Oletko yrityksen omistaja tai freelancer, joka tarvitsee apua yrittäjän tehtävissäsi? Teetkö ylimääräistä ja joudutko noudattamaan tiukkaa budjettia? Fiverr is on yksi suurimmista digitaalisten palvelujen alustoista, jossa voit tehdä kohtuullisia sopimuksia freelancereista, jotka tekevät työnsä hyvin. Tehtävien hinnat voivat alkaa alhaisesta $5-hinnasta tehtävää kohti, mutta ne voivat nousta pyynnön monimutkaisuudesta riippuen. Jatka tämän postauksen lukemista saadaksesi tietää 10%-alennuksesta, jonka AppJobs on varmistanut sinulle joistakin tietyistä palveluista Fiverrin kautta!

Fiverristä voi löytää esimerkiksi yrityksen hallintoon liittyviä palveluja, kuten kirjanpitopalveluja, virtuaalista apua, asiakirjojen kääntämistä, oikeudellista tai taloudellista konsultointia, tai yritystoiminnan edistämiseen liittyviä palveluja, kuten logosuunnittelua, verkkosuunnittelua, ohjelmointia, videotuotantoa, hakukoneoptimointia, blogikirjoitusten kirjoittamista, web-analytiikkaa tai sähköpostimarkkinointia. Kaikkien näiden palvelujen avulla Fiverr voi auttaa sinua kasvamaan ja menestymään, mitä ikinä teetkin!

Kuva: Fiverr

Seuraavassa on joitakin tarkempia ideoita palveluista, joita voit ulkoistaa Fiverrillä.

  • Jos suunnittelet uuden yrityksen perustamista, tarvitset todennäköisesti nimen, logon ja käyntikortit. Näiden palvelujen ulkoistaminen Fiverrille säästää paljon rahaa, sillä paikalliset suunnittelijat voivat olla hyvin kalliita.
  • Jos yrityksesi myy tuotteita, sinulla pitäisi olla ammattimaisia tuotekuvia verkkosivustollasi ja muissa verkossa ja sen ulkopuolella olevissa materiaaleissa, kuten esitteissä. Löydät valokuvaajia helposti Fiverristä.
  • Jos yritykselläsi on verkkosivusto, sen pitäisi olla tyylikkäästi suunniteltu ja jopa hakukoneoptimoitu, joten tarvitset hyvän verkkosuunnittelijan ja SEO-asiantuntijan.
  • Voit palkata jonkun tuottamaan selittäviä videoita palveluistasi tai tuotteistasi YouTube-kanavallesi tai tekemään videoiden puhtaaksikirjoituksia, jotka sopivat erinomaisesti YouTuben hakukoneoptimointiin.
  • Sivuston nopeuden optimointi on myös tärkeää, ja sinun kannattaa harkita käyttämiesi kuvien optimoinnin ulkoistamista.
  • Kun sinulla ei ole aikaa tehdä kaikkea itse, mutta sinulla ei myöskään ole rahaa palkata avustajaa, voit palkata virtuaaliavustajan Fiverristä - se on halpa ja tehokas ratkaisu.
  • Jos joudut käsittelemään myös oikeudellisia kysymyksiä, kuten kirjoittamaan tietosuojakäytäntöjä ja sopimuksia tai hakemaan patentteja ja tavaramerkkejä, Fiverrin oikeudellinen neuvonantaja voi auttaa. Voit myös löytää vastauksia verokysymyksiin kirjanpitäjän avulla.

Muista, että nämä ovat vain muutamia palveluita, joihin voit saada apua edullisesti ja tehokkaasti Fiverristä: Nämä ovat vain muutamia palveluita, joihin voit saada apua edullisesti ja tehokkaasti Fiverrillä. On niin monia

kategorioita ja alaluokkia, että mitä tahansa tarvitsetkin, löydät sen helposti!

Miksi valita Fiverr palkata freelancereita yrityksesi tarpeisiin?

1. Se on halpa! Näet parhaat tarjoukset, ja joistakin tehtävistä maksat jopa vain $5! Fiverr on täydellinen paikka löytää apua, jos sinulla ei ole paljon pääomaa sijoittaa yritykseesi.

2. Voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, kenet haluat palkata. Fiverrissä kaikki on läpinäkyvää. Sinulla on pääsy kaikkiin freelancerien profiileihin sekä heidän arvosteluihinsa, luokituksiinsa, tehtyjen töiden tai tehtävien määrään ja peruutustapauksiin. Kaikki nämä tiedot voivat auttaa sinua tekemään tarpeisiisi sopivan päätöksen.

3. Koska voit etsiä ja löytää tarvitsemasi helposti. Kaikki saatavilla olevat palvelut on luokiteltu 8 pääluokkaan, jotka puolestaan on jaettu alaluokkiin. Voit myös etsiä sitä, mitä

tarvitset käyttämällä tiettyjä avainsanoja. Lisäksi Fiverr tarjoaa erittäin hyödyllisiä suodattimia hakusi tarkentamiseen. Voit esimerkiksi rajata tuloksia ja löytää täydellisen vastineen sinulle sen hinnan perusteella, jonka olet valmis maksamaan, toimitus aika, myyjän kieli tai taso.

Kuva: Fiverr

Mitä välttää Fiverrissä

Fiverrillä on joitakin loistavia palveluja, mutta toisia kannattaa välttää. Varo profiileja, jotka lupaavat sinulle todellisia sosiaalisen median seuraajia muutamassa tunnissa tai päivässä. Nämä luvatut seuraajat ovat todennäköisesti väärennettyjä. Sama koskee profiileja, jotka väittävät voivansa jakaa blogisi ja sosiaalisen median julkaisusi suurelle yleisölle. Ja ole erityisen varovainen freelancereiden kanssa, jotka tarjoavat liiketoimintasuunnitelmia ja talouspupuja - heillä pitäisi olla valtakirjat, jotka osoittavat, että he tietävät, mitä tekevät.

Et halua joutua vaikeuksiin valheellisista neuvoista.

Vältä yleensä tarjouksia, jotka kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta. Luota terveeseen järkeesi. Jos et usko, että kukaan voi tehdä jotain oikein, jota tarjotaan niinkin pienellä hinnalla kuin $5, valitse joku, joka ehdottaa korkeampaa mutta perusteltua hintaa.

VALMIS KÄYTTÄMÄÄN FIVERRIÄ? ÄLÄ MISSAA ALENNUSTA APPJOBSIN KAUTTA!

AppJobs tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kumppanuuden Fiverrin kanssa!

Etsi Fiverr AppJobs Services -sivulta ja hyödynnä tämä fantastinen tarjous! FinancialhelpwithFiverr

Haluatko mainostaa freelance-palvelujasi ja ansaita rahaa Fiverrillä?

Löydä kaikki työtarjoukset Fiverrillä Yhdysvalloissa: ElPaso, ElPaso, Orlando, Austin, Los Angeles.

Tutustu työtarjouksiin Euroopassa: Bryssel, Pariisi, Lissabon, Lontoo, München, Berliini, Rooma, Madrid. Tutustu työtarjouksiin Fiverrillä muissa kaupungeissa: kaupungissa Bogota ja Buenos Aires.

Etkö löydä kaupunkiasi? Etsi sitä osoitteesta AppJobs!

Lisäbonus: Katso YouTube-videomme Fiverrin 5 hulluimmasta tarjouksesta.