TOP
  /  Vinkkejä & hakkereita   /  Käytännön syitä saada vakuutus ja takuu lemmikkieläinten sitteriksi
lemmikkieläinvakuutus

Käytännön syitä saada vakuutus ja takuu lemmikkieläinten sitteriksi

Kun päätät ryhtyä lemmikkieläinten hoitajaksi...sinä olet aikeissa... tehdä jotain hauskaa ja jännittävää, mutta tarjoat myös palvelua. Onnistunut lemmikki sitters ehdottaa, että lemmikkieläinten hoitajien on kokemuksestaan ja tavoitteistaan riippumatta suhtauduttava lemmikkieläinten hoitamiseen liiketoimintana. Siksi sinun on valmistaudu ennen aloittaa ensimmäinen työsi lemmikkieläinten hoitajana vuonna kaupunkisi. Osana valmistautumistasi sinun tulisi käyttää aikaa seuraavien aiheiden lukemiseen. miten saada lemmikkieläinten vahtimisesta vakuutus ja takuu.

1. Miksi tarvitset vakuutuksen lemmikkieläinten hoitajana?

Lemmikkieläinten hoitajat ovat vastuussa hoitamiensa lemmikkieläinten hyvinvoinnista. Näin ollen on tärkeä miettiä - ja lieventää - riskejä, joille lemmikki(t) ja sinä altistutte. Toisin sanoen: Mitä tapahtuu, jos jokin menee pieleen, kun olet vahtimassa lemmikkiä talon ulkopuolella tai sisällä? Lemmikit saattavat niellä jotain syötäväksi kelpaamatonta tai vaarallista, huonekalu vahingoittuu huolimattomuutesi vuoksi jne.

Jos olet ajatellut miten saada lemmikkieläinten vahtimisesta vakuutus ja takuu ja lopulta vakuuttuvat, sinun ei tarvitse olla niin huolissasi. Myös vakuutuksen ottaminen näyttää että suhtaudut työhösi vakavasti ja pyrit tarjoamaan asiakkaille ammattitaitoista palvelua. Lisäksi, markkinointi itsesi täysin vakuutettuna lemmikkieläinten hoitajana saa sinut varmasti erottumaan kilpailijoistasi; se auttaa sinua hanki itsellesi lemmikkien vahtimistyötä nopeammin.

2. Mitä tarkoittaa, että lemmikkieläinten sitterillä on vakuutus ja takuu?

Ammattimaiset lemmikkieläinten hoitajat hankkivat takuuvakuutuksen, mutta sinun on tiedettävä vakuutuksen ja takuun välinen ero. Alla kuvailimme vakuutusta, joka kattaa onnettomuudet ja maksaa tietyt niihin liittyvät kustannukset. Kompensaatio on mahdollista joukkovelkakirjalainoilla jos lemmikkieläinten hoitajat tai lemmikkieläinten hoitoa harjoittavan yrityksen työntekijät varastavat jotain asiakkaan kodista. Vaikka ei koskaan rikkoisi lakia, velkakirja voi tarjota mielenrauhaa sekä sinulle että asiakkaillesi. Monet yksityisyrittäjät/yksinyrittäjät ovat vakuudellisia.

3. Mitä lemmikkieläinten hoitovakuutus yleensä kattaa?

Lemmikkieläinten hoitajien vakuutukset kattavat yleensä:

1. Hoito

Tämä sisältää vakuutusturvan asiakkaan lemmikin loukkaantumisen tai katoamisen varalta, mukaan lukien kiireellinen eläinlääkärinhoito, kuolema, karanneiden eläinten palautuskulut, eläimen kuljetus hoitamasi eläimen ollessa hoidossasi ja jopa palkkiot eläimen turvallisesta palauttamisesta.

2. Vastuu

Tämä sisältää yleisen ja ammatillisen vastuun sekä vakuutusturvan, jos vahinkoa aiheutuu asiakkaan kodille tai tavaroille lemmikkieläinten vahtimisen aikana.

3. Omaisuus

Tähän sisältyy kattavuus kadonneiden avainten, takuiden, laitteiden rikkoutumisen ja yrityksen sisällön varalta. Tämäntyyppinen kattavuus antaa sinulle rauhaa ja varmuuskopioita, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Osoitteessa AppJobs, Pet Sitting/Walking -luokka esittelee (lähes) kaikki sovellus- tai Internet-pohjaiset alustat, jotka yhdistävät lemmikkieläinten vanhemmat ja lemmikkieläinten hoitajat tietyssä kaupungissa. Rover, Wag!, PetBacker, PetSitter.com, ja muut sivustot odottavat, että kaltaisesi ihmiset, jotka harkitsevat vakavissaan lemmikkien vahtimisen aloittamista, liittyvät yhteisöihinsä.

Alustat, jotka tarjoavat vakuutuksia, joiden kattavuus on rajoitettu:

1. Rover

Rover-takuu maksaa kulut, jos lemmikkieläinten hoitaja aiheuttaa vahinkoa tai vammoja eikä hän pysty tai aio maksaa. Se kattaa Rover-koirien ja sitterin lemmikkien eläinlääkärin hoidon, omistajan henkilökohtaiselle omaisuudelle aiheutuneet vahingot ja Rover-koirien aiheuttamat vammat. Korvauksen määrä on rajoitettu. Selvitä, kuinka paljon siitä maksetaan maassasi. Älä unohda selvittää, mitä heidän vakuutuksensa ei kata.

2. Wag!

Osoitteessa Wag!, jokainen kävelysi on vakuutettu ja sidottu. Kuitenkin, se vain suojaa lemmikkejä.

3. PetBacker

PetBacker tarjoaa käyttäjilleen ilmaiseksi niin sanottua Premium Protection -palvelua. Se sisältää vakuutusturvan, jos lemmikki loukkaantuu tai aiheuttaa vahinkoa kolmansille osapuolille. Onnettomuuden tai hätätilanteen sattuessa myös lemmikkieläimet ovat vakuutettuina. PetBackerin vakuutus korvaa eläinlääkäripalveluihin liittyvät kustannukset, koiran tapaturmaiset vammat ja se maksaa myös suojaa lemmikkieläinten hoitajille kolmansien osapuolten korvausvaatimuksia vastaan. Lue lisää siitä täällä.

PetSitter.com ei tarjoa vakuutusta lemmikkieläinten hoitajille tai omistajille, mutta rohkaisee heitä etsiä oikeanlaista vakuutusturvaa. Tämä foorumi helpottaa vain sittereiden ja omistajien välistä yhteydenpitoa.

4. Miten saada lemmikkieläinten hoitovakuutus ja takuu?

Vaikka voisitkin luottaa joidenkin verkkoalustojen vakuutuksiin, sinun kannattaa ostaa myös näistä sivustoista riippumaton suunnitelma. Suunnitelma, joka soveltuu lemmikkieläinten hoitajat, jotka tarjoavat palveluja, kuten koirien ulkoiluttamista, koirienhoitoa, koirien päivähoitoa, koirien koulutusta, lemmikkieläinten hoitoa, lemmikkitaksia jne. On erittäin suositeltavaa valita sellainen vakuutus, jolla on vuosittainen lemmikkieläinvakuutuksen omavastuu eikä sellainen, jossa on kohdekohtaisia rajoituksia. Sinä saada enemmän korvauksia näin. Lisäksi sillä ei ole merkitystä, jos vierailut tapahtuvat toisiinsa liittymättömien asioiden vuoksi.

- Kanadalaiset ja yhdysvaltalaiset amerikkalaiset löytävät apua täällä.

- Muut voivat ladata vinkkejä täällä.


LUE LISÄÄ!
- Miksi lemmikkieläinten hoitajat ovat erittäin arvostettuja Ruotsissa
- Freelance: osa-aikainen vai kokoaikainen? Sivutoimisen työn muuttaminen säännölliseksi työksi!
- AppJobs: JobsJobs: Naisten paras ystävä! Tapaa 3 menestynyttä naista, jotka työskentelevät keikkataloudessa
- Hyödyllinen luettelo, joka auttaa sinua valitsemaan parhaat verkkotyöpaikat kotiäideille.

Älä unohda tilata YouTube-kanavaamme!

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish