Oletko sinä harkitsee freelanceriksi ryhtymistä mutta et ole varma, mistä aloittaa? Nykyään on olemassa freelancereita mahdollisuudet kaikille - ei vain kirjailijoille tai graafisille suunnittelijoille.

Haluatpa sitten olla itse-työllistetty suunnittelija tai ansaita elantonsa vuokraus kotonasi, parhaat freelancer-keikat ovat varmasti olemassa. Ja jotkut hauskimmista löytyvät osoitteesta Fiverr!

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä
Kuvan tarjoaa Jordan Whitfield

Fiverralustan ansiosta rahan ansaitseminen on helppoa, ja voit työskennellä niin paljon kuin haluat. Sivustosta on tullut viime kuukausina erityisen suosittu ihmisten keskuudessa, jotka etsivät helppoja, hauskoja ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Voit tehdä hauskan syntymäpäivävideon jollekin tai mainostaa asiakkaan sosiaalisen median tiliä. Voisit jakaa terveellisiä reseptejä rahaa vastaan tai tehdä tarot-lukuja verkossa, jos se on sinun juttusi! Taivas on rajana Fiverrissä!

Hulluimmat freelancerit ovat jo perustaneet - Fiverr profiileja lukiessanne näitä rivejä! Tarjoukset vaihtelevat melko yksinkertaisista konsulttipalveluista käsityöläisurakointiin.

Jotkut niistä eivät kuitenkaan ole vain suosittuja vaan myös hieman, sanotaanko, outoja!

Tässä ovat 5 oudointa Fiverr-tarjousta, jotka löysimme! Toivottavasti saat inspiraatiota luoda oman Fiverr tarjouksia, kun tajuaa, kuinka helppoa voi olla - ansaita rahaa verkossa!

1. Teen selvännäkijän lukemisen rakkauselämästäsi.

Koska rakkauden löytäminen on yksi elämän perimmäisistä tavoitteista, parisuhdeneuvonnan antamisesta on tietysti tuhansia eri versioita. Yksi käyttäjistä on innostunut tehdä selvännäkijän lukema rakkauselämästäsi. Tämän lahjakkaan henkilön tarvitsee vain tietää nimesi, sukupuolesi ja syntymäaikasi!

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä
Lupaava!

Tämä selvänäkijä on tehnyt sitä jo yli kymmenen vuotta, joten hän todella tietää, mistä on kyse. Palveluun sisältyy ylimääräistä huolenpitoa, nimittäin asiakkaita kohdellaan kuin sisarta tai veljeä.

Mitä muuta voisit toivoa?

2. Opetan sinulle, miten voit houkutella sielunkumppanisi.

"Me kaikki kaipaamme sitä ihmeellistä, intohimoista rakkautta, mutta useimmilta se puuttuu", sanoo toinen valittu Fiverr-käyttäjä, jonka mielestä sinun ei kannata tuhlata aikaasi ihmisiin, jotka ovat vain vaihe elämässäsi, ja siirtyä eteenpäin heti, kun joku toinen tulee vastaan. Ihmiset, jotka saavat sydämesi laulamaan, ovat todellinen aarre.

Ja arvaa mitä? Jaxlyn auttaa sinua löytämään tämän henkilön kohtuullisessa ajassa!

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä
Jaxlynin lupaus on houkutteleva!

Jaxlyn vastaa kysymyksiin, joita pelkäät kysyä rakkaudesta ja sielunkumppaneista!

Millainen prosessi on?

Lisäksi laaditaan aikataulu ja yksilöidään alueet, joihin on puututtava. Joku voi jopa saada oman henkilökohtaisen rukouksen, loitsun tai rituaalin! Tämä prosessori, kutsuttakoon sitä tekniikaksi, on - luojansa mukaan - erittäin tehokas, ja asiakkaat tapaavat varmasti sielunkumppaninsa muutaman päivän tai viikon kuluessa.

On kuitenkin olemassa temppu!

Alkuperäisen keikan tarkoituksena on päästä eroon kaikista vanhojen suhteiden aikana syntyneistä energioista, ja ylimääräinen osio antaa asiakkaille lupauksen antaa sielunkumppaninsa heidän elämäänsä.

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä
Jaxlynin tarjoukset

3. Avaan ja stimuloin oman kruunu chakrasi energiaa käyttämällä valkoista magiaa.

Otsikko kuulostaa varmasti hieman salaperäiseltä...
Taikuus on ollut olemassa vuosisatojen ajan, ja se kiehtoo ihmiskuntaa jatkuvasti. Ja kuten monet muutkin siellä, tämä Fiverr-käyttäjä tietää, että...

Siksi Willow Malone, eli Fiverrin "valkoinen noita", lupaa avata ja stimuloida sydänchakraa rakkautta ja parisuhdetta varten valkoisen magian avulla!

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä
Willow'n Fiverr-sivu

Miksi Kruunu Chakra?
Ilmeisesti kruunun chakra liittyy jotenkin tunteisiin ja rakkauden ja myötätunnon, egon, toivon, positiivisen asenteen, luottamuksen ja emotionaalisen tasapainon piirteisiin.

Ja miten Willow tekee sen?

Käsin kirjoitettu käyttäjän nimi tai valokuva (lisävarusteena) asetetaan vihreän lyhdyn sisään, jossa kynttilä avaa kruunun chakran. Riippuen siitä, kuinka paljon joku haluaa käyttää, rituaaliin voidaan lisätä erilaisia ainesosia. Jotta asiakas todella näkisi, mitä on tapahtunut, hän saa seremoniasta täydellisen videon.

Hauskaa vai pelottavaa?

4. Muutan elämäsi sellaiseksi kuin haluat.

Joskus sinun ei kuitenkaan tarvitse avata sydänchakraasi löytääksesi rakkauden tai ollaksesi onnellinen.
Aivan oikein, joskus riittää, että palkkaat toisen Fiverr-käyttäjän, joka muuttaa elämäsi haluamallasi tavalla. Kuten tämä henkilö asian ilmaisee: "Elämä on hyvin lyhyt ollaksesi surullinen ja itkeä."

Ajatuksemme täsmälleen!

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä

On siis sinun vuorosi nousta seisomaan ja tehdä jotain! Mitä tahansa!
Meillä ei ole tietoa siitä, miten se tehdään tarkalleen, mutta tämä käyttäjä on melko varma, että se toimii! Kokeilisitko sitä?

5. Annan sinulle kissaneuvoja

Ja aivan viimeinen keikka, joka sai huomiomme, liittyy kissoihin, koska miksipä ei? Kissat tietävät, mitä ne haluavat ja milloin ne haluavat sitä! Ei ihme, että internetillä on pakkomielle niihin! Kuka ei tarvitsisi kissaneuvoja?

Tämä Fiverr-käyttäjä on täysin tietoinen tästä, joten hän haluaa auttaa sinua!

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä
Kuka voisi vastustaa näitä kasvoja?

Kun olet tarttunut tarjoukseen, näyttää siltä, että kissasi määkiminen ei ole enää salainen kieli.

tehdä helppoa rahaa Fiverrillä
Oli jo aikakin ratkaista tuo pehkuongelma!

Haluatko siis liittyä Fiverrin luovaan ja monipuoliseen yhteisöön? Olet enemmän kuin tervetullut! Kerro meille omasta keikastasi Fiverrissä. Haluaisimme kuulla kokemuksistasi.