Oletko yrityksen omistaja tai freelancer, joka tarvitsee joitakin apua yrittäjän tehtävissäsi? Oletko edelleen käynnissä tiukka budjetti? Fiverr on ratkaisusi: yksi suurimmista digitaalisten palvelujen alustoista, jossa voit laskeutua osoitteeseen kohtuullisia tarjouksia freelancerit, jotka saavat työn tehtyä erinomaisella tavalla. Tehtävien hinnat alkavat $5 tehtävää kohti mutta ne voivat nousta korkeammiksi riippuen pyyntösi monimutkaisuudesta.

Palvelutyyppi, jonka löydät osoitteesta Fiverr ovat yrityksenne hallintoon liittyvät palvelut, kuten kirjanpito, virtuaalinen apu, asiakirjojen käännökset, oikeudellinen tai taloudellinen konsultointi tai yrityksesi myynninedistämiseen liittyvät palvelut, kuten logosuunnittelu, verkkosuunnittelu, ohjelmointi, videotuotanto, hakukoneoptimointi, blogikirjoitusten kirjoittaminen, web-analytiikka tai sähköpostimarkkinointi. Kaikilla näillä palveluilla Fiverr voi auttaa sinua. kasvaa ja menestyä mitä ikinä teettekin!

Tienaa rahaa verkossa Fiverrillä Miamissa
Kuva: Fiverr

Seuraavassa on joitakin tarkempia ideoita siitä, mitä voit ulkoistaa Fiverrissä.

  • Jos aiot käynnistää uuden yrityksen, tarvitset todennäköisesti nimi, logo ja käyntikortit. Näiden palvelujen ulkoistaminen Fiverrissä säästää todennäköisesti paljon rahaa, sillä paikalliset suunnittelijat saattavat olla hyvin kalliita.
  • Jos yrityksesi myy tuotteita, sinulla pitäisi olla seuraavat tiedot ammattimaiset valokuvat niistä verkkosivuillasi ja muussa verkossa ja sen ulkopuolella julkaistavassa materiaalissa, kuten esitteissä. Löydät helposti valokuvaaja Fiverrissä.
  • Jos yrityksesi on verkkosivusto, sen pitäisi olla kauniisti suunniteltu ja jopa hakukoneoptimoitu, joten tarvitset hyvän verkkosuunnittelija ja SEO-asiantuntija.
  • Voisit palkata jonkun tuottamaan selittäviä videoita palveluistasi tai tuotteistasi YouTube-kanavallesi tai tee videotallenteet jotka ovat loistavia YouTuben SEO:n kannalta.
  • Sivuston nopeuden optimointi on myös tärkeää, ja sinun kannattaa harkita käyttämiesi kuvien optimoinnin ulkoistamista.

  • Kun sinulla ei ole aikaa hoitaa kaikkea itse, mutta ei myöskään rahaa palkata avustajaa, voit palkata virtuaalinen avustaja Fiverrissä - se on halpa ja tehokas ratkaisu.
  • Jos sinulla on lisäksi oikeudelliset asiat kuten yksityisyydensuojakäytäntöjen ja sopimusten kirjoittaminen tai patenttien ja tavaramerkkien hakeminen, Fiverrin lakimies voi auttaa sinua. Voit myös löytää vastauksia verokysymykset kirjanpitäjän avulla.

Muista: Nämä ovat vain muutamia palveluita, joita voit saada kohtuuhintaista ja tehokasta apua kanssa Fiverrissä. Palveluiden luokkia ja alaluokkia on niin paljon, että, mitä tahansa tarvitsetkin, löydät sen helposti!

Miksi valita Fiverr palkata freelancereita yrityksesi tarpeisiin?

1. Koska se on halpaa! Saat parhaat tarjoukset, ja joistakin tehtävistä maksat niinkin vähän kuin $5! Fiverr on täydellinen paikka löytää apua, jos sinulla ei ole paljon pääomaa sijoittaa yritykseesi.

2. Koska voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, kenet palkata. Fiverrissä kaikki on läpinäkyvää. Sinulla on pääsy kaikkien freelancereiden profiileihin sekä heidän arvosteluihinsa, luokituksiinsa, suoritettujen töiden tai keikkojen määrään ja peruutustapauksiin. Kaikki nämä tiedot voivat auttaa sinua tekemään oikean päätöksen tarpeisiisi.

3. Koska voit helposti etsiä ja löytää tarvitsemasi. Kaikki saatavilla olevat palvelut on luokiteltu 8 suureen luokkaan, jotka on jaettu edelleen alaluokkiin. Voit myös etsiä tarvitsemaasi palvelua syöttämällä tiettyjä avainsanoja. Lisäksi Fiverr tarjoaa hyödyllisiä suodattimia hakusi tarkentamiseksi. Voit esimerkiksi rajata tuloksia ja löytää itsellesi täydellisen vastauksen hinnan perusteella, jonka olet valmis maksamaan, toimitus aika, myyjän kieli tai taso.

Tienaa rahaa verkossa Fiverr Houstonissa
Kuva: Fiverr

Mikä on parasta, että vältät Fiverrissä?

Vaikka Fiverr on loistava joillekin palveluille, toisia kannattaa välttää. Ole varovainen sellaisten profiilien kanssa, jotka lupaavat todelliset sosiaalisen median seuraajat muutamassa päivässä tai tunnissa. Heidän lupaamansa seuraajat ovat todennäköisesti väärennettyjä. Sama pätee profiileihin, jotka väittävät voivansa jakaa blogeja ja sosiaalisen median viestejä valtavan yleisön kanssa. Ole erityisen varovainen freelancereiden kanssa, jotka tarjoavat liiketoimintasuunnitelmat ja rahoitusneuvonta - heillä pitäisi olla valtakirjat siitä, että he tietävät, mitä tekevät. Et halua joutua vaikeuksiin väärien neuvojen takia.

Vältä yleisesti ottaen tarjouksia, jotka kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta. Luota terveeseen järkeesi. Jos luulet, että kukaan ei tekisi hyvin jotain, mitä he tarjoavat vain $5, valitse joku, joka ehdottaa korkeampaa mutta perustellumpaa hintaa!

Bonus: Katso YouTube-videomme Top 5 hulluinta Fiverr-tarjousta