Yksinkertaisten kyselyiden täyttäminen verkossa, eikö se kuulosta siltä, että paras tapa tehdä ylimääräistä rahaa? Mielipiteesi on arvokkaampi kuin luultavasti luuletkaan!

Etkö haluaisi ansaita muutaman randin joka viikko jakamalla mielipiteesi tunnetuille tuotemerkeille? Kuulostaako se liian hyvältä ollakseen totta?

Tienaa rahaa verkossa nettikyselyillä Etelä-Afrikassa

maksulliset tutkimukset Etelä-Afrikassa

No, arvaa mitä!

Voit nyt osallistua kyselyihin ja ansaita rahaa myös Etelä-Afrikassa! Mielipiteen ilmaiseminen ei ole koskaan ennen ollut näin kannattavaa! Tarvitset vain hieman vapaa-aikaa ja useimmissa tapauksissa PayPal-tilin. Se on loistava tapa hankkia ylimääräistä rahaa viikonloppumatkaa varten tai vain piristää lompakkoasi.
Mainitsimmeko, että voit tehdä sen kotoa käsin? Voit vain loikoilla sohvallasi ja täyttää kyselyitä älypuhelimellasi. Ja saat siitä tietysti palkkaa!

Olemme laatineet luettelon 3 yritystä, joiden avulla voit tehdä juuri niin.

Yritykset, jotka maksavat sinulle kyselyjen tekemisestä

1. MOBROG

MOBROG maksaa sinulle yksinkertaisista kyselytutkimuksista ja auttaa paikallisia yrityksiä markkinatutkimuksissa. MOBROGin jäsenenä saat ilmoituksen, kun kysely ilmestyy. Sinun tarvitsee vain täyttää kysely, lähettää se ja saada palkka! MOBROG takaa, että vastauksesi pysyvät nimettöminä yksityisyytesi suojelemiseksi. Voit työskennellä tietokoneella tai älypuhelimella. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä, mainita kiinnostuksen kohteesi ja saat sovitettua kyselytutkimuksia! Ainoa vaatimus? Tarvitset PayPal-tilin saadaksesi maksun ja tietenkin älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen. Se ei voisi olla helpompaa!

Lisätietoja MOBROGista ja ilmoittaudu täällä!

2. Salainen agentti

Johannesburg nyt todistaa nousua Secret Agent -sovellus on alusta, jonka avulla voi etsiä nopeita ja helppoja työpaikkoja ympäröivistä kaupoista ja ryhtyä mysteerikauppiaaksi. Mietitkö, mitä nämä työt tarkalleen ottaen ovat? Tyypillisesti työtehtäviisi kuuluu keskustelua virkailijoiden kanssa, palautteen antamista ja lopulta asiakaspalvelua ja henkilökuntaa koskevien kyselyjen täyttämistä. Joskus saatat joutua ottamaan valokuvia tietyistä tuotteista, tarkistamaan kampanjoita tai tarkistamaan ja syöttämään varastojen lukumäärät. Et tarvitse kokemusta tai pätevyyttä, sinun on vain oltava innokas työskentelemään, Tarkista säännöllisesti Secret Agent -sovelluksesta, onko ympärilläsi uusia tehtäviä, ja käy annetuissa liikkeissä aina, kun tarvitaan kyselyä tai auttavaa kättä.

Lue lisää salaisen agentin työstä ja ilmoittaudu täällä!

maksulliset tutkimukset Etelä-Afrikassa

3. SurveySavvy

Myös kansainvälinen johtaja, SurveySavvy tekee markkinatutkimusta sinunlaistesi käyttäjien mielipiteiden perusteella! SurveySavvyllä on ainutlaatuinen käyttäytymistutkimuspaneeli, joka esittelee sinulle lukuisia maksullisia tutkimuksia. mahdollisuudet! Et tarvitse edes älypuhelinta, sillä he tarjoavat työpöytäsovelluksen. Se on todella helppo aloittaa ja alkaa tienata rahaa.

Lisätietoja SurveySavvy täällä!

Haluatko tutustua joustavampiin, osa-aikaisiin työpaikkoihin Etelä-Afrikassa? Tarjolla on paljon mahdollisuuksia, joita voit selata taitojesi ja kokemuksesi perusteella. Tutustu kaikkiin niistä osoitteessa AppJobs.com!