Uusi trendi saapui juuri työpaikkalautallemme ja myös lukemattomien katujen kaduille. kaupunkeja maailmanlaajuisesti. Puhumme julkiseen liikenteeseen ja kaupunkiliikenteeseen liittyvästä suuntauksesta, nimittäin sähkökäyttöisten ajoneuvojen yleistymisestä. skootterit. Silmäsi ovat varmaan nähneet joitakin ihmisiä, jotka seisovat suoraan näiden kaksipyöräisten söpöläisten päällä matkalla jonnekin.

No, arvaa mitä?!

Voit ansaita rahaa ulos niistä. Sähköskootterit eivät ole vain suuri ja, uskallamme sanoa, hauskempi vaihtoehto polkupyörille, vaan myös UPEA voittojen lähde. Sadat ihmiset ovat jo liittyneet vihreään vallankumoukseen skootterin latureina, nyt on sinun vuorosi oppia lisää. miten tehdä rahaa lataamalla skoottereita. Voimmeko laskea sinut mukaan?

skoottereiden kerääminen
Lakkaa miettimästä, miten tehdä rahaa skoottereiden lataamiseen. Tee se vain!
Birdin kohteliaisuudesta.

Mitä skootterilaturit tekevät tarkalleen?

Lyhyt vastaus on:

  1. Skootterin lataajat käyttävät älypuhelinta paikallistamaan skootterit, joilla on akku tyhjä.
  2. He poimivat ne, ja sitten maksu ne yön yli.
  3. He vapauttavat skootterit kaduilla aamulla, jotta ihmiset voivat ajaa niillä uudelleen.

The kaksi e-skootterimarkkinoiden tärkeimmät toimijat ovat seuraavat Lime ja Lintu. Tukholmassa ja Madrid, voit nähdä paljon Voi skootterit.

skoottereiden kerääminen
Kohteliaisuus Lime. Vapaa kuin lintu, vain Limen kanssa!

Kaikki kolme yritystä antaa sinulle mahdollisuuden saada skootterin lataussovelluksen työpaikka, jos asut kaupungissa, jossa ne toimivat. Voit helposti ansaita rahaa rekisteröitymällä molempiin, lataamalla heidän sovelluksensa ja käyttämällä älypuhelintasi. Sitten kun olet valmis työskentelemään, kytke vain sovellus päälle ja a kartta näyttää, mistä löydät skoottereita, joiden akku on tyhjä, ja kuinka paljon rahaa saat niiden lataamisesta.

Hyppää autoon tai muuhun ajoneuvoon ja mene hakemaan heidät. Tuo ne kotiin tai sinne, missä sinulla on tarpeeksi tilaa ladata ne, ja sitten kytke ne. Anna niiden latautua täyteen parin tunnin ajan tai pidempään akun varaustasosta riippuen. Kun skootterit ovat valmiit, vie ne takaisin kaduille ja aseta ne paikoilleen. nimetyt paikat. Tarkista aina alustojen virallinen julkaisuaika! Ja se on siinä! Parasta on se, että saat maksun samana päivänä vapautat skootterit.

Eri skootterit maksavat sinulle erilaisia summia, mutta eräs keskipalkka Limen kanssa olisi noin $5 skootteria kohti. Jotkut skootterit maksavat niin paljon $15, joten pidä niitä silmällä. Osoitteessa Lintu, voit löytää skoottereita, joiden hinnat vaihtelevat välillä $5 osoitteeseen $20.

Kuinka tehdä rahaa poimimalla skoottereita? Tutustu erilaisiin tapoihin kerätä skoottereita!

Sinun on tiedettävä, että sähköskootterit painavat melko paljon. Et valitettavasti voi vain kantaa niitä käsissäsi, ellet ole maailman vahvin ihminen, jolla on erittäin pitkät kädet. Myös yritykset kaapata ja kuljettaa mahdollisimman monta voivat olla vaarallisia, ja tarina voi päättyä katastrofiin.

Jos kuitenkin tiedät miten ne pinotaan tai sijoittaa ne valitsemaasi ajoneuvoon, on melko helppoa noutaa suuri määrä niitä, maksimoida kuormakapasiteetti ja viedä ne sitten kotiin. Voit siis unohtaa kysymyksen 'miten tehdä rahaa skoottereiden lataamiseen'. Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset skootterien keräämiseksi, ajattele aina turvallisuutta. Käytä näkyvyyttä heijastavaa loisteliiviä, erityisesti öisin, käytä käsineitä ja pidä mukanasi taskulamppua.

Katsotaan nyt 9 tapaa kerätä e-skoottereita!
Älä unohda, että sinun on valittava menetelmä, joka sopii sinulle parhaiten. Jos sinulla on kotona esimerkiksi vain 10 skootterilaturia tai pistorasiaa, älä ota mukaan 50 skootteria.

1. Cargo Bike

Innokkaana pyöräilijänä voit korvata kilpa- tai vaelluspyöräsi rahtipyörällä, joka on aika suosittu vanhempien keskuudessa. Miksi? Koska ratsastamalla niillä he voivat yksinkertaisesti viedä lapsensa päiväkotiin, kouluun jne. Kuinka kätevää! Voit myös kuljettaa muutaman e-skootterin mukana.

skoottereiden kerääminen

2. Pyöräteline

Jos suunnitelmasi on hakea vain muutama ajoneuvo kerralla, voit varmistaa pyöräteline autoosi. Niille, jotka et halua ryhtyä osa-aikaiseksi/kokoaikaiseksi skootterilataajaksi. nappaat vain muutaman, kun menet töistä kotiin, ja vapautat ne töihin mennessäsi, tämä on täydellinen menetelmä.

3. Tee tilaa autoosi

Eikö budjetissasi ole varaa ostaa pyörätelinettä? Se ei ole ongelma. Laita skootterit autoosi. Istuimet kannattaa taittaa alas tai poistaa, jotta luoda lisää tilaa ajoneuvossasi.

4. Pickup Truck tai SUV

Jos sinulla on lava-auto, voit joko asentaa telineen ajoneuvon sänkyyn ja sijoittaa sinne kerätyt skootterit. Ilman telinettä sinun on keksittävä toinen tapa varmistaa, ettei kotimatkalla tapahdu onnettomuutta. Hihnojen käyttö on loistava ajatus. Riippuen siitä, kuinka suuri kuorma-auton sänky on, voit sijoittaa sinne 30-60 skootteria. Jos kyseessä on maasturi, aseta muutama e-ajoneuvo auton takaosaan.

skoottereiden kerääminen

5. Rakenna oma perävaunu

Oletko käsityöläinen ja onko sinulla vapaa-aikaa? Rakenna hyötyperävaunu! Jos tarvitset inspiraatiota, katso alla olevia kuvia. Jos tämä ei riitä, kysy ystäviltäsi, joilla on enemmän kokemusta DIY:stä.

skoottereiden kerääminen

6. Raskas käsikäyttöinen trukki

Eikö sinulla ole aikaa, energiaa ja taitoa rakentaa jotain alusta asti? Se on täysin ok. Esimerkiksi eräs AppJobbareistamme vannoo seuraavien tuotteiden nimeen käsikäyttöiset trukit. Hän käyttää pyöräilyköysiä taittuneiden skoottereiden kiinnittämiseen, ja hän voi kuljettaa jopa viittä skootteria. On kuitenkin mainittava, että hän asuu lähellä muutamaa pudotusasemaa. Siksi suosittelemme tätä menetelmää, jos kotisi on joidenkin Lime Hub -asemien ja lintupesien vieressä, ja jos haluat maksimoi tehokkuus ja tuottavuus kompaktin työkalun avulla.

skoottereiden kerääminen

7. Taitettava ulkokäyttöön tarkoitettu vaunu tai puutarhavaunu

Oletko ostanut kokoontaitettava ulkokäyttöön tarkoitettu vaunu tai puutarhavaunu kauan sitten, mutta tuskin käytät sitä? On aika antaa sille uusi mahdollisuus: kuljettaa siinä skoottereita. Sitten taas sinun pitäisi asua lähellä solmukohtia, joista ajoneuvot on noudettava tai jätettävä. Tämä menetelmä sopii parhaiten kaupungin keskeisissä osissa asuville.

skoottereiden kerääminen

8. Sido ne pyöräsi taakse

Eikö autotallissasi ole vaunua, hyötyperävaunua tai käsikäyttöistä trukkia? Osta joitakin pyöräilyköydet, köytää kolme skootteria ja sitoo ne sitten polkupyörään. Vakauta ne, jotta et menetä tasapainoasi pyörällä ajaessasi.

9. Eikö sinulla ole autoa?

skoottereiden kerääminen

No, tässä tapauksessa voit seurata strategiaa, jonka jotkut melko pelottomat skootterilataajat ovat valinneet. Katso kuvaa! Me kuitenkin eivät suosittele tämä menetelmä, koska se voi olla vaarallista. Turvallisuuden on oltava etusijalla, kun havaitset ja keräät skoottereita kaupungissasi.

Aloita skoottereiden ja rahan kerääminen tänään!

LUE LISÄÄ!

- 4 yksinkertaista vaihetta rahan ansaitsemiseksi Bird-skoottereiden lataamiseksi
- 3 tapaa ansaita rahaa Lime-skoottereilla
- 23 parasta sivutyöideaa, joita voit tehdä kokopäivätyön ohella

Tilaa YouTube-kanavamme!

Suositeltava kuva: Marek Rucinski on Unsplash