Ping Lim ja Rachele Santoni ovat molemmat lemmikki sitterit/koiran ulkoiluttajat Dogbuddy. Ping aloitti lemmikkieläinten vahtimisen, koska hän halusi löytää täydellisen koirarodun adoptoitavaksi. Jopa adoptoituaan oman koiransa hän ei voinut lopettaa, koska hän yksinkertaisesti rakastaa sitä! Rachele on kansainvälinen opiskelija, joka onnistuu maksamaan palkkansa. vuokra ja auttaa perhettään tällä upealla osa-aikatyöllä.

työskennellä ammattimaisena koiran ulkoiluttajana
Ping on australialais-kiinalainen ja tienaa rahaa lemmikkien hoitajana Tukholmassa.

Miten löysit Dogbuddyn?

Tulin Ruotsiin, koska mieheni ja minä työskentelimme elektroniikkatuotteiden parissa, ja olemme asuneet täällä nyt lähes neljä ja puoli vuotta. Rakastamme koiria, ja olemme aina halunneet pitää koiria. Emme kuitenkaan koskaan saaneet siihen mahdollisuutta, koska olemme aina matkustaneet ja muuttaneet paljon, joten tämä oli täydellinen tilaisuus. Muutimme uuteen asuntoon, uuteen paikkaan, joten ajattelimme, että "ok, kokeillaanpa millaisia koiria meille tulee!". Ja löysimme Dogbuddy-sovelluksen!

Miten sujuu? Onko sinulla paljon varauksia?

Meillä on ollut 28 varausta sen jälkeen, kun aloitin toukokuussa. Se on ilmiömäistä. Minun ei tarvitse edes mainostaa. Niitä vain tulee, koska minulla on tänään yhdeksäntoista viiden tähden arvostelua. Joka viikko minulla on koira. Ja kesä oli täydellinen, koska jotkut ihmiset olivat poissa 10 päivää, joten meillä oli kuusi koiraa kesäloman aikana. Se oli mahtavaa!

Ja ensimmäinen koirani oli itse asiassa pentu (ranskalainen mastive). Se oli vasta 4 kuukauden ikäinen, kun sain sen. Se oli niin hauskaa, rakastuimme häneen, ja nyt hän käy säännöllisesti. Saamme hänet Joulu kuudentoista päivän ajan. Se on ihanaa, rakastan häntä! Niinpä se tulee käymään luonani vähintään kerran viikossa, hengailemme yhdessä, ja sen omistajasta ja minusta tuli erittäin hyvät ystävät.

Mitkä ovat lemmikkieläinten hoitajana toimimisen tärkeimmät edut?

On hauskaa hengailla koiran kanssa ja saada palkkaa. Sitä minä rakastan. Ja tapaan myös kaikkia näitä erilaisia koiria. Nyt emme voi ajatella, ettei meillä olisi koiraa. Nyt siis etsimme itse asiassa lisää tilaa, jotta voisimme pitää useampia koiria. Omat koiramme, mutta myös ne, jotka tulevat ja menevät.

Mikä on suurin haaste?

Haasteena on se, ettei pysty sanomaan "ei". Kun sinulla on esimerkiksi kolminkertainen varaus. "OMG, minulla on kaikki nämä koirat, mutta en voi ottaa niitä, koska minulla ei ole tilaa ja se on vaikeaa, joten...". Ja tänään huomasin, että minulla voi olla vain kaksi koiraa.

Miten Dogbuddy-sovellus toimii?

Periaatteessa lemmikkieläinten omistajat pyytävät varausta, ja sinä voit valita, vastaatko siihen vai et. Sitten sovitte tapaamisesta, ja jos pidätte toisistanne, se on hienoa. Mutta useimmiten heillä (lemmikkieläinten omistajilla) ei ole aikaa tavata ja tervehtiä, joten minä haen koiran tai omistajat tuovat sen pois. Niinpä he tulevat kotiisi, ja sitten pääset vain hengailemaan koiran kanssa. Yleensä vietät tunnin, jotta ne voivat rauhoittua, ottaa rennosti ja rentoutua. Sitten teet omia juttujasi. Saan siis aikaa tehdä omia juttujani, kun koira vain hengailee ympärillä. Se on kuin oma koira. Ja kun meillä ei ole sitä, kaipaamme sitä.

Aloita työt jo tänään!

Olla lemmikkieläinten hoitaja/koiran ulkoiluttaja Yhdysvalloissa.
Kaikki lemmikkieläinten istuttamisen/koirien ulkoiluttamisen sovellukset osoitteessa Orlando, New York City, Baltimore, Austin, Seattle, Los Angeles, Portland, San Francisco ja Chicago. Käy osoitteessa Appjobs tarkistaa mahdollisuudet saatavilla kaupungissasi!

Olla lemmikkieläinten hoitaja/koiran ulkoiluttaja Euroopassa
Kaikki lemmikkieläinten istuttamisen/koirien ulkoiluttamisen sovellukset osoitteessa Göteborg, Lyon, Amsterdam, Rooma, Milan, Bryssel, Barcelona, Berliini. Käy osoitteessa Appjobs tarkistaa kaupungissasi tarjolla olevat mahdollisuudet!

Olla lemmikkieläinten hoitaja/koiran ulkoiluttaja Kanadassa
Kaikki lemmikkieläinten istuttamisen/koirien ulkoiluttamisen sovellukset osoitteessa Ottawa, Toronto, Vancouver, Edmonton, Montréal ja Calgary.

Ole lemmikkieläinten hoitaja/koiran ulkoiluttaja Australiassa.
Kaikki lemmikkieläinten istuttamisen/koirien ulkoiluttamisen sovellukset osoitteessa Sydney, Perth, Brisbane ja Melbourne.

Ole lemmikkieläinten hoitaja/koiran ulkoiluttaja missä päin maailmaa tahansa!
Kaikki lemmikkieläinten istuttamisen/koirien ulkoiluttamisen sovellukset osoitteessa Buenos Aires, Singapore, Hong Kong, Kapkaupunki, Sao Paulo ja monet muut kaupungit maailmanlaajuisesti.

työskennellä ammattimaisena koiran ulkoiluttajana
Italialainen Rachele on nuori opiskelija, joka maksaa vuokransa työskentelemällä osa-aikaisesti lemmikkien hoitajana ja koirien ulkoiluttajana.

Mitä tämä työ merkitsee sinulle?

Opiskelijana siitä oli minulle paljon hyötyä, koska joudun kohtaamaan kaikki opiskelijaelämän haasteet ja auttamaan myös perhettäni. Ruotsissa kaikki on kaunista ja ihmiset ovat hyvin mukavia, ja nautin siitä. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että joskus on kohdattava joitakin kustannuksia. Autan siis perhettäni tämän sovelluksen avulla. Ihmiset pyytävät yhä enemmän koiran päivähoitopalvelua, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava koiran kanssa koko aamupäivän tai iltapäivän. Tämä on hyvä minulle, koska se on osa-aikainen ja minun on opiskeltava.

Miksi lemmikkieläinten istuttaminen?

Sain idean aloittaa työskentelyn sen kanssa myös siksi, että äitini on koirakouluttaja. Joten aloin miettiä "mitä jos alkaisin työskennellä koirien kanssa ja ehdottaa erilaista lähestymistapaa koko asiaan?". Ja se yllätti minut, koska huomasin, että minulla on luultavasti joitakin taitoja, joita en ole kokenut aiemmin.. Esimerkiksi organisointi, yhteydenpito ihmisiin, koirien valokuvien ja videoiden tarjoaminen, koirien pitäminen hauskaa. Nautin siitä ja aion tehdä sitä useammin ja ehdottaa sitä myös muille opiskelijoille.

Mitkä ovat sovelluksen edut?

Yritin tavoittaa asiakkaita Facebookin kautta, mutta se ei ole sama asia. Muistan, että kerran eräs tyttö otti minuun yhteyttä koiransa takia, ja hän oli hieman pettynyt, koska pyysin 20 euroa/päivä, kuten sovelluksessa lukee, koska hän luuli, että puolet hinnasta riittäisi. Itse asiassa se riippuu koiran tarpeista. Jos haluatte minun vain pysyä koiran kanssa talossa, jos haluatte antaa sille jonkinlaista koulutusta. Koska jotkut ihmiset tarvitsevat apua koiransa käyttäytymiseen.

Miten niin?

Se on samanlaista kuin lapsen kasvattaminen. On hyödyllistä, kun joku voi tarjota erilaisen lähestymistavan heidän kouluttamiseensa. Joskus ihmiset sanovat: "Koirani on parantunut sinun kanssasi, sillä oli ennen hyvin kiivas käytös ja nyt sinun kanssasi se on parempi.". Yleensä ihmiset kysyvät minulta, millaista on työskennellä koirien kanssa. Ja ilmeisesti se on helppoa, mutta jos haluat tehdä hyvää työtä, se ei ole lainkaan helppoa.

Mitä vaaditaan ollakseen hyvä lemmikkieläinten hoitaja?

Tässä työssä on erittäin tärkeää olla hyvin ajan tasalla ilmoituksista, koska kysyntä on suurta, ja mitä nopeammin vastaat, sitä nopeammin saat työpaikan. On myös tärkeää, miten vastaat mahdollisille asiakkaille.

Sinun on oltava hyvin myönteinen ja avoin, vaikka sinulla ei olisikaan läheistä suhdetta heihin. Kun olet saanut ilmoituksen, sinun on hyväksyttävä etukäteen koiran istumisen tarkoitus (kävely, päivähoito jne.), ja asiakkaat voivat vastata sinulle myönteisesti tai kielteisesti. Sitten he voivat tulla luoksesi tai voit mennä heidän luokseen hakemaan avaimet. Se on siis myös vastuullinen tehtävä, ihmisten on luotettava sinuun.

Sitten on tärkeää lähettää kuvia ja videoita, joissa leikit koiran kanssa ja näytät, että koiralla on hauskaa ja että kasvatat sitä. Tämä on erittäin tärkeää, jotta voit menestyä tässä työssä, koska silloin he voivat jättää sinulle hyvän arvostelun, joka auttaa sinua kasvamaan uusien asiakkaiden saamisessa.

Mitkä ovat suurimmat haasteet?

Minun tapauksessani hankalaa oli se, että minulla oli italialainen pankkitili, ei ruotsalainen. Voit kuitenkin pyytää läheistä ystävääsi lainaamaan hänen tiliään.

Entä tulot?

Itse asiassa maksan vuokrani lemmikkieläinten istumisella. Yksi asia, jonka olen oppinut tästä työstä, on se, että kalenterin on oltava hyvin järjestäytynyt. Koska jos haluat ansaita enemmän yhdestä päivästä, sinun on palapelattava kaikki varaukset kerätäksesi lisää tapaamisia samana päivänä tai viikolla. Ehdotan rehellisesti, että jos sinulla on isompi koira, työskentele sen kanssa erikseen.

työskennellä ammattimaisena koiran ulkoiluttajana

Lue myös

Rekisteröidy YouTube-kanavallemme!