Jos asut kalliissa kaupungissa ja kulutat yli puolet tuloistasi siihen, että vuokra, ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita, no, olet ehkä jo aloittanutkin. tekemällä sivutoimisia töitä pärjätäksesi, elääksesi mukavampaa elämää, maksaaksesi lainasi takaisin nopeammin tai lisätä säästöjäsi. Syyt sivutoimisen työn hankkimiseen vaihtelevat, mutta joillekin ihmisille saattaa olla yhteistä se, että he haluavat töitä ja saada palkka samana päivänä. Jos etsit joustava työ joka maksaa sinulle jopa samana päivänä tai suhteellisen nopeasti, meillä on joitakin ideoita sinulle. Olemme luoneet luettelon 17 alustasta, jotka voit käyttää harkitse rekisteröitymistä. Tutustu niihin ja käy sitten AppJobs selvittääksesi, onko niitä saatavilla kaupungissasi.

17 yritystä, jotka maksavat sinulle samana päivänä tai melkein heti töiden loputtua

tehdä työtä ja saada palkka samana päivänä
Inspiroidu lukemalla yritysluettelomme ja valitse mieleisesi.
Kuva: Emily Morter, Unsplash.

1. Saat maksun samana päivänä: Kuljettajan työpaikat

Monet ihmiset käyttävät puhelintaan ja ansaita rahaa kuljettamalla matkustajia ympäri kaupunkia. Jotkin alustat ovat laajentuneet niin paljon viime vuosina, että ne toimivat suuri määrä kuljettajia useissa kaupungeissa eri puolilla maailmaa. Tarvitsitpa sitten rahaa nopeasti vain kesällä, tai ympäri vuoden, kuljettajan työ voi olla täydellinen sinulle. Jotkin sivustot ovat käynnistäneet pikamaksutoiminto, jotta maksusi voidaan käsitellä heti työvuorosi päätyttyä.

1. Uber

Yksi suosituimmista sivustoista, joilla on pikamaksuvaihtoehto, on Uber. Henkilökohtaisella pankkikortillasi (Visa-, MasterCard- ja Discover-kortit) sinulta veloitetaan. $0.50 per maksutapahtuma, ja voit nostaa rahaa enintään viisi kertaa päivässä. Jos päätät avata GoBank-tili ja sinulla on Uber Visa Debit -kortti, voit pyytää maksua jopa viisi kertaa päivässä. ilmaiseksi. (Kannattaa tarkistaa, onko GoBankilla muita maksuja.)

Aja Uberilla San Diego, Los Angeles, Austin, Philadelphia, Cleveland, Denver, Portland, Seattle, Ottawa, Montréal, Calgaryja monet muut kaupungit ympäri maailmaa.

2. Lyft

Lyftin Express Pay -palvelun avulla voit nostaa ansiotulosi (enintään $3,000 päivässä) niin monta kertaa kuin haluat, mutta jokainen maksutapahtuma on maksuton. maksaa sinulle $0.50. Valitettavasti et voi hyödyntää tätä palvelua heti. Sinun on tehtävä vähintään $50 lavalla, ja sinun on ajettava omalla autollasi. Jos käytät vuokra-autoa, sinun on suoritettava tietty määrä ajoja viikoittain tai kuukausittain saadaksesi oikeuden käyttää tätä palvelua. Muussa tapauksessa saat rahasi kerran viikossa suoralla talletuksella.

Aja Lyftillä Baltimore, Scottsdale, Norfolk, Louisville, Memphis, Akron, Richmond, Charlotte, Toledo, Tempeja monet muut kaupungit.

2. Saat maksun samana päivänä: Toimitustyöt

Ne, jotka rakastan ajamista mutta eivät halua ajaa ihmisiä ympäriinsä, kannattaa tutustua osoitteeseen joustava toimitus työpaikat. Jotkin alustat ovat ottaneet käyttöön välitön/nopea maksu vaihtoehto, joka mahdollistaa toimitus kuljettajat vetäytyvät markkinoilta niiden tulot samana päivänä, kun työ on tehty.

3. Instacart

Normaalisti Instacart-ostajille maksetaan viikoittain. Voit aloittaa työskentelyn täyden palvelun kauppias joka ei ainoastaan osta tuotteita vaan myös toimittaa ne. Tai voit rekisteröityä myymälässä asioiva joka luovuttaa tuotteet asiakkaille heti niiden maksamisen jälkeen. Sillä ei ole väliä, mikä kauppias sinusta tulee, jos haluat... saat rahasi nopeasti, mieluiten samana päivänä, voit hyötyä instant cash -ominaisuuden käyttöönotosta. Se maksaa $0.50 tapahtumaa kohti ja raja on viisi kotiutusta päivässä. Silti nämä ovat työpaikat, joista maksetaan palkka samana päivänä, kun teet töitä.

Osta Instacartin kanssa Boise, Spokane, Chandler, San Francisco, Cincinnati, Los Angeles, Jacksonville, Modestoja monet muut kaupungit.

Saatat olla myös kiinnostunut:
Hanki palkkaa ostamalla ja toimittamalla ruokaostoksia Instacartin avulla

4. Postmates

Postmates toimittavat erilaisia tavaroita, eikä heidän tarvitse koskaan suunnitella työvuorojaan etukäteen. Toki monet heistä ovat strateginen työaikojensa/alueidensa suhteen maksimoida tulonsa. Jotta voit saada palkkaa päivittäin Postmatena sinulla on oltava Yhdysvalloissa myönnetty pankkikortti (MasterCard tai Visa). Aina kun pyydät maksua, maksat $0.50. Muista, että jotkin pankit eivät tue tätä toimintoa.

Toimita Postmates osoitteessa Aurora, Kansas City, Indianapolis, Portland, Memphis, Montgomery, Houston, Amarillo, Lexington, Laredoja monet muut kaupungit.

5. Kaviaari

Caviar-kuriirit toimittavat ruokaa kaupunkiensa suosituimmista ravintoloista. Koska alustan omistaa Square, sinulla on pääset käyttämään rahojasi maksutta työn valmistuttua. Sinun on ladattava Square Cash -sovellus ja yhdistettävä se Caviar-tiliisi. Siirrät rahat Caviar-tililtäsi Cash-sovellukseen ja sieltä pankkitilillesi. Se saattaa kuulostaa nyt hieman monimutkaiselta, mutta se sujuu sujuvasti, kunhan opit käyttämään sitä. Muista, että saatat joutua odottamaan muutaman päivän, ennen kuin näet tulosi pankkitililläsi.

Toimita kaviaarin kanssa Fort Worth, San Diego, Sacramento, Dallas, Los Angeles, Philadelphiaja muutamat muut kaupungit Yhdysvalloissa.

6. DoorDash

DoorDash on toinen suosittu ruoan toimitussovellus Yhdysvalloissa. Se eroaa muista sivustoista siinä mielessä, että se vaatii Dasherien (kuten he kutsuvat jakelukuljettajiaan) suorittamaan ajoittaa työvuoronsa etukäteen. Etukäteen on valittava paitsi kellonajat myös kaupunginosat. Voit käyttää DoorDashin Fast Pay -palvelua seuraavasti. on oltava 25 toteutunutta toimitusta eikä tililtäsi ole pidätyksiä, olet aktiivinen foorumilla vähintään 2 viikkoa ja työskentelet Yhdysvaltojen markkinoilla. Sinulla on veloitettu $1.99 jokaista tapahtumaa varten. Ansiosi saattavat näkyä tililläsi muutaman päivän kuluttua pyynnöstäsi.

Toimita DoorDashin kanssa Mesa, Akron, Miami, Stockton, Philadelphia, Santa Clarita, Lubbock, Spokane, Richmond, Houston, Kansas City, Augusta, Chandler, Baton Rougeja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Saatat olla myös kiinnostunut:
Kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat? Kuriirien ansiot selitetty

3. Työskentele kotoa käsin ja maksa nopeasti

Jos haluat työskennellä etäisesti, ehkä mukavasti omassa kodissasi, tässä kategoriassa luetellut alustat saattavat olla niitä, joihin kirjaudut. Et ehkä löydä työpaikat, joista maksetaan palkka samana päivänä, kun teet töitä, mutta tarpeeksi pian. Sinä olet pääasiassa työskentely projektiluonteisesti, ehkä jopa osa-aikaisesti, eli liityt kasvavaan freelancereiden yhteisöön maailmanlaajuisesti, joista monet ovat kotona asuvat vanhemmat. Freelancerina ansaitsemasi tulot ovat seuraavat, neuvottelet joko tuntihinnoistasi, hyväksyt kiinteän/tuntihinnan, jonka asiakas on valmis maksamaan, tai saat palkkaa alustan käytäntöjen mukaisesti.

7. UserTesting

UserTesting on yritys, joka maksaa sinulle verkkosivujen ja muiden tuotteiden testaamisesta. Saat rahasi täsmälleen seitsemän päivän kuluttua hyväksytty testi on valmis. On hyvä tietää, että voit saada tulosi PayPalin aiheuttamalla muutaman päivän viiveellä. Mikäli sinulle luvataan myös saada bonus testin tekemisestä, kestää 3-4 päivää saadaksesi tulosi päivitettyä.

Työskentele UserTestingin kanssa Charlotte, Chicago, Cincinnati, Houston, Jacksonville, Fort Worthja useissa muissa kaupungeissa Yhdysvalloissa..

8. Verblio

Tunnettiin aiemmin nimellä BlogMutt, Verblio on rakentanut yhteisöä freelancerit, joilla on taito kirjoittaa.. Rekisteröitymisprosessin aikana sinun on läpäistävä muutamia testejä, mutta jos kirjoittaminen on intohimosi, tämä on sinulle sopiva työpaikka. saat maksun nopeasti. Sinun on laadittava lasku, jonka voit tehdä heti sen jälkeen, kun asiakas on ostanut sisältösi. Aloittelijana sivustolla, sinun on todistettava itsesi, ja siksi saat ensin pienimuotoisempia hankkeita. 300-400 sanan viestistä maksetaan $10,50. Kun saavutat toisen tason, sinua pyydetään kirjoittamaan enemmän sanoja useammin.

Kirjoita Verblion kanssa Sacramento, San Jose, Chicago, Houston, Los Angeles, Kansas City, Memphis, Louisville, Pittsburgh ja muut kaupungit.

9. Fiverr

Osoitteessa Fiverrvoit olla yhteydessä asiakkaisiin ympäri maailmaa, joten on suositeltavaa, että tutustua digitaaliseen pankkitoimintaan verkkopankkitapahtumien kustannusten alentamiseksi. Ja jos haluat, voit tee koko maailmasta työpaikkasi. Alustalla voit on vapaus luetella palveluitasi eri kategorioissa ja veloittaa asiakkailtasi niin paljon kuin haluat. Graafiset suunnittelijat, kehittäjät ja muut luovat freelancerit ovat liittyneet sivustoon joko aloittaakseen tai laajentaakseen liiketoimintaansa. Jotta voit ryhtyä myyjäksi Fiverrissä, sinun on taattava, että voit lähettää laskuja.

Työskentele Fiverrin kanssa Padova, Helsinki, Albuquerque, Buenos Aires, Vancouverja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

Rahat saa neljällä eri tavalla

1. PayPal

- Pienin nostettava summa on $1, eikä Fiverr veloita sinua.
- Sinun on odotettava 14 päivää työn valmistumisen jälkeen, jotta voit nostaa rahasi. Huippuluokan myyjien osalta odotusaika on seitsemän päivää.
- Voit pyytää maksua kerran 24 tunnin välein, ja maksimiraja on $5,000 per tapahtuma.

2. Fiverr-tulojen kortti

- Pienin nostettava summa on $5.
- Maksat $1, jos haluat saada rahasi kahden päivän kuluessa, ja $3, jos haluat odottaa vain kolme tuntia.
- Intiassa asuvat freelancerit eivät voi käyttää tätä palvelua.

3. Pankkisiirto

- Se on saatavilla $3:lla per tapahtuma. Voit maksaa enemmän sijaintisi ja valuuttasi mukaan.
- Pienin nostettava summa on $10.

4. Suora talletus (vain USA)

- Pienin nostettava summa on $10, ja maksu on $1 per nosto.
- Fiverr Revenue Cardia ja suoraa maksua ei voi käyttää samanaikaisesti.

10. Upwork

Voit myös myydä palveluitasi Upwork ilman ongelmia. On mahdollista rakentaa vankka asiakaskunta, joka koostuu asiakkaista monista eri maista. Aivan kuten Fiverrin tapauksessa, laadit laskut. Mikäli otat työtä vastaan perustuen tuntisopimus, sinun täytyy odota noin kaksi viikkoa työn valmistumisen jälkeen saadaksesi rahasi takaisin. . laskutuskausi päättyy sunnuntaina, ja ansaitsemasi rahat ovat nostettavissa kymmenen päivää myöhemmin. Kiinteähintaiset sopimukset toimivat eri tavalla. Ne perustuvat välitavoitteisiin, jotka asiakkaiden on hyväksyttävä. Kun virstanpylväs on hyväksytty, voit nostaa rahasi viiden päivän turva-ajan jälkeen. Sama koskee bonusmaksuja.

Työskentele Upworkin kanssa Philadelphia, Denver, Kansas City, San Bernardino, Las Vegas, San Antonio, Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth, Toronto, Hampuri, München, Varsova, Kööpenhaminaja muissa kaupungeissa. Käy osoitteessa AppJobs.com ja löydä omasi.

11. Freelancer.com

Freelancer.com on jälleen yksi freelancereita ja asiakkaita yhdistävä foorumi, jossa erikoistuneet ammattilaiset tekevät tarjouksia projekteista. Perustilauksella voit lähettää vain rajoitetun määrän tarjouksia kuukaudessa. Kun sinut on palkattu työhön, voit asettaa välitavoitteita. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada palkkaa tehtäväkohtaisesti, tietyn ajan kuluttua jne.

Työskentele Freelancer.comin kanssa Phoenix, Durban, Austin, Denver, Chicago, Perth, Kuala Lumpur, Istanbul, Brightonja muualla maailmassa.

12. Survey Junkie

Survey Junkie on laillinen yritys, joka maksaa sinulle kyselyjen tekemisestä. Et pääse käsiksi työpaikat, joista maksetaan palkka samana päivänä, kun teet töitä, mutta kerää pisteitä. Kun olet kerännyt tarpeeksi, voit lunastaa ne ja siirtää tulosi PayPal-tilillesi. Kyselyt kattavat erilaisia aiheita politiikasta viihteeseen.

Tee kyselytutkimuksia Survey Junkien kanssa Lubbock, Tulsa, Virginia Beach, Austin, Edmonton, Toronto, Calgary, Ottawa, Gold Coast, Melbourne, Sydney, Brisbaneja muissa paikoissa. Löydä heidät osoitteesta AppJobs.com.

4. Saat maksun muutamassa päivässä

Tähän kategoriaan olemme keränneet sellaisia työpaikkoja kuin skootterin lataus, lemmikkieläinten istuttaminenja yksinkertaiset askartelutyöt / sekalaiset työt. Et saa maksua samana päivänä, vaan saat hyvin ansaitsemasi rahat muutaman päivän kuluttua tehtävän suorittamisesta.

13. Lintu

Osoitteessa Lintu, tehtäviisi kuuluu Bird electric -lintujen paikantaminen, hakeminen, lataaminen ja vapauttaminen. skootterit. Tehdyt rahat talletetaan tilillesi heti lintujen vapauttamisen jälkeen. (Voi kestää pari päivää, ennen kuin tulosi näkyvät tililläsi.)

Lataa skootterit Birdin kanssa Los Angeles, Washington D.C., Boston, Pariisi, Antwerpen, Tel Aviv, Boston, Atlanta, New York City, Chicago, Denver ja joitakin muita kaupunkeja Yhdysvalloissa.

4 yksinkertaista vaihetta tehdä rahaa lataamalla lintujen skootterit

14. Lime

Kun liitytään Lime, sinusta tulee osa Lime Juicersin, Mekaanikkojen ja Operations Specialistien yhteisöä. Lime Juicersilla eli skootterilataajilla on kaikista helpoin työ. He havaitsevat, keräävät, lataavat ja palauttavat sähköpotkulautoja kaupungissaan. Maksut käsitellään sen jälkeen, kun olet antanut signaalin että skootterit viedään takaisin keskuksiin. Jos et onnistu palauttamaan skoottereita ajoissa, vain puolet tuloistasi maksetaan pankkitilillesi.

Saatat olla myös kiinnostunut:

15. Shipt

Shipt on jäsenyyteen perustuva markkinapaikka, joka toimii suuren joukon kanssa. ostajat. Shipt-jäsenet tekevät tilauksensa sovelluksen kautta, ja Shipt Shoppers ostaa ja toimittaa ostetut tuoretuotteet ja tuotteet. Shoppailijana saat maksun. suoralla talletuksella joka perjantai edellisen maanantain ja sunnuntain välisenä aikana tehdystä työstä.

Shiptin kanssa ostoksia Chicago, Phoenix, Cleveland, Wichita, Atlanta, Memphis, Oxnard, Augusta, Reno, Lexington, San Francisco, Elk Groveja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

16. Rover

Osoitteessa Rover, se ei ole sinun tapaistasi tehdä työtä ja saada palkka samana päivänä joko. Siitä huolimatta vietät jonkin verran happy hours söpöjen koiranpentujen ja kissojen kanssa, joten odotusaika ei tunnu ikuisuudelta. Kaksi päivää keikan jälkeen voit nostaa voittosi. Jos päätät käytä PayPalia, mitään lisämaksuja ei lisätä, ja sinun on odotettava yhdestä neljään päivää saadaksesi rahasi käyttöösi. Jos jostain syystä valitset tarkastukset, maksat $2:n suuruisen maksun, ja saatat jopa odottaa 20 päivää rahojesi saamista.

Työskentele lemmikkieläinten hoitajana Roverin kanssa Miami, Seattle, Houston, Chicago, Amarillo, Aurora, Omaha, Denver, Albuquerque, San Jose, Toronto, Vancouver,Valencia, Madrid, Berliini, Köln, Hampuri, Toulouse, Lyon, Pariisi, Göteborg, Lyon, Amsterdam, Barcelonaja muut maailman kaupungit.

17. TaskRabbit

Pidätkö itseäsi onnekkaana ihmisenä, joka saa aina haluamansa? Jos näin on, sinusta voi tulla helvetinmoinen taskeri osoitteessa TaskRabbit. Työpaikan selaaminen mahdollisuudet alustalla, saatat törmätä työpaikat, joista maksetaan palkka samana päivänä, kun teet työtä. Tarvitset varmasti hieman onnea. Tämä sivusto on saavuttanut suosiota puutarhurit, siivoojatja ihmiset, jotka ovat mestareita kaikenlaisten huonekalujen kokoaminen. Tehtävämiehiä palkataan kuitenkin tekemään erilaisia helppoja ja hieman monimutkaisempia tehtäviä.

Työskentele TaskRabbitin kanssa osoitteessa Pariisi, Manchester, Lontoo, Oxford, Liverpool, Birmingham, Bristol, Glasgow, Brighton ja joitakin muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

Kuinka tehdä rahaa TaskRabbitilla

Etsi työtä kaupungistasi!

Etkö ole löytänyt kaupungistasi mitään, mitä haluaisit tehdä? Mene osoitteeseen AppJobsja tarkista kaikki eri kategorioissa luetellut mahdollisuudet. Sekä etäyhteys ja paikan päällä on tarjolla työpaikkoja. Valitse ne jotka sopivat taitoihisi ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Etsi työmahdollisuuksia täältä!


LUE LISÄÄ!
- 9 passiivista tapaa ansaita tuloja, joita et ehkä ole koskaan ajatellutkaan
- 5 tapaa ansaita rahaa puhelimen avulla
- Kaikki mitä sinun on tiedettävä sovelluspohjaisten työpaikkojen kanssa työskentelystä
- Kysymys 'Kuinka aloittaa rahan ansaitseminen verkossa?' Tässä tulee vastauksesi!
- Top 5 parasta sovellustyöpaikkaa Yhdysvalloissa