Oletko henkilö, joka löytää liftaaminen seikkailunhaluinen ja tekisi sitä joka päivä? Jos vastaus on kyllä, sinun kohtalosi on tehdä - kimppakyyti!

Koska innokas liftari olet luultavasti Tiedät, miten homma toimii, ja ovat tietoisia siitä, että joskus voi kestää tunteja saada kyyti. Siksi spontaanius on vaarallista peliä, kun lähdet töihin tai teet tärkeitä asioita. Kimppakyyti sen sijaan saattaa olla juuri sopiva sinulle ja tarpeisiisi!

miten olla kimppakyyti kuljettaja

Jos olet usein kuljettaja, olipa kyse sitten päivittäisestä työmatkasta, asioinnista tai pienistä työmatkoista - miksi ei tehdä joitakin ylimääräistä rahaa samalla kun teet sitä? Ajattele asiaa - matkustat joka tapauksessa, joten miksi et saisi ylimääräistä matkustajaa tekemään matkastasi hauskempaa JA saamaan siitä palkkaa? Sen lisäksi, että kimppakyyti on erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto, se on loistava tapa saada rahaa matkan ja auton ylläpitokustannusten kattamiseen. Tämä on erityisen hienoa, jos matkustat paljon autolla!

Kiitos kaikkien nykyään saatavilla olevien kimppakyyti- ja kimppakyytisovellusten, sekä kuljettajalle että matkustajalle on tarjolla paljon vaihtoehtoja, jotta koko prosessi olisi mahdollisimman helppo ja turvallinen! Usko meitä, nykyaikainen kimppakyyti ei ole mitään samaa kuin liftaaminen! Tarjolla on monia sovelluksia, kuten GoCarShare, ja LiftShare. Kaikkien niiden avulla kuljettajan ja matkustajan on todella helppo muodostaa yhteys ja hypätä kyytiin yhdessä! Tietenkin se on myös täysin turvallista! Kuljettajat ja matkustajat varmennetaan yleensä sovelluksen kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku tuntematon henkilö pääsee autoosi.

miten olla kimppakyyti kuljettaja

Oletko valmis lähtemään uudelle matkalle ja aloittamaan kimppakyydin ja tienaamaan ylimääräistä rahaa? Veikkaamme, ettet halua olla vain yksi kaupungin kimppakyyti-kuljettaja. Haluat olla paras ja siistein! Tässä on 5 VINKKIÄ, miten se onnistuu!

1. Ole joustava

Tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta joustava on avainasemassa, kun jaat kyydin muiden kanssa. Jos olet tottunut matkustamaan yksin, voit tietysti lähteä kotoa milloin haluat tai pysähtyä nopeasti huoltoasemalla, jos tarvitset taukoa. Kun matkustat muiden kanssa, sinun on kuitenkin oltava joustava. Onko sinulla matkustaja, joka todella haluaa jakaa kyydin, mutta on 10 minuuttia myöhässä? Jos se ei vaikuta aikatauluusi, miksi ei? Tee parhaasi ja varmista, että sekä sinä että uusi yhteiskyytiystäväsi ovat tyytyväisiä!

Kaikenlaisten tilanteiden hoitaminen voi itse asiassa johtaa sinut pelin huipulle. Sinut koetaan ennakkoluuloton, ratkaisukeskeinen ja rento kuljettaja, jonka kanssa on aina ilo jakaa kyyti.

2. Tee siitä hauskaa

Vaikka et katsoisi televisiota ja/tai vastustaisit voimakkaasti American myöhäisillan televisiosta, olet todennäköisesti kuullut seuraavista nimistä James Cordenin kimppakaraoke ja kuinka hauskaa Jamesilla ja hänen vieraillaan on. Ei tietenkään tarvitse tehdä jokaisesta kyydistä juhlia. Eiväthän kaikki ole karaoketunnelmissa, kun lähtevät töihin aikaisin aamulla.

Kyse on luovuudesta ja persoonallisuuden piirteistä! Näet pian sen jälkeen, kun matkustajasi on noussut autoon, onko hänellä mieli jutella vai kuunteleeko hän mieluummin radiota. Loppujen lopuksi haluat, että kyyti on hauskaa sekä sinulle että matkustajillesi - haluat, että he saapuvat määränpäähänsä tyytyväisinä ja innokkaina kirjoittamaan sinulle upean arvostelun! Jos siis huomaat, että joku on kiinni älypuhelimessaan tai ei tunnu olevan valmis keskustelemaan, älä häiritse häntä, kysy hänen musiikkimieltymyksistään ja pidä katseesi katseessa. tie!

3. Valmistele virvokkeet

Ajattele hauskuuden lisäksi myös matkustajien hyvinvointia! Voit varmasti ansaita bonuspisteitä, jos sinulla on autossa muutama ylimääräinen vesipullo tai jopa välipaloja. Varsinkin jos edessäsi on pitkä matka, et varmaankaan halua tuhlata aikaa pysähtymiseen jokaisella huoltoasemalla tai ruokapaikalla matkan varrella. Jos suunnittelet todella pitkää matkaa, voi olla hyvä idea ottaa etukäteen yhteyttä matkustajaan ja kysyä, haluaako hän ottaa mukaan eväitä matkalle tai haluatteko pysähtyä jossain lounaalle. Viestintä on aina tärkeää!

miten olla kimppakyyti kuljettaja

4. Ajattele turvallisuutta

Älkäämme unohtako joitakin keskeisiä yksityiskohtia. Tärkeintä on ajaa autolla, joka käy usein huollossa ja jolla on vakuutus. Tarkista autosi aina, kun aiot lähteä sillä pitkälle ajomatkalle. Mieti myös, kuinka monta matkustajaa voit ottaa mukaasi! Onko mukava olla neljä vai vain kolme? Ennen kuin otat matkustajasi kyytiin, kannattaa myös tarkistaa, onko heillä matkatavaroita - varmista, että autossa on riittävästi tilaa kaikelle ja kaikille. Meidän ei varmaankaan tarvitse muistuttaa sinua siitä, että mukavuus on tärkeintä!

5. Pyydä palautetta

Jos haluat nähdä, oletko oikealla tiellä, pyydä säännöllisesti palautetta. Hyvien arvostelujen saaminen alustalla, jonka kanssa työskentelet, on ensimmäinen askel siihen, että saat yhä enemmän matkustajia ja tulla viiden tähden kimppakyyti-kuljettajaksi. Jos sinulla on ollut todella hauska ja miellyttävä matka jonkun kanssa, muistuta häntä jättämään arvosana tai arvostelu profiiliisi, ja hän tekee sen todennäköisesti mielellään. Voit myös pyytää heiltä yksityiskohtaisempaa palautetta matkan aikana.

Viimeinen neuvomme? Ole turvassa ja nauti kyydistä!