24. elokuuta 2018.

Majoitus- ja ravitsemisalasta on tulossa yhä suositumpi (ja kannattavampi) Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kuten olemme jo todenneet. täällä hiljattain. Tänään esittelemme sinulle tärkeimmät vaatimukset ja edut of työskentely app-työn kanssa jonka avulla voit päästä näille kasvaville markkinoille.

Muun muassa, Syft on verkkoalusta, joka yhdistää työnantajat parhaiten palkattuihin, täysin tarkistettuihin ja koulutettuihin työntekijöihin. Saat olla oma pomosi ja sinulla on joustavia vuoroja tarjolla vieraanvaraisuus- ja varastotehtävissä. Mitä tarkalleen ottaen voit työskennellä? Kuinka paljon siitä maksetaan? Onko se lupaava ura? Löydät vastaukset näihin ja muihin kysymyksiin alta.

syft-appjobs

Vaihtoehtosi

Syft kerää kaikki vieraanvaraisuus- ja varastotyöpaikat ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Voit saada töitä baristana, kokkina, tarjoilijana tai tarjoilijana ja saada lyhyen vieraanvaraisuuteen liittyvän opetuksen seuraavissa paikoissa Lontoo, Manchester, Birmingham, Leedsja Liverpool.

Vaatimukset

Vaatimukset ovat hyvin yksinkertaiset: sinulla on oltava vain perustaidot vieraanvaraisuudesta tai varastoinnista, sekä oikea asenne. Sinun on ladattava sovellus ennen haastattelua, ja sinun on myös tuotava mukanasi passi tai oikeus työhön -asiakirjat.

Eikö sinulla ole koulutusta? Ei hätää.

Vaikka vähintään vuoden kokemus haluamastasi työtehtävästä on eduksi, jos sinulla on oikea asenne ja kyky oppia nopeasti, Syft on avoin seuraaville henkilöille kouluttaa sinua. Eikö olekin hienoa?

Edut

Saat palkkaa viikoittain ja pääset yli 100 etua, kuten ilmainen puhelinvakuutus, alennuksia vähittäiskaupoissa ja kuntosaleilla sekä ilmaista kahvia. Lisäksi pääset osallistumaan siisteihin tapahtumiin ja vahvistamaan ansioluetteloasi erilaisilla tehtävillä.

Löydä tämä ja muita freelancer-työmahdollisuuksia osoitteesta Lontoo, Manchester, Birmingham, Leedsja Liverpool.

Haluatko tietää lisää työpaikkatarjouksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muissa kaupungeissa ympäri maailmaa? Tilaa YouTube-kanava saadaksesi viikoittain uutisia keikkatöistä!

Tilaa nyt >>