TOP
  /  Työn löytäminen   /  5 Ylimääräistä tapaa ansaita ylimääräistä rahaa ennen pääsiäistä

5 Ylimääräistä tapaa ansaita ylimääräistä rahaa ennen pääsiäistä

Pääsiäinen voi olla loistava aika pitää taukoa ja rentoutua yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Juhlia edeltävä aika voi kuitenkin olla monille kiireisempää, eikä heillä ole aikaa tehdä joitakin tehtäviä. Yhdistämällä se erityisiin pääsiäistilaisuuksiin, voi se olla erittäin hyvä mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa! Jos kuulut niihin, jotka haluaisivat hyödyntää tämän vuoden pääsiäisen ja ansaita rahaa sivutoimisesti, meillä on vinkkejä siitä, miten ansaita ylimääräistä rahaa kautta. AppJobs. Ja päädyt varmasti keräämään muutakin kuin pelkkiä munia, kun seuraat AppJobsin pääsiäispupua...

Miten ansaita ylimääräistä rahaa ennen pääsiäistä?

1. Piilota pääsiäismunat TaskRabbitin avulla!

TaskRabbit on ihanteellinen foorumi, johon voi liittyä löytääkseen kaikenlaisia tehtäviä, arkipäiväisistä, säännöllisistä tehtävistä, kuten ostoksilla käymisestä ja ruoanlaitosta, siivous tai toimitus osoitteeseen enemmän hulluja, kuten juhliin osallistuminen jonkun toisen puolesta, työpaikalle ilmestyminen työntekijänä osoittaakseen, että yritys on kiireinen (kun useimmat työntekijät nauttivat pääsiäislomasta) ja muita hulluja juttuja, kuten esimerkiksi vuonna 2015, voit saada palkkaa munien piilottamisesta New Yorkin keskuspuistoon!

Älä missaa tilaisuutta ansaita ylimääräistä rahaa ainutlaatuisilla keikoilla, joita tulee vain pääsiäisen aikaan! Lataa TaskRabbit älypuhelimellasi, jos et ole jo tehnyt sitä, ja etsi tarjolla olevat tehtävät, joihin voit ryhtyä juuri ennen pääsiäistä tai pääsiäisen aikana. Sinulla on lopulta enemmän rahaa tasku ja mahdollisesti hauska tarina siitä pääsiäishommasta, jonka otit vastaan vuonna 2019... Lisätietoja osoitteessa miten ansaita TaskRabbitilla

Tutustu TaskRabbitiin vuonna Lontoo, Manchester, Liverpool, Birmingham, Bristol.

2. Käy osoitteessa kanala ja tehdä pääsiäisostoksia kiireisille ihmisille

Pääsiäinen voi olla hyvin kiireinen monilla aloilla, kuten vähittäiskaupassa ja majoitus- ja ravitsemisalalla työskenteleville. Heillä saattaa olla vähän aikaa suunnitella ja tehdä kaikki järjestelyt pääsiäiskokouksia ja -illallisia varten. Tässä on siis seuraava vinkkimme lisärahan ansaitsemiseksi tänä pääsiäisenä: voisit ryhtyä sankari-pääsiäispupuksi ja auttaa auttamalla... pääsiäisen ruokaostosten tekeminen ja toimittaminen erityisen kiireisille ihmisille. Sinua saatetaan jopa pyytää ostamaan lahjoja, karkkia ja suloisimpia suklaapupuja ja -munia! Varmista vain, ettet toimita munia munakokkelina...

Jos pidät ajatuksesta, että ruokaostokset toimitetaan sinulle, sinun kannattaa tutustua seuraavaan osoitteeseen Instacart, Shipt ja Lähettiläs, jonka tarkoituksena on auttaa erityisesti vanhuksia ruokaostoksilla ja muissa asioissa. Voit lataa nämä alustat älypuhelimeesi, ota vastaan ostospyyntöjä lähistöllä (puhelimen kautta), mene supermarkettiin tai muuhun kauppaan, tee pyydetyt ostokset ja toimita ne ihmisten koteihin. Se on erittäin yksinkertainen ja jokainen alusta opastaa sinua erittäin helpoilla ohjeilla koko matkan ajan. Voit myös keskustella asiakkaidesi kanssa, jos et esimerkiksi löydä tiettyä tuotetta ja haluat kertoa siitä asiakkaille. Niin, ja vielä yksi asia: vaikka pääsiäispuput ovat kuuluisia nopeudestaan, varmista, että sinulla on sopiva ajoneuvo, jolla toimitat ruokatavarat asiakkaillesi!

Tarkista Instacart Yhdysvalloissa: osoitteessa Seattle, Boston, New York City, Milwaukee, Kanadassa: osoitteessa Toronto, Ottawa, Vancouver, Shipt osoitteessa Portland, Phoenix, Cleveland, Atlanta, Chicago ja Lähettiläs osoitteessa San Diego, Phoenix, Miami, Houston, Seattle ja monet muut kaupungit!

miten ansaita ylimääräistä rahaa
Kuva: Freepik.

3. Tee suklaapupu (tai huonekalujen) kokoonpano.

Suklaapupu-kokoonpano? Oikeasti? Kyllä! Tänä vuonna IKEA myy suklaapupuja, jotka vaativat kokoonpanoa. ja meistä se on hauska ja loistava idea! Näitä pupuja on vain kolme kappaletta, ja suklaapupujen fanit pitävät tätä DIY:tä luultavasti helppona, mutta kuitenkin ihmisillä on tapana uudistaa kotinsa kevään ja pääsiäisen aikaan, joten saatat päätyä siihen. paljon edistyneempiä huonekalujen kokoonpanotehtäviä!

Kun yritykset kuten TaskRabbit, AirTasker tai TaskRunner pääset moniin asiaankuuluviin tehtäviin ja ansaitset tarvitsemaasi lisärahaa. Erityisesti TaskRabbitissa, joka tekee yhteistyötä Ikean kanssa, huonekalujen kokoonpanotehtäviä tehdessäsi veloitat kiinteämääräisen hinnan huonekalukappaletta kohti, joten jos olet hyvä ja nopea, ansaitset enemmän lyhyemmässä ajassa! Pidä vain mielessä, että jotkut asiakkaat odottavat, että sinulla on omat työkalut mukanasi.

Lue lisää Airtaskerista, Australian suosituin keikkatalouden alusta.

4. Ole munajahdin ja muiden herkkujen johtaja kaupungissasi!

Pääsiäinen on loma-aika monille. Mikä tarkoittaa, että se voi olla täydellinen aika tehdä paikallisia opastuksia. Ympärillä on liikaa turisteja, jotka kaikki haluavat nähdä kaupunkisi kohokohdat. Voisit esitellä heille suosikkipaikkojasi, historiallisia maamerkkejä tai jopa järjestää heille aktiviteetteja, jotka eivät ole aivan tavallisilla poluilla, kuten baarihyppelyä, paikallisia ravintolakierroksia tai jopa osallistua paikallisiin munaetsintöihin ja muihin pääsiäistapahtumiin, joita järjestetään asuinpaikkakunnallasi. Lisävinkki meiltä: käytä sateenvarjon sijasta pupunkorvia, jotta turistit voivat seurata sinua - siitä tulee hauskaa!

Vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta paikallisesta opastuksesta, pääsiäisen aika on täydellinen tilaisuus kokeilla sitä. Ota vain hieman aikaa ajatella ja luoda mielenkiintoinen kierros. Alustan avulla WithLocalsVoit esimerkiksi helposti luoda profiilin, ladata matkan mistä tahansa (se voi olla klassinen kiertoajelu, jonkinlainen työpaja tai vaikka aterioiden isännöinti) ja tehdä sen vähintään kolmena päivänä viikossa. Ansaitset $10 - $40 per henkilö, joka osallistuu retkellesi, ja voit hallita yksityiskohtia, kuten sitä, kuinka monta henkilöä osallistuu ja minä päivinä ja kellonaikoina tarjoat retkeäsi. Yleisesti ottaen paikalliset opastustyöt ovat niin joustava, ne saattavat olla jopa joustavammat kuin pääsiäispupun takajalat!

Tarkista myös seuraavat tiedot U2Guide, TripUniq, ToursByLocals ja Kolminkertainen osoitteessa kaupunkisi.

miten ansaita ylimääräistä rahaa
Kuva: Freepik.

5. Pääsiäispuput sotkevat yleensä munien etsimistä, mutta voisit sen sijaan auttaa siivoamisessa!

Pääsiäisen aika osuu yhteen kevään kanssa pohjoisella pallonpuoliskolla ja monille on aika virkistää koti kunnolla, joka sisältää yleensä perusteellisen yleispuhdistuksen. Tästä pääsemmekin viimeiseen vinkkiin, jolla voit ansaita ylimääräistä rahaa tänä pääsiäisenä: ottaa vastaan kotitalous- ja siivoustehtäviä jollakin runsaasti saatavilla olevista yrityksistä AppJobs.

Voit helposti ladata älypuhelimeesi sovelluksen, kuten Taloudenhoitaja, ProntoPro, TidyApp, Iloiset kotiapulaiset, StarOfService tai Helplingja löydä esimerkiksi siivouskeikkoja alueeltasi juuri ennen pääsiäistä tai pääsiäisen aikaan. Luota meihin, siivouskeikat ovat suuri kysyntä! Aikataulusi on täysin joustava ja voit auttaa kotien ja pihojen siivouksessa, pyykinpesussa, silityksessä ja muissa vastaavissa tehtävissä.

Tee tämä pääsiäinen...

... keikkatyönhakua kananmunien metsästyksen sijaan! Löydä paljon keikkoja, joilla voit ansaita lisärahaa kaupungissasi osoitteessa AppJobs. Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiisi eri yrityksissä ja ota vastaan kaikenlaisia tehtäviä.

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish