Tehtävien ja kotitöiden tekeminen ei ehkä ole lempipuuhasi, mutta se voi varmasti muuttua TaskRabbitin avulla! TaskRabbitilla työskentelemällä saat PALKKAA siitä, että teet muiden pyytämiä yksinkertaisia tehtäviä. Mutta siinä ei ole vielä kaikki! SINÄ valitset, mitä tehtäviä haluat suorittaa - huonekalujen kokoamisesta henkilökohtaiseen avustamiseen.

Yksi TaskRabbitin kanssa työskentelyn parhaista puolista on sen tarjoama joustavuus - voit ilmoittautua suorittamaan erilaisia yksinkertaisia tehtäviä siivouksesta korjauksiin ja muuttoapuun. Mutta et varmaankaan olisi uskonut, että sinulle voidaan maksaa vihannesten pilkkomisesta kiireiselle perheelle. Löysimme oudoimmat ja hauskimmat tehtävät. joihin Taskerit ovat törmänneet - monet niistä osoittautuivat hauskoiksi JA helpoiksi rahoiksi!

TaskRabbitin tehtävät
Mikä on hauskin tehtävä, jonka olet suorittanut TaskRabbitin avulla?

1. Tasker-imitaattori ystävän syntymäpäiväjuhlissa...

Kun et voi osallistua juhliin, lähetät yleensä syntymäpäiväkortin., mutta eräs nokkela nainen San Franciscon lahden alueelta päätti lähettää sen sijaan näyttelijän. Hän käytti TaskRabbitia löytääkseen ja varatakseen nopeasti LA:ssa asuvan näyttelijän, Davetten. Entisenä näyttelijättärenä hän oli innoissaan tehtävän suorittamisesta, vaikka hän ei näyttänyt lainkaan samalta kuin työpaikkailmoituksen jättänyt nainen. Davette oli 15 vuotta vanhempi ja eri etnistä alkuperää, mutta oli silti valmis tehtävään. Ammattilaisena hän valmistautui rooliin - oppi joitakin yksityiskohtia synttärisankarista ja sai hänet nauramaan, kun hän ilmestyi juhliin teeskennellen olevansa hänen ystävänsä.

2. Näyttääkö toimistosi tyhjältä? TaskRabbit pelastaa!

Katie, berliiniläinen tehtävämaksaja oli jonka teknologia-alan startup-yritys palkkasi esittämään työntekijää tärkeän kokouksen aikana. Monet ihmiset olivat joko lomalla tai sairaana, joten toimisto näytti melko tyhjältä. Katie näytti kiireiseltä työskennellessään joidenkin Excel-taulukoiden parissa, mutta hän oli itse asiassa suorittamassa toista tehtävää, täysin eri yritykselle! Siinäpä vasta monitehtäväinen kani!

TaskRabbitin tehtävät
Mikä on hauskin tehtävä, jonka olet suorittanut TaskRabbitin avulla?

3. Joihinkin tehtäviin liittyy yllätys

New Yorkissa asuva Aisha on kokopäivätyössä. Hän jätti 9-5-työpaikkansa, kun hän tajusi ansaitsevansa tarpeeksi rahaa TaskRabbitilla. Jotkut hänen siivoustehtävistään eivät kuitenkaan olleet helppoja. Kerran hän kohtasi sian NYC asunnossa - Täysin järkyttyneenä hänelle kerrottiin, että sika asuu tavallisesti omistajan maalaistalossa osavaltion pohjoisosassa. Aisha käyttäytyi kuin ammattilainen ja hoiti silti tehtävän loppuun. Lisäksi eräs perhe palkkasi hänet pilkkomaan vihanneksia joka viikko. Vanhemmat halusivat viettää enemmän aikaa pikkulapsensa kanssa eivätkä halunneet tuhlata aikaa keittiössä.

4. Kun et TODELLA halua nähdä exääsi.

Taskers palkataan usein tekemään pieniä siivoustehtäviä - joskus kyseessä on sotkuisen eron jälkeinen siivous. Eräs LA:ssa asuva TaskRabbit-käyttäjä sai kerran miehen, joka palkkasi hänet viemään joitakin tavaroita ex-tyttöystävänsä kotiin. Hän ei tuntenut oloaan kovin mukavaksi tehdä sitä itse, ja onneksi hänellä oli onni löytää joku, joka muutti sen maksulliseksi keikaksi!

Näet, että TaskRabbitin kanssa työskentely voi joskus olla todella hauskaa. Tyypillisimpiä tehtäviä ovat esimerkiksi toimitukset, siivoukset, askartelut, huonekalujen kokoaminen, muuton avustaminen ja paljon, paljon muuta. Ja silloin tällöin tulee vastaan todella epätavallinen tehtävä...

Oletko valmis tulemaan Taskeriksi? Rekisteröidy työskentelemään TaskRabbitilla vuonna Lontoo, Liverpool, Leeds, Birmingham, Manchester, Bristol, Glasgow ja Brighton.

Äläkä unohda katsoa videota erityyppisistä tehtävistä, joita TaskRabbitista löytyy!

Lue lisää


Aika päivittää koti keväällä TaskRabbitin avulla!
Kaikki mitä sinun on tiedettävä veroista itsenäisenä yrittäjänä
- [TaskRabbit: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää veroista itsenäisenä yrittäjänä](https://www.appjobs.com/blog/taskrabbit-everything-you-need-to-know-about-taxes-as-an-independent-contractor)