Ruotsissa on 100 000 autoa pysäköitynä keskimäärin 23 tuntia päivässä. Näet ne todennäköisesti kotisi lähellä tai kun olet menossa bussipysäkille.
Ehkäpä omistat itsekin hyvin samanlaisen auton kuin nämä, ja käyt yleensä junalla töihin?

Jos näin on, mikset käyttäisi tilaisuutta hyväkseni ja vuokraisi autoasi SnappCar-käyttäjille omassa kaupungissasi mukavasti. vauhtia lompakollesi?

The jakamistalous tarjoaa sinulle monia vaihtoehtoja, joilla voit tehdä ajamisesta kestävämpää - voit vuokrata auton ja kuljettajan (tai olla kuljettaja!) Lyft, voit jakaa kyydin jonkun kanssa, joka on menossa sinne, minne olet menossa. ViaVan, mutta et ole varmaan ajatellut vuokrata autoasi - SnappCar!

SnappCar
Työskentele SnappCarin kanssa!

SnappCar yksinkertaisesti yhdistää auton omistajat ja autoa tarvitsevat ihmiset. Kunnianhimoisena tavoitteenaan on vähentää autojen määrää Euroopassa 1% vuoteen 2020 mennessä, ja SnappCar valloittaa nyt myös Ruotsin autojen yhteiskäytöllä. Ja käyttäjät rakastavat sitä!
"Joku voi nauttia Renault Kangoostani, jos en käytä sitä. Lisäksi se on hyväksi autolle, että häntä ajetaan" sanoo Ans, jolla on ollut auto SnappCarissa jo kolmen vuoden ajan.

Mietitkö vielä, miksi sinun pitäisi käyttää SnappCaria? Siihen on VIISI erittäin hyvää syytä!

Se on vaivaton tapa hankkia lisätuloja.

Ainoa vaatimus: sinun on omistettava auto. Rekisteröidy SnappCariin muutamalla helpolla askeleella, ja voit vuokrata sitä silloin, kun et tarvitse sitä, ja ansaita rahaa. Ehkä olet lähdössä matkalle tai et vain tarvitse autoasi päivittäin, kun olet töissä? Voit olla lomalla, siemailla cocktaileja rannalla ja saat rahaa suoraan pankkitilillesi ilman vaivaa!

SnappCar
Työskentele SnappCarin kanssa!

Sinä teet säännöt

Sinä päätät, kuinka paljon haluat veloittaa autonvuokrauksesta ja kuinka usein haluat vuokrata sen. Jos olet epävarma hinnan asettamisesta, SnappCarin hintalaskuri auttaa sinua. Täyttämällä rekisterinumerosi voit helposti selvittää, mitä voit ansaita. Voit halutessasi vuokrata auton viikonlopuksi, kun olet perhelomalla, tai viikoksi, kun menet junalla töihin - kaikki on sinusta kiinni!

Se on ympäristöystävällinen, kestävä ratkaisu

Vuokraamalla SnappCarilla tuet heidän toimintaansa hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi vähentämällä autojen määrää maanteillä. Et siis tee pelkästään hyvää lompakollesi - vaan myös planeetalle! SnappCarin missio on vähentää autojen määrää maanteillä CO2-päästöjen vähentämiseksi. Puhumattakaan siitä, että ajaisit yhteiskuntaamme kohti tietoisempaa taloutta.

SnappCar
Työskentele SnappCarin kanssa!

Se on helppoa ja täysin turvallista - luota meihin!

Liittymällä SnappCariin sinusta tulee osa turvallista yhteisöä, jossa autojen yhteiskäyttö on turvallista ja kannattavaa. Kaikki autot ovat automaattisesti vakuutettuja, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

SnappCar on itse asiassa 30-50% halvempi kuin tyypillinen autonvuokraus!

Samalla kun sinä ansaitset ylimääräistä rahaa ilman vaivaa, vuokraajia etsivät säästävät rahaa SnappCarilla - kaikki voittavat!