TOP
  /  Johdatus freelancereihin   /  Kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat? Kuriirien ansiot selitetty
Miten keikkatalous toimii nykymaailmassa?

Kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat? Kuriirien ansiot selitetty

Tilauspalvelu toimitus palvelusovellukset yhdessä kyytipalvelusivustojen, kuten Lyft tai Uber ja asuntovuokraussivustot kuten Airbnb ja HomeAway, ovat suosituimmat online-alustat keikkatyöntekijöiden keskuudessa. Monet valitsevat toimituksen sovellus koska se antaa heille mahdollisuuden suunnitella aikataulunsa, työskennellä omaan tahtiinsa ja valita haluamansa ajoneuvon. Vaikka heillä ei olisi kaikkia tarvittavia resursseja, he voivat aloittaa sivutoimisen työn itsenäisinä ammatinharjoittajina.. Se on erittäin helppo hallita omia tehtäviä kanssa älypuhelin näinä päivinä.

Kuinka paljon Grubhubin, Instacartin, Uber Eatsin ja muiden jakeluyritysten jakelukuljettajat ansaitsevat?

paljonko jakelukuljettajat tienaavat
Kuva: Patrick Connor Klopf Unsplashissa.

Kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat?

Keskimääräinen summa on noin $14-$17 Yhdysvalloissa. Todellinen summa vaihtelee kaupungista toiseen. Esimerkiksi Seattlessa, Washington D.C:ssä, Denverissä ja Houstonissa jakelukuljettajat maksavat ansaita enemmän kuin maan keskiarvo joidenkin tilastojen mukaan. Sijainnin lisäksi toinen tekijä, joka voi vaikuttaa palkkaan, on kokemus. Aivan kuten tarjoilijan työssä, myös toimitusten suorittaminen lasketaan työkokemukseksi. palvelutyö. Toimituskuljettajat saavat usein juomarahaa toimituskustannusten lisäksi.

Katsotaanpa nyt tarkemmin tilattavien jakelupalvelusovellusten, kuten esim. Postmates, Grubhub, DoorDash, Uber Eats ja muut.

1. Kuinka paljon Instacart maksaa?

Ruokakauppa työpaikat Spokane, WA - Instacart
Instacartin kohteliaisuus

Instacart eroaa hieman muista tilauskuljetuspalvelusovelluksista, koska ne palkkaavat myymälässä asioivat ansaitsevat tuntipalkkaa ja työskentelevät täyden palvelun ostajat ilmoittautuivat itsenäisiksi urakoitsijoiksi.

Miten Instacart laskee palkkasi?

Ostajat voivat esikatsella lisätietoja ennen keikkojen hyväksymistä. Ostosmatkan kokonaishinta koostuu seuraavista osatekijöistä: kilometrikorvaus (myymälän ja toimituspaikkojen välillä) + eräpalkkio (ottaen huomioon kappalemäärän, tuotetyypit, jälleenmyyjän, myymälän sijainnin ja erikoispyynnöt jne.) + laatubonus (jokaisesta viiden tähden arviosta Full-Service-tilauksissa) + asiakastippejä (100%) + ruuhka-aikojen palkkauskorotus (kun shoppailijoiden tarve on suuri).

Kuinka paljon Instacartin jakelukuljettajat tienaavat?

Ostajat ansaitsevat noin $9-$18 tunnissa. (Tämä on luultavasti bruttomäärä.) Se riippuu sijainnista.


Lue myös: Mitä uutta keikkataloudessa on? 11 sosiaalietuutta, joista gig-työntekijöiden tulisi tietää!

Löydä jakelutyötä kaupungistasi!

2. Kuinka paljon Shipt maksaa?

Ruokakaupan toimitus työpaikat Memphis, TN - Shipt
Kohteliaisuus Shipt

Toinen sovellus, joka tarjoaa päivittäistavaratoimituksia asiakkaille, on Shipt. He työskentelevät yksinomaan itsenäisten urakoitsijoiden kanssa.

Miten Shipt laskee palkkasi?

Shipt-ruokakaupan ostajille ilmoitetaan arvioitu palkkio, joka perustuu siihen, kuinka kauan tilauksen tekeminen kestää.

Kuinka paljon Shiptin jakelukuljettajat tienaavat?

Päivittäistavarakaupan myyjä tienaa noin $16-$22 tunnissa.

3. Kuinka paljon Grubhub maksaa?

Grubhub bike delivery työpaikat Tampa, FL

Osoitteessa Grubhubtoimitat ruokaa nälkäisille asiakkaille ympäri kaupunkia. Alustan perustamisen jälkeen se on hankkinut muita sovelluksia.

Miten Grubhub laskee palkkasi?

Grubhub on hiljattain päivittänyt maksumalliaan. Tilauksen kokonaisansiot perustuvat aikaan (ajo ja odotus) ja kilometrimäärään (noutopaikkaan ja sieltä toimituspaikalle), ja jakelukuljettajat saavat 100% asiakkaan jättämistä juomarahoista. Jos kuljettaja hyväksyy tarjouksen, jossa on useita tilauksia, Grubhub laskee arvioidun kokonaisajan ja -kilometrimäärän kaikille tilauksille yhdessä. Jos kuljettaja hyväksyy uuden tarjouksen toimituksen aikana, alusta laskee uuden tilauksen arvioidun ajan ja kilometrimäärän nykyisen toimituksen jättöpaikasta alkaen. Aika- ja kilometriarviot eivät muutu todellisen ajetun ajan ja ajettujen kilometrien perusteella.

Kuinka paljon Grubhubin jakelukuljettajat tienaavat?

Joidenkin tilastojen mukaan *Grubhub for Drivers -sovellusta* käyttävät jakelukuljettajat ansaitsevat $20,48 euroa tunnissa. (Tämä on bruttomäärä.) Palkat vaihtelevat markkinoittain. Joillakin markkinoilla on taattu vähimmäistuntipalkka, kunhan otat vastaan tietyn määrän tilauksia.

Löydä jakelutyötä kaupungistasi!

4. Kuinka paljon DoorDash maksaa?

DoorDash - ruoan toimitus työpaikat Charlotte, NC
DoorDashin kohteliaisuus

Toinen toimitusyritys, johon voit liittyä toimittamaan ruokaa nälkäisille asiakkaille on DoorDash. DoorDashin avulla voit vastaanottaa toimituspyyntöjä suoraan asiakkailta. Voit myös käyttää DoorDash Drive -palvelua, jonka kautta ravintolat voivat pyytää sinua toimittamaan tilaukset asiakkailleen. DoorDashin kanssa työskentelevät jakelukuljettajat nimeltään Dashers.

Miten DoorDash laskee palkkasi?

Näet kunkin toimituksen maksun hyväksymisnäytössä. Sen jälkeen voit päättää hyväksyä tai hylätä toimituspyynnön. Dasherit saavat toimituksesta peruspalkan, ylennyspalkan (bonukset ja huippupalkan) sekä 100 prosenttia asiakkaiden jättämistä juomarahoista. Takuupalkka lasketaan useiden eri tekijöiden perusteella, kuten tilauksen koon, sen, onko tilaus tehtävä henkilökohtaisesti, sekä arvioidun ajomatkan, liikenteen, pysäköinnin ja odotusaikojen perusteella myymälässä. Jos peruspalkka ja juomarahat yhdessä ovat alle taatun vähimmäismäärän, DoorDash osallistuu, jotta sinä voit tasku taattu määrä. Pidät kaikki taatun vähimmäismäärän ylittävät summat.

Kuinka paljon DoorDashin jakelukuljettajat tienaavat?

Se riippuu markkinoista. Eräät tilastotiedot osoittavat, että Dasher voi ansaita bruttona $15-$25 euroa tunnissa.

5. Kuinka paljon Uber Eats maksaa?

kuinka paljon uber-kuljettajat ansaitsevat
Kuva: eggbank on Unsplash

Osoitteessa Uber Eats, jakelukuljettajien ei tarvitse luovuttaa tilausta asiakkaille. Sinun pitäisi tietää, että yrityksellä on joitakin vaatimukset toimituksissa käytettävien ajoneuvojen osalta. Jos olet joskus ottanut matkustajia Uberilla, tämän ei pitäisi yllättää sinua.

Miten Uber Eats laskee palkkasi?

Uber Eats laskee toimitushinnat eri tavalla sijainnin mukaan. Hinta koostuu kiinteästä noutomaksusta (kerrointa voidaan soveltaa, jos sinulla on useampia tilauksia eri ravintoloista), kiinteästä jättömaksusta, kilometrikohtaisesta hinnasta (vain tietyissä kaupungeissa), minuuttikohtaisesta hinnasta (vain tietyissä kaupungeissa) ja prosenttimääräisestä alennuksesta (tietyissä kaupungeissa). Uber Eats pidättää tavallisesti 25% toimitusmaksun kokonaiskustannuksista.

Kuinka paljon Uber Eats -lähetit tienaavat?

Tuntihinnat vaihtelevat paikkakunnittain. Joidenkin kuljettajien mukaan keskimääräinen tuntihinta on $10-$14 tunnilta. (Tämä on luultavasti bruttomäärä.)

6. Kuinka paljon Favor maksaa?

 

Favor työskentelee useiden juoksijoiden kanssa kaupungeissa. Alusta saatavilla vain Texasissa on samanlainen kuin Postmates, sillä toimitat ruoan lisäksi myös muita tavaroita.

Miten Favor laskee palkkasi?

Favor Runnerina saat 35% toimitusmaksusta ja 100% kaikista juomarahoista. Jos aikataulutat työvuorosi etukäteen, saat tuntitakuun $9-$10 tunnilta.

Kuinka paljon Favorin jakelukuljettajat tienaavat?

Favor sanoo, että Favor Runnerina on mahdollista tienata $12-$18 tunnissa ennen veroja, juomarahat mukaan lukien.

7. Kuinka paljon Caviar maksaa?

kaviaaripalkka

Kaviaari eroaa useimmista jakelupalvelusovelluksista. Se on huippuluokan toimituspalvelu, joten jakelukuljettajat käyvät melko hienoissa ravintoloissa. Alusta on saatavilla tietyissä kaupungeissa.

Miten Caviar laskee palkkasi?

Caviar-kuriirien toimituksesta saama summa sisältää peruspalkan, juomarahat, huippupalkan, virstanpylväsbonukset ja mukautukset. Alusta voi muuttaa tai lopettaa nämä takuut milloin tahansa. Eri markkinoilla maksetaan eri tavalla. Kuriirit voivat pyytää maksua heti toimituksen jälkeen Cash App -sovelluksen avulla.

Kuinka paljon Kaviaarikuriirit tienaavat?

Kaviaarikuriirit tienaavat yleensä $18-$25 tunnissa ennen veroja. He saavat nähdä toimituksen yksityiskohdat (ansiot, nouto- ja jättöpaikan) ennen sen hyväksymistä. He saattavat saada korvauksen työn aikana maksetuista pysäköintisakoista. Sinun kannattaa ottaa yhteyttä Caviariin ja kysyä heiltä kaupungeistasi, ennen kuin aloitat kuriirina.


Lue myös: Millaista on työskennellä jakelukuljettajana? Foodora-kuljettaja vastaa!

8. Kuinka paljon Postmates maksaa?

Postmates, kuten Postmates kutsuu jakelukuljettajiaan, toimittavat ruokaa, kodin tarvikkeita, elektroniikkalaitteita ja muita tavaroita asiakkaille lukuisissa kaupungeissa.

Miten Postmates laskee palkkasi?

Postmatesin peruspalkka on $1,35 per tilaus, $0,10 per minuutti kaupassa tai ravintolassa odottaessa, $1,03 per nouto- ja jättöpaikan välillä kuljettu kilometri, 100% juomarahoista ja joskus bonuksia, kun toimitusten kysyntä on suurta. Sovelluksessa asiakkaat voivat valita, haluavatko he jättää tippiä 5%, 10%, 15% tai 20% toimitusmaksusta.

Kuinka paljon Postmatesin jakelukuljettajat tienaavat?

Kun kaikki nämä määrät lasketaan, voit ansaita keskimäärin $12 tunnissa. Voit jopa tehdä toimituksia erissä, toimittaa lähinnä ruuhka-aikoina tai Postmatesin osoittamilla vilkkaimmilla alueilla ansaitaksesi enemmän.

Sisäpiirin tiedot:
Cesar Guerrero työskenteli Postmatesin kanssa Las Vegasissa ja piti markkinoita loistavina. Hän onnistui ansaitsemaan $101,86 euroa työskennellessään 5,5 tunnin työvuorossa, jonka aikana hän ajoi noin 81 mailia ja toimitti yhteensä 14 tilausta. Cesaro tienasi noin $18 tunnissa ilman ajoneuvokuluja.

Tässä on hänen ansioidensa jakautuminen:
Perusmaksut: $62.60 + App tips: $36.26 + Käteisvihjeet: $36.26 + Käteisvihjeet: (Sinun on hyvä tietää, että voit saada sovellusjuomia 24 tuntia työn valmistumisen jälkeen.)

Harry, RideShare Guy, ei ollut niin kannattavaa kokemusta Postmatesista Los Angelesissa, Orange Countyssa. Ehkä siksi, että hän käytti Postmates Fleet -sovellusta ensimmäistä kertaa. Kolmen työtunnin aikana hän suoritti neljä toimitusta ja tienasi $39,35 ajamalla 34 mailia. Hänen bruttotuntihintansa oli $12,97. Ajoneuvokulujen jälkeen hän tienasi $9,03 tunnilta.


Lue myös: 11 vinkkiä siitä, miten tehdä eniten rahaa Postmatesin kanssa työskentelyyn

9. Kuinka paljon EatStreet maksaa?

EatStreet jakelukuljettajat työskentelevät W-2-työntekijät, joten neljännesvuosittaisia urakoitsijoiden verolaskuja ei tarvitse maksaa.

Miten EatStreet laskee palkkasi?

Jakelukuljettajat ansaitsevat taatun tuntipalkan, joka riippuu sijainnista, sekä juomarahat.

Kuinka paljon EatStreetin jakelukuljettajat tienaavat?

He ansaitsevat $5-$23 tunnissa saatavuudesta ja suorituskyvystä riippuen. (Tämä on luultavasti bruttomäärä.) Voit pyytää maksua päivittäin Daily Payn kautta.


Lue myös: Tilaus-talousmalli

10. Kuinka paljon Deliv maksaa?

Osoitteessa Deliv, sinä olisit toimittaa paketteja vähittäiskauppiaiden, yritysten, apteekkien, sairaaloiden, lääkinnällisten laitteiden valmistajien, hammaslääkäreiden ja niin edelleen luettelon asiakkaille. Helmikuussa 2020 alusta toimii 35 markkinoilla Yhdysvalloissa. (Manhattan on ainoa markkina-alue, jossa tavaroita voi toimittaa myös pyörällä tai kävellen.).

Miten Deliv laskee palkkasi?

Deliv-kuljettajakumppaneille maksetaan työajasta ja toimituskilometreistä.

Kuinka paljon Delivin jakelukuljettajat tienaavat?

Delivin mukaan he ansaitsevat jopa $22 tunnissa. Joidenkin tietojen mukaan he voivat odottaa ansaitsevansa keskimäärin noin $15-$22 tunnissa. (Tämä on luultavasti bruttomäärä.)

 [wp-faq-schema title="FAQ" accordion=1]

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish