Termi "jakamistalous" ei ehkä ole kaikille niin ilmeinen - mutta kaikki ovat luultavasti kuulleet siitä, että Airbnb. Jakamistalouden ansiosta voit helposti vuokra autosi, asuntosi, pyöräsi ja jopa wlan-verkkosi, kun et tarvitse sitä. Jos olet asunnonomistaja, jolla on yksi tai kaksi ylimääräistä huonetta tai matkustat paljon ja vihaat rahan tuhlaamista vuokraan ja yleiskustannuksiin, kun et ole kotona - Airbnb on täydellinen ratkaisu, jolla voit tienata ylimääräistä rahaa tai säästää rahaa matkustaessasi.

Vuokraa asuntosi

Ehkä käytät Airbnb:tä myös matkustaessasi. Onhan se usein parempi ja edullisempi vaihtoehto hotellille. Kun käytät Airbnb:tä vuokralaisena, etkä vain vuokranantajana, sinulla on luultavasti ollut hyviä kokemuksia - ja joitakin, jotka eivät ehkä ole niin hyviä. Jos olet Airbnb-isäntä,, voit ottaa opiksesi tai kaksi yleisimmin tehdyistä virheistä.

On muutamia asioita, joiden kanssa uudet Airbnb-isännät yleensä kamppailevat alussa. Näiden virheiden välttäminen ja listauksesi parantaminen on ensimmäinen askel, joka sinun on otettava, jos haluat saada tulla Super Host Airbnb:ssä!

1. Kuvien ottaminen omasta paikasta itse

Airbnb-isännöinnin alussa emme tienneet ammattivalokuvaajien pyytämisen ihmeistä. Todellakin, sivusto tarjoaa sinulle A-luokan valokuvaajia, jotka tekevät matkan aina kotiisi asti varmistaakseen, että profiilisi kuvat näyttävät, kuinka kaunis ja siisti kotisi on!

Sinun ei enää tarvitse kamppailla suodattimien ja kontrastien kanssa älypuhelimessasi. Ammattilaiset on palkattu, jotta pääset eroon kamppailuista, jotka liittyvät siihen, että saat paikkasi näyttämään hyvältä kamerassa!

Anna minulle paras lyöntilaukaus!

Asia on näin: Valokuvaaja viettää luonasi enintään tunnin ja tarjoaa sinulle 12 valokuvan kokonaisuuden. Näitä valokuvia voidaan käyttää ja julkaista kaikkialla muualla kuin yksinoikeudella. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti listata ne missä tahansa Internetissä.

Esimerkiksi, Jos sinulla on tilejä Airbnb, Homeaway, Flipkey, tai Kotimajoitus, Airbnb:n tarjoamia ammattimaisia kuvia voi käyttää kaikissa profiileissasi ongelmitta! Voit lukea lisää ja selvittää, miten saat valokuvaajan ja mitkä ovat heidän käytäntönsä, täällä osoitteessa tämä sivu.

2. Piilota kaikki se, mikä saa kotisi tuntumaan kodilta.

Tämä on yleinen virhe sekä kokemattomien että ammattitaitoisten Lontoon Airbnb-isäntien keskuudessa.
Sinun pitäisi tietysti, puhdas ennen kuin otat siitä valokuvia (tai annat ammattilaisten hoitaa sen), poimi likaiset sukat lattialta ja varmista, ettei tiskialtaassa ole likaisia astioita. Kuitenkin, Airbnb:n ja hotellihuoneen suuri ero on se, että Airbnb-vieraat etsivät paikkaa, jossa he tuntevat olonsa kotoisaksi. Ja mitä se tarkoittaa?

He haluavat ystävällisen ja viihtyisän kodin lämmittämään loman Lontoossa, ja lisäksi he haluavat, että kotisi tekee heidän lomastaan paremman. Älä hankkiudu eroon kaikista koristeista ja tavaroista, jotka saattavat olla hieman henkilökohtaisia - jos olet unenvartijoita rakastava hippi, jätä ne värikkäät unenvartijat kaikkialle.

Jos olet toivoton romantikko, sytytä kynttilät kylpyhuoneeseesi ja anna kuviesi näyttää, kuka olet! Tee vinyylikokoelmasi näkyväksi, tee arvokkaat teekupit näkyviksi ja vältä piilottamasta kaikkia niitä pieniä puutarhatonttuja (tai ei?), joista olet innostunut.

Et ainoastaan anna asunnollesi lisää persoonallisuutta, vaan myös houkuttelet kaltaisiasi ihmisiä. Ja se on luultavasti kaikkein tärkein asia. Saa vieraasi tuntemaan olonsa kotoisaksi ja kuka tietää - saatat jopa löytää uusia ystäviä!

3. Et tee ylimääräistä vieraillesi

Tätä ei ehkä löydy useimmista Airbnb-isännöintioppaista, mutta juuri tämä tekee eron vieraillesi. Mutta mitä ylimääräinen maili todella tarkoittaa?

Anna minulle paras lyöntilaukaus!

Se tarkoittaa, että toivotat vieraasi tervetulleiksi elämän yksinkertaisilla ylellisyyksillä. Kuten kaikessa, myös Airbnb-isännöinti sinun on löydettävä tasapaino kodikkaan ja tyylikkään, leikkaamattoman ja tyylikkään, hyvin henkilökohtaisen ja hieman ammattimaisen välillä.

Se tarkoittaa, että vaikka pidät tilasi mahdollisimman kodikkaana ja intiiminä, sinun ei pidä unohtaa tarjota vieraillesi hotellihuoneen pieniä mukavuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi tuoreet liinavaatteet, tyynyissä odottavat pienet suklaat, saippuapatukat ja suihkugeelit.

Jos haluat, että Airbnb:si erottuu muista ja toivot, että vieraasi muistavat sen parhaana Airbnb-kokemuksena, tarjoa erilaisia teelaatuja, kahvinkeitin, suklaata jääkaapissa, Miles Davisin CD-levyjä ja mitä tahansa muuta luovaa ja hauskaa.
Kun yhdistät hotellihuoneessa ja kotona nähtävät asiat, saavutat todennäköisesti herkän tasapainon, joka on ratkaiseva Airbnb-arvostelujen ja -liiketoiminnan kannalta.

Nyt kun tiedät, miten saat listasi erottumaan, klikkaa tästä liittyäksesi muiden Airbnb-isäntien joukkoon Lontoossa!