Nykyään saada siivous työpaikka ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee käyttää tuntikausia yritysten etsimiseen ja hakemusten lähettämiseen saadaksesi selville, että ne etsivät vain kokoaikaisia työntekijöitä. Päinvastoin! On paljon sovelluspohjaiset siivoustyöt joihin on helppo ilmoittautua ja joiden avulla voit suunnitella oman aikataulusi. Ne yksinkertaisesti yhdistävät kiireiset ihmiset luotettuihin siivoojiin. Kaikki voittavat!

Ennen kuin menemme yksityiskohtiin, tässä on neljä tärkeää vaihetta, jotka koskevat seuraavaa siivoustyöpaikan löytäminen:

  1. Valitse alustasi: Sinun kannattaa tutustua saatavilla oleviin alustoihin ja liittyä niihin, joista pidät.
  2. Täytä profiilisi: Sinun tulisi muokata profiiliasi mahdollisimman henkilökohtaiseksi.
  3. Asiakkaiden löytäminen: Sinun kannattaa tehdä nopea haku alustalla ja alkaa ottaa yhteyttä ihmisiin.
  4. Tee hyvää työtä: Sinun tulisi käyttää parhaita työkaluja ja välineitä, olla keskittynyt ja organisoitu!
  5. Hanki hyviä arvosteluja: Sinun tulisi aina pyytää asiakkaitasi jättämään palautetta työstäsi.

miten saada siivoustyö

1. Valitse alustasi

Jos päätät ryhtyä siivoustyöhön, ensimmäinen askel on se, että yrityksen löytäminen jonka kanssa haluat työskennellä, tietenkin. Sinun pitäisi ensin etsiä ja katsoa, millaisia yrityksiä on saatavilla kaupungissasi. Mene yksinkertaisesti osoitteeseen Appjobs.com ja anna sijaintisi pääsivulla päästäksesi alkuun. Näet erilaisia sovelluspohjaisia työpaikkoja, jotka on lueteltu kategoriassa Siivous.. Niiden joukossa on Hoito, Taloudenhoitajaja Jop. Huolimatta siitä, että hän ei ole erikoistunut siivoustöihin, HouseSitter ja Thumbtack voisi olla suosikkisivustosi.

- Hoito: Siivoojien lisäksi Care auttaa lemmikkieläinten sittereitä, lastenvahtia, vanhustenhoitajia ja heitä etsiviä asiakkaita löytämään yhteyden.

- Housekeeper.com: Ei liene mikään mysteeri, että Housekeeper on suunniteltu kodinomistajille, jotka etsivät lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia taloudenhoitajia.

- HouseSitter: Huolehdit kodeista, lemmikkieläimistä, kasveista ja muusta vastaavasta, kun omistajat ovat poissa.

- Jop: Jop toivottaa kaikki tervetulleiksi, siivoojista joogaohjaajiin.

- Thumbtack: Paikalliset ammattilaiset voivat ostaa krediittejä ja lähettää tiedotteita asiakkaille, jotka tarvitsevat apua jossakin asiassa.

Rekisteröintiprosessi saattaa vaihdella yrityksestä toiseen, mutta on epätodennäköistä, että sinua vaaditaan osallistumaan pitkiin toimenpiteisiin. Voit luoda puhelimellasi tilin niin monelle sivustolle kuin haluat - maksutta. Huomioi kuitenkin ikäraja. Useimmat yritykset hyväksyvät hakemuksia vain henkilöiltä yli 18 tai 21-vuotiaat. Taustatarkastus on joko osa vakiomuotoista rekisteröitymisprosessia tai voit pyytää sitä, kun profiilisi on hyväksytty. Se, onko sinun esitettävä todisteet aiemmasta kokemuksesta siivouksesta, kodinhoidosta ja vastaavista tehtävistä, riippuu kustakin alustasta.

Esimerkiksi, HouseSitter ja Jop eivät aseta mitään erityisiä vaatimuksia. Sinun on kuitenkin luultavasti oltava laillisesti hyväksytty työskennellä siinä maassa, jossa aiot aloittaa.

2. Täytä profiilisi

Se voi tuntua aikaa vievältä, mutta täydellinen profiili antaa sinulle auttaa sinua erottumaan monien mille tahansa sivustolle rekisteröityneiden siivoojien joukosta, jolloin siivoustyö löytyy nopeammin. Älä unohda esittäytyä, luetella palveluitasi ja hintojasi sekä mainita vuosien kokemuksesi. Ilmoita myös saatavuutesi.

Vahvista profiiliasi henkilöllisyystarkastuksella, Facebook-varmennuksella tai jollain muulla sivustolla toimivalla tavalla. Ja lataa kuva, jossa näytät ammattimaiselta - aivan kuin olisit aikeissa esiintyä puhujana jossain. Kysele ystäviltäsi tai kollegoiltasi, jotka voisivat kirjoittaa sinusta mukavia sanoja. Ne eivät ehkä kuvaa sinua siivoojana, mutta kuvaavat antaa potentiaalisille asiakkaille käsityksen siitä, kuka olet.

3. Etsi asiakkaasi

Kun olet hypännyt ensimmäisen esteen yli, olet valmis etsimään asiakkaita. Tämä työ, kuten monet muutkin jaetun talouden järjestelmässä syntyneet, on perustuu keskinäiseen luottamukseen. Päätä viisaasti, kenelle haluat työskennellä. Ilman pelkkää määrää hyviä arvosteluja, sinun pitäisi aloittaa alhaisemmilla koroilla. Jos mahdollista, tarkista muiden siivoojien hinnat alueellasi ja yritä asettaa kilpailukykyiset hinnat niiden perusteella.

Etsi asiakkaita Miami, Atlanta, New York City, Houston, Sacramento, Orlando, Fort Worth, Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angelesja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

miten saada siivoustyö

4. Tee hyvää työtä

Täältä tullaan kolme neuvoa miten parantaa siivoustyötäsi!

Käytä parhaita työkaluja ja laitteita
Muista, että useimmissa siivoustöissä sinun on tuotava omat välineesi. Jos sinulla ei ole kaikkia tarvittavia välineitä kotona, se on varmasti investointi. Tulet varmasti tarvitset mikrokuituliinoja ja pesuaineita. Riippuen siitä, mitä asiakkaasi tarkalleen ottaen pyytävät, saatat tarvita joitakin lisätyökaluja: jos sinun esimerkiksi edellytetään, että puhdas myös ikkunat. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava mukana, ennen kuin lähdet paikalle ja tarkistat työn vaatimukset.

Rakastan ajanhallintaa
Olet siis ostanut kaiken tarvitsemasi. Nyt sinun täytyy miettiä strategiaa. Tutustu kodin/toimiston tiloihin ja suunnittele, kuinka paljon aikaa tarvitset kuhunkin huoneeseen. Varmista, että suunnittelet myös sen mukaan, jos siivoat päivän aikana useamman kuin yhden asunnon tai talon. Ota aina huomioon aika, jonka tarvitset matkustaaksesi paikasta A paikkaan B. Käytä päiväkirjaa tai älypuhelimen kalenteria järjestämään ja seuraamaan kaikkia työvuorojasi. Voit jopa asettaa muistutuksia.

Ole organisoitu ja keskittynyt
Lopuksi ammattilaiset sanovat, että jos et siivoa omaa kämppääsi, et ole kiintynyt mihinkään, joten sinua ei voi helposti häiritä. Silti puhelimesi voi olla pahin vihollisesi. Joten työskennellessäsi, vain sammuttaa sen. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän työtä voit tehdä lyhyemmässä ajassa. Saatat saada tuntipalkkaa, mutta kukaan ei maksa sinulle seitsemästä tunnista, jos tavanomainen aika työn tekemiseen on vain neljä tuntia.

Saatat olla kiinnostunut: Kuinka paljon siivoojat ja kodinhoitajat tienaavat maailmanlaajuisesti?.

5. Hanki hyviä arvosteluja

Kestää aikaa tulla ammattimainen ja suosittu puhdistusaine joka pyörittää kannattavaa siivousyritystä. Kun postilaatikkoosi ei mahdu enempää viestejä, kysymys siitä, miten saada siivoustyö, on ratkaistu, eikä sinun tarvitse selata, klikata, lukea ja lähettää lyhyitä esittelyjä löytääkseen siivoustyöpaikan. Yritä muistuttaa kaikkia asiakkaitasi antamaan sinulle viisi tähteä ja positiivista palautetta työstäsi sivustolla. Pitkäkestoisen vaikutuksen aikaansaamiseksi voit myös jättää tarkistuslistan asiakkaidesi pöydälle, jotta he voivat arvioida työsi myös siellä analogisesti. He muistavat sinut epäilemättä!

Siivoustyön löytäminen kaupungistasi!

Paras tapa etsiä yrityksiä on käydä osoitteessa Appjobs.com, valitse kaupunkisi ja etsi luokka Siivous ja freelance. Joillakin yrityksillä on niin laaja toimialue, että ne antaa sinulle mahdollisuuden joustaviin työpaikkoihin eri aloilla.

Etsi siivoustöitä täältä!