Maailmanlaajuisesti työntekijät ovat tutustuneet uudempaan, tehokkaampaan ja tehokkaampaan ja joustava elämäntapa, joka on kotona työskentely. Yhä useammat yritykset ovat huomanneet, että säästetään paljon aikaa ja resursseja, kun henkilöille tarjotaan mahdollisuus suorittaa tehtävänsä kotitoimistossa. Lisäksi on olemassa kotoa käsin työskentelyn lukuisat edut.

Tämä blogi on perimmäinen opas töistä, joita voit tehdä kotoa käsin, ja siinä vastataan kaikkiin asiaan liittyviin kysymyksiin sekä kerrotaan yksityiskohtaisesti tämäntyyppisen työn eduista ja haitoista. Sen lisäksi se opastaa, mitkä alat ovat enemmän etäyhteys-ystävällinen ja mistä voit aloittaa etätyön etsimisen.

Miksi kotoa käsin työskentely on uutta todellisuutta?

Maailmanlaajuisen kriisin vuoksi COVID-19lähes kaikissa työympäristöissä on jouduttu muuttamaan aikatauluja ja järjestelyjä joustavammiksi. Näin yritysten on täytynyt miettiä luovia tapoja sitouttaa työntekijänsä edelleen työhön, ylläpitää asianmukaista yhteistyötä ja jatkaa tuottavuutta. Yritysten, jotka eivät halunneet kohdata taloudellisia paineita ja samalla pitää työntekijänsä, oli siirryttävä tähän uudempaan todellisuuteen. Pelkästään Yhdysvalloissa 44% ihmistä on siirtynyt pysyvästi työskentelemään kotoa käsin. viitenä päivänä viikossa

Tutkimukset vuonna 2020 tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että työskennellä kotona työpaikat nostavat suoritustasoa 13 prosenttia. Lisäksi työntekijät ottavat yli 52 prosenttia vähemmän todennäköisesti vapaata töistä, jos heille tarjotaan mahdollisuus työskennellä kotoa käsin. mahdollisuudet. Työntekijät ovat tyytyväisempiä työhönsä, jos he voivat työskennellä joustavasti etätyönä.

Koska työalalla on niin suuri noususuhdanne, koska - etätyömahdollisuudetmonet työntekijät ovat siirtyneet tähän suuntaukseen. Se auttaa heitä säilyttämään läsnäolonsa kotona yhdessä perheensä kanssa. Etuna on, että he voivat ansaita ja työskennellä samanaikaisesti. Tämän muutoksen seurauksena ihmisten oli tehtävä toimistojaan koteihinsa.

Uuden kotoa käsin työskentelyn hallitsemiseksi on olemassa lukuisia innovatiivisia vempaimia ja ilmaisia palveluja, joita voit käyttää tehokkaasti tavoitteidesi saavuttamiseksi. Zoomia voidaan käyttää tehokkaana tallentamis- ja etäkonferenssivälineenä. Google-kalenteri voi auttaa työaikataulun, muistutusten ja määräaikojen hallinnassa. Grammarly voi auttaa tekemään asiakirjoista, sähköposteista ja luonnoksista täysin virheettömiä. Melua vaimentavien kuulokkeiden hankkiminen voi auttaa äänentoistossa kokouksen aikana. Nopea internet voi auttaa osallistumaan kokouksiin tehokkaasti milloin tahansa.

Työskentely kotoa Pros & Cons

Etätyöskentely edellyttää tiettyjä järjestelyjä, joiden yhteydessä koti on muutettava toimistoksi. Tätä varten sekä työntekijöiden että työnantajien on pidettävä mielessä, miten he voivat pysyä mukana työssä ja samalla luoda tasapainon työn ja yksityiselämän välille. Jos tätä tasapainoa ei saavuteta, asiat voivat myös hajota. 

Seuraavassa on lueteltu joitakin kotoa käsin työskentelyn mahdollisia etuja ja haittoja:

Etätyön edut

  1. Kotona työskentely mahdollistaa joustavat työajat. Tässä mielessä voit hoitaa työn ja henkilökohtaiset asiasi omilla ehdoillasi. 
  2. Etätyöskentelyssä työtoverit ja heidän rupattelunsa häiritsevät sinua vähemmän. Tämä auttaa säästämään aikaa ja keskittymään työhön. 
  3. Voit säästää työmatkakuluja, jotka aiheutuvat toimistoon menemisestä. Lisäksi voit säästää työmatkoihin kuluvaa aikaa, jonka voit käyttää viettämään enemmän laatuaikaa perheesi kanssa.

Verkkotyön haitat

  1. Kotona työskennellessä työajan ja vapaa-ajan välinen ero voi hämärtyä, mikä voi johtaa henkiseen ja fyysiseen uupumukseen.
  2. Koska kaikki viestintä tapahtuu virtuaalisesti, se voi joskus aiheuttaa väärinkäsityksiä ja väärinymmärryksiä ohjeiden tai viestien kanssa. 
  3. Saatat kyllästyä olemaan samassa talossa, samassa paikassa ja samassa huoneessa koko päivän. Tämän seurauksena sinun on pyrittävä vaihtamaan maisemaa. 

Työ kotoa käsin - Friendly Industries

Koska olemme yhä riippuvaisempia teknologiasta, lähes kaikki maailman teollisuudenalat ovat visualisoineet käsitteen työskentely kotoa käsin. Tämä mahdollistaa edut sekä työnantajille että työntekijöille samanaikaisesti. Työntekijät saavat joustavat työajat ja vähemmän työmatkoja. Toisaalta työnantajilla on vähemmän yleiskustannuksia. Ihmiset voivat hoitaa tehokkaasti sekä kotinsa että työnsä, ja näin he voivat varmistaa työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen elämässään. 

Alkuun eniten teollisuudenaloja, jotka ovat tehokkaasti työllistävät ja tarjoavat parhaat työ kotoa käsin työpaikkoja ovat: 

(1) Tietokone- ja tietotekniikka

(2) Asiakaspalvelu

(3) Lääkintä- ja terveyshallinto

(4) Kirjanpito ja rahoitus

(5) Myynti

(6) Koulutus

  1. Tietokone- ja tietotekniikka

Koska tämä ala on luonnostaan riippuvainen tietotekniikasta suorittaessaan suurinta osaa tehtävistään, se on varmasti aloittamassa kotoa käsin tehtäviä työpaikkoja. Tietokoneteollisuuteen kuuluu tietoturvan hallinta verkkosivustot, uudempien ohjelmistojen rakentaminen ja ohjelmistojen testaus. Heidän työnsä voidaan helposti säännellä verkkovälineiden kautta. Heidän päivittäisiä tehtäviään voidaan valvoa kiivaasti, ja heidän johtajansa voivat antaa niitä heille etänä. Lisäksi heihin voidaan helposti ottaa yhteyttä verkkokeskustelu- ja konferenssialustojen kautta.

  1. Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun ideana on tarjota apua asiakkaille, ja nyt se voidaan tehdä mukavasti kotoa käsin. Jotta voit työskennellä tällä alalla, tarvitset useimmiten internet-yhteyden, tietokoneen ja puhelimen. Yritykset tarjoavat yleensä koulutusta etukäteen ja samankaltaisia etuja kuin omat työntekijät, mutta ovat samalla joustavia.

  1. Lääketieteen ja terveydenhuollon johtaminen

Terveydenhuoltoalalla ammattilaiset on koulutettu valvomaan ja tarjoamaan erilaisia terveys- ja hoitopalveluja asiakkailleen. Internetin avulla nämä henkilöt voivat suoraan kommunikoida asioita sen kautta. He voivat tarkistaa laitoksensa toiminnan, tarkkailla potilaita ja valvoa henkilökuntaa suoraan tietokoneidensa kameroiden kautta.

  1. Kirjanpito ja rahoitus

Kirjanpito- ja rahoitusalalla käsitellään pääasiassa paperityötä, laskuja, laskuja ja asiakirjoja. Kaikkea tätä voidaan hallita suoraan tietokoneelta käsin. Taloushallinnon tiimi voi olla yhteydessä toisiinsa etäkonferenssien avulla, jolloin he voivat keskustella asioista helposti keskenään. Lisäksi digitaalisia asiakirjoja voidaan lähettää ja vastaanottaa vaivattomasti myös internetin kautta.

  1. Myynti

Nykyään jopa asiakkaat jäävät mieluummin kotiin ja tekevät verkko-ostoksia enemmän kuin koskaan ennen. Se säästää paljon aikaa ja vaivaa. Niinpä lähes jokaisella tunnetulla yrityksellä on oltava vankka verkkoläsnäolo asiakkaitaan varten. Se auttaa heitä hallinnoimaan ostoksiaan etänä ja saamaan voittoa ilman, että heidän tarvitsee henkilökohtaisesti olla tietyssä paikassa. Lisäksi jos asiakas tarvitsee neuvoja tai haluaa kysyä jotain tiettyä kysymystä, hän voi tehdä sen helposti verkossa verkkosivuston chat- tai soittovaihtoehdon kautta.

  1. Koulutus

Verkko-oppiminen on tuonut alalle suuren buumin. Vanhemmat, joiden lapset tarvitsevat lisäoppimismahdollisuuksia, ja ihmiset, joilla on enemmän vapaa-aikaa, ovat kääntyneet verkkosivustojen puoleen oppiakseen uuden kielen tai taidon. Bonuksena niille, jotka haluavat opettaa verkossa on se, että usein ohjaajilla ei tarvitse olla erityistä taustaa tai koulutusta, ja vaikka olisikin, niin silloin on vielä enemmän vaihtoehtoja. mahdollisuudet sinulle opettaa verkossa.

Työ kotoa käsin Työpaikat Tyypit

Koska yhä useammat yritykset edistävät ja sallivat työskentelyn kotoa käsin, paljon laillinen kotoa käsin tehtävät työt avautuvat ihmisille. Se on antanut ihmisille mahdollisuuden säästää työmatkoihin tuhlaantuvaa aikaa ja käyttää sitä saavuttaakseen enemmän jokapäiväistä työtä. Täällä, tämä osa olisi tarkemmin erilaisten nimitysten, joita voit ottaa ja voi myös tehdä osa-aikaisesti työtä kotoa työpaikkoja:

  1. Käännös

Erilaiset monikansalliset yritykset tarvitsevat säännöllisesti seuraavien henkilöiden palveluja kääntäjät. He saattavat joutua kääntämään ja puhtaaksikirjoittamaan tiettyjä asiakirjoja tai keskusteluja. Tämä työ voi olla erityisen hyödyllinen henkilöille, jotka osaavat käyttää harvinaisia tai harvinaisia kieliä ja kääntää ne englannin kielelle. 

  1. Virtuaalinen apu

Tässä tapauksessa voit antaa apua etänä kotoa käsin. Sinun on oltava käytettävissäsi yhteydenpitoon chatin, etäkonferenssien ja puhelujen välityksellä. Lisäksi voit vastata sähköposteihin, kirjoittaa asiakirjoja ja ottaa yhteyttä asiakkaisiin, hoitaa sosiaalista mediaa, aikatauluttaa tapaamisia ja syöttää tietoja etänä - mikä tekee siitä tehokkaan työn kotoa käsin.

  1. Asiakaspalvelu 

Nykyään monet yritykset suosivat etäedustajien palkkaamista asiakaspalvelun hallintaan. Tässä työssä sinun on soitettava saapuvia puheluita, autettava asiakkaita, vastattava kyselyihin, dokumentoitava tilitietoja ja tehtävä tilauksia. Kaikki tämä voidaan tehdä puhelimen ja tietokoneen välityksellä. Ainoa vaatimus on, että sinulla on hyvät viestintä- ja ihmissuhdetaidot sekä sujuva englannin kielen taito.

  1. Online Tution

On paljon opiskelijoita, joilla on vaikeuksia läpäistä kurssejaan. Osoitteessa online-tuutori voi auttaa opettamaan heitä etänä. Opettajat voivat käyttää videopuheluita ja -konferensseja opettaakseen opiskelijoita eri puolilta maailmaa samanaikaisesti. Erilaisia arviointitapoja, kuten tietokilpailuja, tehtäviä ja esityksiä, voidaan helposti mukauttaa siten, että ne auttavat oppijoita ymmärtämään kurssin jokaisen moduulin.

  1. Freelance-kirjoittaminen

Jokainen yritys tarvitsee ehdottomasti sisältöä markkinoidakseen yritystään ja ylläpitääkseen läsnäoloaan sosiaalisessa mediassa. Tämän vuoksi yhä useammat yritykset palkkaavat kirjoittajia luomaan niille kiehtovaa sisältöä. Kirjoittajien odotetaan olevan hyviä tutkimustyössä, tuntevan uusimmat trendit ja osaavan välittää ajatuksia kirjallisesti. Heidän kielitaitonsa on oltava huippuluokkaa tätä työtä varten. Freelance-kirjailijat voivat työskennellä helposti kotoa käsin, koska tämä työ vaatii vain Internet-yhteyden ja tietokoneen.

  1. Graafinen suunnittelu

Jokainen yritys edustaa itseään käyttämällä logoa, joka on linjassa kyseisen organisaation tavoitteiden ja teeman kanssa. Samoin eri yritysten on levitettävä sanomaansa julisteiden, esitteiden ja infografiikkojen avulla. Lisäksi pelinkehittäjät tarvitsevat tietynlaisen ulkoasun, jotta heidän sovelluksensa erottuu muista verkkosovelluksista. Graafiset suunnittelijat täyttävät kaikki edellä mainittujen yritysten ja organisaatioiden tarpeet, sillä nämä henkilöt pystyvät suunnittelemaan ja kehittämään sisältöä yrityksen odotusten mukaisesti. Näin ollen graafisten suunnittelijoiden kysyntä digitaalisilla markkinoilla kasvaa jatkuvasti.

  1. Sosiaalisen median markkinointi

Pandemia on kääntänyt pöydät verkkokaupan ja -ostamisen eduksi ja lisännyt digitaalisten kuluttajien määrää, jotka etsivät mieluummin kiinnostavaa tuotetta sosiaalisen median alustojen avulla. Perinteiset mainontatekniikat eivät enää pysty kiinnittämään huomiota digitaalisiin kuluttajiin, jotka ovat kriittisempiä verkossa vietetyn ajan ja eri foorumeilla esitetyn sisällön suhteen. Sosiaalisen median markkinointi on saamassa vauhtia luomalla orgaanista liikennettä tiettyyn tuotteeseen tai palveluun, ja se tarjoaa useita työmahdollisuuksia sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntijoille, jotka voivat liittyä eri yrityksiin ja saada palkkaa verkkokuluttajien huomion herättämisestä.

  1. Videokuvaus

Suurin osa digitaalisista kuluttajista käyttää aikaansa etsimällä eri aiheita käsittelevää videosisältöä, joka on saatavilla muun muassa youtuben, dailymotionin ja vimeon kaltaisilla foorumeilla. Tämän seurauksena on syntynyt kukoistava talous, joka kohdistuu näihin digitaalisiin kuluttajiin luomalla videoita, jotka herättävät heidän kiinnostuksensa. Toisin sanoen videokuvaajille on nykyään kysyntää, erityisesti niille, jotka voivat tehdä yhteistyötä eri yritysten kanssa luodakseen videosisältöä niiden tuotteista. Nämä videot voivat vaihdella unboxing-videosta, esittelystä, drone-videokuvauksesta ja paljon muusta. Yksityishenkilöt voivat myös tarjota videoeditointipalvelujaan tällaisille yrityksille omien videoidensa jalostamiseksi.

  1. Voice Over Artist

Jos sinulla on vahvat laulut, markkinat odottavat sinua, jotta voit hyödyntää taitojasi ja markkinoida sisältöäsi. On olemassa erilaisia yrityksiä, jotka etsivät voice over -asiantuntijoita, jotka tarjoavat käsikirjoituksen, ja yksilöiden on tarkoitus tallentaa voice over -ääni integroitavaksi videoon ennen valmiin videon julkaisemista asiaankuuluvien kuluttajien keskuudessa.

  1. Vaikuttajamarkkinointi

Jos sinulla on seuraajaverkosto sosiaalisessa mediassa, eri tuotemerkit ja yritykset voivat ottaa sinuun yhteyttä, jotta sinusta tulisi heidän lähettiläänsä ja toimisit vaikuttaja markkinoida tuotettaan kohdeyleisön keskuudessa. Digitaalisista kuluttajista on tullut varsin kriittisiä sen ajan suhteen, jonka he käyttävät eri sosiaalisten verkostojen foorumeilla. Tämän seurauksena he jättävät mieluummin useimmat asiattomat mainokset väliin ja katsovat vain merkityksellisiä mainoksia, jos ne katsotaan tärkeiksi. Siksi monet yritykset haluavat nykyään esitellä brändiään yleisön keskuudessa seuraavien keinojen avulla vaikuttajat jotka ansaitsevat komean summan tuotteen markkinoinnista ja joita monet muut yritykset lähestyvät saman tehtävän suorittamiseksi. 

Lisätietoja saat seuraavista linkeistä: 

Työskentele kotoa käsin Ystävälliset yritykset

Etätyön kasvava trendi on vaikuttanut kaikkiin suosittuihin yrityksiin ympäri maailmaa. Lukuisat yritykset ovat ratkaisseet tämän tilanteen varsin luovasti sitouttamalla työntekijänsä tehokkaasti ja säilyttämällä samalla sosiaalisen etäisyyden. Lisäksi COVID-19-pandemian seurauksena monet yritykset ovat alkaneet tarjota ja palkata myös etätyöntekijöitä. 

Nämä alat tarjoavat myös aloittelevalle tasolle töitä kotoa käsin. Seuraavassa on joitakin yrityksiä, jotka suhtautuvat myönteisesti ajatukseen työskennellä kotoa käsin työntekijöilleen:

  1. Liveops
  2. Sykes
  3. Assurance
  4. Alorica
  5. Clickworker
  6. Papa
  7. Stella & Dot
  8. Teleperformance
  9. Preply
  10. Appen
  11. Kirjaimellisesti
  12. Opinion Outpost

Nämä yritykset ovat varsin suosittuja nimiä markkinoilla. Se, että ne myös edistävät kotoa käsin tehtäviä töitä, merkitsee automaattisesti sitä, että tämä suuntaus ei ole loppumassa pandemian myötä. Pikemminkin tämä mahdollisuus jatkaa kasvuaan, ja jäljellä olevien yritysten olisi lopulta sopeuduttava myös tähän suuntaukseen.

Työ kotoa vinkkejä

Coronavirus-pandemian keskellä yritykset ovat ottaneet käyttöön uudempia työpolitiikkoja, jotka koskevat erityisesti sitä, miten kokoaikaista kotoa käsin työskentelyä käsitellään. Nämä käytännöt on luotu minimoimalla fyysiset ihmiskontaktit ja lisäämällä riippuvuutta internetistä yhteyksien luomisen resurssina. Työntekijöiden on täytynyt rajoittaa itseään kotona ja tyytyä käyttämään tietokonettaan yhteydenpitoon työpaikkaan.

 

Kaikkien näiden uudempien työpolitiikkojen vuoksi työntekijöillä on ollut vaikeita aikoja selviytyä tästä työstä. rutiini. Erityisesti silloin, kun työntekijöillä on lapsia kotona, rauhallisen työajan viettäminen on entistäkin vaikeampaa. Jos haluat tietää, miten selviytyä työstä lasten kanssa kotona, lue tämä artikkeli: https://www.appjobs.com/blog/21-tips-to-help-you-work-from-home-with-kids-around-during-covid-19

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sekä työn että terveyden parempaan hallintaan tässä tilanteessa:

  1. Määritä työpaikka

Jotta työ- ja kotielämä pysyisivät erillisinä, sinun on varattava kummallekin omat tilat. Työntekijöiden tulisi nimetä erillinen huone ja pöytä toimistotyön tekemistä varten, jossa ne ovat mahdollisimman paljon erillään muusta kodista. Näin he voivat rajoittaa toimistoaikansa kyseiseen työtilaan. Sen jälkeen he voivat sallia itsensä palata kotitilaansa. Näin he säilyttävät terveen tasapainon.

  1. Pukeudu

Kotona oleminen voi helposti aiheuttaa sen, että motivaatio pukeutua töihin katoaa. Tätä olisi vältettävä, sillä se ei anna mielelle ja keholle signaalia siitä, että on menossa töihin. Se saa sinut tuntemaan itsesi laiskaksi, rennoksi ja vähemmän tuottavaksi. Siksi on erittäin tärkeää pukeutua ja tuntea olonsa raikkaaksi ja valmiiksi aloittamaan työt! Tämä artikkeli voi opastaa sinua tässä asiassa: https://www.appjobs.com/blog/how-to-work-from-home-successfully 

  1. Määrittele työaikasi

Yleisesti ottaen työntekijän on suoritettava 40 tuntia viikossa palveluaikana päiväsaikaan. Virkarutiini on kuitenkin päällekkäinen kotivelvollisuuksien kanssa. Sen vuoksi ehdotetaan, että kotona vietetään joitakin tunteja, jotka on varattu pelkästään virkatehtävien hoitamiseen. Tämä aikataulu voidaan jakaa muiden perheenjäsenten kanssa, jotta vältetään kaikenlainen häiriötekijä virka-aikana.

  1. Älä unohda kommunikoida

Toimisto tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia seurustella kollegoiden kanssa säännöllisin väliajoin. Kotona työskentely tekee sinusta kuitenkin introvertin, koska tällaisia vuorovaikutteisia istuntoja ei ole. Verkkokokous tai videokonferenssi voi ratkaista tällaiset ongelmat ja antaa etätyöntekijöille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kuten toimiston kokoushuoneessa. 

  1. Liity verkkokoulutusohjelmiin

Useimmat organisaatiot järjestävät erilaisia koulutusohjelmia työntekijöidensä mentoroimiseksi ja tarjoavat heille mahdollisuuden olla epävirallisesti vuorovaikutuksessa toistensa kanssa tavanomaisesta rutiinista poikkeavissa tehtävissä. Näiden foorumien tyhjiö vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi voidaan täyttää erilaisilla verkkokoulutusohjelmilla, jotka ovat maksuttomia ja joista saa todistuksen suorittamisesta. Näin voitaisiin toisaalta hioa työntekijöiden kykyjä ja toisaalta päivittää yksilöiden ansioluetteloita.

  1. Käytä toimistokalusteita

Vaikka kotiympäristö ei tarjoa mukavaa ympäristöä toimistotyön hoitamiseen. Toimistokalusteiden käyttäminen sille varatussa paikassa voi olla hyvä alku. Toimistopöytä auttaa pitämään kansiot, kansiot, paperitavarat ja asiaankuuluvat asiakirjat yhdessä paikassa. Lisäksi henkilöllä voi olla nopea pääsy tulostusmahdollisuuteen asettamalla yksi tulostin samalle pöydälle. Näin ollen toimistokalusteiden käyttö voi helpottaa toimistotyön hallinnan kehittämistä kotoa käsin.

  1. Pidä tee- / kahvitauko

Työntekijöillä on yleensä tapana joko ottaa teetä heti toimistoon saavuttuaan tai vastata kaikkiin sähköposteihinsa. Tämä pieni kuppi pitää heidät aktiivisina koko päivän ajan, ja se pitäisi ottaa samassa hengessä myös kotona. Jos voit ottaa aamuteesi juoruilun ohessa työtovereiden kanssa, se voi auttaa sinua olemaan motivoitunut koko päivän ajan. Samaa ympäristöä voi kokeilla erilaisten verkko-ohjelmistojen ja mobiilisovellusten ryhmäpuheluominaisuuden avulla.

  1. Vältä yksitoikkoisuutta

Vaikka toimiston aukioloajat on määritelty, sinun on käytävä läpi eri siirtymävaiheet: matkustat toimistoon, tapaat eri työtovereita matkalla työpisteeseen, olet vuorovaikutuksessa tiimipäällikön kanssa, pidät pieniä taukoja keskustelua varten ja palaat takaisin kotiin. On suositeltavaa kehittää näitä siirtymävaiheita kotoa käsin työskennellessä, jotta mieli saa hengähdystauon ja jotta erilaiset aktiviteetit säilyttävät huomion ja kiinnostuksen annettuja tehtäviä kohtaan.

  1. Määritä sosiaalisen median tunnit

Kotoa käsin työskentelevällä henkilöllä on helppo pääsy älypuhelimella sosiaalisen median ja viihteen maailmaan aina, kun se kiinnostaa. Toisin sanoen kotoa käsin työskentelystä voi tulla varsinainen hermojen koettelemus, kun henkilö selaa jatkuvasti verkkosivuja ja chattailee työtovereiden kanssa jopa toimistossa. Siksi on viisasta laittaa matkapuhelin sivuun tietyiksi tunneiksi, jotta jatkuvat ilmoitukset ja puhelimen piippaukset eivät häiritse.

  1. Pysy kaukana lemmikkieläimistä

Vaikka sitä on vaikea uskoa, lemmikkisi ovat innoissaan saadessaan ystävänsä leikkimään kanssaan. Tämän seurauksena tulee hetkiä, jolloin lemmikki koirat saattavat heittää palloa osoittaakseen, että ne ovat kiinnostuneita leikkimään tai kävelemään kanssasi. Siksi kääntyminen voi olla hyvä häiriötekijä erityisesti silloin, kun työ on hoidettava kotoa käsin. Lemmikkieläimet voidaan siis pitää jossakin huoneessa tai lapset voivat olla tekemisissä näiden lemmikkieläinten kanssa, jotta saadaan aikaan hiljaisuus, jota odotetaan kotona.

Työ kotoa tulevaisuus & Ennusteet

Nykysuuntaus työskennellä toimistoympäristössä, jossa koko tiimi istuu saman katon alla, on muuttumassa vähitellen. Jopa käsitys työllistymisestä ja siitä, miten yksilön on suoritettava annetut tehtävät, on muuttumassa. Toisin sanoen kotoa käsin työskentely määritellään uudelleen työskentelyksi missä tahansa. Seuraavaksi oli olemassa selkeä raja, joka erotti kokoaikaisen työpaikan ja osa-aikaisen verkkotyön toisistaan. Tämä raja on hämärtynyt, kun työpaikkojen luonne on muuttunut hybridityöksi, jossa työntekijän on suoritettava verkkotehtävät kotoa käsin ja oltava valmis tapaamaan henkilökohtaisesti toimistossa, jos se katsotaan tarpeelliseksi. Teknologia kehittyy edelleen, ja sillä on keskeinen rooli virtuaaliavustajana kaikille työntekijöille, jotka hoitavat työtään kotoa käsin. Markkinoille tulee jatkossakin erilaisia sovelluksia, jotka helpottavat työntekijöiden yhteistyötä, kokouksia, kirjeiden ja muistioiden laatimista, esitysten jakamista ja tulosten esittämistä.

Työ kotoa työpaikkoja FAQ

Millaista työtä voin tehdä kotoa käsin?

On olemassa erilaisia mahdollisuuksia, jotka kolkuttelevat ovellesi, kun aloitat tienaamisen kotoa käsin. Ainoa asia, jota tarvitaan, on tunnistaa vahvuutesi ja sovittaa ne yhteen markkinoilla saatavilla olevien erilaisten verkkotyöpaikkojen kanssa. Täytettävät työpaikat vaihtelevat opettajan, kirjanpitäjän, transkriptionisti, sisällönanalyytikko, kirjanpitäjä, kirjailija, graafinen suunnittelija, äänitaiteilija, asiakaspalvelija, kääntäjä, SEO-asiantuntija, fokusryhmän osallistuja ja sairaanhoitaja.

Mikä on korkein maksavat työtä kotoa käsin työpaikkoja?

Hankkiudu eroon harhakäsityksestä, jonka mukaan etätyöt eivät maksa hyvin. On olemassa lukuisia verkkoammatteja, jotka tarjoavat palkkapaketteja, ja jotkut jopa etuja, kuten mikä tahansa tavallinen työpaikka. Joitakin näistä ovat muun muassa myyntipäällikkö, tuotepäällikkö, mobiilikehittäjä, markkinointijohtaja, kyberturvallisuuskonsultti ja -analyytikko, psykologit, teknisen tuen päällikkö ja ohjelmistoinsinööri.

Voinko työskennellä kotoa käsin ilman kokemusta?

Kyllä. On vieläkin todennäköisempää, että henkilö voi menestyä verkko-urallaan, koska useimmilla henkilöillä on kokemusta toimistoympäristössä työskentelystä. Toisaalta, jos henkilö aikoo perustaa verkkoliiketoiminnan, olisit edelläkävijöiden joukossa vallitsevina aikoina, jolloin useimmat yritykset ja organisaatiot etsivät freelancereiden ja keikkatyöntekijöiden palveluja. Siksi verkkokokemus auttaisi sinua erottumaan muista ehdokkaista, jotka ovat työskennelleet fyysisessä työpaikassa. On olemassa runsaasti aloittelevan tason töitä kotoa käsin vuonna siivous, asiakaspalvelu, ajaminen, tukiopetus jne.

Mikä on paras online-työ kotona?

Ei ole mitään rajaa sille, miten yksi voi etsiä parasta online-työtä. Kaikki riippuu kiinnostuksesta, harrastuksista, osaamisalueesta ja siitä, miten haluaa viettää vapaa-aikaa. Voi esimerkiksi ryhtyä verkko-opettaja vahvojen viestintätaitojen perusteella. Jos henkilö on tunnettu vahvoista luovista kirjoitustaidoistaan, taivas on rajana, kun hän voi alkaa ansaita kotoa käsin, sillä päivittäin syntyy suuri määrä verkkosisältöä blogien, artikkelien ja arvostelujen muodossa. 

Siksi freelancerit voivat antaa paljon panoksensa artikkeleiden ja blogien muodossa. Vahva englannin kielen taito voi tasoittaa tietä yksilölle oikolukijaksi, joka tarkistaa ja muokkaa eri verkkosivustoille kirjoitettua sisältöä. 

Jos henkilö on kaksikielinen, kääntäjät ovat lisäksi erittäin kysyttyjä, jotta he voivat saada laajemman yleisön huomion, joka ei muuten pysty ymmärtämään sisältöä muilla kielillä. Samoin on olemassa erilaisia foorumeita, joilla henkilön tarvitsee vain rekisteröityä ja osallistua kyselyyn. Kun on noudattanut ohjeita ja täyttänyt tutkimus määritellyn ajan kuluessa, ansaita rahaa lahjakorttien tai jopa käteismaksujen muodossa. Voit jopa ansaita rahaa yksinkertaisesti ottamalla kuvia kuiteista, jotka koskevat tavallisesti jo ostamiasi tuotteita, ja lataamalla ne sovelluksiin, kuten esimerkiksi Hae.

Mielenkiintoista on, että on olemassa työmahdollisuuksia, joissa henkilö voi yksinkertaisesti ansaita rahaa pelaamalla videopelejä ja kirjoittamalla arvosteluja tai katsomalla videoita ja klikkaamalla niissä esiintyviä verkkomainoksia. Jokaisesta klikkauksesta palkitaan klikkausten lukumäärän perusteella porrastetun palkan mukaan. Voit myös ansaita rahaa testaus mobiilisovellukset ja verkkosivustot ja anna sitten palautetta kokemuksistasi.

Päätelmä

Verkkotyöpaikkoja on monenlaisia ja niitä on saatavilla, ja nyt näemme, että työntekijän tavassa siirtyä vähitellen työskentelemään omalta mukavuusalueeltaan, eli yksilön kotoa käsin. Vaikka verkkotyöskentelyyn liittyy joitakin takaiskuja, on monia etuja, kuten itsenäisyys ja joustavuus ajoituksissa, kun aloitat työskentelyn kotoa käsin. 

Niille, jotka ovat uusia käsite online-työ tai työskentely kotoa, artikkeli tarjoaa joitakin hyödyllisiä vinkkejä aloittaa online-uransa alkaen muuttamalla tietty osa talon toimistoksi, mistä löytää laillinen työ kotoa työpaikkoja ja miten menestyä näissä rooleissa.