Kesätyön saaminen on loistava tapa voit rakentaa ansioluetteloasi/ansioluetteloasi, saada jalan oven väliin ja oppia uusia taitoja. Puhumattakaan hyvät ansiot! Kun olet viettänyt vapaa-aikasi patikoiden, surffaillen tai kalastaen tuulisessa säässä, tässä tulevat 5 huippuluokan mahdollisuutta joita et halua jättää väliin tänä kesänä. Ja mikä parasta: et saa potkuja yhdestäkään niistä - ellet halua. Tiedätkö miksi? Koska sinä olet pomo.

5 suosituinta kesätyötä, joihin kannattaa tutustua nyt!

  1. Paikallinen opastus

  2. Lemmikkieläinten istuttaminen

  3. Lastenhoito

  4. Ruoan toimitus

  5. Yksinkertaisten tehtävien tekeminen

suositut kesätyöt
Kuva Baylee Gramling Unsplashista. Oletteko ystäväsi kanssa samaa mieltä siitä, mitkä ovat suosituimmat kesätyöt?

Kenelle kesätyöpaikat ovat tarkoitettu?

Perinteisesti teini-ikäiset tai opiskelijat. Mutta kuka tahansa voi hyötyä kesätyön hankkimisesta - keikkatalouden myötä lukemattomat työt mahdollisuudet ovat avoinna kaikille kenellä on vapaa-aikaa tai tarve työskennellä ja ansaita ylimääräistä rahaa. Itse asiassa voit jopa muuttaa kesätyösi vakituiseksi työsuhteeksi.

Millä voin työskennellä?

Se riippuu persoonallisuudestasi ja siitä, mikä tuntuu sinulle mukavimmalta. Oletetaan, että pidät todella paljon pyöräilystä: mikä olisi parempi tapa ansaita rahaa kuin pyöräily? Liittymällä foorumiin, joka tarjoaa toimitus palvelut, voit nopeasti lisätä tasku rahaa kesän aikana. Sama pätee, jos sinulla on sydämessäsi erityinen paikka lemmikeille ja ystävällisille eläimille. Tässä tapauksessa hankkiminen lemmikki-sitting-työ saattaa itse asiassa olla fiksuin siirtosi. Lyhyesti sanottuna, valinta on sinun!

Haluatko tietää lisää?
Täältä tulee joitakin kaikkein suositut kesätyöt joka maksaa sinulle jopa $20 tänä kesänä. Tarvitset vain älypuhelimen, sovelluksen ja hieman vapaa-aikaa, jotta voit aloittaa niiden tekemisen!

1. Ole paikallinen opas Yhdysvaltain suosituimmissa kaupungeissa!

Kun kesäaika koittaa, turistit kerääntyvät suuriin kaupunkeihin Yhdysvalloissa. Tämä ei ole mikään yllätys... Jos satut löytämään itsesi New York City, Los Angeles, Washington, Bostontai jokin muu maan suurkaupunki, älä ajattele sitä enää ja hanki paikallinen opastustyö. Osoitteessa U2GUIDEvoit ansaita rahaa näyttämällä turisteille kaupunki silmälasien läpi. Lisäksi edistät aktiivisesti osavaltiosi hyvinvointia - puolet voitosta menee paikallisille kansalaisjärjestöille! Joten miksipä et tienaa rahaa ja pelasta maailma samaan aikaan?

Löydä matkaoppaan työpaikkoja osoitteessa Denver, Memphis, Austinja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

2. Pidä huolta ihastuttavista eläimistä!

Jos olet todella rakas koirien ja kissanpentujen ystävä, et voi mennä pieleen hankkimalla koiran ja kissanpennun. lemmikkieläinten vahtiminen työ. Periaatteessa se on kuin saada rahaa hauskanpidosta. Jos päätät työskennellä PetSitter.com tai Rover, voit yksinkertaisesti mennä lemmikin kotiin, hakea sen, ja kävelyttää heitä lempipuistossasi tietyn ajan tai avata kotisi nelijalkaisille ystäville. Aina kun lemmikkieläinten omistajat lähtevät lomalle, he jättävät rakkaat koiransa, kissansa tai kaninsa (!) luoksesi ja maksavat sinulle siitä ajasta, jonka vietät niiden hoitamiseen.

Ryhdy lemmikkieläinten hoitajaksi kanssa PetSitter.com osoitteessa Los Angeles, Cincinnati, Louisville, Memphis, Albuquerque, Portland, Detroit, Charlotteja monet muut kaupungit tai Rover osoitteessa Atlanta, San Francisco, Houston, San Bernardino, Chicago, Seattle, Pittsburgh, Dallas, San Jose, Orlando, Cleveland, Columbus, Boston, Detroitja monet muut kaupungit.

5. Vahtikaa naapureiden lapsia!

Kun kerran tarvitsit luotettavaa ja vastuullista hoitajaa, nyt on sinun vuorosi. Kesällä, lastenhoitajien kysyntä kasvaa merkittävästi. Kaikilla vanhemmilla ei ole varaa lähettää lapsiaan leireille koko kesäksi. Jotkut heistä etsivät lapsenvahti sen sijaan. Epäilemättä lastenhoito on suosittu kesätyö teini-ikäisten keskuudessa. Se ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta, on joustavaa ja siitä maksetaan myös kunnon palkkaa.

Etsi lastenvahtimistyötä osoitteessa Denver, Chicago, Sacramento, Houston, Ottawa, Montréal, Lontoo, Liverpool ja monet muut kaupungit.

Lue myös: Kaikki mitä sinun on tiedettävä saadaksesi kesätyöpaikan lapsenvahtina.

4. Toimita ruokaa pyörällä!

Ei ole parempaa tapaa pysyä kunnossa kesällä kuin pyöräily. Mitä tapahtuu, jos yhtälöön lisätään myös rahan ansaitseminen? Saamme yhden kaikkein suositut kesätyöt siellä! Useimmat kaupungit ovat yleensä hieman liian isoja pyöräilyyn, mutta voit kuitenkin valita tehdä toimituksia omassa naapurustossasi. Jos haluat tehdä suuria ja ansaita enemmän rahaa, tietysti sovellukset, kuten Uber Eats ja/tai DoorDash tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä toimituksia ajamalla autollasi ja ansaita paljon kesäkaudella.

Liity tilauksesta paikallisesti saatavilla oleviin toimitusalustoihin. osoitteessa Long Beach, Colorado Springs, Orlando, Fresno, Chandler, Oklahoma City, Louisville, Tucson, San Bernardino, Wichita, Seattle, Tulsa, Norfolk, Riversideja monet muut kaupungit.

5. Tee satunnaisia tehtäviä, joista maksetaan hyvin!

Leikkaa naapurin nurmikko, toimita keskikokoinen paketti, hae soittimia tai kokoa IKEA-vaatekaappi. Kaikki nämä ovat pieniä keikkoja, joista voit saada palkkaa! Molemmat TaskRabbit ja Jop voit ansaita tekemällä pieniä asioita ympäri kaupunkia. TaskRabbitissa on kyse ihmisten auttamisesta puhdas siirtää tai koota huonekaluja, Jop avaa uusia mahdollisuuksia - tavanomaisten lumilapioinnin ja lumensiirron lisäksi remonttityöt, voit tarjota joogatunteja, ryhtyä lemmikkieläinten hoitajaksi tai jopa kuntosaliohjaajaksi.

Saatat olla kiinnostunut: Seuraa pupua ja tienaa lisää rahaa - Kuinka tehdä rahaa TaskRabbitilla?

Hae suosituimpiin kesätöihin NYT!

Jos olet vielä hieman ymmällään etkä tiedä, - miten päästä alkuun, löytää joitakin parhaiten palkatut kesätyöt täällä.

suositut kesätyöt