Superhost vai Super Women?

Tiesitkö, että 60% of Airbnb Ovatko superhostit naisia? Olemme tutkineet, miten he tekevät sen niin hyvin ja miten sinäkin voit oppia tekemään sen. Tässä on muutamia yksinkertaisia sääntöjä, joita useimmilla superisännillä on yhteistä.

Älä peru vieraitasi.

Jos olet isäntä, sinun on sitouduttava olemaan isäntä. Ajattele asiaa vieraiden näkökulmasta. Olet tehnyt matkajärjestelyt, odotat innolla taukoa ja yhtäkkiä sinulla ei ole majapaikkaa. Älä siis peru, ellei se ole aivan välttämätöntä.

tiredcorn

Pidä paikka todella siistinä.

Tämä tuntuu itsestään selvältä, mutta jotkut ihmiset eivät tunnu tajuavan sitä. Paikan ei pitäisi olla vain puhdas mutta ilman pitäisi olla raikas, ikkunoiden pesty ja sänkyjen pedattu. Asetu vieraiden asemaan. He ovat juuri tulleet ruuhkaiselta lentokentältä tai linja-autoasemalta. He tarvitsevat raikasta ilmaa.

Vastaa nopeasti viesteihin.

Vieras on tulossa uuteen ja vieraaseen kaupunkiin. Et ole vain hänen isäntänsä, vaan olet myös hänen paras ystävänsä kaupungissa. Hän lähettää sinulle viestiä vain, jos hänen on todella pakko, joten hän tarvitsee nopean vastauksen.
viestit

Ole rehellinen asunnostasi

Älä valehtele saadaksesi asuntosi näyttämään paremmalta. Pettynyt vieras huomaa sinut. Jos maamerkki on kahdenkymmenen minuutin päässä asunnostasi, älä sano, että se on vain kymmenen minuutin päässä.

viini

Luo elämys.

Vieraasi eivät ole vain lomalla, vaan he kokevat elämyksen. Sinä olet osa tätä kokemusta. Kun he näkevät sinut, he näkevät kaupunkisi. Ole alueesi suurlähettiläs. Jos jätät heille jotain tervehdykseksi, yritä olla luova. Jätä suklaata tai viiniä, mutta yritä tehdä siitä paikallinen merkki.