Tiesitkö, että Etelä-Afrikan J'burg on yksi Afrikan mantereen nopeimmin kasvavista kaupungeista?

Johannesburgissa on myös maailman paras ilmasto; sää on aina leuto, kuiva eikä koskaan kostea!

Kullan kaupunki, kuten monet kutsuvat sitä, koska se on rakennettu kultakaivoksille, toivottaa tervetulleeksi seikkailunhaluiset yksilöt, mukaan lukien monet expats vuosi vuodelta! Nykyään he eivät saavu tänne kultakuumeen vuoksi, joka muokkasi kaupungin elämää aikoja sitten, vaan Johannesburgin kukoistavan talouden ja kulttuurisen monimuotoisuuden vuoksi.

työpaikat johannesburg gauteng

Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaupunkia kehitetään jatkuvasti, mikä on todellakin tarpeen. Mutta miksi näin on?

No, meillä saattaa olla vastauksia. Jos olet koskaan katsonut amerikkalaisen riippumattoman elokuvantekijän ja valokuvaajan Gary Hustwitin, tai luet säännöllisesti kaupunkisuunnittelusta ja arkkitehtuurista, olet jo tutustunut joihinkin kaupunkielämää koskeviin tilastoihin.

Esimerkiksi, odotetaan, että 70-75% väestöstä asuu kaupungeissa vuoteen 2050 mennessä. Monet heistä varmasti Joburg/Jozi, kuten paikallinen soittaa Johannesburgiin.

Suunnitteletko mahdollisesti olevasi yksi heistä? Jos olet, olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle... 5 syytä, miksi Johannesburgiin muuttaminen on hyvä idea!

1. Halvemmat elinkustannukset

Moniin eurooppalaisiin ja amerikkalaisiin kaupunkeihin verrattuna Johannesburg on melko edullinen! Tietenkin se riippuu hyvin paljon naapurustosta ja siitä, mitä sinä pitää halpana.

työpaikat johannesburg gauteng

Jos aiot muuttaa ulkomaille, Tässä on hyödyllistä tietoa sinulle. Monet ulkosuomalaiset asuvat yleensä kaupungin pohjoisosassa, joka on noin 30-40 minuutin päässä kaupungin keskustasta.

Entä rikollisuuden määrä?

Tämä saattaa olla ensimmäinen kysymyksesi, koska olet luultavasti lukenut jostain, että Jozi on vaarallinen paikka asua.

Pohjoisosa on turvallisimpia alueita. Mutta tiedoksi: Johannesburg on rikollisuuden osalta samanlainen kuin mikä tahansa suurempi kaupunki.

Sinun tarvitsee siis kiinnittää huomiota vain henkilökohtaisiin tavaroihisi, ja kaikki on hyvin.

2. Nouseva talous

Johannesburg on sinun paikkasi, jos haluat aloittaa urasi! Johannesburgin salaisuus on sen jatkuva kehitys!

Aivan oikein! Jatkuva kehitys!

Kun on kyse työllisyydestä, ammattitaitoiset työntekijät ei ole vaikeuksia löytää työtä, ja tulevaisuus näyttää lupaavalta myös luovien alojen ammattilaisten, kuten suunnittelijoiden, kannalta.

Jos etsit nyt työtä Johannesburgissa, saatat olla kiinnostunut seuraavista asioista jaettu talous mahdollisuuksia, jotka ovat valloittaneet kaupungin myrskyn mukana! Rekisteröidy AppJobsiin ja valitse Johannesburg!

Pääset käsiksi kaikkiin saatavilla oleviin verkko- ja sovelluspohjaisiin työpaikkoihin kaupungissasi!

Aloita etsintä nyt!

3. Kulttuurinen monimuotoisuus

Mistä tahansa oletkin kotoisin, Johannesburgissa ei ole vaikeuksia tulla toimeen. Monipuolisen luonteensa vuoksi ja historia, Josi on erittäin monikulttuurinen kaupunki! Eri etniset ryhmät elävät alueella yhdessä ja auttavat kaupunkia kehittymään!

työpaikat johannesburg gauteng
Kuva Omar Lopezin kohteliaisuudesta

Lisäksi useimmat ulkosuomalaiset kuvaavat ihmisiä maailman ystävällisimmiksi!

Mikä sinua sitten jarruttaa?

4. Englanti on virallinen kieli

Englanti on yksi Etelä-Afrikan yhdestätoista virallisesta kielestä. Muut ovat afrikaans, ndebele, sepedit, xhosa, venda, tswana, eteläsotho, zulu, swazi ja tsonga. Saatat siis jopa tavata jonkun, joka puhuu viittä näistä kielistä. Siistiä, eikö?

Toki ihmiset puhuvat englantia eteläafrikkalaisella aksentilla ja käyttävät joitakin erityisiä sanoja, joita et kuule missään muualla maailmassa, ellet puhu syntyperäisen eteläafrikkalaisen kanssa, mutta sopeudut kyllä uusiin olosuhteisiin!

Lisätietoja eteläafrikkalaisesta englannista.

5. Lähellä luontoa

Pohjoismaissa, kuten Tanskassa, Suomessa, Islannissa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa asuvien ihmisten kerrotaan olevan luonnonystäviä, mutta Johannesburgin kaupunkilaiset rakastavat elämää yhtä paljon! Monet valittavat kaupunkiin levittäytyvien ostoskeskusten lisääntymisestä, mutta luonto on silti olemassa!

Sinun tarvitsee vain matkustaa noin 30-40 minuuttia kokeaksesi Afrikka esitetään saduissa leijonien ja sarvikuonojen kanssa! Kuinka hienoa se onkaan?

työpaikat johannesburg gauteng

Haluatko sinäkin tutustua maahan? Lumoava Kapkaupunki on vain 2,5 tunnin lentomatkan päässä, ja naapurimaat, kuten Namibia tai Botswana ovat myös vierailun arvoisia!

Täältä löydät tarinoita, jos tarvitset lisää rohkeutta ostaa lentolippu ja aloittaa uusi elämä Johannesburgissa!

Onnea!