Jos huomaat toivovasi, että sinulla olisi hieman ylimääräistä rahaa joka kuukausi, olet ehkä kuullut passiivinen Tulosovellukset. Nämä ovat sovelluksia, joiden avulla voit ansaita rahaa tekemättä mitään muuta kuin mitä teet jo päivittäin. Oikein käytettynä passiivisten sovellusten käyttäminen rahan ansaitsemiseen voi auttaa sinua täyttämään taskujasi, kun tarvitset apua palkkapäivien välillä.

Kun tarjolla on niin paljon passiivista tuloa tuottavia sovelluksia, voi olla vaikea päättää, mitkä niistä ovat sinulle parhaita. Passiivisen tulon sovelluksia on rehellisesti sanottuna valtavasti erilaisia, ja tämän luettelon tarkoituksena on auttaa sinua löytämään passiivisen tulon sovellus, joka sopii sinun elämäntyyliisi.

Passiivisimmat sovellusvaihtoehdot

Nämä sovellusvaihtoehdot vaativat käyttäjiltä vähiten vaivaa. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja antaa sen toimia taustalla - sovellus hoitaa loput!

Nielsenin mobiilipaneeli

Nielsen on pitkään toiminut yritys, joka on perehtynyt hyvin tietojen keräämiseen ja hyödyntämiseen. Koska yhä harvempi käyttää kaapelitelevisiota, josta Nielsen on kerännyt paljon tietoa vuosikymmenien ajan, se on nyt suunnitellut sovelluksen tietojen keräämistä varten.

Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja antaa sen toimia taustalla. Tämän jälkeen Nielsen kerää tietoja puhelimesi käyttötavoista, kuten datan käytöstä, puheluiden pituuksista sekä lähettämiesi ja vastaanottamiesi tekstiviestien määrästä. Älä kuitenkaan ole huolissasi! Jos turvallisuus on sinulle huolenaihe, Nielsen ei koskaan pidä kirjaa tekstiviestiesi sisällöstä tai nauhoita puheluita, joten voit tuntea olosi turvalliseksi sen käytön suhteen!

Voit odottaa saavasi Nielsenin mobiilipaneelista noin $50 vuodessa, jonka voit käyttää lahjakortteihin joihinkin suosikkiyrityksiisi.

Ember Mobile Suorituskykymittari

Tämä passiivisen tulon sovellus muistuttaa paljon Nielsenin sovellusta. Itse asiassa ne itse asiassa lähettävät keräämänsä tiedot Nielsenille, mutta tallentamatta puheluita tai tallentamatta viestien sisältöä. Tämäkin sovellus toimii taustalla, mutta se kerää tietoja siitä, miten verkko toimii ja miten käytät puhelintasi.

Ember-passiivinen tulopassi lähettää pieniä maksuja (yleensä $0.10-$0.40 päivässä), ja voit nostaa rahat, kun saavutat $5. Emberillä on lahjakorttivaihtoehtoja, tai voit lähettää käteistä suoraan PayPal-tilillesi. Tämä on loistava vaihtoehto passiivisesti ansaitsevalle android-sovellukselle, mutta se ei ole tällä hetkellä saatavilla Applen laitteissa.

Mobile Xpression

Tämä sovellus on samanlainen kuin kaksi muuta sitä edeltävää sovellusta, sillä se on tiedonkeruusovellus. Voit odottaa saavasi Mobile Xpressionilta noin $5 kuukaudessa puhelimestasi kerättävistä tiedoista, joita voit käyttää erilaisten lahjakorttien lunastamiseen. Kuten muutkin, Mobile Xpression ei kerää henkilökohtaisia tietojasi, joten voit tuntea olosi turvalliseksi sen käytön suhteen.

Käteistä takaisin ostoksille

Jotkut passiivisen tulon sovellukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden ansaita käteispalautusta tekemällä ostoksia tavallisilla vähittäiskauppiaillasi. Jos teet paljon ostoksia verkossa tai jopa kaupassa, nämä sovellukset ovat hyvä vaihtoehto.

Rakuten

Rakuten on yksi tämän päivän tunnetuimmista käteispalautussovelluksista. Tarkistat vain heidän verkkosivustoltaan tai sovelluksestaan niiden ajankohtaiset rahapalautustarjoukset ja teet sitten ostoksia heidän linkkinsä kautta, aivan kuten normaalisti tekisit. Rakuten antaa sinulle sitten tilillesi käteispalautusta, jonka voit lunastaa PayPalilla tai postitse lähetettävällä sekillä. Rakutenin kanssa yhteistyötä tekevien yli 2 500 jälleenmyyjän ansiosta voit varmasti ansaita käteispalautusta jo ostamistasi tuotteista!

Rakuten tarjoaa myös $10-bonuksen uusille käyttäjille ja selainlaajennuksen, joka varoittaa sinua automaattisesti kaikista käteispalautustarjouksista, jotka koskevat seuraavia kohteita verkkosivustot olet päällä.

Ibotta

Ibotta on kuin Rakuten, sillä se maksaa sinulle käteistä ostamistasi tuotteista. Sen sijaan, että Ibotta maksaisi käteispalautusta kokonaishinnasta, se tarjoaa käteispalautusta tietyistä tuotteista (joskus voit kuitenkin ansaita käteispalautusta koko ostoksestasi).

Helpoin tapa käyttää Ibottaa on yksinkertaisesti yhdistää suosikkikauppasi kanta-asiakastili Ibotta-tiliisi, jotta ne toimivat yhdessä tarjousten tarkistamiseksi. Toinen vaihtoehto on ladata kuvia kuiteista, joilla olet ostanut kelpoisuusehdot täyttäviä tuotteita. Yli 100 myymälän, myös päivittäistavaraketjujen, joukosta löydät paljon eri vaihtoehtoja. mahdollisuudet saadaksesi käteispalautusta jo ostamistasi tuotteista.

Ibotta antaa sinulle käteistä, kun olet ansainnut $20, ja voit saada rahasi PayPalin tai Venmon kautta. Jos haluat mieluummin lahjakortteja, voit valita myös yhden niistä!

Dosh

Dosh maksaa sinulle käteistä ostoksista, ruokailuista tai hotellivarauksista. Voit aloittaa ansaitsemisen liittämällä kortin Dosh-tiliisi. Kun teet kortilla hyväksyttävän ostoksen, Dosh antaa sinulle käteispalautuksen. Voit lähettää ansaitsemasi rahat pankki-, PayPal- tai Venmo-tilillesi.

Keskimääräinen käteispalautusprosentti on 2%-3%, mutta voit löytää jopa 10% takaisin ajoittain.

Pudota

Dropin avulla voit ansaita käteispalautusta tiettyjen jälleenmyyjien verkkokaupoista. Kun rekisteröidyt Drop-palveluun, valitset viisi jälleenmyyjää tai tuotemerkkiä, joilla teet eniten ostoksia. Tee sitten vain tavalliset ostoksesi näillä tuotemerkeillä, ja Drop hoitaa loput antamalla sinulle pisteitä näistä ostoksista.

Kun sinulla on kunnollinen määrä pisteitä, voit vaihtaa ne lahjakortteihin useilta eri vähittäiskauppiailta.

Muut passiivisen tulon sovellusvaihtoehdot

Riippuen siitä, miltä jokapäiväinen elämäsi näyttää, on olemassa erilaisia passiivista tuloa tuottavia sovelluksia kaikenlaisiin erilaisiin toimintoihin. Löysimme muutamia hyviä sovelluksia, joiden avulla pääset alkuun!

Sweatcoin

Sweatcoin on sovellus, joka maksaa sinulle päivittäin ottamistasi askeleista. Koska useimmat älypuhelimet seuraavat nykyään askeleesi, voit yhtä hyvin saada niistä maksun! Sweatcoin yksinkertaisesti seuraa ottamiasi askelia ja maksaa sinulle sitten yhden Sweatcoinin jokaista 1 200 askelta kohden.

Voit kerätä näitä Sweatcoineja ja lunastaa ne sitten erilaisiin yhteistyökumppaneiden tarjouksiin, kuten Audibleen, Calm-sovellukseen ja moniin muihin. Sweatcoinin ainoa haittapuoli on se, että se ei tarjoa käteispalautusta perinteisellä tavalla, kuten monet muut sovellukset tekevät.

Swagbucksin haku

Kun useimmat ihmiset tekevät päivittäin useita hakuja internetissä, eikö olisi järkevää alkaa ansaita rahaa tekemällä sitä? Swagbucks-hakukone on suunniteltu juuri tätä varten. Sen sijaan, että käyttäisit tavallista hakukonettasi, voit ladata Swagbucks-hakukoneen ja tehdä Internet-hakuja sen sijaan sen kautta. Swagbucks maksaa sinulle sitten jokaisesta tekemästäsi hausta.

Swagbucks-haku on yksi tämän listan korkeammin maksavista passiivisen tulon sovelluksista, ja voit odottaa ansaitsevasi jopa $50 kuukaudessa, jos olet aktiivinen käyttäjä. Lisäksi Swagbucks tarjoaa monia muitakin tapoja ansaita lisätuloja, vaikkakaan kaikki niistä eivät ole luonteeltaan passiivisia (kyselyt, pelien pelaaminen ja vastaavat).

UKK

Voiko kuka tahansa käyttää passiivisen tulon sovelluksia?

Eri sovelluksilla on erilaiset vaatimukset sen suhteen, kuka niitä voi käyttää, mutta jos omistat älypuhelimen tai tietokoneen, löydät erilaisia vaihtoehtoja, joita voit käyttää. Joillakin sovelluksilla voit tehdä passiivista tuloa vain Android-puhelimilla tai selainlaajennuksella haluamaasi internet-selaimeen. Kaikki eivät siis voi käyttää jokaista passiivisen tulon sovellusta, mutta useimmat ihmiset voivat löytää erilaisia sovelluksia käytettäväksi!

Ovatko passiivisen tulon sovellukset sen arvoisia?

Kaikki ylimääräinen raha on mukavaa, ja juuri sitä passiivisen tulon sovellukset lupaavat antaa sinulle. Älä kuitenkaan odota, että voit lopettaa kokopäivätyösi ja tehdä vain passiivista tuloa. Jos kuitenkin haluat saada hieman ylimääräistä rahaa palkkashekkien välissä tai nautit siitä, että voit ansaita rahaa, jota voit käyttää suosikkijälleenmyyjilläsi, passiivisen tulon sovellukset ovat hyvä vaihtoehto sinulle.

Saat niistä sitä, mitä niihin panostat, ja todennäköisemmin tienaat hyvän summan, jos käytät useita passiivisen tulon sovelluksia kerralla. Huomaa kuitenkin, että jotkut sovellukset eivät anna sinun käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Esimerkiksi Rakutenin selainlaajennus ei toimi samaan aikaan kuin Ibotta verkko-ostoksilla. Jos näin käy, tarkista, kumpi tarjoaa enemmän rahaa, ja käytä sitä.

Yhteenveto

Passiivisen tulon sovellukset tarjoavat helpon tavan ansaita hieman ylimääräistä rahaa. Riippumatta siitä, mitä päivittäinen rutiini näyttää, mikä älypuhelin sinulla on tai missä teet ostoksia, löydät monenlaisia tapoja tehdä passiivista tuloa puhelinsovelluksilla. Äläkä unohda, että voit ladata ja käyttää useita tällaisia sovelluksia, jolloin voit ansaita passiivista tuloa monilla eri alueilla jokapäiväisessä elämässäsi. Ennen pitkää varmistat, että ansaitset käteistä takaisin jokaisella kauppareissulla, nettihauilla tai lähettämilläsi tekstiviesteillä!