airbnb homestay kerb-isäntä vinkkejä-sovellukset työpaikat

Yksityisten paikkojen vuokraaminen matkailijoille oli - uraauurtava ajatus kun se julkaistiin, ja siksi alustat, kuten Airbnb ja Kotimajoitus ovat lähteneet liikkeelle maailmanlaajuisesti. Nyt ne ovat vakiintuneita majoitusvaihtoehtoja, jotka ovat hotelleja halvempia ja aidompia. vuokraajat ja varsin kannattavaa ilman suurempia ponnisteluja isännille. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on mennä AppJobs, löydä ihanteellinen kodinvuokraussovellus kaupungistasi, rekisteröi paikkasi, ota yhteys vieraisiin ja... - voila!- tee passiivinen tuloista tulee maaginen todellisuutesi.

Mutta... aina on jokin mutta! On olemassa joitakin asioita, jotka sinun tulisi tietää ja ottaa huomioon isännän roolissasi. ennen kuin alat ansaita (paljon rahaa) vuokraamalla asuntoasi muille.

Tässä on joitakin vinkkejä kokeneilta isänniltä.

1. Viestintä on kuningas!

airbnb homestay kerb isäntä vinkkejä-appjobs

Isännät huomaavat yleensä, että hyvä viestintä ei ainoastaan luo hyvää oloa ja arvostuksen tunnetta, vaan myös ehkäisee kaikenlaisia vahinkoja. Kun selität vieraillesi jotakin - henkilökohtaisesti, sähköpostitse tai kirjallisissa materiaaleissa ja talon käsikirjoissa -, - varmista, ettet jätä tilaa väärinkäsityksille, äläkä koskaan oleta mitään. Vieraasi ei ehkä esimerkiksi tiedä, että kaupungissasi ei saa heittää vessapaperia vessanpönttöön, kun taas sinulle se on yleistä. Tieto. Muista jättää asiaankuuluva viesti kylpyhuoneeseen. Hyvä viestintä ennen varausta, vieraasi ollessa kotonasi ja jopa lähdön jälkeen (esimerkiksi ystävällinen sähköpostiviesti unohtuneesta tavarasta) voi olla ratkaisevaa vieraiden käsittelyssä ja sujuvan liiketoiminnan pyörittämisessä!

Vuokraa talosi Yhdysvalloissa

Vuokraa talosi Airbnb osoitteessa Phoenix, Cleveland, Sacramento,Chicago, Nashville, Austin, ja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Vuokraa talosi Kotimajoitus osoitteessa Dallas, San Francisco, Miami, Seattle, Phoenix, ja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Vuokraa talosi Välikappale osoitteessa Chicago, Boston, New York City, Los Angeles, New York City, ja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

2. Huonot arvostelut - mitä nyt?

airbnb homestay kerb isäntä vinkkejä appjobs

Ennemmin tai myöhemmin huono arvostelu on pakko tulla. Ensimmäinen arvostelu saattaa stressata sinua hieman, mutta älä huolehdi liikaa. Sen sijaan sinun pitäisi tehdä (ks. vinkki nro 1) seuraavaa. kommunikoida! Vastaa huonoon arvosteluun kohteliaasti ja myönnä vieraan huolenaiheet. Selitä, mitä toimenpiteitä aiot toteuttaa mainitun ongelman korjaamiseksi, ja kiitä heitä rakentavasta kritiikistä, joka auttaa sinua kehittymään paremmaksi isännäksi.

Vuokraa talosi Kanadassa

Vuokraa talosi Airbnb osoitteessa Montreal, Vancouver, Toronto, Calgary, Edmontonja Ottawa.

Vuokraa talosi Kotimajoitus osoitteessa Vancouver, Montreal, Torontoja Calgary.

Vuokraa talosi HomeAway osoitteessa Edmonton, Montrealja Calgary.

3. House Manual: koska joskus kirjaa arvioidaan kannesta kanteen.

airbnb homestay kerb-isäntä vinkkejä-sovellukset työpaikat

Sinun Talon käsikirja pitäisi olla Graalin maljanne! Varmista, että sisällytät kaikki tiedot joita vieraasi tarvitsevat siellä. Ja varmista, että se on kauniisti ja selkeästi esillä! Ideat mitä sisällyttää: Wifi-koodi, kaapeli- ja Netflix-kaukosäätimien toiminta, luettelo talon säännöistä, kotiosoite ja puhelinnumero (jos sellainen on), paikalliset hätänumerot, haluamasi yhteydenpitotapa, ohjeet lämpötilan säätöön ja kaikki taloon liittyvät erityiset asiat, kuten laitteiden ja lukkojen toiminta jne. Voit myös liittää mukaan luettelon suosikkiravintoloistasi, -baareistasi ja -kahviloistasi naapurustossa ja eri puolilla kaupunkia sekä kaikki ehdottamasi aktiviteetit ja nähtävyydet. Vieraasi arvostavat sitä suuresti!

4. Vahingonkorvaukset: peritäänkö vai ei?

airbnb homestay kerb-isäntä vinkkejä-sovellukset työpaikat

Vahinko tapahtuu ennemmin tai myöhemmin - se voi olla niinkin pieni kuin rikkoutunut lautanen tai niinkin suuri kuin rikkoutunut ilmastointilaite. Mitä sinun pitäisi tehdä? Pitäisikö sinun laskuttaa vierasta ja ottaa riski huonosta arvostelusta (kukaan ei halua maksaa) vai ei? No, suoraa vastausta ei ole. Sinun on otettava huomioon seuraavat seikat: Onko vahinko vähäinen? Jos kyllä, sinun on parempi ottaa kustannukset vastaan eikä tehdä siitä numeroa. Onko vahinko seurausta kulumisesta eikä varsinaisesti vieraan vika? Silloin sinun kannattaa säästää hänet vaivalta ja korvata vahingoittuneet tavarat. Onko vahinko todistettavasti seurausta huonosta käsittelystä, talon sääntöjen rikkomisesta tai vieraan huolimattomuudesta? Silloin avain on jälleen kerran vinkissä nro 1: kommunikoida! Jos vieraasi eivät ole ilmoittaneet vahingosta, lähetä heille kohtelias viesti ja pyydä korvausta aiheuttamastaan vahingosta tai sen osasta. Kun pyydät heiltä rahaa, ota reiluuden nimissä huomioon esineen käytön aiheuttama arvon aleneminen.

Vuokraa talosi Euroopassa

Vuokraa talosi Airbnb osoitteessa Wien, vuonna Berliini, Amsterdam, Haag, München, Frankfurt, Lontoo, Budapest, Rotterdam, Tukholma, Pariisi, ja ja monet muut muut kaupungit Euroopassa.

Vuokraa talosi Kerb osoitteessa Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Helsinki, Tukholma, Lontoo, Manchester, Leeds, Birmingham ja ja monet muut kaupungit Euroopassa.

Vuokraa talosi Kotimajoitus osoitteessa Haag, Rotterdam, Utrecht, Göteborg, Marseille, ja ja monet muut muut kaupungit Euroopassa.

Etkö löytänyt kaupunkiasi? Etsi se täällä!

5. Vältettävät vierastyypit: stereotypiat voivat osoittaa, että olet väärässä.

airbnb homestay kerb-isäntä vinkkejä-sovellukset työpaikat

Eri isännillä on erilaisia mielipiteitä vieraat ovat "kovaa työtä". Jotkut uskovat, että yli 50-vuotiaat vanhemmat sukupolvet voivat olla hankalia, koska heillä on korkeat odotukset, he vaativat paljon lapsenvahtia eivätkä osaa etsiä ratkaisuja itse kaikkivaltiaan Googlen avulla. Nuoremmat vieraat ovat yleensä enemmän itse-luotettavia ja pystyvät paremmin huolehtimaan itsestään. Toisaalta joillakin isännillä on ollut huonoja kokemuksia nuoremmista vieraista, jotka eivät noudata talon sääntöjä, aiheuttavat vahinkoja tai ovat äänekkäitä. Mikä on siis paras tapa valita vieraat? Mainitsimmeko VIESTINTÄ? Parhaat vieraat ovat luultavasti niitä, joilla on - ymmärtänyt kunnolla, mitä tarjoatte. Jos tämä on selvää alusta alkaen, asiat sujuvat todennäköisesti sujuvasti vieraiden iästä riippumatta.

6. Superhostit ja niiden supervoimat.

airbnb homestay kerb isäntä vinkkejä-appjobs

Mikä tekee Superhostsista niin superin? Niiden supervoima on - missä muualla? - tietysti vinkissä nro 1: Viestintä. Varmista, että olet tarkkaavainen ja kohtelias yleisessä viestinnässäsi. Varmista, että vieraillasi on kaikki tiedot, joita he tarvitsevat löytääkseen paikkasi ja viihtyäkseen siellä. Voit käyttää online-työkaluja ja ohjelmistoja, jotka tuottavat automaattisia viestejä ja auttavat sinua hallitsemaan vuokraustoimintaasi paremmin, ja saatat haluta investoida joihinkin käteviin päivityksiin, kuten älylukkoihin, kodin lämpötilan automaatioyksiköihin, liiketunnistimiin jne.

Nyt kun sinulla on hieman ylimääräistä asiantuntijatietämys, käy läpi AppJobsin kotivuokrausalustoja, missä päin maailmaa tahansa!

Vuokraa talo Oseania

Vuokraa talosi Välikappale osoitteessa Melbourne, Brisbane, Perth, Sydney.

Vuokraa talosi Kotimajoitus osoitteessa Sydney, Brisbane, Perth, Auckland.

Vuokraa talosi Flipkey osoitteessa Auckland, Brisbane, Sydney, Perth.

Vuokraa talosi muissa paikoissa

Vuokraa talosi Airbnb osoitteessa Istanbul, Rio de Janeiro, Brasilia, Durban, Kapkaupunki.

Vuokraa talosi Kotimajoitus osoitteessa Istanbul, Kapkaupunki, Hong Kong.