Vuonna 2015 perustettu Stuart on melko uusi toimija alalla. toimitus mutta se on jo läsnä 40 kaupungissa, ja se kasvaa jatkuvasti työllistäen 164 työntekijää. Yksi sen keskeisistä arvoista on "mullistaa sen, miten tavaroita kuljetetaan ympäristöystävällisesti suurissa kaupunkikeskuksissa...".

Stuart tarjoaa itsenäisten kuriiriensa avulla kauppiaille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen toimituksia saman tunnin aikana. Jos siis asut Lontoossa ja etsit joustavaa ja kannattavaa työtä, et halua jättää väliin seuraavia asioita Stuart!

Jos olet keikkatalouden tarjoaman joustavuuden ja riippumattomuuden kannattaja, ja etsivät aina uusia haasteita, Stuart voi olla täydellinen vaihtoehto sinulle. Voit ajella ympäri Lontoota pyörällä, autolla tai skootterilla ja toimittaa ruokaa, kukkia, lahjoja ja kaikenlaisia paketteja ympäri kaupunkia. Niin yksinkertaista kuin se onkin!

Stuartin toimitus työpaikat
Kuva: Stuart.

Stuart tekee kaikesta äärimmäisen helppoa Lontoon jakelijoille!
Kun olet vahvistanut toimituksen, sinun on matkustettava noutopaikkaan noutamaan tuote ja jättämään se määränpäähän. Siinä kaikki! Voit seurata koko prosessia puhelimellasi ja hallita uusia tilauksia, jos haluat jatkaa toimituksia. Ei sitoumuksia tai aikataulua, joten voit työskennellä omaan tahtiisi! Ja se on loistava tapa tutustua uusiin paikkoihin Lontoossa, jos olet tutkimusmatkailijatyyppiä! Se on varmasti yksi työn etu, jota et ole tullut ajatelleeksi.

On 4 erittäin hyvää syytä, miksi sinun pitäisi liittyä Stuart in Londoniin jo tänään ja alkaa tienata rahaa!

1. Työtön tai EI

Etsitkö työtä ja olet epätoivoinen? Olemme kaikki olleet siinä tilanteessa. Ehkä tunnet olevasi jumissa työnhaussa tai etsit uranvaihtoa ja haluat tutkia eri vaihtoehtoja? Tai sitten nautit vain siitä, että voit määrittää oman aikataulusi ja ansaita rahaa pyöräillessäsi ympäri Lontoota? Jos vastasit kyllä ainakin yhteen kysymykseen, Stuart on täydellinen työmahdollisuus juuri sinulle!

Ja kuka tietää - ehkä teet sivutyöstäsi jopa päätyösi?

2. Ajoitus ja joustavuus

Sitoutuminen on pelottava sana. Entä jos voisit itse päättää, kuinka paljon työskentelet ja saat palkkaa?
Kuvittele päivittäisen aikataulusi suunnitteleminen tarpeidesi mukaan. Ei lupauksia kenellekään. Ei sitoumuksia. Se tekee Stuartista ainutlaatuisen. Voit ilmoittautua töihin heti, eikä sopimuksia tai ajallisia sitoumuksia ole.

Jos sinulla on kiire viikonloppuna, sinun ei tarvitse toimittaa! Sinä otat ohjat käsiisi kirjautumalla sovellukseen, ei pomo tai esimies. Tai kenelle tahansa.

Stuartin toimitus työpaikat
Kuva: Stuart.

3. Kysyntä ja tarjonta

Lontoo on yksi maailman parhaista paikoista ottaa vastaan mikä tahansa työ. Toimitustehtävät, toisaalta, ovat listan kärjessä! Lontoon noutoruokailu on kasvanut merkittävästi, koska kaupungissa on käynnistetty kaikenlaisia ruoan toimitusalustoja, ja sama pätee myös erilaisten tavaroiden toimituksiin. Ihmisistä on tullut hemmoteltuja ja kärsimättömiä! He haluavat tavaransa NYT!

Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa, että Sinulta eivät koskaan lopu toimitukset kesken, aina kun haluat työskennellä! Etkö ole aamuihminen? Se ei ole ongelma, sillä toimituksia riittää iltapalojen aikaan!

4. Yhdessä kasvaminen

Keikkatalouden tie on pitkä ja täynnä haasteita, ja se on myös täynnä haasteita, ja sitä voi kutsua etenemiseksi, laajentumiseksi tai yhdessä kasvamiseksi. Se on uusi tapa tehdä työtä ja uudenlainen työllistyminen.
Siksi on ehkä parasta nähdä, että kaikki se hyvä, mitä Stuart tuo Lontoon kaltaiseen elinvoimaiseen kaupunkiin. ja miten se auttaa lontoolaisia ottamaan askeleen eteenpäin kohti tuleva.

Ja tällä tarkoitamme työllisyyden tulevaisuutta.