Rakastatko olla oma pomosi? Siinä on etunsa! Keikkataloudessa työskenteleminen tarkoittaa, että voit ansaita nopeasti rahaa, valita omat työaikasi ja tehdä jotain, mitä todella rakastat. Ei ihme, että Yhdysvalloissa on yksi maailman nopeimmin kasvavista keikkatalouksista.

Mutta siinä on juju: Varaudu maksamaan omat verosi.

Hyvä uutinen on, että verosuunnittelu ei ole niin pelottavaa kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Pienellä suunnittelulla ja Keeper Taxin kaltaisilla työkaluilla voit selviytyä verokaudesta ilman stressiä ja mahdollisimman suurilla säästöillä.


rahaa säästäviä verovinkkejä keikkatyöntekijöille

Gig-työntekijän verovinkit

Keikkatyöläisenä verovirasto pitää sinua keikkatyöntekijänä. itse-työntekijä, itsenäinen toimeksisaaja. Se tarkoittaa, että kukaan ei vähennä veroja palkastasi - sinun on maksettava kaikki maksettavaksi kuuluvat maksut ja tunnettava velvollisuutesi.

Tutustu 5 rahaa säästävään verovinkkiin!

  1. Itsenäisen ammatinharjoittamisen vero
  2. Arvioidut veromaksut
  3. Yleiset vähennykset
  4. Tallentaminen
  5. Säästä ja pysy järjestyksessä Keeper Tax©:n avulla

Seuraavassa on tärkeää tietoa, joka auttaa sinua saamaan ja pysymään IRS-verovelvoitteidesi kanssa aikataulussa:

1. Itsenäisen ammatinharjoittamisen vero

Keikkatyöntekijänä maksat tavanomaisten tuloverojen lisäksi itsenäisen ammatinharjoittamisen veroa. Tämä on samanlaista kuin perinteisen työntekijän palkasta pidätettävät sosiaaliturva- ja terveydenhuoltomaksut.

Vuonna 2019 itsenäisen ammatinharjoittajan veroprosentti on noin 15,3% verotettavasta tulostasi.

2. Arvioidut veromaksut

IRS vaatii yleensä neljännesvuosittain suoritettavia arvioituja veromaksuja, jos uskot olevasi velkaa yli $1 000 veroa. Neljännesvuosimaksut on maksettava 15. huhtikuuta, 15. kesäkuuta, 15. syyskuuta ja 15. tammikuuta. (Myöhästymismaksuista peritään sakkomaksu - suunnittele siis etukäteen.)

Voit arvioida kuluvan vuoden verosi käyttämällä IRS:n lomakkeessa 1040-ES olevaa laskentataulukkoa tai tutustumalla ilmaiseen Neljännesvuosittainen verolaskuri Keeper Taxin tarjoama.

3. Yleiset vähennykset

Tässä on potentiaalia säästää paljon veroajalla! Itsenäiset ammatinharjoittajat voivat pienentää verotettavaa tuloaan ilmoittamalla verovähennyksiksi liiketoimintakuluja, kuten tarvikkeita, bensiinin tankkausta, huoltoa ja niin edelleen.

4. Kirjanpito

Kirjanpito. Kulujen erinomainen dokumentointi on ratkaisevan tärkeää, ja se kulkee käsi kädessä vähennysten hakemisen kanssa. Jos et voi todistaa, että kulu on syntynyt, et voi vaatia sitä veroilmoituksessasi.

5. Tallenna ja pysy järjestyksessä Keeper Tax©:n avulla

Mitä keikkatyöläisen pitäisi tehdä tässä monimutkaisessa maksujen, kirjanpidon ja vähennysten maailmassa? Seuraa kuluja ja tee veroilmoitus Keeper Taxin avulla!

Tässä on joitakin kohokohtia:

Verosäästöt. Oletko huolissasi siitä, että maksat liikaa veroja tai että jokin vähennys puuttuu? Keeper Tax on tukenasi. Itsenäisten urakoitsijoiden #1-veroilmoitusohjelmistona asiakkaat näkevät keskimäärin $300-$800 verosäästöä veroilmoituksissaan.

Skannatut asiakirjat. Keeper Tax käyttää suojattua Plaid-yhteyttä skannatakseen ostoksesi ja maksutapahtumasi automaattisesti verovähennyskelpoisten kulujen varalta.

Tilintarkastuksen suojaus. Voit olla rauhassa tietäen, että veroalan ammattilainen tarkastaa jokaisen veroilmoituksen ja että sen takana on tilintarkastussuoja. Jos jokin menee pieleen, Keeper Tax korjaa asian.

Erikoissäästöjä vain AppJobbersille! Pääset osalliseksi yksinoikeudella vain AppJobsin jäsenille suunnatusta Keeper Tax -sopimuksesta. Tutustu alennukseen ja aloita säästöjen kasaaminen!