Sekä Ping Lim että Rachele Santoni ovat koiranvahtimestareita/kävelyttäjiä, joilla on Rover. Ping aloitti lemmikki istumassa, koska hän halusi löytää täydellisen koiran adoptoitavaksi. Jopa sen jälkeen, kun hän oli adoptoinut oman koiransa, hän ei voinut lopettaa, hän rakastaa tätä työtä! Rachele on kansainvälinen opiskelija, joka onnistuu maksamaan palkkansa. vuokra ja auttaa perhettään tällä upealla osa-aikatyöllä.

Miten löysit Roverin?

Tulin Ruotsiin, koska mieheni ja minä työskentelimme elektroniikan parissa, ja olemme asuneet täällä melkein neljä ja puoli vuotta. Rakastamme koiria, ja olimme aina halunneet hankkia niitä. Mutta meillä ei ollut koskaan ollut siihen mahdollisuutta, koska matkustimme aina ja muutimme niin monta kertaa, joten nyt oli täydellinen hetki. Muutimme uuteen asuntoon, uuteen paikkaan, joten ajattelimme "okei, katsotaan millaisen koiran hankimme". Ja löysimme Roverapp!

Kuinka voitte? Onko sinulla paljon varauksia?

Meillä on ollut 28 varausta sen jälkeen, kun aloitimme toukokuussa. Se on fantastista. Minun ei tarvitse edes mainostaa sitä. He tulevat

minua, koska tänään minulla on yhdeksäntoista viiden tähden arvostelua. Joka viikko sain koiran. Ja kesä oli täydellinen, koska jotkut ihmiset lähtivät 10 päiväksi pois, joten meillä oli 6 koiraa kesäloman aikana. se oli mahtavaa!

Ja ensimmäinen oli pentu (ranskalainen mastiffi). Se oli vasta 4 kuukauden ikäinen, kun otin sen huostaani. Se oli niin hauskaa, rakastuimme siihen, ja nyt hoidamme sitä säännöllisesti. Nyt aiomme huolehtia hänestä myös klo Joulu kuudentoista päivän ajan. Hän on ihana, me rakastamme häntä! Hän käy meillä ainakin kerran viikossa, vietämme aikaa hänen kanssaan, ja hänen omistajastaan on tullut hyvä ystävä.

Mitkä ovat lemmikkieläinten vahtimestarina toimimisen tärkeimmät edut?

Pidä hauskaa koiran kanssa ja ansaitse vastineeksi rahaa. Sitä minä rakastan. Ja tutustun myös kaikenlaisiin erilaisiin koiriin. Nyt emme voi ajatella, ettei meillä olisi koiraa. Juuri nyt etsimme lisää tilaa

saada lisää koiria. Omat koiramme, mutta myös niille, jotka tulevat ja menevät.

Mikä on suurin haaste?

Todellinen haaste on se, ettei pysty sanomaan "ei". Esimerkiksi kun sinulla on kolminkertainen varaus. "OMG, minulla on kaikki nämä koirat, mutta en voi hoitaa niitä, koska minulla ei ole tarpeeksi tilaa ja se on vaikeaa, joten...". Ja tänään sain tietää, että minulla voi olla vain kaksi koiraa.

Miten Rover-sovellus toimii?

Lemmikkieläinten omistajat pyytävät varausta, ja voit valita, vastaatko vai et. Jos vastaat, saatte sopimuksen tutustua toisiinne, ja jos pidätte toisistanne, sitä parempi. Mutta useimmiten heillä (omistajilla) ei ole aikaa tutustua sinuun ja minä vain haen heidän koiransa tai omistajat tuovat sen minulle. He tulevat kotiisi ja vietät vain aikaa koiran kanssa. Yleensä menee tunti, jotta ne voivat rauhoittua. Ja sitten teet asiasi. Näin minulla on aikaa tehdä omia juttujani, kun koira sopeutuu uuteen paikkaan. Se on kuin olisi oma koira. Ja kun meillä ei ole sitä, kaipaamme sitä.

Aloita työt jo tänään!

Työskentele lemmikkieläinten hoitajana tai ulkoiluttajana Yhdysvalloissa.

Kaikki koiran istuttamisen ja koiran ulkoiluttamisen sovellukset osoitteessa Orlando, NewYork, Austin, Los Angeles, SanFrancisco and Chicago. Käy osoitteessa AppJobs to nähdä mitä mahdollisuudet ovat saatavilla kaupungissasi!

Työskentely lemmikkieläinten hoitajana / ulkoiluttajana Euroopassa

Kaikki koirien istuttamiseen ja kävelyyn tarkoitetut sovellukset Madrid, Barcelona, Valencia, jne. Käy osoitteessa AppJobs to katso, mitä mahdollisuuksia kaupungissasi on tarjolla!

Työskentele lemmikkieläinten hoitajana Etelä-Amerikassa

Kaikki sovellukset koirien hoitamiseen ja ulkoiluttamiseen muualla maailmassa BuenosAires and Bogota.

Mitä tämä työ merkitsee sinulle?

Opiskelijana siitä oli minulle paljon apua, koska joudun selviytymään kaikista opiskelijaelämän haasteista.

Minun on myös autettava perhettäni. Ruotsissa kaikki on kaunista, ihmiset ovat ystävällisiä ja nautin siitä. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että on joitakin kuluja, joista pitää selviytyä. Autan siis perhettäni tämän sovelluksen avulla. Lisäksi ihmiset pyytävät yhä useammin koirien päivähoitoa, mikä tarkoittaa, että he tarvitsevat sinua olemaan koiransa kanssa koko aamun tai iltapäivän. Tämä sopii minulle hyvin, koska se on osa-aikaista ja minun täytyy opiskella.

Miksi Pet Sitting?

Sain idean aloittaa työskentelyn tämän parissa, koska äitini on koirankouluttaja. Joten aloin

Ja olin yllättynyt, koska huomasin, että minulla on tiettyjä taitoja, joita en ollut kokenut aiemmin. Esimerkiksi organisointi, yhteydenpito ihmisiin, valokuvien ja videoiden tarjoaminen heidän koiristaan, koirien pitäminen hauskaa. Nautin siitä, aion tehdä sitä useammin ja neuvon sitä myös muille opiskelijoille.

Mitkä ovat sovelluksen edut?

Olen yrittänyt saada asiakkaita Facebookin kautta, mutta se ei ole sama asia. Muistan kerran erään naisen

otti minuun yhteyttä koiransa suhteen ja hän oli hieman pettynyt, koska pyysin 20 euroa päivässä, kuten sovelluksessa lukee, ja hän ajatteli, että puolet hinnasta riittäisi . Itse asiassa se riippuu koiran tarpeista. Jos haluatte vain minun pysyvän koiran kanssa talossa, jos haluatte kotikasvattaa sen. Koska jotkut ihmiset tarvitsevat apua koiransa käyttäytymiseen.

Millaista se on?

Se on samanlaista kuin lapsen hoitaminen. On hyödyllistä, kun joku voi antaa sinulle erilaisen näkökulman kasvatukseen. Joskus ihmiset sanovat: "Koirani paranee sinun kanssasi, sillä oli ennen tällaista kiihkeää käytöstä, ja nyt sinun kanssasi se on parempi".

Yleensä ihmiset kysyvät minulta, millaista on työskennellä koirien kanssa. Ja ilmeisesti se on helppoa, mutta jos haluaa tehdä hyvää työtä, se ei ole lainkaan helppoa.

Mitä vaaditaan ollakseen hyvä lemmikkieläinten hoitaja?

Tässä työssä on erittäin tärkeää päivittää ilmoitukset, koska kysyntä on suuri, ja heti kun miten vastaat, saat työpaikan. Se, miten vastaat mahdollisille asiakkaille, on myös tärkeää.

Sinun on oltava positiivinen ja avoin ihminen, vaikka sinulla ei olisikaan läheistä suhdetta heihin. Kun olet saanut ilmoituksen, sinun on hyväksyttävä koiran hoidon tarkoitus (kävelytys, päivähoito jne.) ja asiakkaat voivat vastata sinulle myönteisesti tai kielteisesti. Sitten he menevät sinun kotiisi tai sinä voit mennä heidän luokseen vastaanottamaan avaimet. Se on myös vastuullinen työ, ihmiset luottavat sinuun.

On tärkeää, että lähetät kuvia ja videoita itsestäsi leikkimässä koiran kanssa, jotta voit näyttää heille, että heidän lemmikkinsä on

heillä on hauskaa, ja sinä koulutat heitä. Tämä on erittäin tärkeää menestyä tässä työssä, koska he voivat jättää sinulle hyvän arvostelun, joka auttaa sinua kasvamaan uusien asiakkaiden saamisessa.

Mitkä ovat suurimmat haasteet?

Minun tapauksessani oli hieman hankalaa se, että minulla oli italialainen pankkitili eikä ruotsalainen. Mutta voit tilata tilin lainaksi läheiseltä ystävältä.

Entä voitot?

Voin itse asiassa maksaa vuokrani lemmikkieläinten vahtimisesta. Yksi asia, jonka olen oppinut tästä työstä, on se, että...

sinun on oltava hyvin järjestäytynyt kalenterisi kanssa. Koska jos haluat ansaita enemmän yhdessä päivässä, sinun on sovitettava kaikki varaukset useampaan työpaikkaan samana päivänä tai viikolla. Rehellisesti sanottuna neuvon, että jos sinulla on iso koira, työskentele erikseen.