Noin 300 000 paikallista asukasta kaupungeissa kuten Johannesburg, Kapkaupunki tai Durban ovat jatkuvasti työnhaussa, mutta monet heistä ovat jo kokeneita työntekijöitä. Vaikka Etelä-Afrikassa on tällä hetkellä rekisteröity miljoona ihmistä kotityöntekijöiksi, työttömyysaste on edelleen hälyttävästi yli 30 prosenttia.

Mutta asioilla on tapana parantua!

siivous työpaikat Etelä-Afrikassa

Sovelluspohjaiset työpaikat, kuten Nuohota etelään tai Domestly tarjota uusia mahdollisuuksia paikallisille, jotka etsivät työtä ja kysyntätyötä. Miten niin? Jos valitset sovelluspohjaisen siivous työtä itse, on olemassa melkoinen pari edut keikkatalouden työntekijät nauttivat:

  • Turvallinen palkka
  • Joustava työ
  • Rajoittamaton työ
  • Mahdollisuus työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti

Tällaisilla sovelluksilla on tehtävä: auttaa yhä useampia ihmisiä saamaan palkkaa!

Lisäksi voit itse valita työskentelytapasi.

Voit esimerkiksi työskennellä useammassa kotitaloudessa, jos haluat ansaita enemmän palkkaa, tai voit valita osa-aikatyön, jos haluat enemmän aikaa opiskeluun, tutkinnon suorittamiseen tai pätevöitymiseen parempia työpaikkoja varten. Viime kädessä sinä olet pomo!

Miksi et siis alkaisi ansaita rahaa ansaitsemallasi tavalla? Tutustu Etelä-Afrikassa tarjolla oleviin siivousyrityksiin ja aloita työt heti!

Näytä Siivous Työpaikat Johannesburgissa
Näytä Siivous Työpaikat Kapkaupunki
Näytä Siivous Työpaikat Durbanissa