TOP
  /  Työn löytäminen   /  3 askelta, joilla pääset mysteeriostoksille Johannesburgiin juuri nyt!

3 askelta, joilla pääset mysteeriostoksille Johannesburgiin juuri nyt!

Mystery shopping jos tulevaisuus hauskaa työtä

Mystery shoppingia ei keksitty yhdessä yössä, eikä se varmasti ole uusi käytäntö. Kuitenkin vasta nyt mysteeriostoksista tulee niin laajalti saatavilla sovellusten avulla.

mysteerikauppias etelä-afrikka

Hyviä uutisia!

Verkkoalustat mahdollistavat nyt aivan kuka tahansa Etelä-Afrikassa ottamaan vastaan pienempiä tehtäviä myymälöissä, sitoutumaan tuotemerkkeihin ja saamaan rahaa loppuun suoritetuista tehtävistä.

Mystery shoppingista on nyt hitaasti mutta vakaasti tulossa suuri juttu Johannesburgin asukkaiden keskuudessa.

Ja sinäkin haluat ehkä olla osa sitä!

Se on helppo tapa ansaita rahaa, joka ei vaadi kokemusta tai pätevyyttä, ja sitä voi tehdä milloin tahansa, kuka tahansa, ja se on täysin mukautettavissa omaan aikatauluun ja elämäntilanteeseen.

Miten pääset salailun ja shoppailun kukkivaan maailmaan koottuna? No... tietäen, mitä sinun odotetaan tekevän, miten välttää huijauksia, ja miten valita sopivat tehtävät kuka olet ja mitä yleensä teet päivittäin.

Kuunnelkaa minua:

1. Tehtävät

Ensimmäinen sääntö mysteerikauppiaaksi ryhtymiselle on, no, tietää, mitä mysteerikauppias tekee. todella tekee. Mysteeriostajat tunnetaan yleisesti satunnaisina ihmisinä, jotka valmistajat, tuotemerkit tai markkinatutkimusyritykset palkkaavat vierailemaan vähittäiskaupoissa ja vastaamaan asiakaspalvelua koskeviin kyselyihin. monipuoliset tehtävät.

Ja on aina hyvä tietää, mitä odottaa!

Mystery shoppaajat eivät ainoastaan teeskentele olevansa - satunnaiset ostajat, mutta ottavat myös kuvia tuotteista, hyllyistä, ilmoittavat tuotemerkeille, miten niiden tuotteet ovat esillä eri vähittäismyymälöissä, onko myynninedistämistoimia sovellettu oikein tai onko tuotevarasto riittävä.

Enemmänkin:

Joskus myymälät palkkaavat itse mysteeriostajia tekemään yksinkertaisia tehtäviä, kuten tuotteiden laskemista, varastojen laskemista, hintojen tarkistamista ja hintojen näyttämistä.

mysteerikauppias etelä-afrikka

2. Huijaukset

On olemassa monia yrityksiä teeskentelemällä palkata koeostajia. Nämä väärät työnantajat ovat kuitenkin todennäköisesti tarkistamattomia, eivät ole mysteeriostosovelluksissa ja pyytävät maksuja tai maksuja. ennen työn aloittamista. Itse asiassa tämä on huijausyritysten yleisin piirre.

Minun neuvoni?

Jos asut Johannesburgissa, olet kyllästynyt huijauksiin ja petoksiin ja haluat tehdä rahaa lyhyessä ajassa ja pienimmillä ponnisteluilla, on parempi, että pysyt työskentelemässä kaupat ympärilläsi joiden tiedät olevan elossa ja toimintakykyisiä, ja etsi tehtävät luotettavilta alustoilta, kuten Secret Agentilta.

mysteerikauppias etelä-afrikka

Hyvä asia on tämä:

Voit itse selata kauppoja ja tehtäviä ja valita sen, mikä maksaa parhaiten, sopii makuusi ja arkeesi. Mitä tarkoitan tällä?

No, lue lisää:

3. Tarpeisiisi sopiva työ

Kuvitellaanpa muutamia skenaarioita:

Sanotaan, että sinulla ei ole varsinaista kokemusta kaupassa työskentelystä, mutta haluaisit, ja haluaisit myös saada sen kuin ansioluettelosi lisäarvo. Tässä tapauksessa voit valita vastuullesi tehtäviä, jotka kuuluvat enemmän vaatetusalan hallinnolliseen puoleen.

Mitä tarkoittaa hallinnollinen?

Ei mitään monimutkaista. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vaihdat tiskin puolta. Saatat vastata myös pienistä tehtävistä, kuten tuotteiden laskemisesta tallessa, hintojen syöttämisestä ja tarkistamisesta tietokantoihin ja niin edelleen ja niin edelleen.

Tai tiesitkö, että on työpaikkoja, joihin voit tuoda lapsesi?

Aivan oikein, jos sinulla sattuu olemaan lapsia, sinulle on tarjolla ylimääräisiä mysteeriostosmahdollisuuksia. Arvaa mitä? Sinun ei tarvitse enää jättää lapsia kotiin, sillä jotkut vähittäiskaupat pyytävät nimenomaan äiti lasten kanssa tai lapsiperhe kysyä heidän asiakaspalvelustaan.

Bonusvinkki:###

Olipa sinulla sitten kokemusta vähittäiskaupoista tai se on ensimmäinen työsi, mysteeriostokset eivät vaadi mitään pätevyyttä. Se edellyttää kuitenkin silmää yksityiskohdille ja hieman tietotaito kun on kyse tarkkailtiin virkailijoita, henkilökuntaa, varastoja ja niin edelleen ja niin edelleen.

mysteerikauppias etelä-afrikka

Pidä siis silmäsi auki, havainnointihenkesi elossa ja auta itseäsi menestyksekkäästi suorittamaan tehtäviä ja ansaitsemaan rahaa aikataulusi mukaan, kerta toisensa jälkeen!

Selvitä, miten tulla mysteeriostoksille vuonna Johannesburg tai muissa Etelä-Afrikan kaupungeissa: Kapkaupunki ja Durban

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish