Yhdysvaltojen kaltaisissa maissa opiskelijoiden on maksettava koulutuksesta, ja vain pieni osa heistä voi sanoa hyvästit opiskeluvuosilleen. velaton. Onneksi on olemassa paljon mahdollisuuksia korkeakouluopiskelijoille ansaita rahaa samalla kun opiskelu-huolimatta kaupungeissa, joissa he ovat kirjoilla yliopistoissa ja korkeakouluissa.. Vaikka työpaikat vaihtelevat työaseman, sijainnin, työaikojen, palkkauksen, alan ja toimialojen suhteen, kaikki voivat olla auttaa opiskelijoita tienaamaan rahaa ja jopa laatia ansioluettelo samalla kun heillä on riittävästi aikaa opiskella ja nauttia opiskeluvuosistaan täysillä. Lue parhaista osa-aikatöistä korkeakouluopiskelijoille. ja aloita uusi lukukausi sellaisella, josta pidät ja/tai jonka voit tehdä helposti.

Mitkä ovat parhaita osa-aikatöitä korkeakouluopiskelijoille?

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Lakkaa haaveilemasta parhaiden osa-aikatöiden löytämisestä korkeakouluopiskelijoille. Tutustu listaan ja valitse yksi tai kaksi!
Kuva: Element5 Digital, Unsplash.

Parhaat osa-aikaiset työt, joita korkeakouluopiskelijat voivat tehdä

1. Kirjastoassistentti

Jokaisessa korkeakoulussa on oltava kirjasto, ja jonkun on autettava opiskelijoita löytämään kirjallisuutta esseitä, tutkimuksia ja muita tehtäviä varten. Saatat kuulla kirjastoassistentti työpaikat koulusi urakeskuksessa, kirjaston verkkosivulla tai saatat törmätä työpaikkailmoituksiin käytävällä olevalla ilmoitustaululla. Vaikka avoimia työpaikkoja ei olisikaan juuri nyt ilmoitettu, voitte kulkea kirjaston ohi ja kysy siellä työskenteleviltä kirjastonhoitajilta. He saattavat tarvita lisäapua. Kirjastoilla on omat järjestelmänsä, ja indeksointi on olennainen osa sitä. Silti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta, opit perusteet tarpeeksi pian. Kun otat vastaan osa-aikatyön, jossa vastaat kampuksella oleville kollegoillesi, sinun ei tarvitse pendelöidä työpaikallesi. Maksu vaihtelee.

2. Tutkimusassistentti ja tutkimukseen osallistuja

Päädyit opiskelemaan yliopistossa tai korkeakoulussa, joten sinun pitäisi olla... tuttu tutkimustyö. Joka lukukausi tehdään useita tutkimuksia, joita professorisi ja muut tutkijat tekevät. Voit joko osallistua tutkimukseen tutkimusassistenttina, jos aiheeseen liittyy liittyy opintoihinne tai tutkittavana olevana osallistujana. Muista, että avustajilla on enemmän vastuuta ja he työskentelevät enemmän kuin tavalliset osallistujat, jotka yleensä ilmoittautuvat mukaan ansaitakseen helppoa rahaa tai saadakseen ilmaisia lippuja. Palkka ja/tai maksu vaihtelee kouluittain. Tutkimusbudjetilla on siihen valtava vaikutus.

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Se, työskenteletkö kampuksella vai paikan päällä, riippuu siitä, minkä tyyppistä tutkimusta avustat tai mihin osallistut.
Kuva: Sasha Sashina, Unsplash.

3. Asuntolan vastaanottovirkailija & asukasohjaaja

Opiskelijoiden on asuttava jossakin. Monet heistä haluavat luultavasti asua asuntolassa maksaakseen vähemmän majoituksesta, jotta he voivat saada uusia ystäviä helpommin, eikä jää paitsi yhdestäkään kampuksen juhlasta. Voit varmasti mainita tonneittain syitä, miksi on parempi asua asuntolassa kuin jossain muualla kaupungissa. Asuntolat eivät kuitenkaan ole vain opiskelijaelämän sydän, vaan myöskin tarjoavat erilaisia työpaikkoja osa-aikatyötä tarvitseville opiskelijoille. Jokainen asuntola tarvitsee vastaanottovirkailijan ja asukasohjaajan. Ensin mainittu tehtävä on yleensä palkallinen, jälkimmäinen ei. Se riippuu siitä, missä opiskelet. Asumisneuvojat eivät kuitenkaan maksa huoneistaan, eikä itse työ vaadi kovin paljon kokemusta. Ole järjestäytynyt ja kommunikointikykyinen, ja tiedät hieman numeroista.

4. Kahvilatyöntekijä

Saatat pitää kahvilaa paikkana, jossa hengailet kavereidesi kanssa, mutta... voit myös työskennellä siellä. Toki se ei kuulu kaikkein hohdokkaimpiin töihin ja palkka on melko alhainen, mutta se voi auttaa sinua siinä. ansaita rahaa pitkällä aikavälillä koko vuoden ajan. Ja se on kampuksella, joten sinun ei tarvitse matkustaa tuntikausia töihin. Harkitse sitä myös ponnahduslautana toiseen työpaikkaan hotelli- ja ravintola-alalla. Tai jos opiskelet esimerkiksi ryhtyä psykologiksi, työskentelemällä kahvilassa voit tavata ihmisiä ja oppia heistä samalla, kun tarjoilet heille ruokaa.

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Älä unohda, että jokainen työpaikka voi tarjota sinulle jotakin, joka voi edistää ammatillista kehittymistäsi - jopa työpaikka yliopistosi kahvilassa.
Kuva: Anton Murygin Unsplashissa.

5. Opas kampuskierrokselle

Olitko käynyt kampuksilla ennen hyväksymiskirjeen (hyväksymiskirjeiden) saamista? Jos näin on, olet luultavasti seurannut opiskelijoita tutustuaksesi kouluihin. Oletko kenties fuksi vai kakkosluokkalainen? No, sillä ei ole väliä. Voit ilmaista kiinnostuksesi saada kampuksen opastustyö. Koulusi vuosibudjetti määrittää luultavasti sen, kuinka paljon rahaa voit ansaita tuntia kohden. Ja jos vielä vapaa-aikaa kampustyösi ja opintojesi ohella, miksi et alkaisi tarjota opintokierroksia koulun ulkopuolella? Voit listaa matkasi sellaisilla alustoilla kuin Valitse päiväsi, U2GUIDE, Vayableja ToursByLocals, ja kerro tarinoita kaupungistasi, sen maamerkeistä ja hienoista paikoista.


Ansaitse rahaa paikallinen opas osoitteessa New York City, Las Vegas, Chicago, San Francisco, Washington D.C., Seattle, Boston, Milwaukee, Clevelandja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

6. Tutor

Seuraava pysäkki listamme parhaista osa-aikaisista työpaikoista korkeakouluopiskelijoille on tukiopetus. Oletamme, että koulussanne on vertaisopetusohjelma, mutta jos ei, voit löytää runsaasti mahdollisuuksia verkosta. Luokkatovereidesi lisäksi voit ryhtyä online-tutoriksi, joka tarjoaa oppitunteja musiikissa, matematiikassa, biologiassa, historiassa, kielet, tilastot, markkinointi jne. Mitä tahansa. Saatat aloittaa tukiopetus ilman ammattikokemusta ja sertifiointia, mutta sinun on oltava perehtynyt aiheeseen, jota aiot opettaa. Tutorit yleensä tehdä $15-$35 tunnissa. Kokemuksesi taso ja aiheen tyyppi vaikuttavat tuntihintaasi. Joskus sinä määrittelet ne, joskus foorumi.


Olemme listanneet melko monta verkossa opetus alustat myös AppJobs.com-sivustolla. Tutustu Qkids, College lastenhoitajat ja tutorit, Preply, Lingoda, Udemy, Savvy, Verbling, Thumbtack, Dabbleja jotkut muut alustat.

7. Brändin suurlähettiläs

Toinen jännittävä työ korkeakouluopiskelijoille on olla brändin lähettiläs. Minkä tahansa brändin. Osallistuisit tapahtumiin ja puhuisit mahdollisille asiakkaille yrityksestä sekä mainostaisit brändiä verkossa. Monet yritykset tavoittelevat vaikuttajia ja keskimääräisiä (uskollisia) asiakkaita. Niiden joukosta löytyvät Nike, Oakley, Apple, Aspen, Skiing Company, DoorDash, Postmates, TaskRabbit, Airbnb ja Shipt. Ajattele kiinnostuksen kohteitasi ja rakastamiasi tuotemerkkejä ja selaa sitten internetissä, etsiisivätkö ne parhaillaan brändilähettiläitä. Sinä voisit tehdä $10-$27 tunnissa.

8. Kuntosalin vastaanottovirkailija ja kuntosaliohjaaja

Liikunnasta on tullut valtava osa monien ihmisten elämää. Aina silloin tällöin ilmaantuu uusi trendi, ja ihmiset kerääntyvät salille kokeilemaan. Jos olet koulutettu jooga, pilates, CrossFit jne. ohjaaja tai personal trainer, lähetä ansioluettelosi kotisi lähellä sijaitsevalle kuntosalille. Ehkä korkeakoulusi kuntosali palkkaa työntekijöitä. On tärkeää, että sinulla on asianmukainen pätevyys tekemään tällaisia töitä. Jos harrastat urheilua, mutta et ole vielä harjoitellut, yritä hanki ensin vastaanottovirkailijan työ. Molemmissa tapauksissa sinun on oltava erinomainen viestinnän alalla, koska puhut päivittäin monien ihmisten kanssa.

Vastaanottovirkailijana saat $12,40 tunnissa. Palkka kunto-ohjaajat on korkeampi; keskimäärin ne tienaa $19,15 euroa tunnissa. Kuitenkin urheilulaji, jota harrastat, ja paikkakuntasi voivat vaikuttaa ansaitsemiesi tulojen tasoon. Voit lisätä tulojasi seuraavasti liittyä verkkofoorumiin kuten Udemy jossa voit myös tarjota muun muassa joogatunteja suurelle joukolle ihmisiä maailmanlaajuisesti.


Lue myös: Aloittelijan opas rahan tekemiseen Udemyllä

Opeta Udemyn avulla kotoa käsin vuonna Miami, Milwaukee, Baltimore, Atlanta, Kansas City, Las Vegas, Oklahoma Cityja muut kaupungit.

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Espresso, latte, cappuccino, frappuccino, flat white, cortado jne. Mikset ryhtyisi asiantuntijaksi, jotta osaisit valmistaa niitä kaikkia?
Kuva: Brooke Cagle, Unsplash.

9. Baarimikko ja barista

Jos olet kiinnostunut cocktaileista ja kahvista, voit tutustua työpaikkailmoituksiin, joista löydät seuraavat työpaikat baarimikon tai baristan työpaikat. On totta, että jotkin yritykset eivät palkkaa aloittelijoita, mutta sinua voi onnistaa. Suuret ketjut (Dunkin' Donuts, illy, 7-Eleven jne.) investoivat todennäköisemmin... sinun kehityksesi baristana tai baarimikkona. Koska Yhdysvalloissa alkoholin juominen on laillista vasta yli 21-vuotiaana, sinun kannattaa hakea baarimestarin töitä 21-vuotissyntymäpäiväsi jälkeen, ja jos olet yöpöllö. Varhaiset linnut nauttisi enemmän kahvin kaatamisesta varhain aamulla kuin cocktailien sekoittamisesta myöhään illalla. Baristat ja baarimikot ansaitsevat yleensä vähimmäispalkka sekä vinkkejä.

10. Ravintolatyöntekijä

Hienot ravintolat saattavat etsiä kokenutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa, mutta eivät pienet paikalliset ruokapaikat, pikaruokaravintolat ja muut vaatimattomat paikat. Omistajat tarvitsevat apua sekä keittiössä (astianpesijä tai kokki) että ruokailutilassa (isäntä tai tarjoilija). Tee joitakin itse-arviointi ja hae työpaikkaa joka kiinnostaa sinua. Tai sellainen, joka voi haastaa sinut ja saada sinut kehittämään uusia taitoja. Keskimäärin, palvelijat ansaitsevat $10,45 tunnissa plus juomarahat. He saavat yleensä ilmaiset ateriat, mutta eivät aina, vaan joskus aterioiden kustannukset vähennetään heidän palkastaan.

11. Vartija

Joissakin ravintoloissa ja baareissa olet ehkä nähnyt joitakin vartijat, jotka tienaavat $13,72 euroa tunnissa. keskimäärin. Saatat tarvita jonkin verran koulutusta, mutta työ on melko yksinkertaista, vaikka sinun on varauduttava kaikkeen - erityisesti baareissa. Koskaan ei voi tietää, kuka ovesta tulee sisään. Jos kurssisi ovat aamu- ja iltapäivisin, työskentely pubissa tai baarissa klo 17-17 voisi sopia sinulle. Kuitenkin, aina yritä nukkua riittävästi.

12. Myymäläapulainen

Opiskelijat, joilla on epäsäännöllinen ja hektinen aikataulu, päätyvät usein työskentelemään vähittäiskaupassa. Kirjakaupat, putiikit ja jopa supermarketit työllistävät paljon heitä. Se on yksi parhaista osa-aikaisista töistä korkeakouluopiskelijoille. koska se tarjoaa erilaisia vuoroja, joten opiskelijoiden ei tarvitse jättää väliin tärkeää seminaaria tai luentoa. Kassatyöntekijöiden tuntipalkka on yleensä $10,78 euroa. ja vähittäismyyjät noin $11,70 euroa tunnissa. Etsi mainoksia verkosta tai käy kaupungin suurimmissa kaupoissa. Osoitteessa AppJobs, voit löytää yrityksiä kuten Instacart tai Shipt voit rekisteröityä ja ansaita rahaa tekemällä ruokaostoksia.


Hanki työpaikka päivittäistavarakaupan myyjänä vuonna Denver, Pittsburgh, Allentown, Fort Worth, San Antonio, Oxnard, Augustaja monet muut kaupungit.

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Koulussasi on oltava kirjakauppa kampuksella. Entä osa-aikatyö siellä?
Kuva: Kenny Luo Unsplashissa.

13. Varastotyöntekijä

Verkkokaupan kasvun myötä kysyntä on kasvanut. varastotyöntekijät, joiden tuntipalkka on $10-$18, on kasvanut. Ajattele esimerkiksi Amazonin suosiota. Varastotyöt vaativat paljon kestävyyttä, sillä työntekijöiden on oltava työskennellä nopeaan tahtiin. Voit valita tämäntyyppisen työn, jos sinua ei haittaa tehdä vuorotyötä, joskus hieman kaupungin ulkopuolella. Tarkista, onko kaupungissasi jokin varasto.

14. Jakelukuljettaja

Varastossa työskentelyn ohella voit päättää, että ryhtyä jakelukuljettajaksi. Toimitus katsotaan yksi suosituimmista työpaikoista esimerkiksi keikkataloudessa. Näille työpaikoille on ominaista suuri joustavuus. Monet ihmiset toimittaa pyörällä, mutta voit käyttää toisenlaista ajoneuvoa - aina kun sinulla on aikaa. Käynnistät sovellus, joka ilmoittaa sinulle uusia tilauksia koskevat pyynnöt. Vain muutamia yrityksiä, joiden kanssa voisit työskennellä: goPuff, DoorDash, Stuart, Persikka, Uber Eats, Joltja Favor, tai ruokaostokset ja toimitukset Instacart, Shipt, Postmates, AxleHire, Senpex, tai Roadie. Jakelukuljettajat ansaitsevat $7-$15 tunnissa; asiakkaat jättävät yleensä anteliaita vinkkejä. Jos sinulla on seikkailumieltä, nauttia uusien paikkojen tutkimisesta kaupungissa samalla kun harrastat liikuntaa, tämä on oikea puhelu sinulle.


Lue myös:

Työskentele toimituksena kuljettaja osoitteessa Fresno, New Orleans, Mesa, Atlanta, Pittsburgh, Bostonja monet muut kaupungit.

15. Kuljettaja

Onko Uber tai Lyft Kuulostaako tutulta? Näiden kahden lisäksi tilauskyyti- ja kyytipalvelusovellukset (tarkista myös Fetii ja Curb), voit liittyä kaupunkisi muihin foorumeihin. Jos et asu asuntolassa, vaan kuljeskelet kouluun joka päivä, kokeile seuraavaa kimppakyytien muodostaminen Wazen avulla. Kuljettajan työpaikat lupaus nopea palkka, heti ratsastuksen päätyttyä. Kun kyseessä on kimppakyyti, sinä määrittelet hinnat. Kun kyseessä on kimppakyyti, alusta määrittää ne. Joskus, kun vain kourallinen kuljettajia on kyydissä. tie, ne nostavat hintoja kannustamaan kuljettajia istumaan rattiin. Veteraanikuljettajat, jotka itse asiassa yhdistävät ajo- ja jakelutehtävät, sanovat, että hinnoittelu tapahtuu yleensä ylihinnoitteluna lomien aikana. Voit odottaa ansaitsevasi keskimäärin $14,66 tunnissa plus juomarahat. Pysyisitkö kuljettaja ja jakelu työpaikat ovat kaksi parasta osa-aikatyötä korkeakouluopiskelijoille sitten?


Lue myös: 10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

Työskentele kuljettajana Worcester, Little Rock, Chattanooga, Ann Arbor, Fetii, Curbja monet muut kaupungit.

16. Babysitter

Teitkö sinä... huolehtia lapsista kun olit lukiossa ja sanoit, että ei enää? Haluaisimme silti, että harkitsisit asiaa uudelleen. Vaikka vanhempiin on nykyään superhelppoa ottaa yhteyttä, voit myös kysyä korkeakoulun professoreilta ja hallintovirkailijoilta, kaipaavatko he apua. Muuten, suosittelemme että luet AppJobsissa esitellyistä yrityksistä: Care.com, College lastenhoitajat + Sitters + Tutorit, UrbanSitter, Sitter, Zūmja Sittercity. Keskimääräinen palkka on $11,17 euroa tunnilta. Ja jos et halua maksaa vuokra, etsi omaishoitaja työtä!


Etsi työtä sitterinä vuonna Tucson, Salinas, Tallahassee, Detroit, Elk Grove, Beaumont, Visalia, ja vuonna monet muut kaupungit.

17. Lemmikkieläinten vahtimestari

Ei pidä ihmisistä mutta eläimistä? Vaikka kilpailu kovenee, aloittelija lemmikki sitterit ovat edelleen paljon mahdollisuuksia löytää työtä. Lemmikkieläinten istuttaminen on luultavasti hauskin keikkatyö opiskelijoille, jotka haluavat tehdä töitä mutta samalla myös rentoutua (vastuullisesti). Riippuen sijainnista ja tehtävistäsi voit ansaita $15-$40 tunnissa. Vanhan koulukunnan tapa luoda yhteys lemmikkieläinten vanhempiin on avata sanomalehti, trendikäs tapa on surffata verkossa ja rekisteröityä osoitteeseen verkkoalustat kuten Rover, Wag!, PetBacker, PetSitter.com, Care.com, tai Sittercity.


Lue myös: Käytännön syitä saada vakuutus ja takuu lemmikkieläinten sitteriksi

Etsi työtä lemmikkieläinten hoitajana Austin, Seattle, Los Angeles, Portland, San Francisco, Chicago, ja vuonna muut kaupungit.

18. Senior Care Provider

Opiskeletko mahdollisesti sairaanhoitajaksi tai sosiaalityöntekijäksi? USA:n yhteiskunnan ikääntymisestä johtuen... puomi ennustetaan terveydenhuoltoalalla. Sairaanhoitajien ja rekisteröityjen sairaanhoitajien lisäksi monet vanhustenhoitajat ovat osallistuneet "vain" tiettyyn koulutukseen, esimerkiksi elvytyskoulutukseen. Työskentely vanhusten kanssa voi olla hauskaa. Joskus he tarvitsevat vain seuraa - juttelemaan, pelaamaan korttia, käymään ostoksilla jne. Sinun on kuitenkin hyvä tietää, että ilman riittävää omistautumista, kärsivällisyyttä ja vastuuntuntoa et pärjää vanhustenhoitajana. Hoitoavustajat ansaitsevat yleensä $13,72 euroa tunnissa. Aloita työnhakusi AppJobsissa ja tutustu seuraaviin kohteisiin Care.com, CareLinx ja ElderCare.com. Jos luulet pystyväsi käsittelemään eläminen asiakkaidesi kanssa, voit unohtaa vuokranmaksun.


Etsi hoitotyöpaikkaa Phoenix, Charlotte, Detroit, Tacoma, Baton Rouge, ja vuonna muut kaupungit.

19. Kodinhoitaja

Jos haluatte vähentää kulujasi, suosittelemme löytämään talonvahtina. Saatat tietysti silti joutua vuokraamaan kämpän muutamaksi kuukaudeksi tai nukkumaan ystäväsi sohvalla jonkin aikaa lukukauden aikana. Talonvahdin tärkeimmät tehtävät sisältää yksinkertaisia kotitöitä, lemmikkieläinten (jopa hevosten) ruokkiminen, postin kerääminen, puutarhanhoito jne. Tarkista kampuksen ilmoitustauluilta nähdäksesi, onko joku henkilökunnasta etsimässä työpaikkaa. talonvahti. Joissakin tapauksissa kotisitterit ansaitsevat myös rahaa, eivät paljon mutta jotain.


Työskentele house sitterinä kohteessa Port St. Lucie, Shreveport, Wichita, McAllen, Cincinnati, Minneapolis, ja vuonna muut kaupungit.

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Tunnemme lemmikkieläinten hoitajia, jotka asuvat perheen luona eivätkä maksa vuokraa. Jos olet onnekas, saatat löytää heidän kaltaisiaan asiakkaita myös sinun kaupungistasi.
Kuva: ipet photo on Unsplash.

20. Puhtaampi

Kotitöistä puheen ollen, monet opiskelijat työskentelevät osa-aikaisesti kuin siivooja tai taloudenhoitaja. Jos satut asumaan kaupungissa, jossa on paljon hotelleja, hostelleja ja toimistoja, voit varmasti lähetä ansioluettelosi useille virastoille. Jos luulet, että haluat jättää välikädet väliin, tutustu seuraaviin AppJobsin alustoihin: Housekeeper.com, Care.com tai Thumbtackja Jop. Keskimäärin, voit ansaita $10,49 euroa tunnissa, mutta siihen voi vaikuttaa joitakin ulkoisia tekijöitä.


Etsi osa-aikatyö siivoojana vuonna Denver, El Paso, Fresno, Fort Worth, Phoenix, Tallahassee, Portlandja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

21. Kotikokki

Oletko intohimoinen kokki ja/tai opiskelet kokiksi? Sitten kotikokki työpaikkoja ovat parhaat osa-aikatyöt sinulle. Voisit kokata ja viettää aikaa turistien kanssa ja laiskoja paikallisia, jolloin saat uusia ystäviä. Ostat ainekset ja valmistat mitä tahansa ruokaa, joka on mielessäsi, ja... myyvät levyn noin $10:llä. Joskus sinun on järjestettävä illanistujaiset, joskus taas annat vain lounaslaatikon asiakkaillesi. Muutamia AppJobsissa lueteltuja alustoja, joihin kannattaa tutustua, ovat seuraavat BonAppetour, EatWithja Aterioiden jakaminen. Huomioitavaa: et ehkä löydä tarpeeksi asiakkaita osa-aikatyöhön, koska kaupunkisi on liian pieni.


Myy ruokasi Washington D.C., Seattle, Boston, Philadelphia, Los Angeles, ja vuonna useita muita kaupunkeja.

22. Puhelinmyyjä

Onko sinulla hyvät viestintätaidot ja pystytkö puhumaan kenelle tahansa? Organisaatiot palkkaavat puhelinmyyjiä lisäämään myyntiään. Valmistaudu koppiin! Vietät suurimman osan ajastasi huoneessa muiden puhelinmyyjien kanssa, jotka myös käyttävät kuulokkeita tuntikausia. Työ on yksitoikkoista, mutta jos teet sitä hyvän asian tai jonkin sellaisen asian puolesta, johon uskot, nautit sanan levittämisestä. Se on ihanteellinen työpaikka viestinnän opiskelijoille, jotka ovat haluat erikoistua PR:ään tai myyntiin. Sinun on hallittava kaikenlaisia tilanteita ammattimaisesti. Keskimääräinen tuntipalkka on $12,14 tunnilta.

23. Virtuaaliassistentti

Samanlainen kuin puhelinmyyjät, virtuaaliavustajat on oltava myös kommunikatiivinen. Pari vuotta sitten se ei ollut niin yleinen asia, mutta nykyään monet yritykset palkkaavat virtuaalisia avustajia, jotka työskennellä etänä. Se ei siis ole paras työ sinulle, jos et pidä yksinolosta. Virtuaaliavustajat järjestävät paljon puheluita, varaavat lippuja ja paikkoja, päivittävät tiiminsä kalenteria, tekevät helppoja tietojen syöttö- tai hallintotöitä. Se vaihtelee tiimeittäin. Koska olet tiimin jäsen. Voit tehdä noin $15,64 tunnilta, keskimäärin. Jos pidät tilapäisistä keikoista, selaa projekteja osoitteessa Upwork, tai liittyä Fancy Hands.


Lue myös: 4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista

Työskentele virtuaaliassistenttina kotoa käsin Tucson, Washington D.C., Indianapolis, Phoenix, San Antonio, Philadelphia, Denver, Kansas Cityja muut kaupungit.

24. IT-tuen asiantuntija

Onko isoäitisi koskaan pyytänyt sinua korjaamaan hänen tietokonettaan? Opiskeletko tietotekniikkaa tai vastaavaa? Jos sinua ei haittaa tietotekniikka-asioiden käsittely harkitse myös vapaa-ajallasi työskentelyä tietotekniikan tuen asiantuntijana. Ansaitsisit n. $25,70 tunnilta, mikä on yksi korkeimmista opiskelijoiden työpaikoista. Olemme lisänneet HelloTech ja TheONE repertuaariimme, tutustu niihin!


Lue myös: Työskentele freelance-ohjelmoijana, me kerromme miten!

Löydä osa-aikaisia työpaikkoja IT-tuen asiantuntijana vuonna Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Boston, Denver, Houston, Clevelandja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

25. Markkinoinnin, myynnin ja sosiaalisen median assistentti

Jos olet yksi niistä digitaalisista alkuasukkaista, jotka - nauttia sisällön luomisesta, markkinoinnin, myynnin ja sosiaalisen median assistentin työpaikat olisi syytä olla tutkassasi. Miksi? Koska voit hankkia asianmukaista työkokemusta, siis vahvistaa ansioluetteloasi opiskelun ohessa. Viime vuosina markkinointi (erityisesti affiliate-markkinointi ja vaikuttajamarkkinointi) ovat luoneet paljon työpaikkoja. Etsi myös kasvuhakkerin työpaikkoja! Keskimäärin tuntipalkkasi olisi noin euroa. $16. Silti voittoa tavoittelematon organisaatio maksaa sinulle vähemmän kuin suuryritys, mikä johtuu ilmeisistä syistä. Tässä yhteydessä voisimme käyttää tilaisuutta hyväksenne ja mainita, että AppJobsilla on myös kumppanuusohjelma voit liittyä ansaita lisätuloja passiivinen tavalla.


Lue myös: 22+ verkkosivustoa ammattilaisille ja aloittelijoille etsimään etämarkkinointityöpaikkoja

26. Käsityöläinen | Luova

Pysyisimme sisällön luomisessa jonkin aikaa. Koska osa parhaista osa-aikaisista työpaikoista korkeakouluopiskelijoille kuuluu seuraavasti taiteen tai luovan teollisuuden alalle. Jos opiskelet tällä hetkellä muotoilua, taidetta tai vapaita taiteita, sinun kannattaa hyödyntää taitojasi rahana. Onko korkeakoulussasi opiskelijalehti tai -lehti? Liity siihen kirjailija, copywriter, graafinen suunnittelija, kuvittaja, kirjaintaiteilijajne. Tai käynnistä freelance-urasi jo kouluaikana ja rekisteröidy osoitteessa Fiverr, Freelancer.com, Verblio, Upwork, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Fotolia, Byrdja jopa Jop, Jobbleja Thumbtack, jotka kaikki on lueteltu AppJobsissa. Jos käsittelet metallia, tekstiiliä tai muuta materiaalia valmistamalla koruja, vaatteita, laukkuja jne., miksi et ansaitsisi rahaa myymällä niitä osoitteessa Etsy. Hinnoittelet tuotteesi kaikissa tapauksissa, vaikka joskus saatat joutua käyttämään rahaa tarjouskilpailuun.


Lue myös: Mitä freelance tarkoittaa | Freelance-matkalle lähteminen

27. Tasker

Tasker-työt ovat jo päässeet televisioon. Miksi sanomme tämän? Koska joidenkin tv-sarjojen käsikirjoittajat ovat sisällyttäneet ne juonenkäänteisiinsä. Mutta takaisin asiaan! Nykyään on olemassa keikka- tai sovelluspaikkoja mihin tahansa. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa erittäin epätavallisilla ja hauskoilla tavoilla, mutta sinulla on silti aikaa opiskella. Tehtävät vaihtelevat yksinkertaisista huonekalujen kokoonpanotehtävistä melko vaikeisiin askartelutöihin. Jos harrastuksesi on korjata asioita tai jos suoritat kirvesmiehen, maalarin, putkimiehen tai vastaavan kurssin, TaskRabbit, Thumbtack ja Networx ovat loistavia alustoja tutkittavaksi. Kun on kyse hinnat, Kyse on $10-$16 tunnissa, yleensä.


Lue myös: 7 alustaa, joiden avulla voit löytää asentajan työn nopeasti kaupungistasi

Ryhdy tehtäväkäsittelijäksi Atlanta, Austin, Denver, AskForTask, Amarillo, El Paso, ja vuonna muut paikat.

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Luuletko, että joku maksaisi sinulle siitä, että ostat hänelle vaatteita? Miksi ei, eikö niin?
Kuva: Charles on Unsplash.

28. Vuokraaja

21. vuosisadalla voidaan tuskin nimetä jotain, jota ei voi vuokrata: kodit, varastointiyksiköt, pysäköintipaikat, ajoneuvot, moottoripyörät, surffilaudat, instrumentit, elektroniset laitteet jne. Kävele huoneessasi ja katso mitä voisit luetella verkossa. Jakamistalous ei näytä hidastuvan, joten uusia yrityksiä saatetaan perustaa juuri nyt. Passiivisen tulon ansaitseminen yksinkertaisella tavalla tavatessasi uusia ihmisiä, luo tili sellaisilla alustoilla kuin Airbnb, HomeAway, Getaround, Surfy Nomads, Zilok, tai Rentcharlie. Tutustu lopuihin AppJobs.com-sivustolla.

Lue myös: Airbnb:n lisäksi muita alustoja tyhjän tilan vuokraamiseen.

29. Kausiluonteiset työpaikat

Lopuksi meidän on puhuttava kausityöt parhaiksi osa-aikaisiksi työpaikoiksi korkeakouluopiskelijoille. Vietätkö kesän nuorisoleirillä tai hengenpelastajana Kaliforniassa tai Floridassa? Nautitko talvilomasta Coloradossa hiihto-opettajana? Se on sinusta kiinni. Jos olet hankkinut oikeat taidot, voit ansaita noin euroa. $9-$16 tunnissa, tai jopa enemmän. Kausityöt sopivat erinomaisesti kaksikieliset opiskelijat jotka voisivat keskustella muualta Amerikasta, Euroopasta, Afrikasta tai Aasiasta tulevien matkailijoiden kanssa.

parhaat osa-aikatyöt korkeakouluopiskelijoille
Millaisiin talvi- tai kesälomatöihin olet pätevä?
Kuva: Dimitri Bong Unsplashissa.

30. Selaa työmahdollisuuksia kaupungissasi

Halusitpa sitten löytää jotain etäyhteys tai paikan päällä, etsi kaupunkisi täällä. Et ole ainoa, joka työskentelee opiskeluaikana, joten... älä epäröi ottaa yhteyttä luokkatovereidesi kanssa. Jaa vinkkejä, ideoita ja parhaita käytäntöjä parhaista osa-aikaisista opiskelijatyöpaikoista ja niihin liittyvistä kysymyksistä.


Etsi työpaikkoja Los Angeles, New York City, San Francisco, Atlanta, New Orleans, Miami, Chicago, Portland, Boston, Berkeley, San Diego, Washington D.C., Kansas City, Austin, Gainesville, Ann Arborja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.


LUE LISÄÄ!