Katso miten saat Foodora työpaikka Tukholmassa. En ole Tukholmassa, mutta haluan tietää enemmän seuraavista asioista. toimitus ajotöitä asuinpaikkakunnallasi? Valitse kaupunkisi tutkia satoja laillisia mahdollisuuksia tehdä lisätuloja!

Foodora: helpoin tapa tehdä oikeaa rahaa Tukholmassa?

Priyan on maisteriopiskelija Tukholmassa. Hän on 25-vuotias ja on ollut Ruotsissa vain kymmenen kuukautta, mutta tuntee jo Tukholman jokaisen kadun, kaupunginosan ja saaren.

Priyan on yksi Tukholman kuuluisista Foodora-kuljettajista. nopeine pyörineen ja vaaleanpunaisine laatikkokasseineen. Intiasta kotoisin oleva Priyan on työskennellyt Foodoralla tammikuusta 2017 lähtien. Hän oli niin ystävällinen, että vastasi muutamaan kysymykseen, jotta voimme auttaa tuleva ratsastajat oppivat, millaista on olla Foodora-ratsastaja Tukholmassa.

Foodora Tukholma
Kuva Foodoran kohteliaisuudesta

1. Kiitos, että suostuit jakamaan kokemuksesi kanssamme! Kuinka usein toimitatte?

Ole hyvä! Työskentelen vain viikonloppuisin, neljästä seitsemään tuntia päivässä, eli noin kaksitoista tuntia viikossa.

Voitko pitää tauon, jos olet väsynyt kaikkeen pyöräilyyn?

Kyllä, yleensä voit pitää tauon kolmen tunnin välein. Saan aikataulun, mutta minun ei tarvitse noudattaa sitä, jos en pysty. Aikatauluni ei ole niin jäykkä, joten voin itse päättää, milloin pidän tauon. Jos tunnen itseni väsyneeksi, he eivät koskaan sano, että "sinun on pakko tehdä se!".

Tarvitsetko polkupyörääsi? Antaisivatko he sinulle polkupyörän, jos sinulla ei ole sellaista?

Sinun on toimitettava tavarat polkupyörälläsi. He eivät anna sinulle sellaista. Minä ostin omani.

Mihin aikaan vuorokaudesta on kiireisintä?

Koska toimitan tavaraa viikonloppuisin, sanoisin, että iltapäivällä kello 14.00 ja illalla kello 20.00 on kiireisintä.

Saatko ilmaista ruokaa?

Ha ha! No, ei. Mutta he antavat meille kuponkeja, joita voimme käyttää.

Onko hulluja toimitustarinoita? Onko kukaan koskaan ollut ilkeä?

Rehellisesti sanottuna Ruotsi on ystävällisin maa, jossa olen koskaan ollut. Minulle se on niin erilaista. Joskus, vaikka olisin 20 minuuttia tai jopa 40 minuuttia myöhässä, pyydän anteeksi, ja ihmiset sanovat: "Ei, ei, ei se mitään, ei se ole sinun vikasi."

foodora rider stockholm
Kuva Foodoran kohteliaisuudesta

Kukaan ei siis ole koskaan ollut ilkeä? Ei yksikään ihminen?

Oikeasti, ei! Ihmiset ovat niin ystävällisiä!

Onko Tukholmassa liikennettä? Onko vaarallista pyöräillä ruuhka-aikaan?

Tukholmassa ei ole liikennettä. Täällä on helppo pyöräillä, koska pyöräkaistoja on niin paljon ja kaikki ajavat niin varovasti.

Mitä teet, jos järjestys on sekaisin?

Soitan esimiehelleni, ja he hoitavat asian. Minun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Saan siitä silti palkkaa.

Mikä on parasta Foodora-kuljettajana toimimisessa?

Ne ovat joustavia. Meillä on aikataulut, mutta jos minua ei huvita tehdä töitä tai jos olen sairas, en saa rangaistusta. On jotain, mitä kutsutaan "ei-esiintymiseksi", jos et tule paikalle etkä kerro heille, et vastaa heidän puheluihinsa tai viesteihinsä muutaman päivän jälkeen, niin saat lakkoa. Ne ovat todella hyväksyttäviä, kun sinulla on pätevä syy.

Mikä on pahinta Foodora-kuljettajana olemisessa?

He voisivat ehkä tehdä autotallista hieman turvallisemman, jonne jätämme pyörämme. Kuulin, että siellä on varastettu joitakin pyöriä.

Foodora antaa sinulle pussin, kun toimitat. Eikö se ole painava?

Ei, se ei ole raskas. Se näyttää painavalta, mutta se on tehty styroksista. Se on hyvin kevyttä materiaalia. Pussi painaa luultavasti noin 2-3 kiloa.

Ja tärkein kysymys! Kuinka paljon tienaatte?

Teen töitä vain viikonloppuisin, ja tienaan noin 6000-7000 kruunua. Tämä, jos teen vain 10 tuntia viikonloppua kohden. Enimmillään sain noin 10 000-12 000 kruunua. Kannattaa mainita, että palkat ovat erilaisia riippuen siitä, milloin työskentelet. Minua laskutetaan toimituskohtaisesti, koska työskentelen viikonloppuisin, eikä tuntikohtaisesti.

Onko se sen arvoista? Suositteletko Foodoraa?

Kyllä! Ammatillisesti ottaen on vaikeaa pyöräillä talvella, kun sataa lunta. Lämpötila laski -7 asteeseen, kun pyöräilin tammikuussa. Mutta suosittelen sitä, koska sain nähdä paljon Tukholmaa, ansaita rahaa, ja nyt tiedän kaikkialla.

Tukholman Foodora-kuljettajan haastattelu
Kuva Jason Briscoen kohteliaisuudesta

Tarvitsetko karttaa?

En tarvitse enää karttaa. Uusille kuljettajille Foodoran sovellus on yhteydessä Google Mapsiin. Kun klikkaat sovelluksessa sijaintia, se siirtyy suoraan Google Mapsiin.