Olet päättänyt olla oma pomosi ja liittyä kasvavaan osaan nykyaikaisesta työvoimasta itsenäisenä freelancerina, konsulttina tai keikkatyöntekijänä. Se on mahtavaa! Tämän päätöksen myötä tulee vapaus, mutta hyvin vähän tukea sen varmistamiseksi, että saat oikean edut ja tarvitsemasi suojan.

keikkatyöntekijöiden vakuutus

Entä jos asiat menevät pieleen?

Mitä tapahtuu keikkatyöntekijänä, kun asiat menevät pieleen työssä? Entä jos esimerkiksi:

- Vahingoittaa jonkun toisen omaisuutta?
- Loukkaat toisen henkilön työmaalla ollessasi?
- Eivätkö palveluitasi pysty toimittamaan?

Tai vielä pahempaa, mitä tapahtuu, jos joku vain väittää, että olet tehnyt jotakin edellä mainituista asioista, ja väittää sinua huolimattomaksi? Ja riippumatta siitä, teitkö vai etkö tehnyt mitään väärää, onko sinulla varaa mahdollisesti aiheutuviin kohtuuttomiin oikeudenkäyntikuluihin?

Myös keikkatyöntekijät tarvitsevat vakuutuksen

On valitettavaa, mutta Yhdysvalloissa nostetaan vuosittain yli 100 miljoonaa kannetta - me kaikki tarvitsemme hyvän vakuutusturvan.

AppJobs tekee yhteistyötä Thimblen kanssa, jotta saat pienyrittäjänä tai itsenäisenä työntekijänä tarvitsemasi suojan todella helposti. Thimble tekee pienyritysten vakuutuksista yksinkertaisia - se tarjoaa seuraavat palvelut vastuuvakuutus tilauksesta tunti-, päivä- tai kuukausiperusteisesti.

Siirry osoitteeseen www.appjobs.com/my-desk/insurances saada vakuutuksen (eikä vain tarjousta!) alle 60 sekunnissa.

 


 

Vakuutus niinkin vähän kuin $5

Thimblen avulla saat vakuutuksen, joka kattaa vain $5:llä yhden tunnin työmäärän! AppJobs ja Thimble ovat tehneet yhteistyötä tarjotakseen keikkatyöntekijöille kaksi suosituinta vakuutustyyppiä: Yleinen vastuuvakuutus ja ammatillinen vastuuvakuutus.

3 Työpaikkatyyppiä ja tarvitsemasi vakuutus

1. Kuljettajien ja kuriirien vakuutukset

Kyytiosuutena kuljettajavoit päättää, että vastuuvakuutus on sinulle paras vaihtoehto. Mutta saatat myös haluta konsultoida lisensoitua vakuutusmeklaria selvittääksesi, onko kaupallinen autovakuutus, sisävesivakuutus, sateenvarjovakuutus tai monet muut vakuutustyypit sinulle parhaita.

2. Korvausvastuuvakuutus askartelijatyötä varten

Saitko juuri työpaikan TaskRabbitilta kokoamaan lipaston?

Tämä sopii täydellisesti yleiseen vastuuvakuutukseen. Jos vahingoitat lattiaa työskennellessäsi tai jos laatat irtoavat viikko työn valmistumisen jälkeen, Thimblen yleinen vastuuvakuutus on oikea vakuutusturva.

3. Vakuutukset freelancereille ja muuta

On satoja ammatteja, jotka saavat mielenrauhaa vastuuvakuutuksen avulla. Kaikilla suunnittelijoista, tietokoneohjelmoijista, opettajista, elämäntaidon valmentajista, henkilökohtaisista valmentajista ja monista muista on tarpeidensa mukaan räätälöityjä vakuutuksia.

Sinulla on myös varaa vakuutukseen

Vuotuiset vakuutukset voivat olla satoja tai jopa tuhansia dollareita vuodessa.

Olemme innoissamme yhteistyöstä Thimblen kanssa, koska he ovat tehneet vakuutuksista paljon yksinkertaisempia ja tarjoavat vakuutuksia, jotka kattavat vakuutuksen vain silloin, kun olet oikeasti töissä. AppJobs + Thimble -palvelun avulla saat vakuutuksen alle 60 sekunnissa niinkin pienellä hinnalla kuin $5.