Keikkatalous on valtava mahdollisuus eteläafrikkalaisille ammattilaisille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa ja työskennellä kanssa. enemmän joustavuutta. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä nettikeikoista, joiden avulla voit ansaita rahaa mukavasti sohvalta - tai mistä tahansa muualta!

1. Online freelancerina toimiminen

Oletko teknologia-intoilija, bloggaaja tai ehkäpä designin ystävä? Voitko tarjota apua yrityksen brändäyksessä tai kuvata hidastetun onnitteluvideon? Mikä tahansa taitosi onkaan, voit helposti liittyä freelance-alustoille ja saada rajattomasti keikkoja verkossa. Alkaen kappaleen miksaamisesta aina verkkosivuston rakentamiseen, alustat kuten esim. Upwork, Hubstaff Talentja jopa Fiverrauttaa sinua jakamaan asiantuntemuksesi maailman kanssa. Ota yhteys ammattilaisiin ympäri maailmaa, tee tarjouksia projekteista toisensa jälkeen ja tee itsellesi nimeä keikkatalouden freelance-maailmassa!

Tarkista kaikki freelancerin työpaikat Johannesburg, Kapkaupunkija Durban. Olet myös tervetullut liittymään suljettu ryhmä freelance-työntekijöille Facebookissa.

2. Verkko-opetus

Jos olet vastavalmistunut korkeakoulusta, sinulla on luultavasti vielä joitakin syventävän tason aiheita tuoreessa muistissa. Mikset liittyisi verkko-opettajayhteisöön ja jakaisisi Tieto kaikkien kanssa? Opettajat ympäri maailmaa ovat jo ilmoittautuneet osoitteeseen Udemy!

Sama pätee, jos puhut yhtä tai useampaa kieltä - laadi huolellinen opetussuunnitelma, liity kieltenopetusfoorumeihin, kuten esim. Lingoda tai Preplyja jaa kielitaitosi afrikaansissa, englannissa, ranskassa tai espanjassa maailmanlaajuisen oppijayhteisön kanssa, joka maksaa oppiakseen salaiset vinkkisi. Sinun ei myöskään tarvitse olla laillistettu opettaja, tarvitset vain kunnon luottamusta tutor-taitoihisi. Joten miksi et kokeilisi?

Löydä kaikki opettajan työpaikat Johannesburg, Kapkaupunkija Durban. Ja liity meihin meidän suljettu ryhmä verkko-opettajille Facebookissa.

3. Verkkomyynti

Teetkö itse koruja, ruukkuja tai oletko taipuvainen funky-malleihin? Ehkä oletkin sitten käsintehty tekijä, joka haluaa tienata luomuksillaan! On helpotus tietää, että voit nyt avata oman verkkokaupan osoitteessa Etsy ja myy tuotteitasi asiakkaille ympäri maailmaa! Muokkaa kauppapaikkaasi ja tavoita verkossa paljon enemmän asiakkaita kuin fyysisessä myymälässä.

Etkö ole tekijä tai suunnittelija? Ei hätää! Jos kotonasi lojuu käyttämättömiä esineitä, voit silti ansaita rahaa netissä. Myydä vain ne, joita et voi enää käyttää, ja saat vastineeksi hyvää rahaa. Voit myydä vaatteesi, kamerasi, juhlateltan ja jopa vanhan autosi osoitteessa OLX tehdä ylimääräistä rahaa!

Tarkista mahdollisuudet Johannesburg, Kapkaupunkija Durban. Ja arvaa mitä? Meillä on myös Facebook-ryhmä AppJobbareille, joita kiinnostaa rahan ansaitseminen verkkomyynnillä.

online-työpaikat etelä-afrikka