavat palella kovasti, olla sairaita tai heillä ei ole aikaa tehdä ostoksia. Ota ensimmäinen askel ja auta heitä tekemällä ostokset heidän puolestaan Instacartin avulla.

Katso kaikki Instacartin työpaikat Yhdysvalloissa: Chicago, Phoenix, Miami, Tampa. Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Ajaminen

Kun sataa, sataa lunta tai lämpömittarit näyttävät miinusasteita, ihmiset haluavat viettää mahdollisimman vähän aikaa odottamalla taksia tai bussia kadulla. Ja he todennäköisesti käyttävät jotakin ajosovellusta saadakseen kyydin määränpäähänsä. Voit, ansaita hyvää rahaa työskentelemällä ajaessasi autolla.

Katso kaikki ajotyöpaikat Yhdysvalloissa: San Francisco, NewYork, Chicago, Indianapolis. Katso kaikki ajotyöpaikat Euroopassa: Madrid, Barcelona, Lontoo, Liverpool.

Tutustu ajotehtäviin muualla maailmassa: MexicoCity, Bogota, Buenos Aires. Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Lemmikkieläinten hoito

Talvi merkitsee monille lomaa. Mutta mitä tapahtuu niille ihanille lemmikeille, kun niiden omistajat ovat hiihtämässä tai jossain auringossa? Niistä on huolehdittava! Sinun aikasi loistaa! Tarjoa täysihoito- tai hoitopalveluja suloisille lemmikeille ja ansaitse hyvää rahaa hauskalla tavalla.

Tarkista lemmikki istumatyöpaikat Yhdysvalloissa: Nashville, Chicago, Indianapolis, NewYork. Tutustu lemmikkieläinten vahtimestarin työpaikkoihin Euroopassa: Madrid, Liverpool, Frankfurt, Pariisi.

Tutustu lemmikkieläinten vahtimestarin työpaikkoihin muualla maailmassa: Buenos Aires, Bogota. Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!