Sanotaan, että taikuri ei koskaan paljasta temppujaan eikä ammattikokki koskaan kerro salaisia ainesosia. Entä sinä? Onko perheessänne reseptejä, jotka ovat olleet perheessänne sukupolvien ajan, ettekä voi jakaa niitä kenenkään muun kuin lastenne kanssa? Vai oletko kenties seikkailunhaluinen kokki ja nautit kokeilusta keittiössä ja Pinterestistä löytyneiden uusien ruokien kokeilemisesta?

Aterioiden jakaminen

Jos tunnet olosi onnellisimmaksi keittiössäsi, kun valmistat ruokaa ystävillesi ja perheellesi, mikset yrittäisi tehdä siitä osa-aikatyötä ja lisätulonlähdettä? Kaikkien nykyään tarjolla olevien sovelluspohjaisten työpaikkojen ansiosta voit ryhtyä kotikokiksi niin nopeasti kuin WiFi-yhteytesi sallii sinun ladata sovelluksen ja luoda tilin! Riippumatta siitä, missä asut - joko Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa tai pienessä keskieurooppalaisessa maassa, sinulla on varmasti ruokaperinteitä ja perhereseptejä.

Asutko Johannesburg ja haluat näyttää ruoanlaittotaitosi naapurustossasi asuville ystäville ja tuttaville? Haluatko isännöidä matkailijoita eri puolilta maailmaa ja antaa heille maistaa perinteistä eteläafrikkalaista ruokaa? Onneksi tiedämme oikeat sovellukset ja yritykset, jotka tekevät unelmistasi totta!

Aterioiden jakaminen on yksi Etelä-Afrikan yrityksistä, jonka avulla voit tienata rahaa nauttien herkullisesta ruoasta ja isännöidessäsi vieraita eri puolilta maailmaa.

Osaatko valmistaa tappaja Samosan? Nälkäilevätkö illallisvieraasi toisen annoksen Potjiekos-annoksesi perään? Ilmoittauduttuasi mukaan Aterioiden jakaminen, löydät taatusti ihmisiä, jotka maksavat mielellään kokeillakseen aitoa kotiruokaa.

aterioiden yhteiskäyttö

Aterioiden jakaminen on tietenkin maailmanlaajuinen yhteisö! Se auttaa sinua saamaan hieman tuloja myymällä ruokaa, jonka valmistat rakkaudella omassa keittiössäsi. Miksi olla itsekäs, kun voit saada Joburgin makunystyrät tanssimaan mausteidesi mausta? Mitä tahansa ruokia pidätkin eniten valmistaa, olipa kyseessä sitten braai tai Sisätiloissa Pyrkimys, voisit listata keittiötäsi Meal sharingiin jo tänään! Toivota vieraat tervetulleiksi kaikkialta maailmasta ja ryhdy kokkaamaan!

Tässä on 3 perinteisen eteläafrikkalaisen aterian reseptiä, jotka inspiroivat seuraavia illalliskutsujasi - tai seuraavaa ruokailuasi. kotikokkauskeikka!

1. Aloitetaan pääruoalla - Cape Malay Curryllä

1600-luvulla hollantilaiset ja ranskalaiset saapuivat Kapkaupunkiin ja asettuivat sinne Indonesian, Intian ja Malesian orjineen, jotka toivat mukanaan erilaisia mausteita ja ruoanlaittomenetelmiä. Sitten yhdistämällä paikallisia mausteita, kuten kanelia, sahramia ja chiliä, Cape Malay Curry syntyi.

Vaikka tämän reseptin alkuperä on Kapkaupungissa, sen ei pitäisi estää sinua tekemästä sitä viihtyisässä keittiössäsi Jozissa!

2. On aika syödä jälkiruokaa - Malva Puddingia

Ensimmäinen sana, tai pikemminkin ääni, joka tulee suustamme, on seuraava. mmm kun ajattelemme tämän hollantilaista alkuperää olevan makean vanukkaan syömistä. Malva vanukas aprikoosihillon kanssa on herkullinen jälkiruoka, jota voimme syödä joka päivä aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Perinteisesti se kuitenkin leivotaan kotona sunnuntailounaaksi. Ei haittaa, jos se on pötköttävää, usein sen päälle kaadetaan vielä kuumana jonkinlaista taivaallista kermaa - se vaniljakastikkeen ja/tai jäätelön sekoituksella on todellinen taivas lautasella!

3. Lopuksi lasi cocktailia - Amarula Dom Pedro

Vai pitäisikö sanoa, että on toisen jälkiruoan aika? Tämä eteläafrikkalainen ihme on täydellinen sekoitus kotimaista marula-hedelmää ja jäätelöä. Tämä upea kermalikööri nimeltä Amarula Dom Pedro on kirsikka fantastisen illallistapahtuman päälle.

Oletko nyt nälkäinen ja valmis hyppäämään keittiöön? Lue lisää Ateriajako ja ilmoittaudu mukaan Johannesburgiin täällä! Haluatko löytää lisää kotikeittiömahdollisuuksia Johannesburgissa? Klikkaa tästä!