Opiskelu on itsessään kovaa työtä - kun osa-aikatyön lisäksi on vielä osa-aikainen työ, on mahdollista, että olet hyvin kiireinen! Olipa sinun sitten pakko tehdä töitä maksaaksesi laskut tai etsit vain lisätyötä, jonka avulla voit säästää rahaa matkaa tai konserttilippua varten, Koulunkäynnin ja työn yhteensovittaminen ei ole helppoa. Sinun on selvitettävä aikataulusi, suunniteltava työvuorosi, ehkä joskus sinun on kieltäydyttävä hengailemasta ystävien kanssa, koska sinulla on deadline. Se voi olla joskus hyvin stressaavaa!

Osa-aikaiset työpaikat
Miten tasapainottaa opiskelu ja osa-aikatyö?

Siksi meillä on joitakin vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat pitämään lompakkosi ja SINÄ onnellinen!

1. Etsi joustava työpaikka.

Tämä on yksi suurimmista eduista työskenneltäessä sovelluspohjaisten työpaikkojen kanssa - kaikki työpaikkatarjouksemme siellä ovat ERITTÄIN JOUSTAVA! Sinun ei tarvitse pelätä joutuvasi vaikeuksiin esimiehesi kanssa, jos pyydät vapaata opiskellaksesi tenttiin. Kun työskentelet AppJobsin kanssa, sinä olet pomosi. Sinä päätät, milloin ja missä haluat työskennellä.

Onko sinulla kiireinen viikko koulussa? Ehkä voit puristaa muutaman TaskRabbit vuorot viikonloppuna!

2. Pysy järjestyksessä

Järjestäytyminen on tärkeää, kun tasapainottelet työn ja opiskelun välillä - voit käyttää älypuhelintasi kaikkien työvuorojesi seuraamiseen ja Google-kalenteriisi kaikkien tärkeimpien päivämäärien - tenttien ja määräaikojen - merkitsemiseen yliopistossa. Tai sitten voit käyttää vanhanaikaista paperista muistikirjaa tai bullet journalia - mikä tahansa sopii sinulle parhaiten ja auttaa sinua pitämään kirjaa määräajoista sekä koulussa että töissä. Et varmaankaan halua missata tärkeää luentoa yliopistossa tai varata tuplavuoroja kahdesta eri AppJobista!

3. Multitasking ei ole aina hyvä asia.

Ajatteletko töitä, kun olet koulussa, vai ajatteletko koulua, kun olet töissä? Kummassakaan tapauksessa se ei ole oikein! Yritä minimoida häiriötekijät ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Se on paljon mukavampaa ja paljon tehokkaampaa. Voit laatia tehtäväluettelon jokaiselle päivälle tai viikolle ja asettaa selkeät tavoitteet. Kun olet saanut yhden tehtävän valmiiksi, voit siirtyä toiseen. Sitoudu olemaan tarkistamatta sosiaalista mediaa tai puhelintasi opiskelun aikana, jotta voit valmistua nopeammin ja sitten rentoutua tai ottaa vastaan vieraanvaraisen keikan kanssa. Rota!

Osa-aikaiset työpaikat
Järjestäytyä ja seurata määräaikoja

4. Suunnittele aikataulusi huolellisesti

Merkitse tulevat työt ja akateemiset määräajat yhteen kalenteriin. Muista varata aikaa opiskeluun ennen tenttiä tai tutkielman työstämiseen - jos se auttaa, merkitse sekin kalenteriisi, jotta et joudu ylimääräisiin työvuoroihin viime hetkellä. Ota aina huomioon aika, jonka tarvitset matkustaessasi töistä kouluun ja päinvastoin. Luentosi päättyy siis klo 13.15, mutta tarkoittaako se, että voit olla töissä klo 13.30? Varmista, että tiedät bussi- tai juna-aikataulun tai että sinulla on pyörä luotettavana kulkuvälineenä ja suunnittele sen mukaan.

5. Vältä ajanhukkaa

Onko koulumatkasi pitkä? Ehkä voit lukea matkalla tai tehdä kotitehtäviäsi. Näin voitte kaikki vapaasti ottaa ylimääräisen vuoron iltapäivällä! Yritä maksimoida käytettävissäsi oleva aika - jos työskentelet freelancerina, jolla on Fiverr ehkä on joitakin projekteja, jotka voit suorittaa varhain aamulla tai illalla? Ehkä voit jopa työskennellä junassa matkalla kouluun tai kun sinulla on tauko oppituntien välillä? Ota työmatkasta tai tauosta kaikki irti!

Osa-aikaiset työpaikat
Maksimoi aikasi!

6. Älä unohda rentoutua!

Joskus on tärkeää rentoutua. Se on vaikeaa etenkin silloin, kun opiskelet ja teet osa-aikatyötä, sillä usein ainoa aika viikolla, jolloin voit tehdä lisävuoroja ja ansaita enemmän rahaa, on viikonloppuisin. Yritä suunnitella ainakin yksi päivä tai ilta, jonka voit viettää harrastuksistasi nauttien tai ystävien kanssa hengaten. Ajan ottaminen lepoon on ERITTÄIN tärkeää - sinun täytyy rentoutua ja ladata akkuja ennen uutta kiireistä viikkoa!

Oletko valmis ottamaan vastaan uuden haasteen?

Etsi opiskelijatyöpaikka!