TOP
  /  Löydä lisää   /  Tapaa AppJobsin toimitusjohtaja Alok Alström

Tapaa AppJobsin toimitusjohtaja Alok Alström

2. marraskuuta 2018.

appjobs-jobsearch

AppJobs on 100% ilmainen työnhakusivusto. Mutta se ei ole vain toinen työnhakusivusto. Se on itse asiassa melko ainutlaatuinen foorumi työpaikkojen löytämiseksi. Miksi?

AppJobsista löydät useita tapoja, joilla voit ansaita rahaa puhelimen käyttäminen. Ei CV:tä, ei hakemuksia, ei haastatteluja. Tarvitset vain älypuhelimen ja hyvän internetyhteyden.

Sivusto tekee hakusi helppo. Se tarjoaa sinulle luettelon kaikista mobiilisovelluksista, joita voit käyttää seuraaviin tarkoituksiin. tienaa rahaa kaupungissasiomaisuutesi ja mieltymystesi perusteella. Löydät kaikki tiedot vaatimuksista ja siitä, miten pääset alkuun jokaisen sovellustyön kohdalla, sekä kaiken muun, mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin alat muuttaa aikaa rahaksi.

Eikö olekin hieno ajatus? Tässä on mies, joka johtaa kaikkia näitä hienoja juttuja!

Tässä on Alok Alström, AppJobs toinen perustaja ja toimitusjohtaja. Alok kutsuttiin hiljattain haastatteluun lontoolaiseen TBE Clubiin, joka on podcast, joka kertoo menestyneiden yrittäjien tarinoita ympäri maailmaa.

Kuuntele podcast

Kuuntele Apple iTunesissa

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele TBE-klubin verkkosivuilla

alok-alstrom-appjobs-ceo

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish